Feel free to follow me on @henriettehonsrud

Hei fra meg. Denne uken har vært grådig lang, langt mer slitsom enn forventet og jeg har møtt på en del utfordringer, men den har også vært ganske effektiv. Noen uker kjenner man bare at man er sliten og alt man gjør gir deg kanskje ikke så mye for forventet, det er litt sånn jeg har hatt det denne uken og det er rett og slett forklaringen på 4 dager uten oppdatering her inne - beklager. Men det er søndag, batteriene lades og planlegging av uken står for tur. Kom også på at det er en stund siden jeg har hatt en instagram lately her inne, så valgte dele noen av de siste instagram bildene mine med dere. Følger du meg ikke så må du gjerne gjøre det, her oppdaterer jeg titt og ofte på både story og nye bilder. Ønsker dere alle en fantastisk søndag, nyt den og lad batteriene, klem.

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Sponset av nordicfeel.no

Estee Lauder Double Wear

Høst og vinter halvåret er her, og er det en ting som skjer med sminken min på denne tiden, er at jeg ønsker mere dekkevne og kjører rett og slett en litt mer heavy sminkelook. Vet ikke hvorfor det er slik, men om sommeren bruker jeg litt lettere sminke enn det jeg gjør på vinterhalvåret. Huden min blir ofte tørrere og kan fort få mer urenheter, og det ønsker jeg å få dekket. Jeg har prøvd mange foundations, men den siste året har jeg fått et øye for Estee Lauder sin double wear foundation. Den gir god dekkevne, fin glød og holder hele dagen noe som er et stort pluss for meg som er på farten nesten hele tiden, og ikke alltid har tid til å freshe opp sminken! Denne brukte jeg også på samme tiden i fjor så en favoritt er det blitt.

Get it

HERE

Da jeg begynte å bruke denne fikk jeg mange spørsmål om hvilken foundation jeg bruker, og det tar jeg jo som et stort kompliment. Synes også den smelter fint inn i huden og gir nesten et plettfritt resultat. Et must have for meg når kulden sniker seg innpå er rett og slett en god foundation, og jeg har funnet min favoritt for vinterhalvåret! Jeg er aldri redd for å prøve ut nye ting, så hvis du også har noen tips til en god foundation så er det bare å rope ut!

. . . .

Har du besøkt nordicfeel.no tidligere? De har et stort utvalg av skjønnhetsprodukter og du kan så og si finne alt du leter etter på siden deres. De har gratis frakt og produktene har fine priser. Skjekk ut utvalget deres HER.

Likes

Comments

I SAMARBEID MED DR.MARTENS

PSST.. LOOK AT MY NEW PAIR OF SHOES

Det er så gøy at jeg får invitere dere med meg på eventet jeg har sammen med Dr.Martens, det kribler faktisk i magen og jeg gleder meg til å forhåpentligvis se flere av dere førstkommende torsdag. Som jeg skrev i forrige innlegg, så er du invitert til fest i den nye butikken til Dr.Martens, det blir drinker, musikk, du får se høstens nyheter og det beste av alt er jo at du får -20% i butikken. Noe som betyr at du kan kapre deg høstens og vinterens kuleste sko til en rimeligere penge.

The 1460 Worn different

Er det en ting jeg elsker ved Dr.Martens er det hvor mange forskjellige inntrykk du kan gi et par sko bare av å kle deg forskjellig. Idag valgte jeg å kjøre disse skoene sammen med et silke skjørt og strikk, perfekt for høsten. Men samtidig føler jeg at skoene kan brukes til jeans, strømper, kjoler, korte skjørt - egentlig alt, bare at du velger å bære de på din egen måte.

Torsdag 19. Oktober // kl. 19:00-20:30 Oslo, Torggata 23

OBS: 18 års aldersgrense!

RSVP: osa@nouw.com

Likes

Comments

I samarbeid med Dr.Martens

Bli med på event med Dr.Martens

Dr.Martens har åpnet ny flagship butikk i Oslo, og i den anledningen er jeg så heldig å få invitere mine følgere med på en kveld fyllt med drinker, god steming, musikk og det beste av alt er at du får -20% på alle varer. Så du er invitert med på fest sammen med meg og Dr.Martens Torsdag 19 Oktober kl 19.00-20.30. Det er 18 års aldersgrense. Og send gjerne et svar til osa@nouw.com om du ønsker å delta på torsdagens festligheter. Jeg håper å se deg der og at du har lyst til å komme. Adressen er Torggata 23, Oslo. Hvis du vil lese litt mer kan du gjøre det HER.

Likes

Comments

New coat for the season

adlink

Get my coat here

WEARING:

COAT: BIKBOK

PURSE: ACCESSORISE

SHOES: DIN SKO

KNIT: BIKBOK

Favorite coat at the moment

Jeg elsker denne kåpen, hvor fin er den ikke? Jeg er så glad for at sesongen for kåper er her, og jeg sikler alltid etter 10-12 stykker hver enste høst og vinter, men det blir litt mye å fylle knaggene i gangen med. Første nye kåpen i år ble en rosa, og det er så fint med litt farger nå som høsten er her og vinteren nærmer seg med stormskritt. Jeg elsker at bare et plagg kan gjøre så mye ut av seg kun fordi den ikke er sort men poppende farger. Og jeg må virkelig gi meg selv en klapp på skulderen for å ikke lengre kjøpe absolutt alt i sort. Jeg har rett og slett blitt en farge elsker, og jeg elsker det!

Likes

Comments

A day in Oslo.. 

Det er noe med det kafe besøket midt i uken som får uken til å gå litt fortere, rett og slett litt helge følelse og luksus på en helt vanlig dag. Det er noe jeg alltid kommer til å unne meg, for det gir meg så mye - nesten litt rart, men slik har det bare blitt.

Breakfast outside at Albert Bistro

Igår var en fin dag, og det føles så godt. Klokken ringte 08.00 gradestokken viste 1 grad og da visste jeg at den nye rosa kåpen min skulle få luftet seg for første gang. Turen gikk til Oslo hvor en frokost date på Albert Bistro stod på agendaen, lenge siden jeg har vært innom så favoritt plassen måtte besøkes. Det er enda ikke for kaldt å sitte ute, blir det egentlig noen gang det? Det var lagt frem saueskinn og pledd, mens varmelampene var på full guffe, da er det perfekt og sitte ute uansett vær. Det var så koselig og behagelig, det var lite mennesker på Aker Brygge, mens havet og båter var utsikten vi fikk, helt fantastisk! Resten av dagen ble brukt på noen ærender jeg måtte få krysset av listen før jeg tok turen for litt video innspilling med @SiljePauline og @camillakjerstad på kveldstid.

Likes

Comments

I samarbeid med Desenio

Desenio

Er det noe som får pryde hjemmet mitt, så er det postere fra Desenio, du finner postere og bilderammer rundt om i hele leiligheten, og jeg føler det gir et fint og personlig preg. De siste 2 årene har desenio sine produkter blitt en stor del av interiøret mitt, det blir en rød tråd igjennom hele leiligheten med plakater fra gangen til stuen, og soverommet, synes det blir veldig rent, enkelt og ikke minst lekkert!

Nå har jeg endelig fått pyntet oppbevarings hyllene mine i stuen og synes resultatet ble veldig fint. Vet ikke om samboeren kanskje synes det er litt jentete, men pytt pytt, da får han bestemme neste gang, hihi. Har også fått med meg et bilde som skal få henge over sengen, så skal få vist dere det også.

A Discount code for You

Jeg har også en rabatt kode til dere hos Desenio.no. Dette gjelder på alt unntatt handpicked/collaboration posters og rammer. Koden: HENRIETTE gir deg -25% rabatt mellom 10-12 oktober.

Likes

Comments

Monday T-shirt

Hei mandag! Jeg måtte bare stikke innom for å vise dere litt av dagens antrekk, t-skjorten ble med meg hjem fra jobb forrige uke, og var et perfekt valg denne mandagen. Merker jeg har fått skikkelig sansen for t-skjorter med tekst og quotes, og det er vel ikke mer passende på en mandag enn å ha på seg et antrekk hvor det står oui yes på? Det får hvertfall meg til å tenke positivt og si ja til ting selvom mandagen kan være hard og litt kjip. Så jeg sier rett og slett oui yes til mandag, nye uke og nye utfordringer. Håper alle har fått en fin fin start på uken, for min del er det straks duket for en sen vakt på jobb. Vi skrives, klem..

Likes

Comments

3 Beauty favorites

Noe av det beste jeg vet er å kunne teste ut nye skjønnhets og velvære produkter, og hele tiden finner jeg nye favoritter som får bli med meg videre, noen får stå på baderoms hyllen, imens det er noen produkter som bare må bli med i vesken hver eneste dag. Litt sånne hverdags helter, haha - som hjelper meg igjennom dagen. Når jeg tenker over det, så er det nesten litt morsomt hvor mye produkter mange av oss jenter har stående på badet, og de jeg har stående elsker jeg og kan snakke godt om de alle, resten blir rett og slett kastet i søppelet om de ikke faller i smak.

WELEDA SKIN FOOD:

Denne kremen er vel en vidunderkrem denne også. Den kan brukes til alt, og er en redder for tørr hud. Grunnen til at jeg har den med i vesken, er for at den er blitt en storfavoritt både til hender og lepper. Nå som kulden sniker seg innpå har huden lett for å bli tørr, da er det fantastisk og ha en liten tube tilgjengelig. Noe jeg også har brukt den til er under sminken, du ser sminken virkelig smelter i huden og du får et fantastisk resultat. Det beste med kremen må være at den er vegansk, og det føles litt ekstra godt.

EMMA.S DEO:

Ingen hemmelighet at Emma.s sine produkter pryder baderoms hyllene mine, men er det et produkt som blir med meg hver eneste dag er det deodoranten deres. Man vet aldri når man trenger litt, og det er vel ingen som ønsker å lukte på farten - haha. Denne lukter mildt men godt, slik jeg liker det for at deodoranten min ikke skal ta oppmerksomheten fra parfymen.

YSL TOUCHE ECLAT:

Dette sminke produktet har vært en favoritt lenge, jeg ble presentert for det da jeg var på ysl eventet i Stockholm og etter den tid har jeg brukt produktet daglig. Den er perfekt til litt higlight og touche up på farten, og legger seg pent på huden og er lett å jobbe med, da slipper jeg bekymre meg for at sminken skal bli kladdete eller grå og kan når som helst fikse litt over sminken som allerede er lagt. Den har ikke supe god dekkevne, men gir et veldig fint resultat.


Det var 3 av produktene som får bli med i vesken min hver eneste dag. Jeg har mange fler produkter med disse 3 er produkter jeg har fått øynene opp for den siste tiden. Har du noen produkter du alltid har med deg?

Likes

Comments

Coffee, coffee, coffee

God morgen, idag følte jeg for å nyte kaffe koppen i sengen før det er duket for jobb. Jeg elsker helg, og selvom jeg jobber ønsker jeg bevare helgefølelsen slik at hver helg har noe spesielt ved seg. Da blir det kaffekopp på sengen, med favoritt magasinet og macen på siden.

Det er noe med fredag, lørdag og søndag uansett om det er jobb, lite eller mye på agendaen. Og det er faktisk noe jeg setter stor pris på og da prøver å bevare den helgefølelsen på best mulig måte. Nå har jeg fått slappet av på morningen, og turen går straks til jobb. Så ser jeg frem til en rolig kveld i sofakroken når jeg er hjemme igjen! God lørdag til dere.

Likes

Comments