Header

Om man bara drömmer och tror så uppnår vi det mest fantastiska. Jag upplever det mest fantastiska jag kunnat tänka mig just nu. Någonstans i det så handlar det om att drömma och tro. Det gör mig bara starkare och gör ljuset i tunneln mycket större. Länk till min nya Hemsidan, hoppas ni trivs: http://henrikengkvist.com/

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Har exploderande nyheter som kommer att bli verklighet efter denna helg. Ska bli så sjukt kul och härligt. Jag älskar livet när det går bra, för när det går bra så blir det kul. och är det kul och allt går bra så har man förstått hur det fungerar. Därför älskar jag när det går bra. förstår ni hur bra min helg har varit när jag är överlycklig över hur helgen har varit fast än jag har förlorat min plånbok hahaha. jag älskar med andra ord när det händer saker och tro mig det har varit en energi krävande helg med ett leende på läpparna.


Mitt liv denna helg kommer förhoppningsvis bli minst lika bra men man ska inte räkna med för mycket. Funderar på att våldgästa en kompis, umgås med dom och sedan dagen efter kommer jag och en person smida på en plan som kommer till er som en present efter helgen.

Det många kanske inte vet är att jag älskar att ha många bollar och drömmar i luften. Jag jobbar, tränar, sjunger, fotograferar, jobbar lite som modell och skådespelar samtidigt som jag är med i lite reklamer. När man gör alla saker som jag så blir det ytterst lite tid över men som sagt bollar i luften och hålla mig sysselsatt är något jag brinner för. Dessutom att få det bra. Kan saker bli bättre så är jag inte nöjd för än det är bra. Drömmar, vilka har inte drömmar ? Jag har otroligt stora drömmar. Många tror nog inte att dom är möjliga att uppnå över huvud taget. Men jag ska allt visa dom. Här får ni tjuvkika lite på planerna som kommer efter helgen...

Likes

Comments

Alla börjar från botten av sjön

Man börjar med några sim tag för att nå ytan där vi äntligen lyckats och kan andas. Ljudet och synen från faror som förs genom vattnet når våra öron och ögon. Men frågan är om det ska skrämma oss. Livet är inte alltid som vi har tänkt oss. Ibland kan det vara dålig tajming så som att det skulle kunna vara is på ytan som krossar drömmarna om att få andas.

Det är många aspekter att ta hänsyn till så som Tid, känseln inombords, allt eller inget,

kvalitet eller kvantitet, budget och framstrålning.

Kanske lite av allt skulle vara en bra kombination.

Lyssna på hjärtat och se vad du simmar för och där efter ge allt som jag gör i allt jag gör!.

Likes

Comments

Jag slapp åtminstonde bakfyllan och fick se om en fantastiskt film. För folk som gillar att drömma men ändå vill ha en verklighets uppfattning. Självklart pratar jag ju inte om filmen Mamma mia... den var ju bara konstig, men kan samtidigt förstå er tjejer som gillar den. Naturligtvis så pratar jag om filmen "Blow". Som är verklighets baserad och väldigen tänk värd. Bör ej testas hemma... Jag menar kom igen frakta knark i dagens läge är lite svårare än vad filmen visar då det är lite annat årtionde... Jag åt tacos tillsammans med nin underbara vän och hade jätte trevligt. Visst vi tog några glas vin, men jag slipper åtminstonde bakfyllan idag. Dessutom kan jag utföra allt jag behöver ändå då jag är van vid jobbets tider. kram på er, här är lite bilder. funderar på att fixa ett album åt dom bilder jag gillar mest. kram


Likes

Comments

Fick sköna ideer som kanske faktiskt kan blomstra som en blomma. Man ska nog inte hoppas på för mycket bara precis som med kärlek. Men med ett frö så förblir den större och starkare till slut blir den så stor och stark att ingen annan blomma kan bli längre eller finare. Om inte något annat ogräs förgiftar denna blomma så den somnar in ofrivilligt naturligtvis.

Ideerna handlar om kategorierna Foton, framtid och konst.

Ska fira detta, With a cup of tea. Jag menar med min hals så har jag ju bara druckit 18 stycken hitintills. Medans jag för denna varma kärlek genom halsen och ner till hjärtat. Så ska jag passa på att njuta lite av utsidan från datorn, saknar att vara utomhus och vara fri. fotografera och sjunga vore en skön kombination då jag inte fått göra det sedan i tisdags. Man uppskattar livet så mycket mer när man får något man inte förväntar sig att få. Skillnad från när man har det till sin vardag varje dag om man så vill.

Likes

Comments

Den här veckan har jag inte kunnat uppdatera och levererat så mycket på grund utav ​att jag är sjuk

Men jag lovar att om några dagar eller veckor så är jag på benen igen. Livet har sina goda och onda stunder. Men just nu så är den vägen väldigt tråkig på ett bra sätt. Jag menar kom igen, frukosten jag gör blev rätt bra ändå. Aldrig varit så sugen på att satsa på livet som nu. Efter några dagar i samma byggnad...

  • När jag blir frisk så kommer jag att försöka lära mig fler låtar utan till och fotografera bättre bilder.
  • Det där lät precis som ett nyårs löfte. Nej det ska det inte låta som. Jag menar kom igen hur många håller ett nyårs löfte ?
  • Nästa inlägg handlar nog mer om hur jag vill få till bilderna som jag ska fota när jag blivit frisk.

Likes

Comments

Den som vill känna sig stilig men ändå ha en lite tuffare outfit så passar denna bra. Många tjejer föredrar slitna jeans men även skjorta. så jag valde att mixa det lite. Inte allt för stelt på grund av jeansen men ändå lite uppfostrat med skjortans utseende. skön bekväm och händig.

Det var dagens outfit, det mesta hittar du på Jack & Jones.

En tanke går även till David Bowie som blev 69 år. kram


Likes

Comments

Det är märkligt hur väldigt många människor beter sig annorlunda. På många krogar så är det som att människor har en stor "bubbla" runt om sig. Jag menar det är som att människor är rädda för att umgås eller träffa nytt folk. Kanske bara är dominansen i att försöka spela svår fångad så man blir mer attraktiv för en större mängd människor som man där efter väljer ut den snyggaste med en bra insida. Men är det inte lite konstigt att människan måste vara lite svår flirtat för att hitta "den perfekta människan i sitt liv". Ganska spännande i för sig men det blir så många som har sina bubblor som säger i kropp språket "kom inte hit för du har din egna bubbla och jag har min bland singlar". Medans människor som har ett förhållande är väldigt avslappnade men samtidigt har riktigt jävla kul. Förlåt farmor och andra för ordvalet "jävlar". Men dom har ju oftast roligast. Dessutom när du slappnar av och har kul med en kombination av att tänka på den man har i livet. så blir man ju det svåraste objektet att få bland alla andra singlar på dans golvet. Där efter får med andra ord dom som har ett förhållande mest blickar och större mängd folk som vill ha en. Det är kanske bara jag som tror det vad vet jag. Men jag har märkt på nattklubbar och dyligt att den ignorerande människan som har kul och tänker på en viss person i livet får väldigt mycket "brudar" eller kvinnor som jag skulle valt att vilja säga då "brudar" känns som ett billigare ord val. Detta spelar ju ingen roll vilket kön man är, alla vill ha den perfekta. men en del har lite för bråttom.

Likes

Comments

Man undrar snabbt vart är den. Vad är det som saknas. varför mår jag så här. Kramen, det är kramen från den underbara människan i ditt liv du behöver. Den personen som alltid varit där för dig. genom tid och rymd oavsett hur länge den personen varit där för dig så kan den personen betyda mycket för dig och ni kan ha otroligt starka känslor. Alla människor behöver en kram någon gång ibland. värmen och trygghets känslan som individ är viktig, ta hand om varandra <3

Likes

Comments