FINALLY FRIYAY..
Denne fredagen har jeg ventet på. Med en uke fullstappet med jobb er gleden stor idag da jeg straks kan ringe helgen inn. Denne helgen er også fullbooket, men jeg kommer til å storkose meg. Jeg skal passe lillebror hele helgen, og må si vi har lagt listen høyt på aktivitetene vi vil gjennomføre de neste dagene. Men vi skal nok få lurt inn et par timer med kos og avslapning også!

MY COFFEE, IS VERRY NECESSARY TODAY..

Puh, i går var det duket for nattåpent på senteret jeg jobber, og denne frøkna var ikke i seng før klokken tikket rett over 03.00. Så må innrømme at det var litt tungt å stå opp fra sengen i morges. Men etter litt for mange kopper med kaffe, er jeg klar for å ta fredagen med storm. Nå er det klart for et par timer på jobb før jeg kan ringe helgen inn for fullt. Håper alle får en strålende fredag og helg, klem..

Likes

Comments

SAY HELLO TO MY NEW COAT..

Det var virkelig på tide med en ny høst kåpe, allerede eier jeg et par men i fargene sort og grå. Så da jeg valgte ut denne var ikke avgjørelsen vanskelig før valget falt på denne flotte fersken fargede kåpen. Det jeg liker spesielt godt med den er at den ikke har snøring i livet, noen ganger føler jeg det kan bli mye, og uten denne føler jeg det er lettere å kombinere både til fest med høye heler og hverdag med et par sneakers. Åh, perfekt på høsten, gleder meg til å bruke denne flittig fremover! 

Likes

Comments

Nytt treningstøy gir alltid ny motivasjon, jeg har lenge grublet over å starte på treningssenter igjen, jeg trente en stund på Fresh, men det er et stykke hjemmefra så jeg ble med tiden bare et støttemedlem om det er det jeg kan kalle det. Jeg har veldig lyst til å komme ordentlig igang med treningen, og det er ikke like lett med en lilla treningsmatte hjemme og noen få vekter.. Men til min store lykke finnes det et treningssenter rett oppi veien her jeg bor, så jeg håper og tror at det blir mye enklere å komme seg på trening når jeg kan gå dit på 5 minutter. Jeg håper at jeg vil få den trenings gleden jeg hadde før tilbake, og sitte i sofaen hjemme og bare sprette opp for å komme meg på trening for en deilig økt.

Så jeg gikk til innkjøp at en enkelt treningssett, jeg har masser av treningstøy men litt nytt hjelper alltid på motivasjonen. Rart med det der, flere som føler det slik? Ettersom jeg reiser til Florida i Desember er det en stor grunn til at jeg ønsker å få strammet opp kroppen litt igjen, skal jo tross alt inn i bikinien om to måneder og det er en stor motivasjon i seg selv. Ikke minst kan jeg shoppe meg bøtter og spann med lekkert treningstøy der nede, for en billigere penge, det er også grunnen til at jeg nå ikke har stor handlet treningstøy, selvom fristelsen er stor!


OKEY, LET'S DO THIS! THE MOTIVATION IS ON TOP..

Likes

Comments

LET'S START WHIT A ROUND OF Q&A..

Jeg har lenge vært inne på tanken med å begynne med videoblogg igjen, og tenkte like gjerne starte med en spørsmålsrunde. Videoblogger er noe jeg elsker sitte se på selv, og jeg trenger å komme litt inn i det før jeg reiser til Florida i Desember, for da er nemlig planen å få ut et par vlogs på min youtube kanal og bloggen, blir ikke det bra? Jeg tror og håper på det. Frem til den tid trenger jeg å bli litt varm i trøyen, rett og slett litt trening.. haha! Så kom gjerne med tips til hvordan videoer dere vil se her fremover, og jeg skal gjøre så godt jeg kan å oppfylle deres ønsker!

​SPØR MEG OM HVA DU VIL I KOMMENTARFELTET

Så først vil jeg som sagt kjøre på med en spørsmålsrunde, og da er jeg avhengig av at dere spør meg spørsmål for at videoen skal ha noe innhold. Jeg svarer på alt du måtte lure på, innen for noen grenser.. Jeg kommer også til å plukke opp noen spørsmål jeg med tiden har fått her inne, men lurer du på noe? Spør meg. 

Likes

Comments

​WHAT I HAVE IN MY PURSE FOR A NIGHT OUT WITH MY GIRLS... 

God lørdag mine fine. Tenkte dele med dere hva jeg bruker å ha med meg i vesken når jeg skal ut med jentene. Vi alle har jo våre nødvendigheter når vi skal tilbringe mange timer utenfor hjemmet. Straks er det duket for middag og godt i glasset sammen med en god bukett av jentene, før vi muligens tar en liten tur ut på byen. Da er det som sagt noe jeg ALLTID husker å bringe med meg, blant annet en liten flaske med parfyme, hvem vil vel lukte vondt? Eller når uhellet er ute og hvitvinen er sølt utover blusen din, har du redningen i vesken.. 

MY WALLET

PARFUME

LIPSTICK

POWDER

CONCEALER

AND A BRUSH..

and then i can do a little touch up if necessary..

NOW I'M READY FOR GIRL'S NIGHT OUT, HAVE A GREAT SATURDAY

Likes

Comments

DELICIOUS BREAKFAST

De fleste av oss er klar over at frokost er det viktigste måltidet om dagen, men jeg er ikke like flink til å få frokosten i meg, spesielt ikke om det er veldig tidlig på morgenen. Men jeg har funnet mine frokost favoritter som er litt enklere å få i seg enn en brødskive. Og en av de er acai, coconut bowl.. Det er blitt en storfavoritt i det siste, jeg kunne spist det dagen lang, haha.. Så dagens frokost ble rett og slett en smoothie bowl, ettersom jeg var oppe allerede klokken halv syv.

INGREDIENTS:

ACAI BERRIES

PASSION FRUIT JUICE

ICECUBES

COCONUT MILK

topped with accessories of my favorite, coconut flakes & granola...


Dagen min startet som sagt tidlig, rolig i sofakroken med en varm kopp med te, ettersom jeg skulle levere lillebroren til Stian på skolen var det disney film som fikk snurre på tv skjermen, koselig.. Jeg har også tatt meg et langt bad, ansiktsmaske og hårkur, litt hjemmespa skader aldri. Agendaen for resten av dagen er full, skal få gjort unna noen punkter på to do listen min, blant annet støvsuge og rydde i klesskapet. Før det bærer videre på jobb for en sen vakt!


HAVE A NICE DAY.. 

Likes

Comments

Vi er allerede et godt stykke inn i Oktober måned, og jeg er så lykkelig over at høsten endelig er her for fullt. Høsten gjør noe med meg altså, selvom gradestokken synker for hver dag betyr det for meg lag på lag trenden, friskere herlig luft og koselige stunder i sofakroken under pleddet. Jeg sitter også og tenker litt over at tiden går så utrolig fort, plutselig er julen her også, og det gleder jeg meg ekstremt mye til. For til dere som ikke vet det, så går turen til Florida 22 Desember, så årets jul blir tilbrakt i litt varmere strøk. Veldig rart, da jeg er veldig hjemmekjær i julen, men det blir nok en opplevelse jeg ikke kunne vært foruten. Men tiden går fort og før den tid skal jeg nyte høsten til det fulle!

​QUESTIONS ABOUT FALL

HVORDAG FORBREDER DU DEG TIL HØSTEN?

Har en detox i garderoben og kvitter meg med mye av sommerklærne, fyller stuen med telys/duft lys og får inn litt høstfarger på interiøret også hører jeg oftere på litt avslappende musikk.

HAR DU PLANLAGT NOEN REISER DENNE HØSTEN?

Denne høsten er det jobb i fokus, ettersom at jeg reiser til Florida til jul, blir det ingen reise på meg denne høsten. Her skal det spares opp penger til en fantastisk tur til USA.

HVA ER BEST MED HØSTEN & HVORFOR?

Det beste med høsten må være høstmoten og naturen. Naturen blir så utrolig fin med alle de vakre fargene og bladene som ligger på bakken. Og moten, den kan jeg si så utrolig mye om, jeg bare elsker høstmoten spesielt lag på lag trenden.

DET BESTE DU KAN FÅ I DEG OM HØSTEN?

Te og deilig kaffe, ikke minst er hjemmebakst ekstra godt om høsten. Så jeg er kanskje litt flinkere til å bake egne godsaker på kjøkkenet når høsten sniker seg innpå!

DINE HØSTPLANER?

Som sagt er ikke planene stort annet enn jobb. Jeg skal fokusere på bloggen og prøve å inspirere mine følgere til det fulle.

HAR DU NOEN HØSTTRADISJON?

Nei, ingen spesiell tradisjon. Vi reiser som oftest en tur på fjellet i høstferien, ellers er det kos i sofakroken etter lange dager med jobb og farting.

ET SMINKEPRODUKT DU IKKE KAN VÆRE UTEN I HØST?

En mørk leppestift er alltid et must om høsten. Klarer meg heller ikke uten en god fuktighetskrem, da det er kaldere ute er det fort gjort at huden blir mye tørrere nå enn om sommeren, så det smører jeg meg inn med hver kveld!WISH YOU ALL A BEAUTIFUL DAY, GIRLS..

Likes

Comments

INNEHOLDER SPONSEDE PRODUKTER

HAPPYWIFEY.NO

Har dere sett disse lekre mappene før? Disse er fra nettsiden happywifey.no der du kan finne en rekke merker som Studiomakeup, theblam, Billon Dollar Brows, Hurraw og Happy Wifey. Settet kommer i tre størrelser, den største som rommer alt av dine toalettsaker, den mellomste som har plass til alt av sminke og den minste som er perfekt for dine sminkekoster. Jeg har lenge lett etter en mappe slik at jeg kan ha kostene mine separat, og denne var rett og slett perfekt! Anbefaler å ta en titt på nettsiden, garanterer deg at du finner noen nye favoritter. 

Disse har en minimalistisk og classy stil og gjør seg like godt på reise som på baderomshyllen. Alle jenter med mye sminke og skjønnhets produkter trenger en måte og organisere dette på, og for min del kunne ikke dette passet meg bedre nå, da hele sminke skapet mitt var et eneste stor kaos. Så det var veldig deilig å endelig få et system på mine skjønnhets produkter. Så dette ble dagens lille tips fra meg.

Likes

Comments

IN LOVE..

​TOPS FORM BIKBOK

Hvor fint er det ikke å kombinere en helt enkel t-skjorte sammen med en lekker blonde topp? Jeg elsker det! Denne trenden tror jeg har kommet for å bli igjen, for den er vel litt 90 talls om jeg ikke tar helt feil. Det er ikke mye som skal til for å sprite opp en helt vanlig t-skjorte, sleng over en blonde topp eller bluse og du er good to go. 

Likes

Comments

I SAMARBEID MED STYLEAGENCY.NO

VISIT STYLEAGENCY.NO

Høsten er her for fullt, og jeg kan virkelig ikke klage, jeg elsker høsten! Men det er ikke til å legge skjul på at vi har mange regnfulle dager på denne tiden av året. Støvler og en god regnjakke er noe vi alle burde ha i skapet og det finnes heldigvis mye fint man kan få kjøpt slik at man kan se litt mer moteriktig ut selv på de verste regnværsdagene. Derfor var gleden stor da jeg mottok en pakke fra Styleagency.no med de flotteste støvlene jeg noen gang har eid. Gleder meg til å ta regnværsdagene med storm med mine nye støvler fra det norske merket RainyDays. Var de ikke fine? 

Likes

Comments