Hej! Shopping blev det en del i spanien så tänkte göra ett inlägg på det jag köpte. Shoppade bara de sista dagarna där så allt för mycket saker kom det inte med. Köpte en varm tröija från guess och två hoodies, den ljusröda är från pull&bear och den gråa från h&m. Har tidigare velat ha en sådan där hoodie var det stå harvard på en har inte hittat någonstans ifrån men nu hittade jag en.

Den mörkblå randiga off shoulder skjortan är från bershka, den gula är från primark och den ljus blå/grå randiga är från pull&bear.

Färgerna synns inte så bra på denhär bilden men alla dehär tre är från primark. En av mina favorit butiker är primark och när den inte finns i finland så far jag lite overboard där, men dehär gången har jag en aning kunna hålla mig.

Svarta skjortan är också från primark. Jeans skjolen med hängslar är från pull&bear, har försökt hitta från Finland sådan hör men endera har de varit för dyra eller inte sådana jag vill ha. Men nu hittade jag en perfekt och den var bara 20€.

Köper alltid underkläder fast jag har helt tillräckligt av dem. Båda bh:na är från primark såsom strumporna också. Hittade sånhär invisible/sticky bra som tvinnar runt på internet, vet inte fungerar den så bra för den kostade bara 5€.

Köpte även lite smink och skönhetsrelaterat. Köpte också två nya par skor. Först var det inte meningen att köpa skor men på grund av att mina andra skor skavade så mycket hamade jag köpa nya. Dock var de inte dyra 5€ för sandalerna och 3€ för tygskorna. Dagen före vi skulle åka hem fick vi lite panik eftersom våra båda reseväskor var proppfulla och vägde för mycket så ända möjliheten att få hem allt var att köpa en ny reseväska så de gjorde vi.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hej! Igår var det väckning kl.3 för stt åka till flygfältet. Kl.6 åkte planet iväg mot spanien. Flyget tog ca 5h, kollade en film och såg på serier för kan inte sova i flygplan även fast jag försökte flera gånger. Framme i spanien var vi ungefär kl.11 lokaltid. Vi sökte fram hotelle och förde sakena dit och gick sedan o söka efter mat ställe att äta på. Resten av dagen var vi vid polen och stranden. På kvällen var vi och äta med våra vänner som är i staden bredvid oss. Efter det for vi rakt till hotellet o sova eftersom vi har varit sen 3 på natten vakna. Det har varit super fint väder och jätte varmt, faktiskt sköt när det hemma i Finland inte har varit den bästa sommaren.
-Henrika

Likes

Comments

Hej! Veckoslute gick ut på festival och jobb. Hade fredagen och lördagen ledigt från jobbet eftersom weekend festivalen var då. Hade super roligt där i två dagar och benen var så slut efter dom dagarna. Söndagen hade jag sista jobbdagen, den gick snabbt och var hemma vid kl.22. Igår vilade jag typ halva dagen och mot kvällen åkte jag och några vänner till helsingfors för att gå i butikar och äta. På kvällen började jag och packa och det har jag gjirt idag också. Gick också och köpte allt det sista som solkräm, tandkräm, wipes osv. Var och tränade en sväng eftersom mycket träning blir det inte på en vecka när jag åker till spanien. Nu är jag hos min pojkvän och är här natten och så skall vi redan halv 4 åka iväg till flygfältet. Får se kommer det inlägg från spanien, beror på om vi har bra wifi. Ha det så bra tills dess!
-Henrika

Likes

Comments

Hej! Bara en vecka kvar tills jag och min pojkvän åker till spanien.Jag är så exalterad ser helatiden på videon därifrån och saker som man kan göra. Har även jobbat de flesta dagarna och tränat tills jag fick en "tränings skada". Började känna för undefär en vecka sedan att det sticker i mina revben typ. Ringde då såklart till hälsocentralen, jag har lyckats få mina ryggmuskler och muskelrna mellan revbenarna överanstrända och därför sticker det dit. Har varit på massage och gör olika övningar för att få opp dem och det har redan blivit en aning bättre. Har en massage tid bokad på torsdagen ännu eftersom min rygg var i så dåligt skicka att det inte gick o fica på första gången. Har också läkare efter resan om jag skulle få någo fysioterapi för min rygg. Lite störandeatt jag ingen har fått en skada, kan inte träna för 100%. Men skall nu bara ta det lite lugnare så inget värre händer. Var ockås en sväng till ikea och köpte nya påslakan och några ljus. Hoppas ni har haft det bra!.

-Henrika

Likes

Comments

Hej! Idag hade jag tänkt visa en av mina legdays och har även bilder på övningarna. OBS! Jag är inte någon professionell tränare eller något sådant så kan bra vara att ja gör alla övningar helt fel!

Jag börjar med att värma upp musklerna på springmattan med 15% uppförsbacke och hastigheten mellan 5.5-6. Första övningen 12x3 squats med 1-2min paus imellan. Andra övningen har jag ingen aning vad det heter men man står på knäna och gör typ squats så. De gör jag också 12x3 med 1-2 min paus.

Brukar alltid ha en eller två supersets i mina träningsprogram och denhär är en av mina favoriter. Bulgarian split squat med vikter 12x3 och genast där efter jumping bulgarian split squat utan vikter 12x3.

Den fjärde övningen är frog leg press, en av mina favorit övningar! Brukar göra 12x3 eller 10x3 beror på hurdan dag det är. Sista övningen är också en superset med cable squats och cable deadlifts gör dessa också 12x3. Brukar avsluta träningen med magmuskler eller sen går jag på springmattan en stund. Brukar sedan senare på kvällen stretcha musklerna.

Likes

Comments

Hej! Idag var jag till Helsingfors för att köpa lite saker inför spanien resan, var mest efter för bikini och solkräm men såklart hittade jag annat också. Köpte från H&M bikini övredel och från lindex bikini nedredel. Hittade en nike tränings skjorta för bara 15€ av xxl. Från cubus hittade jag byxor av linne som jag länge har sökt efter men alla har varit helt för dyra. Nu borde jag ha det mesta inför resan utom solkrämen men det fixar jag nästa vecka. Hoppas ni har det bra!

-Henrika

Likes

Comments

Hej! Förra veckan beställde jag från proteinbolaget och för några dagar sedan kom paketet. Köpte lite sådant jag har velat testa. Det som jag var igäntligen efter var BCAAn från GAAM nutrition i smaken sour pops. Har redan smakt på den och rekomenderar den starkt, ända negativa är att den har aspartame och acesulfame- k i den. Har hört även mycket bra om barbells olika produkter så beställde två protein puddings i smaken double chocolate och strawberry supreme. Köpte även en protein bar i smaken cookies & cream. Nocco har kommit ut med protein coffee så köpte en sådan för att smaka. Har sett att många har köpt pandy protein candy så köpte en påse av det i smaken soda shakers och sedan en till snack av barebells strawberry white chocolate protein crisps.

-Henrika

Likes

Comments

Hej! Hade veckoslutet ledigt från jobbet och den gick hur fort som hällst. Hela veckoslutet var fullproppad med program. På fredagen åkte vi till min pojkväns stuga och var där en natt. Några kompisar kom dit så vi var med dom en stund och sedan badade vi bastu. På lördagen var jag på en släktings 30 års fest och på söndagen var det min 18 års kalas. Nu är jag tillbaka på jobbet och har rätt så mycket jobb denhär veckan, jobbar även på midsommaren så det blir inget festande för min del. Har så fullt uppe nu att jag knappast hinner träna. Förra veckan hann jag bara vara 2 gånger på gymmet och en dag på länk för har så mycket jobb och andra saker som måste skötas. Så på grund av det så kommer bloggen också lite lida då jag inte har tid att skriva något. Ha det så bra!

-Henrika

Har ni också haft problem med bilderna på bloggen, att dom vill inte bli rätt håll i bloggen hur man än försöker. Eller är det bara jag?

Likes

Comments

Hej, fyllde igår 18år!! Har väntat på de dagen i så många år. På morgonen kom min pojkvän o väcka mig o gav födelsedagspresenterna. Fick gymshark tights och en gymshar sport top. Har så länge velat ha sådana och hade tänkt köpa till mig själv som 18 års presant sådana men nu behövs det inte. Fick även en gymshark träningsväska. Vi åkte till helsingfors och va där o äta på friends & burgers och sedan på kvällen for vi till kiva cafe på skumppa med min familj. Jag skall ha min födelsedags fest tillsammans med min kompis i slute på sommaren när hon också har fyllt. På söndagen kommer min släckt o fria mig hos oss. Hade en super lyckad födelsedag!

Likes

Comments

Hejj! Var idag på kiva cafe på lunch, åt en mozzarella sallad som var super god. Jag var där med min pojkvän och två andra kompisar. Efter lunchen gick vi runt på stan och gick i butikar. På kvällen har jag bara tagit det lugnt och har tittat på oitnb som kom ut med femte sesongen, har väntat sen förra sommaren på nya sesongen. Imorgon blir det tidig väckning och iväg på jobb igen. Ha de bra!
-Henrika

Likes

Comments