Hej! Det har gått en tid sedan förra inlägget men har haft det super brottom när jag började inlärning i arbetet förra måndagen, så har haft rätt långa dagar och träningar efter det så har varit helt slut när jag kommit hem. Den här veckan har de varit galna dagar i stockmann och var där två gånger. På fredagen for jag dit efter jobbet med min pojkvän och hittade ett par jeans som var rätt billiga 14.95€, vi åt på stockmann och gick runt där i ca 4h och åkte sedan med buss hem. Idag var jag en sväng dit med mamma hittade den gången lite mer, en sport bh, ansiktstvätt, torr shampo och mitt favorit chocklad, fazers julchoklad, som nu äntligen har det kommit till salu igen, det bästa som finns! Vi for via ikea också där jag hittade lite nödvändiga saker, en ipad ställing, nytt örngott, en hylla till mitt klädskåp och lite "lådor" till den. Vi gick in på en popup store som hade så fina inrednings saker så köpte en lite bricka och en tavla! Hoppas ni har haft det bra och skall försöka skärpa mig med bloogandet nästa vecka!

-Henrika

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hej! Har en jätte bra veckoslut bakom mig! På fredagen gjorde jag inget extra var bara i skolan tränade osv. På lördagen så var jag till gymmet på morgonen o tränade ett super bra rygg+arm pass. Var hem en sväng efter gymmet o laga mig i ordning och så for jag och min pojkvän och äta till steak house, har inte förrut varit där och äta så det var roligt att testa. På kvällen var vi med kompisar och kom hem rätt sent så for ganska direkt o sova. Söndagen var mycket lugnare, vi for och åka båt sista gången för dethär året och vädret kunde inte ha varit bättre, det blåste nästan inget och det var till och med ganska varmt. Idag har jag ledig dag från skolan, har redan varit o tränat, gjort lite skol saker och städat rummet som verkligen behövde göras! Hoppas ni har det bra!

-Hernika

Likes

Comments

Hej! På måndagen va ja på justin biebers konsär i helsingfors, vilken va helt super bra!! På måndamorgon var jag en sväng i gymmet och tog sedan bussen till helsingfors. Jag va hos min pappa en stund o sedan for jag till min kompis och där vid kl.18 for vi till hartwall arena där konsären var. Konsären var jätte bra och hade det hur roligt som hällst! For sedan hem efter konsären o va hemma rätt sent så fick igen inte så mycket sömn.
Bilderna är liten dåliga eftersom har försökt i några dagar få bilderna av kameran men det tycks inte fungera fick bara en bild laddar ner så det får duga med mina dåliga telefonbilder.
-Henrika

Likes

Comments

​Hej! som jag i något inlägg nämnde så sku jag få glasögon och igår va vi o söka dom från affären. Det känns lite ovant o ha på dom nu i början men man blir säkert nog van. Jag behöver inte ha på dom helatiden men för det mesta nog som i skolan, när jag ser på tv, läser...

-Henrika

Likes

Comments

jätte fin solnedgång för några dagar sedan

Sommaren är nu officielt över (fast det idag va så varmt att jag kunde sola i bikinis) och är faktiskt ganska taggad för hösten. Jag gillar när det är så mycke färger ute när bladen byter färg o vädret blir lite kyligare (älskar ändå sommarens varma väder över allting) o man kan bara mysa inne o se på netflix men sedan också fa på långa promenader ute.
Skolan har också nu rullat igång ordentligt och har ganska mycket att göra där även fast vi har ganska korta dagar o några lediga dagar framför mig. Träna har jag också hunnit med nu när ja äntligen har blivit frisk av höstflunssan jag fick för lite över en vecka sedan. Hoppas ni också har det bra!
-Henrika

Likes

Comments

klänning: bubbleroom

sallad/lövbiff och pommes/chocklad och vanilj glass

Hej! Jag var igår på min mormors 70 års fest som var i haiko gård. Vi for dit vid kl.17 o kom hem efter 22. Vi åt, kollade på gammla bilder och talade hela kvällen. Efteråt kom min pojkvän till mig övernatten, vi såg en stund på olika videon och åt vindruvor men somnade ganska snabbt efter det.

-Henrika

Likes

Comments

Hej! Gjorde igår en super god sallads taco, jag tog istället för tortillaplättar stora sallads blad där jag lagade allt i och det blev verkligen jätte gott och också lite nyttigare än vanliga tacos/tortillas. Senare på dagen bakade vi en rabarber och blåbärs paj som också blev riktigt lyckad! 

-Henrika

Likes

Comments

Hej! Igår va de i gamla stan köpnatt(?) ostosten yö på finska, så va där en sväng med min mamma. Hittade dock inget men de va rolit att gå i alla de småa butikarna. På kvällen kom min pojkvän till mig övernatten o vi så på netflix o vi hade lagat lite frukter, grönsaker o dipp. Hade idag tänkt fara o träna men blev sjuk igår på kvällen så ja får vila idag istället. Har varit o äta sushi o sen varit lite i butikar o nu väntar jag att min kompis skall komma ti mig. Hoppas ni har haft en bra dag!
-Henrika

Likes

Comments