Hej! Hade veckoslutet ledigt från jobbet och den gick hur fort som hällst. Hela veckoslutet var fullproppad med program. På fredagen åkte vi till min pojkväns stuga och var där en natt. Några kompisar kom dit så vi var med dom en stund och sedan badade vi bastu. På lördagen var jag på en släktings 30 års fest och på söndagen var det min 18 års kalas. Nu är jag tillbaka på jobbet och har rätt så mycket jobb denhär veckan, jobbar även på midsommaren så det blir inget festande för min del. Har så fullt uppe nu att jag knappast hinner träna. Förra veckan hann jag bara vara 2 gånger på gymmet och en dag på länk för har så mycket jobb och andra saker som måste skötas. Så på grund av det så kommer bloggen också lite lida då jag inte har tid att skriva något. Ha det så bra!

-Henrika

Har ni också haft problem med bilderna på bloggen, att dom vill inte bli rätt håll i bloggen hur man än försöker. Eller är det bara jag?

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hej, fyllde igår 18år!! Har väntat på de dagen i så många år. På morgonen kom min pojkvän o väcka mig o gav födelsedagspresenterna. Fick gymshark tights och en gymshar sport top. Har så länge velat ha sådana och hade tänkt köpa till mig själv som 18 års presant sådana men nu behövs det inte. Fick även en gymshark träningsväska. Vi åkte till helsingfors och va där o äta på friends & burgers och sedan på kvällen for vi till kiva cafe på skumppa med min familj. Jag skall ha min födelsedags fest tillsammans med min kompis i slute på sommaren när hon också har fyllt. På söndagen kommer min släckt o fria mig hos oss. Hade en super lyckad födelsedag!

Likes

Comments

Hejj! Var idag på kiva cafe på lunch, åt en mozzarella sallad som var super god. Jag var där med min pojkvän och två andra kompisar. Efter lunchen gick vi runt på stan och gick i butikar. På kvällen har jag bara tagit det lugnt och har tittat på oitnb som kom ut med femte sesongen, har väntat sen förra sommaren på nya sesongen. Imorgon blir det tidig väckning och iväg på jobb igen. Ha de bra!
-Henrika

Likes

Comments

Hej! har haft en bra början på sommarlovet. Jag fick då sommarlov på torsdagen och guud vad skönt det är. På fredagen var jag på en examen fest och efter det var jag en stund ute med vänner. På lördagen var jag och tränade på morgonen med min pojkvän, har kommit på en super bra arm pass som jag tränade då. På kvällen for vi till en kompis och grillade med ett kompis gäng. Senare på kvällen/natten åkte vi med bil till Helsingfors, min pojkvän fick körkort på torsdagen så vi har varit nästan varje dag och köra. Vi kom hem först efter 4 på natten så vi sov länge på morgonen idag. Idag var jag till helsingfors på min lillebrors kalas och sedan var vi och äta i stan, annors har det för det mesta bara varit viladne idag när mitt jobb börjar imorgon. Ha det bra!

Likes

Comments

Har 10 stycken saker på min bucketlist. Förra året hade jag lite för många så han inte göra äns hälften. Men nu har jag kommit på 10 stycken som jag säkert kommer kunna göra.

-åka utomlands

- parasail

- cliff jump

- sova en natt i tält

- åka till en nöijespark

- ordna en fest

- få körkort

- fara på roadtrip

- äta brunch på en restaurang

- ta navel piercing


Likes

Comments

Hej! Har så sjukt mycket i skolan nu när det bara är en vecka kvar. Alla prov och inlämningar har lagats till de två sista veckorna, har haft två olika större uppgifter och 3 prov och har ännu ett prov kavar nästa vecka. Har även fått allergi fö något så har varit ganska slut hela danhär veckan, har nu medicin så mår mycket bättre nu! På onsdagen hade min pojkvän sin 18 års fest så hela dagen gick till att laga allt i ordning och på kvällen var det fest. Festen var super lyckad och hade så roligt hela kvällen! Har även många inlägg planerat men pga skolan och när ja var sjuk har jag inte fått lagat dom än. Men håll utkik här så kommer ett inlägg snart upp! Ha det så bra!
-Henrika

Likes

Comments

Hej! Nu är det äntligen veckoslut och värdet kan inte vara bättre. Har luggit ute och solat hela förmiddagen och nu snart skall jag börja fixa mig inför kvällens dansföreställning. På tosdagen var jag och fixade 10 helium balonger med min kompis. Vi hade hela bilen full av dem:) Jag skulle fixa till min pojkvän en födelsedags överraskning eftersom han fyllde 18år då. Överraskningen var lyckad och han blev super glad. Den riktiga festen är sedan senare nästa vecka! Veckolsutet skall jag bara ta det lugnt och sola eftersom vädret kan svänga när som hällst så jag skall ta vara på det nu när det ännu är så fint. Ha det bra!

-Henrika

Likes

Comments

Vid matbordet?

Jag är oftast den som äter långsammast. Brukar alltid ha hela tallriken fulproppad med mat där ena halvan alltid är sallad, inte för att jag förösker följa tallriksmodellen utan bara föra att jag gillar sallad väldigt mycket.


På stranden?

Jag ÄLSKAR att sola, så det är typ det jag gör på stranden. Gillar inte riktigt Finalnds havsvatten så simmar inte så ofta i Finalnd. Men utomlands älskar jag att simma iallafall om vattenet är härligt varmt + man blir brun på köpet.


På efterfest?

Brukar inte dricka ofta eftersom jag har jobb dagen efter, då brukar jag se efter på de andra. Jag är inte heller den som är ända till sista minuter där. Brukar fara hem redan vid 12-1 tiden även fast jag inte skulle ha jobb nästa dag.


I klädbutiken?

Har börjat bli lite bättre på att spara pengar och inte öda allt på helt onödiga saker. Smink köpte jag förrut helt fö mycket nuförtiden köper jag ändast då något tagit slut. Men älskar ändå att gå och shoppa och gå runt i butikar och se på kläder även fast jagg inte köper något.

Hemma hos andra?

Om jag är hos någon kompis kan jag nog förd et mesta vara mig själv. Om någons förälder är där så försöker jag bete mig ändå och inte vara helt så som jag är med vännerna:

I sängen?

Man kan ju tolka den här hur man vill men men... Jag är någon som kan sova ända till mitt på dagen men kan också vakna tidigt på morgonen. Jag älskar att vakna tidigt och få mycket gjort medan jag älskar att sova inn länge och bara ligga i sängen hela dagen.

På flygplanet?

Jag har någonslags höjdskräck eller något liknadne, eftersom får ganska ofta en panikatack i flygplanet just när den skall starta. Igen aning varför men får typ samma om jag åker för "srämmande" berg och dalbanor. Sedan när man är i luften överom molen är det ockei igen tills det kommer turbulens. Älskar ändå att fara utomlands även fast resan alltid börjar med en panikatack.

Hemma en chill dag?

Brukar ha sådanahär dagar rätt ofta. Jag ligger hemma i min säng och kollar på netflix och äter mango.

I ett förhållande?

Jag är en sådan person som inte kan vara utan den andra mer en typ en dag, haha. Börjar sakna den andra så mycket efter några dagar. Jag sätter alltid den jag älskar före mig själv, blir också ganska lätt attached i den andra. Jobbig kan jag väll var aibalnd men det är väll alla :)

På morgonen/kvällen?

På morgonen vill jag aldrig tala med någon under den första timmen. Jag blir lätt irriterad på morgonen om någon är störade eller börjar klaga om något åt mig. Därför gillar jag träna på morgonen för då stör ingen mig och man får en bra start på dagen. På kvällarna brukar jag se på olika serier, tala med min pojkvän, äta osv. Brukar sedan fara och sova vid 12 tiden.

Fick inspiartion till inlägget av Fanni s blogg

Likes

Comments

tröja-kappahl

jeans-pieces

Likes

Comments

Hej! I fårrgår vad det någons slags event på kappahl som jag och mamma for på. Det var inte riktigti något extra där så köpte bara en mörkblå tröja. Fick även lite goodies med när man köpte något, shampo, deodorant o sådant man nu får oftast. Köpte även ett par beige tights, mina alla har försvunnit någonstans så behövde verkligen sådana.

-Henrika

Likes

Comments