WEARING

JEANS JACKET & BODY: BIKBOK

PURSE: BY MALENE BIRGER

SHOES: BIANCO


PRESSEUKEN

Jeg har hatt noen dager proppet med pressevisninger, møter, middager og sammenkomster, stort sett hver dag. Men det er jo slik jeg liker det, det blir mye frem og tilbake og tiden strekker ikke alltid helt til. Men det er jo kjempe gøy, og det er slik jeg liker det. Føler meg jo super heldig som får lov til å være med på alle disse tingene, og jeg lærer noe nytt og blir proppet med masse inspirasjon hver eneste dag. Over ser dere antrekket jeg brukte på Tirsdag, jeg visste faktisk ikke hva jeg skulle kle meg i, men det ble basic som alltid er en sikker vinner og med et par høye heler som gjorde antrekket litt mer pyntet, var jeg good to-go. Nå skal jeg bruke de neste dagene på å samle meg litt og lytte til kroppen, før det er duket for bursdagsfeiring og festligheter til helgen.

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

Likes

Comments

@VASSPRNORWAY

Igår var jeg som sagt på besøk hos Vass PR og anledningen var deres aller første pressedag. Jeg må si de virkelig slår på stortromma, og det er like koselig å komme dit hver gang, søteste @SiljePauline er en av jentene bak denne fine dagen. Idag ble det servert masse digg, blant annet de råeste burgerne "black burger" assa, det var gjennomført fra topp til tå og jeg storkoste meg! Så jeg tenkte jeg rett og slett måtte dele litt bilder med dere!

Som nevnt tidligere reiste jeg sammen med @xanjac og jeg stortrives i hennes selskap!

BLACK BURGER.. YUMMIEEE!

. . . .

De har så mye spennende og gode produkter i show-roomet sitt, men en ny favoritt hos meg må være produktene fra Emma S, jeg har fått med meg litt av dette hjem og gleder meg til å teste ut og videre dele videre erfaringer og favoritter med dere!

THANkS FOR A WONDERFUL DAY

Likes

Comments

My Day In A Video

Som nevnt tidligere, skulle jeg filme dagen idag, noe jeg fikk gjort, og jeg har allerede fått redigert videoen ferdig, det tok bare litt lengre tid enn forventet. Jeg har hatt en helt fantastisk dag, og håper du vil følge den igjennom videoen. Den er ikke så alt for lang, men du får med deg det meste av hva dagen har inneholdt. Jeg har besøkt Vass PR, tatt litt antrekks bilder, spist deilig lunsj på Albert Bistro. En ganske så vanlig dag for min del, når Bikbok ikke står på agendaen. Husk å sett på HD!

Likes

Comments

LUNSJ DATE AT ALBERT BISTRO

For en fin dag det har vært! Jeg har hatt med meg video-kameraet hele dagen for å filme en liten vlog til dere, så håper på å få gjort unna litt klipping og redigering i kveld slik at den kommer ut så fort som mulig. Jeg har vært på presse dag hos Vass PR, kommer et eget innlegg om det litt senere. Og avsluttet dagen på Albert Bistro sammen med @xanjac, der stod det deilig Fransk mat på menyen og litt blogg arbeid. Det er så godt å få gjort unna slikt andre steder enn kun hjemme, blir så effektiv.

. . . .

YUMMIEEE..

Hos Albert Bistro har de noe som heter "Bloggers Corner" som er en perfekt plass å få gjort unna litt blogg arbeid på. Det er både lyst og blogg vennlig og maten smaker helt fantastisk. Kaffekoppen er heller aldri tom, og du finner virkelig roen og arbeidslysten. Anbefaler deg som blogger å ta turen innom dersom du ønsker en litt annen arbeidsplass.

Ønsker du å bli tatt med en liten svipptur til Frankrike er Albert Bistro på Aker Brygge stedet å besøke!

. . . .

Likes

Comments

INNLEGGET ER SKREVET I SAMARBEID MED VASS PR

HAIR TALK

Da jeg var på besøk hos Vass pr fikk jeg som sagt med meg litt produkter hjem. Jeg sa jeg skulle dele med dere når jeg fikk prøvd ut litt, så jeg tenkte vi kjører på med litt hår snakk. Keune sin serie BLEND er virkelig noen hårprodukter for seg selv, og ikke helt som alle andre. Serien er spesielt utviklet for unge og ungdommelige, og ønsker å skille seg litt ut fra mengden noe det virkelig gjør. Som navnet sier kan produktene blandes på kryss og tvers helt til du oppnår din egne favoritt kombinasjon. Jeg må bare få sagt at produktene lukter helt fantastisk, og designet tar seg veldig fint ut i baderomshyllen, noe som for meg alltid er et stor pluss. Til hverdags bruker jeg alltid Prep spray, gloss spray og fixing spray, og jeg elsker som sagt å prøve ut nye produkter, og hår produkter er noe jeg egentlig har vært ganske dårlig på å teste ut, men er sjeleglad for å ha blitt presentert for disse fantastiske produktene. Altså, folk har spurt meg hvilken parfyme jeg bruker, sier litt om hvor godt disse produktene lukter!

GLOSS SPRAY

Blend sin gloss spray er en glansspray som minker elektrisk hår og gir en litt mer glossy look. Et stor pluss med denne er at den er veldig lur å ha med seg i strand bagen eller bruke når solen står på som fullt, da den inneholder UV-filter og Vitamin E som beskytter og motvirker skader på håret ditt.

FIXING SPRAY

En utrolig god hårspray som holder godt igjennom hele dagen, og etterlater en intens naturlig glans i håret. Jeg er nesten avhengig av å bruke hårspray når jeg setter håret i hestehale, fordi jeg sliter en del med baby hår, og denne holder disse godt på plass. Samt når jeg krøller håret holder krøllene seg selv igjennom en god natts søvn!

SEA SALT SPRAY

A day at the beach - det er ikke uten grunn at håret blir så sommerlig og fint når vi bader i saltvann. Derfor liker jeg alltid å ha en slatvannspary på lur til de dagene jeg ønsker beach hair. Dette er en saltvannspray som gir håret en skikkelig "beach-look" og med denne sprayen kan du forvente mere volum og tekstur, skikkelig strand look med andre ord!

PREP SPRAY

Denne sprayen beskytter håret mot varme og holder ønsket look lengre. Jeg sprayer den enten i halvtørt eller helt tørt hår, begge deler fungerer godt. Spray en god mengde i håret og det er klart for varmeverktøy. Får ikke sagt nok hvor viktig det er å bruke varmebeskyttende til håret, da varmeverktøy kan gjøre mye skade - det vil vi vel forhindre?

...LIFE IS TO SHORT TO HAVE BORING HAIR

Likes

Comments

Fin morgen til deg! Det er mandag og jeg har en hektisk dag foran meg. Da synes jeg det alltid er greit å stå opp og puste med magen og ikke la meg selv stresse av en alt for fullbooket dag. Jeg liker det jo sånn, så jeg skal ikke klage, jeg kjører på med x antall kaffekopper og litt ekstra concealer under øynene, og forteller meg selv at dette, dette går bra. Funker som bare det altså! Klokken ringte 08.00 idag og jeg har fått kost meg i et par timer før mandagen virkelig starter. Jeg får alltid en mye bedre dag, når jeg får satt meg ned med kaffekoppen og et magasin på morgenkvisten. Og jeg må bare si det, for et vær - haha. Våknet til skikkelig snø vær.. Jeg som hadde så vårfølelse, men vi bor jo tross alt i Norge.

THINGS TO DO THIS MONDAY

-Blogg arbeid. Jeg liker å ligge et skritt foran når det kommer til bloggingen, og da er det bare å la fingrene løpe på tastaturet og planlegge den kommende blogg uken.

- Innboksen min er stappet med ubesvarte mail, så må bruke en time eller to på å dette.

- Leiligheten skal vaskes fra topp til tå og skittentøys kurven skal tømmes.

- Jeg skal i et spennende møte

- Kjøleskapet er nesten tomt, så ukes handelen står for tur idag.

- Jeg skal spille inn en ny videoblogg til dere.

- Skrive en to-do liste for resten av uken.

- Og til slutt må jeg ikke glemme at jeg skal få unna en liten treningsøkt.

. . . . . .

...WISH YOU ALL A GREAT MONDAY

Likes

Comments

IN LOVE WITH THIS JUMPSUIT..

. . . .

THE YELLOW JACKET NEVER GETS OLD

FAVORITE SPRING OUTFIT AT THE MOMENT

God søndag! Åh, blir ikke dere også glade av så mye farger? - det gjør jeg! Jeg har virkelig holdt ord når jeg sa jeg skulle få litt mer farger inn i vår-garderoben min. Denne jumpsuiten kom også i en dus lilla farge, men det valget var ikke veldig vanskelig altså. Endelig har jeg et plagg som virkelig kan lyse opp både min dag og dagen til forbipasserende, haha, liker å tro det vertfall. Gleder meg til å bruke denne flittig fremover, den passer like godt nå som på sene sommerkvelder med grilling og godt i glasset. Nei dere, dette kjøpet er jeg skikkelig fornøyd med!

Likes

Comments

Sa var det tid for min faste spalte igjen. Det ble dessverre ingen "saturday ten" da jeg var på påskeferie, men jeg skal gjøre det godt igjen. Idag ønsker jeg å dele noen av mine beste Instagram tips, som forhåpentligvis kan føre til litt mer aktivitet på kontoen din. Dette er ting jeg selv passer på å gjøre så godt jeg kan, og for min del så har det blitt gode resultater ut av det og det håper jeg det blir hos deg også!

SATURDAY TEN - MINE 10 BESTE INSTAGRAM TIPS

1. Bruk tid på redigeringen - Jeg prøver alltid å være veldig nøye når jeg redigerer Instagram bildene mine, og jeg passer på at bildene så langt det lar seg gjøre, er redigert likt slik at de passer inn i Instagram feeden og ser gjennomført ut! Lyse og klare bilder skaper alltid litt ekstra oppmerksomhet.

2. Gjør mer ut av profilen din - Feeden og profilen din er det første fremmede ser når de går inn på deg, sørg for å gi de en god grunn til å trykke "follow". Skriv noe om deg selv, hva du gjør og kanskje hvordan bilder du poster. Ha link til bloggen din, Twitter kontoen eller det du holder på med, så de har muligheten til å se mere av deg og bli inntresserte!

3. Lik og kommenter - Visste du at for hvert 100 bilde du liker får du en respons på gjennomsnitt 6,3% tilbake? Og kommentarer enda høyere! Lik og kommenter målgruppen din og de du følger, vær aktiv og vis at du også er interessert i deres poster. Ikke bare kommenter en emoji, men se på bildet og gi en ærlig tilbake melding, du kommer til å se resultater!

4. Vær aktiv - Jo flere bilder du poster om dagen, jo mer spennende er det og du vil oppnå mer aktivitet på profilen din. Prøvd så langt det lar seg gjøre å poste minst et bilde om dagen.

5. Bruk #hashtag - Nei det er ikke teit. Haha, mange har vel tenkt det, men det er jo en super funksjon. Bruk hashtags som er relatert til bildene dine og folk du ikke aner hvem er har plutselig likt bildet ditt. Jeg selv bruker jo hashtags når jeg trenger inspirasjon osv, og jeg er nok ikke alene om det. Finner fort nye og inspirerende Instagram kontoer og følge også!

6. Instastory - Alltid gøy for følgerene dine å få et litt bedre innblikk i hverdagen din. Det kan fort gjøre deg enda mere interessant.

7. Del Instagram bildet ditt andre steder - Del på Snapchat og kanskje instastory at du har et nytt bilde ute, men kanskje ikke hele bildet, tegn over eller sett en emoji så blir det litt mer spennende og noen klikker seg nok inn for å se hva du har lagt ut.

8. Alltid vær kreativ - Del inspirasjonen din med andre, og ikke hold igjen. Vær kreativ, inspirerende og underholdende.

9. Planlegg feeden din - Det finns masser av apper der ute hvor du kan planlegge Instagram feeden din. Du kan flytte på bilder, se hva som passer best etter hverandre og rett og slett gjøre feeden din helt nydelig kun med litt planlegging i forveien. En vakker feed er det første man ser inne på kontoen din og da er det fristende og trykke "follow".

10. Samarbeid med dine venner på sosiale medier - Bruk hverandre til å komme litt opp. Tagg hverandre i bildene dere tar sammen, legg ut en "must follow" på instastory og en liten shoutout i feeden din. Avtal med hverandre så går det begge veier og dere kan dele på følgerene. Det er viktig å løfte hverandre mer opp!

YOU'LL BE INSTA-FAMOUS IN NO TIME.. PROBABLY

Likes

Comments

Tenkte det var på tide med en liten video igjen - lover å bli mye flinkere på det! Synes jo det er super gøy og man kan jo bare bli flinkere og flinkere. Fortell meg gjerne om det er noe spesielt dere vil se, så skal det nok la seg gjøre. Håper dere liker videoen, klem!

Likes

Comments

My Favorite Lipstick

Vi har vel alle vært på utsikt etter den perfekte røde leppestiften? Den fant jeg for et par år siden og har vært en favoritt siden. Den har en lekker burgunder farge og jeg elsker den. Hver eneste gang jeg bruker denne får jeg spørsmål om hvilken leppestift jeg bruker - og det tar jeg som et kompliment!

. . . .

MAC MATTE DIVA

Det store plusset med Mac sin "Diva" er at den er matt. Noe som ofte er viktig for meg, jeg hater at leppestiften sklir ut også liker jeg generelt matte leppestifter best!

TAKE THE TIME TO FIND THE RIGHT RED LIPSTICK #justsaying

Likes

Comments