Hur kan det vara så att det är nästan maj och det känns som december? Hela dagen idag har det snöat, det var inte såhär mycket snö på julafton! Man får bara hoppas på att snön smälter under natten och morgon dagen skulle vara lite solig när det nu ändå är valborg. Längtar så mycket till sommaren just nu, även fast jag har jobb hela sommaren har jag ändå fått lite andra saker planerat. Skall fara i augusti på resa till spanien med min pojkvän och har en till resa i planering just nu. Får bara se om det blir till något. Lite före vi skall på resa är det weekend festival som jag skall fara på med mina kompisar! Längtar så mycket! Ha en bra valborg alla (hoppas en solig sådan)
-Henrika

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hej! Länge sen sist igen, har faktiskt igen ordentlig orsak bara typ att har inte haft bilder att laga och inte heller någo inspiration. Kom gärna med idér! De senaste dagarna har gått ut på träning, skola och kompisar. Har varit ute med kompisar nu nästan varje kväll och guud var härliga kvällar det är. Det är ljust ännu efter nio på kvällen och börjar få lite vår/sommar feeling! Dock har det varit helt för kallt och det har t.o.m snöat! Liksom skall det snöa i april? I skolan har slutspurten börjat så alla prov, större uppgifter osv. måste göras och lämnas in så mycket tid far till det. Skall också försöka få en träings inlägg upp här någon dag, har fått förfrågan av sådana mera så skall försöka få gjort mera sådana! Ha det bra alla!
-Henrika

Likes

Comments

Hej! Nu är ett super lyckat påsklov bakom. Var hela påsklovet från torsdag till måndag hos min pojkvän övernatten. Vi hade hela huset för oss själva alla fyra dagar och det var såå skönt. Vi va i bastun, åt godis, såg på film och vi var även med vänner nästan varje dag. På grund av det var vi ute länge varje dag och därför har min sovrytm lite lidigt, så idag var det lite svårt att komma upp från sängen på morgonen och dra iväg till skolan. Men har ändå orkat fara till gymmet på en rygg- och armpass idag efter skolan och den gick rätt bra. Hoppas ni har haft en bra påsklov!
-Henrika

Likes

Comments

Hej! Var igår på gymmet och gjorde en rygg+arm pass. Har lite försökt testa nya saker och har hittat nu bra övningar för både armar och rygg. Denhär träningen är främst inriktat åt ryggen men har några övningar för armarna också.

Jag börjar med att väma upp på nåndera roddmaskinen eller sen på springmattan där jag lagar en 10% lutning och hastigheten mellan 6 och 6,5. Sedan gör jag alla övningar som är:

- 3x12 lat pulldown

- 3x12 standing low cable row

-3x12 cable pullover med rep

Superset

-3x12 Bent-over Dumbbell Lateral Raise + 3x12 Front plate raise

Superset

-3x12 Decline seated bicep curl - 3x12 Tricep bench dip

-3x12 Barbell curl

- 3x12,12,10 Military press

Om det blir tid över eller om jag inte har brottom någonstans brukar jag ännu göra magmuskler. Det brukar variera från gång till gång vad jag gör så har inte rikigt något vad jag gör varje gång. Jag hatar att göra magmuskelr så därför varierar jag alltid så det skall bli roligare att testa något nytt varje gång.

-Henrika

Likes

Comments

Hej! Förra veckan var det galna dagar i Stockmann och såklart hittade jag en hel del därifrån.

Köpte 24 pack med Noccon i smaken jordgubb/rabarber, de var bara 20€ såå sjukt billigt! Jordgubb och rabarber är också en av mina favorit samker.

Hittade vita jeans för bara 12,95€ och ett par springtights från peak performance för 37,95€! De var mycket rea på olika underkläder så passade på att köpa två stycken bhn.

Jag användder inte så jätte mycke smink och köper mera först då något tar slut men har nu börjat gilla hur highlighter ser ut så vill såklart själv också testa så köpte en palett med tre highlightes i olika nyanser. Har även sitt att det tvinnar mycket videos på youtube om bullet journaling och även många livstils tidningar skriver om det. Har sett många videon om det nu senaste veckan så ville själv också börja med det. (Om du inte vet vad bullet journal är klicka på linken.) Så köpte en bok där man kan skriva och tre nya pennor som är bra för just bullet journaling.

Hittade ockås en super fin ny vår jacka åt mig. Har letat efter en sådan här sedan förra våren, men om jag har hittat någon fin, har den varit alldeles för dyr. Men nu hittade jag denhär fö under 30€! Kan man hitta en billigare fin jacka? Jackan kommer från mäkret VILA, har från det märket alla mina favorit klänningar och de har annors också super fina kläder.

Likes

Comments

Hej! Jag hade då hela förra veckan ledigt som var såå skönt och välbehövt. Hann träna och vara med kompisar som jag inte rikigt har hunnit när jag var på parktik men nu är det över som tur. Idag började skolan igen och är faktist helt glad över det, slipper tillbaka till rutinerna och ser mina vänner som jag inte har sätt på 7 veckor. Förra veckan var det 3+1 dagar i sokos och fick med mig lite därifrån som jag tänkte visa er.

De hade super bra rea på Calvin Klein underkläder så köpte två stycken, de va bara 11.95€/st.

Köpte även en micellar water, har inte förut testat så passade på nu när det va på bra pris. Köpte också två nya nagellack för typ alla mina har blivit dåliga så slängde nyss massor av gamla nagellack bort. Jag har länge velat testa brun utan sol men vet inte rikitgt vilket märke osv. så hittade denhär från Dove som är som en lotion men har lite brun utan sol i sig, så den är väll bra att börja med.

Jag gillar att testa nya shampon och balsam så köpte dehär från great hair för 9,95€.

Likes

Comments

Skjorta:h&m

Jeans: zara

Likes

Comments

Hej! Idag har jag haft en super produktiv dag så tänkte göra en "min dag i bilder" inlägg. Jag vaknade vi halv 11, fick sova ut äntligen efter tunga två veckor och har nu en vecka ledigt framför mig, elr några jobbdagar men det är inte så farligt. Lagade samma morgonmål som jag alltid äter, havregrynsgröt med saftsoppa, blåbär och chia seeds. Drack en kopp kaffe och juice och sedan har jag börjat med att dricka ingefära shots varje morgon för att inte bli sjuk.

Det har varit så fint väder idag så bestämde mig att inte åka till gymmet utan fara på länk istället och tränade även lite mage efteråt. Man blir på så bra humör när solen skiner och idag har det varit betydligt varmare så är så taggad på sommaren nu! Också för att det har varit så fint väder fick jag inspiration att städa mitt rum och organisera i mina lådor som typ aldrig händer annors men idag kände jag för det!

Även fast det har varit en ledig dag för mig måste jag göra lite skolsaker. Räknade lite matta och sådant ointressant. Kollade även lite på youtube videos före jag drog iväg på danstimmen. Kom nyss hem och har duschat och skall nu gå och laga kvällsmål och kolla på serier och youtube. Hoppas ni har haft en bra dag.!

-Henrika

Likes

Comments

Hej! Sista veckan av praktiken är nu över o har en vecka ledigt framför mig. Så skönt att få ledigt, är så slut, har jobbat två veckor i sträck och har ännu dethär veckoslutet jobb kvar. Så som ni säkert förstår har jag int gjort något extra och har därför inget blogg material. Men men, har iallafall tränat, jobbat o varit i skolan de senaste dagarna. Idag blir det kvällstur på sjukhuset och sedan bara hem o se på film o äta något gott. Ha en bra lördag!
-Henrika

Likes

Comments

mörkgröna klänning: mango

tights: h&m

Likes

Comments