View tracker

Kom på några julklappsidér för honom. Kläder, träningskläder, skor, sockor osv. behöver ju alla och är lätta att hitta, ända som kan vara problemet är att veta storleken. Parfymer och hygienprodukter är ett bra tips också för de använder de varje dag så de kommer iallafall i användning. Till sådana som tycker om att lyssna på musik är ju ett par nya hörlurar en bra julklapp och också om man vill lite satsa på julklappen eftersom hörlurar kan vara rätt dyra. Klocka och andra accessoarer brukar också dom flesta tycka om men kan också vara lite dyra men igen en bra present om man vill satsa. Om man faktiskt inte kommer på något eller allt är för dyrt så varför inte bara köpa chocklad eller ett presentkort!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Hej! För ca. en vecka sedan beställde vi en resa till Nice i frankrike! Är super taggad och roligt att det är något att se framemot efter julen. Vi skall åka i början av februari och är där i 5 dagar. Har aldrig varit i frankrike så skall bli roligt att åka dit!
-Henrika

Likes

Comments

View tracker

Här är några julklappstips för henne. Morgonrock, mössa och vantar vill ju alla ha så det är oftast en ganska säker julklapp och om man vill satsa på lite lyxigare så varför inte köpa lexington lakan till någon som gillar att inreda. Presentkort är också ett säkert kort om man inte riktigt vet vad hon vill ha eller helt enkelt inte kommer på något, då kan hon själv köpa något hon gillar till sig. Nagellack, parfym och andra smink saker är en bra julklapps ide också och de tycker de flesta flickorna/kvinnorna om. Om hon tränar något eller går på gym kan en ny bra vettenflaska vara en bra ide eller ett par bra underkläder från t.ex calvin klein. Och ljus älskar ju alla!

Likes

Comments

jeans-dr denim topp-cubus röda tröjan-inwear

Likes

Comments

klänning-zara cardigan-vero moda tights-h&m

Likes

Comments

Hej! Har haft ett superbra veckoslut bakom mig. På fredagen efter jobbet va jag o tränade ett ben och rumpa pass på gymmet och på kvällen åkte jag till min pojkvän och blev där övernatten. På lördagen steg vi opp rätt tidigt redan halv 9 för att vi skulle till huvudstaden o shoppa, dock hittade inte nån av oss någonting så vi var bara o äta på en thai restaurang och på kaffe till starbucks. Men det var ändå mysigt att gå i alla butikar när de har börjart laga upp juldekorationer och spela julmusik som jag älskar. På kvällen for vi till våra kompisars födelsedaga fest och kom hem nångång på natten. På söndagen vilade vi ut rejält, vaknade först ett på dagen. Men ändå hade jag en ganska produktiv dag, fick tillockmed träningen in placerat. Nu har då en ny vecka börjat o min sista vecka på praktiken satt igång, så skall nu göra det sista o sen tillbaka till skolan. Hoppas ni alla har haft ett bra veckoslut.
-Henrika

Likes

Comments

klänning och tights från H&M

Hej! Farsdagen började med att hela familjen åt morgonmål, efteråt var jag en stund hemma och åkte sedan till gymmet för att träna. Idag tränade jag armar och rygg + 30 min spinning. Efter gymmet kom jag en sväng hem och så åkte vi till min mommo och mofa på fasdags kaffe. Sedan kom vi hem och lagade middag, det blev lövbiff med potatis och morötter blandade i örter. På kvällen tänker jag bara ta det lugnt och vila så jag orkar en ny vecka på jobbet igen.

-Henrika

Likes

Comments

Hej! Veckorna far så att man inte äns märker, dagarna/kvällarna far på jobbet och i gymmet och till något annat blir det inte så mycket tid. Till veckolsutet har jag också planer, skall idag till min pojkvän övernatten och imorgon åker vi till helsingfors och spenderar dagen där och på kvällen far vi och se efter min lillebror när min pappa och styvmor skall på en fest.

För ca. en vecka sedan kom min styvfar hem från usa o hämtade lite souvenirer därifrån, fick sour patch kids godis och ett doftljus från yankee candel!

-Henrika

Likes

Comments