View tracker

FOLLOW ME ON INSTAGRAM @henriettehonsrud

Tenkte dele litt bilder som jeg allerede har delt på min Instagram profil. Det er mye herlige bilder og se tilbake på, og når jeg scroller meg nedover min egen profil sitter jeg å drømmer meg tilbake til fantastiske dager i Florida. Jeg har begynt å ta litt fatt på hverdagen også da, både til hva jeg deler på blogg, Instagram og ikke minst rutiner hjemme, det er en ganske så stor forskjell, haha.. Instagram har blitt noe jeg virkelig elsker å holde på med, og jeg er livredd for å kjede følgerne mine, så jeg prøver å være ganske streng med meg selv med hva jeg legger ut og deler og hvor ofte, regner med at flere kjenner seg igjen? Men hvis du ikke allerede følger meg, så er du hjertelig velkommen til å gjøre det!

Likes

Comments

View tracker

Puh, de siste dagene har gått med på å pakke ned hele leiligheten vi bor i nå, og det har blitt mye en langt større jobb enn forventet. Egentlig skulle vi overta leiligheten i går men det oppsto et par ting som gjorde dette umulig. Men nå har vi fått en ny overtakelses dato, og det er allerede imorgen. Jeg trodde det ville ta litt lengre tid før alt ble i orden, men heldigvis så ordnet ting seg raskt. Så da får vi nøklene imorgen og jeg gleder meg virkelig til å se hva den kommende uken og helgen vil bringe. Er det en ting jeg ikke klarer vente med å få gjøre, er det å innrede den nye leiligheten våres, det kribler i fingrene. Jeg har en litt ødelagt rompe, haha.. Så får håpe den klarer seg igjennom litt løfting og det som kommer med flytting, hvis ikke er det utrolig mye annet jeg kan gjøre enn å bære.

Kjæresten min og jeg har bodd sammen allerede i et og et halv år, men vi har bodd veldig usentralt og et godt stykke unna både jobb, venner og alt som hører med det. Så det skal bli utrolig deilig å flytte mer sentralt og ikke minst bo nærmere omgangskretsen våres. Det har blitt litt sånn at man ikke har hatt så mye besøk og ikke vært like sosial som man kanskje har ønsket, så det tror jeg blir en fantastisk endring for våres del. Nå er vi veldig klare begge to, og gleder meg til å vise dere leiligheten våres. Tenkte kanskje få til en liten "flyttevlog" imens vi holder på. Håper det er noe dere synes er gøy? Så det var en liten update på hva som skjer rundt meg om dagen. Ønsker dere en super duper kveld, klem..

Likes

Comments

View tracker

I SAMARBEID MED VASSPR

Hei dere. Jeg tenkte kjøre i gang en liten konkurranse for dere. Som noen kanskje vet, liker jeg veldig godt å gi noe tilbake til leserne mine, og denne muligheten kunne jeg ikke takke nei til, spesielt også siden det er blitt en stund siden sist. Denne gangen kan dere vinne produkter fra Foreo, jeg gir bort Luna Mini 2, Luna Play og en fantastisk cleanser med deilig duft av mandarin og apricot. Produktene har en verdi på ca 2000kr så her er det bare å bli med. Skal fortelle dere litt mer om produktene nedenfor hvis du ikke allerede har hørt om denne nye rense "trenden".

LUNA PLAY

Luna play er en rengjøringsbørste, den er ikke av de største men den gjør en stor og god jobb for huden din. Luna play fjerner forsiktig døde hudceller, løser opp fylte porer med make-up rester og sist med ikke minst så fjerner den faktisk 99,5% av smuss og fett fra huden. Luna play er også en god investering til dere som ikke er så kjent med produktene til Foreo, med en pris på 299,- er den virkelig verdt å prøve. Slik gjør du: Fjern all sminken og bruk din normale rengjøring, legg luna play mot huden. Du skrur den på ved å trykke en gang på knappen bak, deretter begynner du å rense huden med milde sirkulære bevegelser, psst vær ekstra forsiktig rundt øynene. Rengjøringen av hele ansiktet skal ta 1 minutt.

LUNA MINI 2

Dette er en rensebørste med 3 soner som passer alle hudtyper. Luna mini 2 har hele åtte justerbare posisjoner som garanterer en tilpasset rengjørings opplevelse for deg og din hud. Visse du at den ultrahygieniske silikonpenselen er 35 ganger mer hygeniske enn nylon børster? Det sier sitt! Rengjøringsbørsten er helt vanntett og kan brukes opptil 300 ganger før du trenger å lade den på nytt. Slik bruker du den: Du smører først din vanlige rens i ansiktet. Deretter skyller du rengjøringsbørsten i lunket vann, så trykk på rensemodus. Masser rensen rundt i ansiktet sammen med børsten i 1 minutt. Vask og tørk ansiktet deretter smører du deg inn med din vanlige hudkrem. Gjør dette 1-2 ganger og om dagen, og simsalabim så etterlater du deg en myk og glatt hud med en vakker glød.

DETTE MÅ DU GJØRE FOR Å DELTA I KONKURRANSEN:

1. Følg @foreonordics på instagram.

2. Legg igjen e-post adressen din i kommentarfeltet!

Når du har gjort dette er du med i trekningen av disse fantastiske produktene vist over til en verdi av 2000kr.Lykketil!

Likes

Comments

LITTLE DIFFERENCE FROM FLORIDA LIFE I HAD A FEW DAYS AGO

Hei mine flotte, har dere det bra? Åh, det er veldig rart å være tilbake i kalde Norge, men det er jo alltid litt godt å komme hjem også. Jeg er i full gang med både jobb, lesing og flytting faktisk, jeg og samboeren har vært på vår første visning sammen, og gjett hva? Vi fikk leiligheten, så den neste uken vil gå til mye flytting, hihi! Jeg gleder meg veldig til å komme på plass i nytt hjem. Beklager for litt dårlig med oppdateringer, men har litt med det å komme igang med rutinene igjen etter ferie. Også har jeg slitt litt med jetlag, det gikk veldig fint på tur ned, men ikke like bra hjemover. Flyturen hjem var faktisk litt ekkel, vi hadde utrolig mye turbulens, så jeg ble ganske ubekvem, heldigvis gikk det over etter en stund. Men toppen av kaka var jo at koffertene våres stod igjen i Frankfurt.. Men det er vel slik det er til tider, jeg sluttet brått å klage da rullestolen til en gutt bak oss i køen stod igjen i Signapore pga overvekt på flyet..

Etter jeg kom hjem er forskjellene blitt store, det har gått fra iskaffe, bikini og tid til å lese flere kapitler i favoritt bøkene på stranden, til varm morgenkaffe, tulle seg inn i ullskjerf og lese et par sider i et magasin og sist men ikke minst jobb. Men jeg trives jo med det også, er jo hverdagen min!

WISH YOU A BEAUTIFUL DAY

Så formiddagen har gått ut på å drikke kaffe, lese magasiner, og vaske klær for hånd.. Vaskemaskinen har blitt ødelagt, men skulle uansett til innkjøp av en ny nå som vi skal flytte, så håper vi får gjort dette fort, for jeg har enda ikke fått vasken alle klærne som ble med fra Florida. Straks skal jeg tulle meg inn i varme klær og turen går til en sen vakt på jobb, det er nattåpent idag, så blir sent på meg i kveld! Ønsker dere en fin fin dag, så skrives vi oftere fremover. Tusentakk til dere alle som har tatt turen innom i min litt stillere periode, dere motiverer meg!

Likes

Comments

THANKS FLORIDA FOR AN UNFORGETTABLE EXPERIENCE

Siste hele dagen vår her i Florida er snart over, og snuten vendes hjemover imorgen. Jeg synes tiden har gått så alt for fort og kunne gjerne tenkt meg et par dager til her nede før kulde og vinter hjemme i Norge. Føler meg ikke helt klar for det for å være ærlig, dagene her har vært helt fantastiske og jeg har virkelig forelsket meg i stedet. Jeg har enda mange bilder jeg ønsker å dele med dere, men nettet her i huset har dessverre ikke vært helt optimalt. Men skal få brukt noen av timene på flyet imorgen til å redigere litt bilder og gjøre klart noen innlegg for dere. Siste dagen vår måtte selvfølgelig tilbringes på stranden, få litt ekstra sol på kroppen før vi kommer hjem, også ikke minst få tatt et siste bad, vannet er så deilig. Nå skal jeg få pakket kofferten og gjøre alt klart til morgendagen slik at jeg kan nyte de siste timene her nede. Og dere, GODT NYTTÅR!!

Likes

Comments

View tracker

LOKAL TID 21.41

WOW.. WHAT A DAY

Dette er virkelig en opplevelse i seg selv, idag har vi brukt dagen på kun shopping, haha.. Først tok vi turen på tidenes shopping senter, det er det største senteret jeg noen gang har besøkt, deretter gikk turen videre til et sinnsykt stort outlet med alle butikker du kan tenke deg, var som å gå i en helt egen by med alle favoritt butikkene, ikke nok med det men omtrent alt var på 50-75% så fikk gjort unna noen kupp idag! På senteret var det også en del salg, vi har flaks med at det er romjulssalg her nede også.

I midten av selve senteret vi var på var det en stor flott uteplass med utallige spisesteder, helt perfekt for å ta et lite avbrekk i shoppingen. Senteret vi var på ligger i Tampa, og heter International Plaza, så skal du på ferie i nærheten anbefaler jeg både det og outletet som ligger en 20 minutters kjøretur unna senteret.

TOMORROWS AGENDA

Imorgen går turen til Orlando og Universal studios, vi skal opp tidlig tidlig, for det er litt over 2 timer i bil. Vi skal kun være i parken en dag, så planen er å være der fra det åpner til det stenger, så en lang dag imorgen står for tur. Men jeg må si jeg gleder meg som et lite barn. Noen som har besøkt Universal Studios? Nå er det natta på denne frøkna, god natt!

Likes

Comments

LOKALTID 21.26

WHILE WATCHING THE BEAUTIFUL SUNSET..


Imorgen er det klart for bryllup, så den store dagen er rett rundt hjørnet. Kvelden har blitt tilbrakt på stranden for rehearsal-dinner. Vi nøyt deilig grillmat til solnedgangen, sammen med godt i glasset og mingling. Har møtt mange nye mennesker, både amerikanere og nordmenn, blir koselig å tilbringe morgendagen sammen med disse.

AND GETTING READY FOR THE BIG DAY TOMORROW..

Nå er vi samlet tilbake i huset sammen med familien til Stian, og vi holder på med siste innspurten før morgendagen. Kjoler og dresser skal strykes og alt skal egentlig gjøres klart. Morgendagen blir en lang men fantastisk dag, så straks skal denne jenta i seng og lade batteriene 100%. Lokalet vi skal være på imorgen ligger på stranden, så dette blir et skikkelig strand bryllup, selve sermonien skal gjennomføres med sand mellom tærne og herlige omgivelser, gleder meg masse og er utrolig takknemlig for å bli med på denne opplevelsen. Jeg er overraskende veldig god til å oppdatere snapchat her nede, så legg meg gjerne til hvis du vil følge meg litt tettere på imens jeg er på ferie: "honsrud". Men nå må jeg runde av her, vi skrives!

Likes

Comments

LOKAL TID 18.00

THIS PLACE IS BEAUTIFUL

Hei fra varmen. Åh, som vi har kommet oss til rette. Det er veldig spesielt å være her å feire både jul og nyttår, men for en opplevelse. De første dagene våres her nede har vært helt fantastiske, vi er allerede på dag 3 og tiden flyr så alt for fort, alt er jo så nytt og spennende og varmen nytes til det fulleste. Det er kun 2 dager til bryllupet, det er i utgangspunktet derfor vi reiste ned hit, men som sagt så valgte vi å forlenge dagene her nede og gjøre det til en ferie. Vi har mye på agendaen de kommende dagene, og jeg gleder meg masse til å oppleve mer. Gårsdagen ble feiret med alle de norske som er her nede for bryllupet med deilig middag, godt i glasset og herlige mennesker. Rart å tenke på at det er skikkelig julestemning hjemme, for den finnes ikke her, haha.. Kanskje ikke så rart når dagene går med på å sole seg, gå i sommer klær og gradestokken viser 30 grader. En litt annen jul med det nytes! Håper dere likte et lite bildedryss, blir nok ikke siste gangen dere får det i løpet av turen.

Likes

Comments

FINALLY IN FLORIDA

Det føles helt fantastisk, etter en lang reise er vi endelig fremme i huset og har slått oss til ro. Jeg var utrolig spent på hvordan flyturen skulle være for meg, da jeg aldri har flydd så lang tidligere, men det gikk overraskende bra! For et sted, jeg er helt overveldet og alt er veldig nytt og spennende, ikke minst så er det utrolig vakkert her. Dagen idag har vi tilbrakt på stranden med sol og varme, en god bok og bading. Første dagen kunne ikke blitt noe bedre. Men det er veldig rart at det er lillejulaften imorgen, for julestemningen ble vanskelig å opprettholde her nede, haha.. Håper uansett at dere har hatt en fantastisk dag og at julestemningen er å finne hos dere. Ha en fin fin kveld videre, kos dere med venner og familie. Vi skrives.

Likes

Comments

JULEFERIE

Hei skjønnheter! De siste ukene har flydd ifra meg, men endelig er vi nærmere avreise og jeg har juleferie, for en fantastisk følelse! Alt av planlagt blogging de siste ukene er blitt lagt på hyllen og tiden har blitt brukt på jobb omtrent hele tiden. Men nå er jeg tilbake for fullt og jeg gleder meg utrolig mye til å ta dere med på reisen min. Allerede i natt går turen mot Gardermoen for avreise til Florida. Reisefeberen er på plass og leiligheten er full av klær da pakking står på agendaen i hele dag. Håper det ikke bare er jeg som endelig kan nyte juleferien, nå er det jul og jeg håper dere alle får en fantastisk førjulstid med avslapning, familie, venner og kos. Det unner jeg alle!

FLORIDA HERE I COME..

Likes

Comments