SPONSEDE PRODUKTER

IPHONE CASES FROM IDEAL OF SWEDEN

FIND THEM HERE

Er det en ting jeg sleit med å finne meg etter mitt nyeste mobil innkjøp - så var det deksler til mobilen! Jeg fant lite i både USA og London da jeg var der, det meste var til de eldre modellene, noe som passet meg fryktelig dårlig da jeg elsker å kunne ha utallige valgmuligheter når det kommer til å både pynte og beskytte telefonen. Sistnevnte er jo så klart det viktigste og det er også grunnen til at jeg ikke bruker eks ebay til å skaffe meg slike ting. Jeg ønsker både kvalitet og et fint utseende. Og det er ikke til å slå under en stol at mobildeksler - det er et must have for oss alle!

Jeg føler at mobildekselet er et utrolig fint tilbehør til et hvert antrekk, og derfor forelsket jeg meg i dekslene til Ideal Of Sweden. De har et stort utvalg av farger og mønster, noe for en hver smak. Så her er det bare å velge seg deksler etter antrekk og dags humør, det er slik jeg liker å gjøre det. Har jeg en litt dårlig dag så bytter jeg gjerne fra det sorte dekselet til et litt mer sprudlende å fargerikt - de små tingene i hverdagen altså.. Er ikke alltid så mye som skal til!

A PERFECT WAY TO FALL IN LOVE WITH YOUR PHONE EVERY DAY..

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments

INNEHOLDER ANNONSELENKER

..BLUE DENIM

DRESS HERE // PURSE HERE // SHIRT HERE // SKIRT HERE // PANTS HERE // SHOES HERE

BIG TREND THIS SPRING

Blå denim er en evig klassiker det har den alltid vært, men denne våren har blå denim virkelig slått til for fullt, it - jentene har kastet seg på trenden og så gjør vi! Noe jeg har fått spesielt smaken for er de litt mer grove større jeansene uten stretch, jeg synes det er så utrolig kult, jeg kommer aldri til å slutte bruke stramme jeans, det er lekkert, men jeg bare digger de litt grovere! Når det kommer til denim finnes det så utrolig mye forskjellige vasker, lapping og mønster, finn dine favoritter og gjerne bruk de i et og samme antrekk - det er bare kult!

Likes

Comments

...ME TIME

Jeg regner med at mange av oss har et søndagsrituale - det har vertfall jeg! Et søndagsrituale jeg alltid tar meg tid til så lenge jeg er hjemme, er skikkelig jente tid for meg selv. Det inneholder en god dose selvpleie og velvære, samt innhenting av inspirasjon og planlegging av den kommende uken. Slik gjør jeg meg rett og slett klar til en ny uke hvor jeg føler meg velstelt og fresh, og ikke minst forberedt på den kommende uken som står for tur. Så når jeg har fått et par timer til kun meg selv og akuratt det jeg måtte ønske gjøre for å føle meg bra så er jeg klar for hva enn den kommende uken måtte overraske meg med!

Det å kunne sitte og sippe av kaffekoppen underveis gjør det hele mye mer koselig..

Det jeg har brukt tiden til denne kvelden og ettermiddagen er å blad meg igjennom favoritt magasinet, tatt en deilig ansiktsmaske fra Glamglow - denne gjør virkelig huden klar for en ny uke, jeg elsker den! Skrevet ned og planlagt hvordan den kommende uken ser ut både på bloggfronten og gjøremål. Så nå er jeg klar for å ta den nye uken med storm å gleder meg til morgendagen og mandag. Ny uke og nye muligheter, jeg har virkelig begynt å like mandager altså, de gir meg liksom en fresh start!

A SUNDAY WELL SPENT BRINGS A WEEK OF CONTENT..

Likes

Comments

SUNDAY STROLL

Jeg ble lykkelig da jeg våknet i morges til at solstrålene skinte igjennom persiennene, deilig start på søndagen. Men da jeg åpnet verandadøren og kjente varmen utendørs var det ikke snakk om hva jeg skulle bruke formiddagen til - ut for å nyte været! Det er hele 17 grader ute!! Helt sykt spør du meg, men jeg klager ikke, så langt ifra. Akuratt nå sitter jeg plantet i sofaen etter en herlig spasertur sammen med kjæresten, vi har virkelig benyttet oss av været ute, vi måtte til og med dra opp lommeboken for å kjøpe oss is. Planene for resten av dagen blir en liten treningsøkt og hjemme spa. Det trengs nå før en ny uke står for tur . virkelig gjøre meg klar for den kommende uken! Håper dere nyter søndagen dere også! Ønsker dere en strålende ettermiddag, klem..

A PERFECT DAY FOR A LITTLE SUNDAY STROLL..

HELLO SUNSHINE.. HAVE YOU COME TO STAY?


Likes

Comments

BUT FIRTS COFFEE...

God lørdag morgen, solen skinner og humøret er på topp! Det er alltid litt ekstra hardt å stå opp lørdag morgen for å gjøre seg klar til en vakt på jobb. Men jeg har funnet ut et par knep som gjør at det for meg er bittelitt enklere. Morgen kaffen er en av de viktigste knepene - uten den blir det er morgengretten Henriette. Men jeg må starte dagen tidlig å få litt ut av morgentimene før jeg fyker ut døren, på den måten sitter jeg også igjen med litt helge følelse selvom turen går til jobb. Slik som idag, har jeg tatt meg godt tid til å drikke kaffen min, lese magasiner og høre på deilig musikk, rart hvordan en bra start på dagen gjør utfallet på humøret resten av dagen, men for meg er det et must for at lørdagen skal bli bra - spesielt på jobb lørdager. Nå skal jeg starte å gjøre meg klar før turen går mot jobb, jeg ønsker dere en strålende lørdag, og de skal kan må virkelig kose seg ute i dette knall været. God helg!

Likes

Comments

HELLO FRIDAY!

Endelig fredag dere - det er godt! Har ventet på fredag siden sist fredag, haha. Selvom jeg har en jobbhelg fremfor meg er det alltid en deilig følelse rundt fredag. Gårsdagens antrekk ble som vist på bildene ovenfor, og jeg må si det var utrolig godt å endelig dra på seg denimjakken. Våren viser sin ankomst mer mer for hver dag som kommer, og jeg er så klar for å ta den imot med åpne armer. Jeg elsker å kunne kle meg både casual, cool og litt sporty i et og samme antrekk, og at det er behagelig å gå med er bare et stort pluss. På dager jeg har mye å gjøre både på jobb og utenom synes jeg det er godt å kunne kle seg litt mer avslappet og behagelig men samtidig ikke se helt slask ut, og da er antrekk som dette helt perfekt. Stramme jeans og skjørt er ikke akuratt det mest fristende når jeg vet jeg skal ut på farten mye i løpet av en dag. Ønsker dere en super duper fredag, nyt det - så skrives vi.

Likes

Comments

COFFEE DATE WITH @ANNELIAALAND

Det er så deilig å kunne jobbe litt andre steder enn rundt spise bordet eller pulten hjemme. Så idag har jeg møtt søteste @anneliaaland for en kaffedate og litt blogg arbeid. Noen ganger må jeg unne meg litt mer luksus i hverdagen, da føles ikke uken så lang lengre og jeg får litt helge følelse midt i uken - det er godt! Jeg vet ikke med dere, men når jeg endrer arbeidsplass så blir jeg fort mye mer effektiv enn det jeg er hjemme, der blir jeg fort forstyrret av andre gjøremål, mens når jeg setter meg ned med noen som holder på med akuratt det samme som meg blir jeg utrolig effektiv og får gjort unna det som trengs, samtidig som at det er mye koseligere med litt selskap. Nå går turen straks til jobb, og jeg ønsker dere en strålende dag videre!

Likes

Comments

God dag! Tenkte vise dere min hverdags sminke, nå sminker ikke jeg meg hver eneste dag men som oftest gjør jeg jo det. Det er flere som har lurt på hva jeg bruker for hud sminke, på leppene osv så da tenkte jeg det var på tide å vise mine sminke rutiner. Som noen kanskje vet, så elsker jeg å teste ut nye produkter så den er ikke helt lik hele tiden og noen produkter varierer jeg såklart ganske så ofte på. Men per dags dato er det produktene nedenfor jeg for det meste bruker nå.

STEP 1

Fundation & Pudder

Hudsminken for meg er veldig viktig, jeg er opptatt av å dekke det jeg ønsker dekke, få frem mine trekk og sjule det jeg kan av urenheter uten at det ser alt for mye ut. Fundationen jeg bruker er Double Wear fra Este Lauder og har vært svak for denne i lang lang tid, denne har jeg i fargen Pure Begie. Deretter bruker jeg et setting pudder fra Chanel og og Chocolate Soleil fra Too Faced til conturing og litt ekstra sommer glød og farge i ansiktet. Jeg har ingenting imot å bruke litt ekstra solpudder selv om det er kaldt og grått ute, men som oftes da bruker jeg litt gråere nyanser slik at jeg ikke ser orange ut - Da bruker jeg Hoola bronzeren fra Benefit.

STEP 2

Blush & Highlighter

Er jeg sliten å trøtt påfører jeg som oftest consealer sammen med produktene i step 1, da bruker jeg Mac sin pro longwear i fargen NC20 og denne har jeg brukt i flere år, og kommer heller ikke til å bytte den ut med det første. Når det kommer til blush bruker jeg Chanel sin powder blush i fargen 71 Malice, det er ikke den beste blushen jeg har prøvd, men fargen er veldig fin og vært helt perfekt for vinterhalvåret som straks er forbi. Highlighter har jeg virkelig blitt helt forelsket i og bruker det både til full makeup og en non-makeup look. Her bruker jeg Mary-lou Manizer fra The Balm og denne har jeg også brukt i flere år. Jeg er hele tiden på jakt etter nye fine highlightere med jeg er ganske så kresen der, så denne har for meg alltid vært safe. Når hud sminken er ferdig avslutter jeg alltid med noen pump av Mac sin fix + spray.


STEP 3

Bryn

Jeg har aldri vært veldig flink med bryn og er det et sminkeprodukt jeg kan prøve meg mere frem på så er det bryns-sminken. Jeg gjør alltid det samme, og tørr sjelden gjøre drastiske endringer. Men øvelse gjør mester? Så jeg får vel utfordre meg selv litt og bli litt flinkere med akuratt brynene mine.

STEP 4

Skygge & Maskara

Akuratt nå driver jeg å tester ut et øyenskygge palett fra Dior som jeg fikk til jul, men enda ikke fått brukt så mye. Så jeg leker meg litt frem med dette, fargene er kalde og fine og palettet er i fargen 056 Bar. Når det kommer til maskara, så er jeg fryktelig kresen og bytter den sjeldent ut. Jeg kan teste nye, men blir alltid mest fornøyd med den jeg er kjent med. I flere år har jeg brukt Maybelline sin Lash sensational og jeg kommer nok ikke til å bytte ut den på en stund. Er det litt spesielle anledninger eller at jeg ønsker se litt mer fresh ut, setter jeg enten på punktvipper eller en remse med løsvipper. Føler meg fort litt ekstra våken og kvikk med det altså!

STEP 5

Lips

Når det kommer til lepper har jeg så UTROLIG mye forskjellig og tester stadig ut nye produkter, farger, ja alt! Men disse to herlighetene skrev jeg om HER for litt siden, og har i det siste blitt fast med i vesken når jeg løper ut døren og en del av min sminke rutine. Ellers elsker jeg Mac sin lipliner - Morning Coffee, den kommer jeg nok aldri til å gi slipp på. Den liplineren med en leppeolje eller leppepomade ser bare helt smashing ut!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Så dette var da det jeg nå om dagen bruker mest av når det kommer til produkter og mine sminke rutinger, håper du fikk svar hvis det var noe du lurte på og at dere likte innlegget. Mulig jeg får til en liten sminke video etterhvert, om det er noe dere ønsker å se?! Ha en superfin tirsdag videre, klem..


Likes

Comments

I SWEAR IT WAS FRIDAY LIKE FIVE MINUTES AGO..

Idag trengs en del kopper kaffe, jeg må si det var hardt å stå opp fra sengen i morges. Og siden den tid har alt egentlig gått ganske så tregt her i heimen. Men jeg har piffet opp blå mandagen litt med å ta på meg mitt nyeste innkjøp. Det hjelper alltid litt på og man føler seg fort litt bedre - rart det der med nye plagg. Men hvor fin var ikke denne genseren? Jeg falt pladask for detaljene på armene og føler deg gjør mye mer ut av seg enn en vanlig hvit genser, jeg kjøpte den hos Bikbok, så løp og kjøp!

MY PLANS FOR TODAY:

PLANLEGGE DEN KOMMENDE UKEN

JOBBE, JOBBE, JOBBE

KJØPE INN BLOMSTER

EN LITEN OPPRYDNING HJEMME

Nå sitter jeg å drikker min femte kaffe kopp og håper virkelig den gjør susen snart, jeg pleier som regel å like mandager, og vet at hvis jeg ikke gjør denne mandagen bra, fortsetter uken min likedan, og det vil jeg ikke ha noe av. Ny uke og nye muligheter står for tur, og jeg skal gjøre alt i min makt for å få en super start på den nye uken. Jeg har mye på agendaen ,så dårlig humør og en sliten Henriette passer ikke inn der rett og slett!

MAY YOUR COFFEE BE STRONG & YOUR MONDAY SHORT..

Likes

Comments

HAPPY B DAY TO MY BOYFRIEND..

For en herlig start på lørdagen dere - nydelig frokost, nypresset kaffe og bursdagsbarn rundt bordet. Bursdager for meg har alltid betydd ganske mye, hvorfor vet jeg ikke, men har nok noe med tradisjonene jeg hadde da jeg enda bodde hjemme. Så idag tidlig ønsket jeg å gi kjæresten litt ekstra oppmerksomhet ettersom at han har bursdag idag. Så da stod jeg opp før han hadde slått opp øynene, stelte i stand frokost, og serverte kaffe og bursdagsgave på sengen!

Hadde ikke hatt noe imot å ha kake på frokostbordet hver eneste dag - haha! Men kanskje noe annet med helsen.

Så vi har hatt en treg og koselig morgenstund her i leiligheten, rett og slett kost oss skikkelig. Nå har jeg fått ryddet og fikset litt, for i kveld kommer det noen gjester og det er duket for bursdagsfeiring.

...HAVE A GREAT DAY

Likes

Comments