MAKING A LITTLE LIST FOR DECEMBER..

God 2.søndag i advent dere, endelig er desember her for fullt og jeg har gledet meg helt siden det tok slutt i fjor. Jeg synes tiden har gått helt utrolig fort! Jeg har i alle år vært veldig julete av meg, og synes alt som hører med julen er så utrolig koselig. Kvalitetstid med familien, julebaking, pyntingen, varme klær, hvit snø og rett og slett mange fantastiske dager. Nå er det også rett over 2 uker til jeg reiser til Florida så det blir veldig rart å ikke være hjemme i julen, men en opplevelse jeg ikke kunne vært uten og jeg gleder meg utrolig masse. Heldigvis får jeg med meg hele førjulstiden da avreise er 22.Desember. Tenkte jeg skulle lage en liten liste denne måneden også, over ting jeg vil få gjort iløpetav desember.

10 TING JEG VIL GJØRE I DESEMBER

1. Jeg har veldig lyst til å få til et lite juleverksted med venner eller familie hvor vi baker julekaker, pynter, drikker varm sjokolade og hører på herlig julemusikk. Går alt etter planen så blir dette gjennomført neste lørdag.

2. Hvert år venter jeg til 1.desember før jeg går til innkjøp av julebrusen. Det finnes vel to typer mennesker der, de som handler den med en gang den er i butikken og de som venter til julemåneden er her for fullt og der har du meg. Så jeg skal få kjøpt inn litt julebrus og kose meg masse med den, namnam..

3. Jeg vil prøve å få til mange gode blogginnlegg til dere. Ettersom jeg også reiser bort, håper jeg det kommer masse jeg kan blogge om å dele med dere. Planen er jo å ta dere med på hele reisen, håper dere vil følge med.

4. Jeg vil gå en lang kveldstur litt nærmere avreise. For å se alle de vakre dekorasjonene i de forskjellige hjemmene. Det gir meg en glede og se alle de fine lysene, nissene og pynten i vinduene.

5. Se alle mine favoritt julefilmer, jeg har noen julefilmer jeg må se hvert eneste år for at julen virkelig skal bli komplett!

6. Jeg vil nyte julemat og julebakst til det fulle, uten et eneste snev av dårlig samvittighet. Julen er jo bare en gang i året, så da må det være lov til å kose seg altså..

7. Prøve å spare litt ekstra penger til jeg reiser. Skal prøve så langt det går å kun bruke penger på julegaver, mat og faste utgifter og ikke kjøpe meg noe nytt før jeg reiser. Slik at jeg heller kan ha med meg litt ekstra på tur. Sikker på at jeg finner masse fint i Florida som jeg ikke får tak i her hjemme og da er det litt ekstra stas.

8. Invitere familien hjem på julegrøt og julefilm. Bare kose oss masse i hverandres selskap. Og dere, mandel i grøten er et must, jeg er bare i tvil om jeg har samvittighet til å kun legge en mandel i grøten. Ender vel med at jeg legger en i hver skål, hihi..

9. Glede en som ikke har det så greit i julen. Om så det er å sette seg ned å snakke med en som tilbringer dagene på gata over en kopp varm sjokolade. Eller et penge bidrag til de som jobber med å hjelpe andre i julen. Gjør det du også, det er så lite som skal til!

10. Sist men ikke minst skal jeg nyte julen til det fulle, være sammen med familie og venner, sette pris på alle rundt meg og gi av meg selv. Julen er en herlig tid og den må bare nytes.

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments

Desember er måneden i året jeg drikker masse varm sjokolade, må si jeg er veldig svak for det. Og i jula finnes det omtrent ingen begrensinger for hva jeg putter i kroppen min, og jeg gjør det med god samvittighet. Jeg har testet ut mange oppskrifter når det kommer til varm sjokolade, men har funnet min absolutte favoritt oppskrift som jeg tenkte å dele med dere idag. Kanskje dere får lyst til å teste den ut til helgekosen, for det er den perfekt til. Sette seg ned i sofaen, tullet under pleddet med en kopp varm sjokolade og julefilm som snurrer på tv skjermen, hvor herlig er ikke det? Vet mange liker å bruke enten kokesjokolade eller mørk sjokolade, men jeg har valgt å bytte ut dette med deilig freia melkesjokolade og jeg klarer faktisk ikke beskrive med ord hvor godt det blir, mmm..

Likes

Comments

HELLO FRIDAY..

Dagene flyr dessverre litt ifra meg, og agendaen er full fra topp til tå hver eneste dag, det er lit slitsomt når jeg er så fullbooket som jeg er nå, men det er jo egentlig slik jeg liker det. Det er mye spennende som skjer fremover og jeg gleder meg til å ta dere med igjennom bloggen. Jeg jobber hele denne helgen til og med søndag da senteret har oppe søndagene før den store dagen. Nå har jeg faktisk jobbet 6 helger på rad, haha.. Men etter denne uken er omme, så har jeg fri to helger på rad også er det faktisk avreise til Florida, som jeg gleder meg!

Men da var fredagen kommet og julestemningen sniker seg innpå, det er en herlig måned vi er i nå, eller hva? Formiddagen har jeg brukt på å stelle i stand litt her hjemme, sammen med all julepynten er det virkelig ikke trivelig med noe som helst rot. Er det en måned i året det omtrent alltid er ryddig hjemme hos meg, så er det i Desember. også har jeg laget verdens beste kakao, oppskriften tenkte jeg dele med dere litt senere idag, perfekt til helgekosen! Nå er det jul i heimen, juletreet er satt opp og jeg har pyntet leiligheten med all den julepynt jeg eier, så nå er det skikkelig koselig her altså! Nå må jeg straks komme meg på jobb hvor en sen vakt står på agendaen, håper dere får en super dag og en god helg, klem.. 

Likes

Comments

1 HER // 2 HER // 3 HER // 4 HER // 5 HER //6 HER //7 HER //8 HER // 9 HER // 10 HER


THE PARTY SEASON IS HERE..

God kveld dere. Tenk, allerede imorgen er det 1.desember årets desidert beste måned. Det er mye som skjer den kommende måneden, blant annet mye festligheter, julebord, sammenkomster, nyttår, ja du vet.. Derfor har jeg plukket ut noen nelly favoritter for den kommende fest sesongen, det er jo ikke alltid like lett å vite hva man skal kle seg i, derfor har jeg plukket ut noen favoritter! Noen kvelder etter jobb liker jeg å bare sette meg ned for å finne skatter rundt på nettet, og de fleste gangene finner jeg så mye fint at jeg bare må dele det med dere i en liten blogg post, hihi. Jeg likte spesielt godt nummer 5, den grønne nydelige velour kjolen. Pynt deg opp med din favoritt kjole, høye heler og gull detaljer, som er min favoritt.

Likes

Comments

Første søndagen i advent dere, tiden flyr så fort. Idag har jeg tilbrakt dagen sammen med familien min. Vi har kost oss masse i hverandres selskap. Vi tok turen på Bærums Verk som vi har besøkt de siste årene før jul, jeg elsker tradisjoner så det er faktisk noe som blir litt rart denne julen, da jeg reiser til Florida. Men førjulstiden får jeg jo med meg, og skal få gjennomført masse kos og hygge sammen med familien og mine nærmeste før avreise. Etter noen timer på Bærums Verk var det duket for pinnekjøtt og enda mere kos, jeg spiser pinnekjøtt en gang i året og det er rundt denne tiden. Og jeg spiser rett og slett til jeg sprekker, haha.. Uansett helgen har vært vellykket og jeg har virkelig fått ladet batteriene. Nå er jeg klar for en ny uke, og det skal bli så bra, jeg skal til og med få opp juletreet hjemme, hihi!

HA EN SUPER SØNDAGSKVELD

Likes

Comments

A GOOD BOOK & ONE CUP OF COFFEE MAKES ME RELAX..

God mandag mine fine, hvordan har helgen deres vært?Min har hatt en full agenda fra morgen til kveld, så jeg har egentlig ikke hatt tid til å slappe av i det hele tatt, men sånn går jo dagene. Der var godt å våkne opp idag og vite at det kun står en sen jobbvakt på agendaen. Da har jeg hatt mulighet til å bare slappe av og koble litt av. Jeg har brukt morgningen til å spise en god og lang frokost imens jeg har koblet helt av med en god bok.

Jeg har ikke alltid hatt leseglede, det har egentlig kommet de siste årene. Før kunne jeg aldri fullføre en bok, og jeg fikk heller ikke med meg noe av det jeg leste. Nå kan jeg sette meg ned og sitte dypt konsentrert i en bok i flere timer og bare koble helt av, og det er så fantastisk deilig, rett og slett det jeg har brukt morgentimene mine på! Jeg har nettopp lest ferdig Et helt halvår og har nå startet på etterkommeren Etter deg.. Nå har jeg flere bøker jeg har lyst til å lese, og flere av de står faktisk på årets ønskeliste til jul.

Jeg har egentlig ikke lest så utrolig mange bøker og er hele tiden på jakt etter nye gode. Så om du har noen tips så er det bare å rope ut. Drageløperen og Tusen strålende soler er to bøker jeg har hørt utrolig mye bra om, som jeg bare må få lest! Ettersom at jeg skal tilbringe mange timer i fly på vei til Florida snart, regner jeg med at det er greit å ha et par uleste bøker på lager, som kan få bli med meg på turen. Hva er din favoritt bok?

Likes

Comments

ENJOYIN MY COFFEE WHILE DOING A LITTLE LOST BLOG WORK

Som jeg nevnte for noen dager siden, har ikke tiden helt strukket til. Jeg har ikke fått gjort det jeg skal og jeg har tilbrakt ganske så mange flere timer i klesbutikken enn det jeg vanligvis gjør. For min del betyr det enda mere penger tjent inn før avreise til Florida, men også nedprioritering av bloggen, desverre.. Og det beklager jeg, men formiddagen har gått med på å gjøre unna litt blogg arbeid, svare på mail og generelt hente inn masse ny inspirasjon. For motivert og inspirert, det er jeg. Og jeg gleder meg masse til å dele tiden min fremover sammen med dere!

Nå er jeg nogenlunde i mål med det jeg skal ha gjort, og ligger bittelitt foran på blogg agendaen, og det føles veldig deilig etter så mange dager hvor jeg ikke har kommet meg helt i mål! Jeg lurer foresten på om det er noe spesielt dere ønsker å se på bloggen fremover? Jeg vet mange savner mine litt mer personlige innlegg, og jeg skal komme tilbake til dette, det lover jeg. Jeg skal også få filmet inn noen svar fra spørsmålsrunden jeg hadde, og slå til litt mer på videoblogging. Nå skal jeg straks ta en tur på badet og gjøre meg klar for dagens timer på jobb. I kveld er det nattåpent og jeg ser for meg at det blir full fart i klesbutikken hele kvelden, men det er gøy!

HAVE A NICE DAY!

Likes

Comments

WITH DELICIOUS PRODUCTS FROM RITUALS...

Jeg har alltid at et lite øye for produktene til Rituals, men da de ble nabobutikken til jobben min fikk jeg øynene helt opp. Jeg er innom titt og ofte og finner alltid nye favoritter. Jeg har alltid en av deres håndkremer med meg i vesken, uansett hvor jeg går og dusj skummet deres oppdaget jeg da jeg fikk det med i min glossybox, siden har skummet alltid stått i dusjen. Men mine nyeste innkjøp ble håndsåpe og håndkrem med deilig duft av Indian Rose & Sweet Almond Oil, som kan få en fin plass på baderoms benken og en ny håndkrem som får bli med i vesken - Cherry Blossom & Rice Milk.

WHEN THE COLD COMES, THE SKIN BECOMES DRY..

Jeg har veldig lett for å bli tørrere i huden når det blir kaldere ute, både i ansiktet, på kroppen og spesielt hendene. Da synes jeg det er viktig å virkelig passe på å gjøre det som gjøres kan, for å unngå for eksempel sprukkede hender. Siden jeg ofte har akryl negler, er det viktig å ta vare på disse også i kulden, hvis ikke vil de dette av mye fortere og neglebåndene blir tørre og ødelagte. Når det skjer, er det plutselig ikke lengre så veldig lekkert med akryl negler. Jeg prøver også så ofte som mulig å smøre neglebåndene mine med en olje jeg fikk med fra Emilie på Neglemagi for å unngå dette. Et lite tips til dere med akrylnegler - ta vare på hendene dine i kulden.

TODAY'S LITTLE TIP..

Likes

Comments

ANNONSE

THE NEW WATCH FROM DANIEL WELLINGTON..

Altså, den nye klokken til Daniel Wellington er jo bare helt nydelig. Jeg virkelig elsker den nye black-kolleksjonen deres.. Jeg bruker klokkene deres omtrent hver eneste dag, men denne blir nok min nyeste favoritt. Den lekre rosè fargen er så fin mot det sorte og sammen med det lekre armbåndet er kombinasjonen til å dø av. Jeg synes absolutt den nye kolleksjonen viser mye mer personlighet. Og jeg ble så glad da de kom med sine sorte klokker, har lenge lett etter en classy sort klokke. Også er jeg jo så heldig å få dele ut en rabatt kode til dere som vil gi dere -15% på alt fra Daniel Wellington. Bruk rabattkoden henrietteDW. Perfekt som en liten førjulsgave til deg selv eller noen du er glad i.

A DISCOUNT CODE FOR YOU..

henrietteDW gives you -15% discount on everything from Daniel Wellington...

Likes

Comments

SO MUCH TO DO SO LITTLE TIME

Hei på dere flotte lesere. Og ikke minst god torsdagskveld, nyter dere dagene med snø, peiskos og kakao? Det håper jeg! For det har virkelig ikke jeg tid til om dagen. Jeg beklager mitt lille fravær på bloggen de siste dagene, jeg har bare så alt for mye å gjøre og tiden strekker virkelig ikke til. Det er i disse periodene jeg helt klart skulle ønske at vi hadde flere timer i døgnet. Jeg jobber hver eneste dag, leser til eksamener, trener, skal holde leiligheten i orden og alt det hverdagslige. Jeg har bare ikke nok tid, så bloggen har blitt nedprioritert for at jeg ikke skal gå på en skikkelig smell. Det er viktig å lytte til kroppen. Men dere, nok klaging fra min side, haha.. Noen ganger må det bare ut. Men jeg lover dere inspirerende og positive innlegg fremover. Og tusen tusen takk til alle dere herlige som titter innom titt og ofte selv uten oppdatering. Det settes enormt stor pris på, takk!

WISH YOU ALL A GREAT EVENING!

Likes

Comments