Inneholder sponset produkt

New In From Markberg

God mandag, idag var det godt å våkne, både kjæresten og jeg starter sent på mandager og kaffen stor klar på benken når jeg kom meg opp fra sengen. Planene idag er å få planlagt den kommende uken, etter som at jeg var ødelagt etter helgens festligheter i går ble det utsatt til idag. Ellers er det en sen vakt på jobb og noen punkter på do to listen som jeg må igjennom. Tenkte også vise dere mitt nyeste innskudd i veske samlingen, min forrige veske fra Markberg har jeg brukt så mye at det virkelig var på tide med en ny.

Jeg ville ha en helt enkel veske som går til alt, noe denne gjør. Den er litt større enn den forrige jeg har fra Markberg og rommer derfor litt mer av hverdagslige ting, slik at jeg får med meg det viktigste når jeg er på farten. Jeg elsker hvordan skinnet er flettet som gjør vesken litt mer spennende, og at reimen kan brukes i 2 størrelser, jeg kan ha den som en cross over veske, eller gjøre reimene doble slik at jeg kan bære den på den ene skulderen eller i hånden. Du kan få tak i den HER.

. . . .

Vesker for meg har blitt et viktig tilbehør, og den siste tiden har jeg bestemt meg for at vesker er noe jeg trenger mer av, det er rett og slett litt kjedelig å bruke den samme vesken til alt, og en veske kan gi et antrekk så utrolig mange forskjellige utrykk. Jeg venter også enda en veske i posten, og jeg gleder meg så utrolig mye til å vise dere den også, jeg må rett og slett utvide veske garderoben min, jeg starter safe med sort, og deretter skal jeg bli flinkere til å kjøre på med farger og mønster. Men siden jeg rett og slett er skikkelig lei av mine hverdags vesker er dette første pri.

Have a Great Monday... 

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

Likes

Comments

Yesterdays Outfit... 

Det var ikke lett å kle seg for anledningen i går, men jeg kjørte ganske så safe, den lille sorte! Jeg visste ikke helt hva man skulle kle seg i, og etter som at vi skulle på Grand Hotel så kjørte jeg rett og slett enkelt. Kvelden ble langt bedre enn forventet, og jeg storkoste meg fra start til slutt. Jeg er litt overveldet etter gårsdagens fest med Elle, jeg synes det er så gøy å se hva denne bloggen gir meg tilbake. Idag er det duket for Findings Festival, og jeg skal straks gjøre meg klar for dagen og åpne den første flasken med vin.

. . . .

Its all in the details, eller hva? Åh, ringene er og armebåndet er fra Pilgrim.

WEARING:

DRESS: NELLY

JACKET: MEOTINE

JEWERLY: PILGRIM & BJØRKLUND

PURSE: ACCESSORIZE

SHOES: NELLY

Vi startet kvelden med et lite pre party på Daniel Wellington med en fin bukett av flotte mennesker. Det ble litt små snacks, champagne og de deiligste drinkene. Før turen gikk videre til Grand Hotel, der var det pyntet fra topp til tå og lokalene var virkelig gjennomførte og lekre!

. . . .

Wish you All a Great day.. 

Likes

Comments

I LOVE MY WEEKLY PLANNER..

Det er torsdag og allerede imorgen er det helg, det føles helt fantastisk. Helgen er fullbooket fra morgen til kveld, jeg skal på Elle sin galla og findings festival, så jeg pakker rett og slett med meg kofferten og blir over hos @xanjac for anledningene, slik at jeg slipper så mye frem og tilbake også kan vi kose oss sammen hele helgen. Det er mye som skjer fremover og denne uken har også vært helt full, men er det noe som holder motivasjonen oppe så er det den fine agendaen min som jeg så fint fant på Glitter. Den er inspirerende og jeg elsker å skrible ned i den.

Jeg må skrible ting ned med penn og papir, og jeg liker det fremfor å bruke telefonen - den sitter jeg nok på hver eneste dag uansett. Jeg husker det bedre, og jeg elsker å til en hver tid ha et sted å kunne skrive ned alt fra ideer, gjøremål og hvis jeg blir inspirert på gaten. Den har alt jeg trenger, mange notat sider, to do liste også er den veldig fin i seg selv med gulldetaljer, søte quotes og en inspirerende utside.

. . . .

Hver søndag setter jeg meg ned for å planlegge den kommede uken. Jeg har post it lapper om det er viktige ting underveis som jeg må få skrevet ned, men søndager er min faste dag for planlegging for den kommende uken. Da skriver jeg ned alt fra bloggarbeid, møter, jobb, til personlige mål for uken osv. Jeg sitter gjerne å skribler litt til morgenkaffen hver eneste dag, bare for å minne meg selv på hvordan uken ser ut og at ting ikke skal gå i glemme boken.

Denne agendaen er rett og slett babyen min, og jeg vet ikke helt hva jeg skulle gjort uten. Jeg føler at hele livet mitt ligger i boken sine "hender" haha. Den kostet heller ikke skjorten, så hvis du er ute etter en ny inspirerende agenda, anbefaler jeg deg å ta turen innom Glitter.

TODAYS LITTLE TIP FROM ME...

Likes

Comments

Autumn Moode.... 

LYS BLOOMINGVILLE HER / KURV FERM LIVING HER / BILDE ONE MUST DASH HER / DUFTLYS VOLUSPA HER / PUTE FRA CHHATWAL&JONNSON HER / KANNE FRA SATAKE HER / SÅPE TERRIBLE TWINS HER / TEPPE FRA MUUBS HER / PEPPER BØSSE KITCHEN CRAFT HER / LYSESTAKE ANDERSEN HER

Jeg har så lyst til å bare endre på hele leiligheten nå som høsten nærmer seg! Og jeg kjenner jeg gleder meg skikkelig til å ønske høsten velkommen inn i hjemmet. Deilige pledd, hjemmelaget sjokolade, tente lys og ikke minst krype langt langt inn i sofakroken og lese en god bok. Det jeg liker aller best med egen leilighet er at jeg til en hver tid kan gjøre om slik jeg ønsker å ha det, og jeg må ærlig innrømme at jeg har fått litt interiør dilla, haha. Men jeg regner ikke med at jeg er alene om det? Over har jeg vist dere et par ting som står på ønskelisten fremover til leiligheten, for å ikke glemme flotte grønne planter som enda skal få bli med å pynte opp leiligheten før juletreet tar over. Flere enn jeg som klør i fingrene etter å fikse litt hjemme?

Likes

Comments

Rainy Days... 

Vi nærmer oss høsten med stormskritt, og selvom det ikke alltid er regn, er det alltid greit å være forberedt til de regnfulle dagene, det er kjedelig å bli våt og det er like kjedelig å fryse. Og med nye lekre regnboots i hus, kan jeg gå ut døren på regnfulle dager samtidig som jeg kan føle meg vel. Husker før at jeg alltid følte meg så ufresh når regnet plasket ned, og du bare kastet på deg noe klær og gikk ut døren. Når agendaen er full fra morgen til kveld, kan ikke været stoppe meg uansett, haha!

. . . .

Disse bootsene er fra Rainy Days (sponset) og du kan se mer HER . Som mange vet elsker jeg gull detaljer, så lykken var stor da jeg fant et par sorte med gulldetaljer på, det passer til absolutt alt, samtidig som at de er stilige. Og den fine strikken med mønster gjør bare at jeg gleder meg enda mer til høsten og noen regnfulle dager hvor jeg kan pakke meg inn fra topp til tå!

For Them Rainy Days... 

Likes

Comments

Saturday Evening..

Jeg må bare beklage for sen oppdatering idag, puh for en dag! Skal virkelig si det var godt å komme hjem til lørdags genseren og kaffekoppen. Vi har noen spesielle dager på jobb og vi har tilbud og markedsgate i 10 dager, så med andre ord så blir det en del jobbing fremover. Og som dere kanskje forstod, så har jeg tilbrakt dagen idag på jobb. Jeg var hjemme litt tidligere enn forventet, og da var det rett på kaffekoppen for å holde ut resten av kvelden!

Coffee, Coffee, Coffee...

Det er jobb på agendaen imorgen også, da vi holder søndagsåpent, så kvelden brukes rett og slett til å lade batteriene og se en god film sammen med kjæresten. Planen var egentlig å lage en god middag sammen, men min kjære klarte å kutte seg skikkelig i fingeren, han nektet å reise på legevakten for å stripse, eventuelt sy, så det endte med at jeg stod for middagen idag. Og vi ser an såret litt i kveld og imorgen. Så det var litt om min dag, og morgendagen, haha. Så håper jeg alle har hatt en fin fin lørdag!

. . . .

Have a nice Evening...

Likes

Comments

HOW TO GIVE YOUR WARDROBE A DETOX

Å gi garderoben en detox har jeg lært med at er et must når vi kommer til nye årstider. En detox betyr at jeg tar alle klærne ut av garderoben, kvitter meg med det som ikke passer eller brukes, rett og slett finne ut hva jeg trenger og ikke trenger. Det er litt av et prosjekt, med det er så verdt det! Det gir meg ny inspirasjon, jeg finner igjen gamle skatter og finner nye kombinasjoner. Det er på tide med en ny nå mot høsten, og jeg tenkte gi dere noen tips. Give your wardrobe a detox.

PUT ON SOME GOOD MUSIC AND GET TO WORK

CLEAN THE FLOOR AND EMTY YOUR WARDROBE

Start med å vaske gulvet foran garderoben din, deretter få alle klærne ut av garderoben og begynn å vaske. Klær støver, det er det ingen tvil om, så viktig at du vasker garderoben skikkelig.

GET RID OF THE ONES YOU DONT LIKE OR NEED

Se igjennom hva du har, prøv klærne på og kvitt deg med det du ikke lengre liker eller har bruk for, legg alt du ikke lengre trenger i en haug som du til slutt kan gå igjennom. Kanskje du kan donere bort noe, selge noe eller gi bort til yngre søsken? Ikke kast det i søppelet, garantert noen som ønsker klærne du er lei. Klær du ikke har brukt på lenge, kommer nok heller ikke til å bli brukt noe særlig mer!

BUILD OUTFITS OF THE CLOTHES YOU HAVE ON THE FLOOR

Du har nå sikkert funnet mange gamle skatter som du hadde glemt at du hadde. Sett sammen nye antrekk og bli inspirert av din "nye" garderobe. Nå har du plutselig antrekk til de dagene du klør deg i hode etter hva du skal kle på deg. Lek deg med antrekkene og se hvor mye som faktisk går til hverandre!

TIME TO GET ORGANIZED, GET YOUR CLOTHES INTO YOUR WARDROBE

Nå er det på tide å organisere klærne og få de på plass i garderoben din. sorter etter plagg og farger, det vil gjøre garderoben mye mer oversiktlig. Viktig at du bretter alle klærne fint og prøver så godt du kan og holde den ryddig. Ta gjerne sesongens plagg i front, er jo ikke noe vits at shortsen din er det første du ser i garderoben. Så la vår plaggene ligge fremst!

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Dette var noen enkle tips fra meg for å gi garderoben din en skikkelig detox. Viktig å gjøre det ordentlig, for det tar litt tid. Prøv så godt du kan å holde garderoben ryddig, og kvitt deg meg klær underveis. Kjedelig om det skal bli uorden i garderoben etter en uke. Ready to give your wardrobe a detox?

Likes

Comments

NEWS FROM MOLTON BROWN

Jeg følte det var på tide å få inn litt nytt til leiligheten, og ettersom at duftlys er min svakhet og jeg er avhenging av håndkrem, var det de to tingene som ble nytt hos meg. Lykken var stor da jeg tittet innom Vass PR og de hadde fått inn Molton Brown sine produkter.

HAND LOTION FOR MY GUESTS

Er det noe som alltid står på vasken på badet mitt, så er det en håndkrem ved siden av såpen. Jeg har alltid vært flink til å bruke dette, og gjestene får en litt mer luksus følelse etter å ha vært på badet og kan smøre seg med en god håndkrem. Den gamle er byttet ut med denne fra Molton Brown, så håper jeg den faller i smak hos både samboeren og gjestene mine. Det er liksom så lite som skal til for å få en litt mer luksus følelse inne på baderommet!

Duftlys er for meg et musthave året. rundt, og de som har fulgt meg lenge på bloggen vet at jeg alltid har flere rundt i hele leiligheten. Snart er det sesongen for tente lys hver dag, og sene kvelder i sofakroken. Da kan jeg ikke være foruten et par duftlys, for litt ekstra kos og deilige dufter.

Det er rart hvordan litt nytt til hjemmet får deg til å rydde, vaske og sørge for at leiligheten er koselig. Nesten litt som nytt treningstøy, som gir deg lyst til å ta en løpetur. Jeg har satt meg et mål for høst og vinter månedene, og det er at leiligheten til en hver tid alltid skal være ryddig, ren og hyggelig å komme hjem til. Har vært litt på latsiden i det siste, men det er snakk om å ta i et tak i 30 minutter, og voila! Da kan jeg også unne meg nytt på interiør fronten med god samvittighet!

Likes

Comments

GOOD MORNING

Hva er bedre enn sene morgner i favoritt strikken, kaffe koppen og en god bok? Kjenner jeg er i skikkelig høst modus selvom høsten ikke er her for fullt. Uken så langt har vært stressende og fullbooket, dagene har flydd og jeg har hatt noe på agendaen fra morgen til kveld hver eneste dag. Idag kan jeg endelig nyte morgentimene fullt og helt, og det skal jeg gjøre helt frem til klokken 15.00 før det er duket for en sen vakt på jobb. Jeg tenkte komme meg igjennom noen punkter på to do listen min, blant annet å vaske leiligheten, fylle inn den nye kalenderen min, som jeg også tenkte tipse dere om. Ellers har jeg litt ubesvarte mail, og litt blogg arbeid som jeg må igjennom. Men jeg skal nyte kaffekoppen og duften av det nye duftlystet mitt en liten halvtime til.

My knit is from Basic Apparel, and I love everything about it, the color, length yup, everything.

. . . .

Hvor fin er ikke denne genseren? Jeg er rett og slett forelsket, og gleder meg til å bruke den flittig fremover mot høsten og vinteren. Jeg er svak for strikk om høsten og vinteren, og i garderoben min blir små topper byttet ut med deilig strikkede gensere i alle farger og fasonger. Og det minnet meg også på at jeg må få strikket meg en selv også, ha noe å fikle med i sofakroken på regnfulle dager!

WISH YOU ALL A GREAT DAY...

Likes

Comments

QUESTIONS ABOUT FALL

HVORDAG FORBREDER DU DEG TIL HØSTEN?

Har en detox i garderoben og kvitter meg med mye av sommerklærne, men ikke alt for det er mange godbiter som kan bli med inn i høsten, fyller stuen med telys/duft lys og får inn litt høstfarger på interiøret, også hører jeg oftere på litt avslappende musikk. Ikke minst så fyller jeg kjøkken skuffen med deilig te og alt som trengs for å lage verdens deiligste kakao.

HAR DU PLANLAGT NOEN REISER DENNE HØSTEN?

Denne høsten er det jobb i fokus, både blogg og Bikbok. Jeg skal forhåpentligvis få noen dager på fjellet, med turer, lange frokoster og herlige omgivelser. Også tror jeg det blir en liten jente tur til London.

HVA ER BEST MED HØSTEN & HVORFOR?

Det beste med høsten må være høstmoten og naturen. Naturen blir så utrolig fin med alle de vakre fargene og bladene som ligger på bakken. Og moten, den kan jeg si så utrolig mye om, jeg bare elsker høstmoten spesielt lag på lag trenden.

DET BESTE DU KAN FÅ I DEG OM HØSTEN?

Te og deilig kaffe, ikke minst er hjemmebakst ekstra godt om høsten. Så jeg er kanskje litt flinkere til å bake egne godsaker på kjøkkenet når høsten sniker seg innpå!

DINE HØSTPLANER?

Som sagt er planene jobb, og en liten tur på fjellet, og en London tur - det gleder jeg meg masse masse til. Ellers skal jeg skal fokusere på bloggen og prøve å inspirere mine følgere til det fulle.

HAR DU NOEN HØSTTRADISJON?

Nei, ingen spesiell tradisjon. Vi reiser som oftest en tur på fjellet i høstferien, ellers er det kos i sofakroken etter lange dager med jobb og farting. Med te koppen i hånden og store tepper rund meg imens en koselig film snurrer på skjermen eller reser favoritt boken. Jeg koser meg så utrolig mye om høsten!

ET SMINKEPRODUKT DU IKKE KAN VÆRE UTEN I HØST?

En mørk leppestift er alltid et must om høsten. Klarer meg heller ikke uten en god fuktighetskrem, da det er kaldere ute er det fort gjort at huden blir mye tørrere nå enn om sommeren, så det smører jeg meg inn med hver kveld!

Likes

Comments