Hallå!

Idag är det fettisdagen och självklart har det firats med semlor, alldeles för många!!! I år har jag verkligen haft ett riktigt semmelår och ätit minst två gånger i veckan på senaste tiden. Bästa typen av semla är hittills den kända semmelwrapen som vi beställde från Tösse i Stockholm(var där i helgen för övrigt), solklart 10/10.

På återseende!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Halloj!

Fredag den trettonde men still going strong! Ikväll är det ELLE-galan 2017. Det är Sveriges största modetillställning som årligen äger rum i Vinterträdgården på Grand Hôtel i Stockholm. Där syns de kända och bästa i modevärlden såsom modeller, designers, fotografer och stylister, gästlistan är exklusiv och arrangeras av ELLE Sverige. Under en kväll passeras röda mattan med ett glas bubbel i ena handen och med den andra vifta bort paparazzis medan de vimlar bland Sverigeeliten. Galan erbjuder chans för nya stjärnskott liksom erfarna i branschen att synas och ta emot priser i de olika kategorierna. 18-årsgräns gäller... så får följa det hela på ELLE-play, haha!!

Likes

Comments

Hola amigos!

Kommer ni ihåg där på högstadiet? Varje dag var en närmre vårt gemensamma mål, GYMNASIET!! En dag för prick 511 dagar sedan satt jag där i den stora majestätiska aulan, dagen var nämligen the number ONE på skolan. Idag är det halvtid och det är lika lång tid kvar som vi gått. Det kändes som igår och kan inte förstå att det är ett och halvt år kvar tills vingarna får flyga uti världen och upptäcka nya saker. Men detta med vemod såklart, sista helåret är påbörjat och att inte ha sina rutiner som man alltid haft SKRÄMMER mig faktiskt. Klassrummen, korridorerna och matsalen kommer tystna och bli en nyans gråare. 511 dagar är nu kvar och jag lovar att ta vara på varje som om det vore den sista, då det går så jäkla fort!


Likes

Comments