KICKSTART YOUR SATURDAY WITH THIS GREEN SMOOTHIE..

Det gjorde vertfall jeg, ingenting er bedre enn et glass smoothie på morgenkvisten når ingenting annet frister. Ettersom at jeg har en tidlig men lang vakt på jobb denne lørdagen, er kroppen min avhengig av å få i seg noe før jeg starter dagen, da er denne smoothien helt perfekt. Den tar ikke mange minuttene å lage, og jeg kan nyte den på badet imens jeg gjør meg klar for dagen! Etter endt vakt får jeg besøk av en fin bukett med jenter, vi skal nemlig stelle i stand en tapas kveld, god mat, godt i glasset og ikke minst herlig selskap - tror denne lørdagen blir bra!

THIS IS WHAT YOU NEED..

PINEAPPLE

MANGO

SPINACH

ICECUBES

COCONUTMILK

blend it together and enjoy....

WISH YOU A LOVELY SATURDAY

Likes

Comments

TA DEG GOD TID

Ta deg godt med tid når du først blogger. Det er mye bedre enn å stresse deg selv med å lage et innlegg i all hastverk. Bruk den tiden du trenger og kvaliteten på innlegget blir mye bedre. Dropp heller å blogge hvis du rett og slett ikke har tid til det, det kan rett og slett ødelegge helheten på bloggen din.

SETT PRIS PÅ FØLGERNE DINE

Det viktigste en blogg har, er leserne sine, og det er som oftest de som motiverer deg. Det er derfor viktig å sette pris på leserne og følge de opp når de har spørsmål. Hvis det er mange som har det samme spørsmålet kan det være lurt å lage et eget innlegg, slik at du viser at du lytter og følger opp. Hvis du gjør leserne dine fornøyde, skaper du lojale lesere som snakker godt om deg og kommer tilbake jevnlig.

DET KAN LØNNE SEG Å LIGGE ET STEG FORAN

I gode blogg perioder ligger jeg som oftest et steg foran. Jeg har alltid et innlegg på lur. Det er da jeg klarer å opprettholde god kvalitet på innholdet i innleggene mine, ikke minst får jeg en mye bedre flyt i oppdateringene mine. Et av mine beste tips er å alltid skrive ned tanker og ideer med en gang du kommer på de. Enten i notater på telefonen din, i en notat bok, rett og slett det du foretrekker. Deretter lagrer du innleggene i utkast på siden din. Du trenger jo ikke publisere alle innleggene samtidig, kanskje neste dag, om et par dager eller uker? På et tidspunkt kan det være en redder i nøden, det har vertfall hjulpet meg!


ENGASJER FØLGERENE DINE

Gjør det spennende! Tenk litt over hva som får deg til å klikke inn på et blogginnlegg noen andre deler. Lær av deg selv og det som vekker din nysgjerrighet, rett og slett bruke deg selv som et eksempel. Men for all del, ikke tenk bare på klikk. Jeg prøver alltid å ha en overskrift som passer med bildene og innlegget. Gi heller leserne dine en liten smakebit på hva innlegget FAKTISK handler om.

TA FLERE ANTREKKSBILDER NÅR DU HAR TID

Det å ta antrekksbilder høres kanskje enkelt ut, men tro meg det er utrolig tidskrevende. Det å finne antrekk, locations, riktige bilder, bra lys osv. Å gjøre dette hver eneste dag er rett og slett umulig for min del. Når du først skal ut for å ta bilder, ta heller med deg et antrekk eller to ekstra og vipps- så har du flere antrekksbilder.


HOPE YOU LEARNED SOMETHING..

Likes

Comments

Contains affiliate links

1 HER // 2 HER // 3 HER // 4 HER // 5 HER // 6 HER // 7 HER // 8 HER

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Våren nærmer seg med stormskritt, og da elsker jeg å kunne bruke naturen til treningsøktene mine. Bakken begynner å bli bar, og det er tid for å gjennomføre store deler av treningsøktene utendørs. Jeg elsker å kunne ta oppvarmingen eller en lang løpetur ute, for så komme inn i stuen for litt styrke. Derfor må jeg nesten få kikket hjem disse produktene, trenger rett og slett litt trenings boost. Hva er vel bedre enn nytt treningstøy da? - ikke mye etter min mening. Så nå er jeg klar for å slutte henge på latsiden når det kommer til treningen, og virkelig ta i et tak. Tror ikke det skal bli så vanskelig med disse godbitene!

Likes

Comments

FLOWERS, COFFEE & MY TO DO LIST

God dag dere! Nå har jeg akuratt brukt en halvtime på å skrive resten av ukens to do liste, jeg er avhengig av disse listene, og skriver de enten dag for dag eller som nå, for resten av uken. Dette er for at jeg skal få mye mer ut av dagene og for å forbli produktiv, man ønsker jo å få gjort så mye som mulig i løpet av en dag, og da er min lille hjelper- to do listen. Jeg oppbevarer den alltid i kalenderen min, siden den er med meg over alt. Har jeg ikke ledige notat sider for uken, har jeg en liten lomme i kalenderen hvor jeg kan oppbevare løse ark, perfekt! Lager du deg lister over gjøremål?

Nå bærer det straks til jobb for en sen vakt! Jeg jobber som regel kveld på Bikbok, men for min del går det veldig bra! Da bruker jeg morgentimene på min andre jobb, altså blogg og sosiale medier, noe som er helt supert med tanke på at min bestevenn når det kommer til bilder er lyset. Så flere kvelder i uken blir brukt i klesbutikken hvor jeg stortrives. Jeg lurte også på om det er noe dere har lyst til å se på bloggen de kommende dagene? Ettersom at jeg fremdeles er med i #nouw30daychallenge har jeg lyst til at mine lesere skal få noen ønskede blogg oppdateringer- hvis dere har noen?

HAVE A GREAT DAY..

Likes

Comments

Endelig fikk jeg skaffet meg buksene jeg har snakket om, det er ikke heeeeelt meg men jeg digger det 100% og synes de er utrolig kule så da er det egentlig helt greit, haha.. Jeg har en stund hatt disse strømpene i skapet og den siste tiden bare innsett at et par av disse buksene var et must slik at jeg endelig kan ta de i bruk!

FISHNET DETAILS AND A PAIR OF RIPPED JEANS..

Jeg synes enda det er bittelitt kaldt å gå ute med disse, men mest med tanke på at jeg er livredd for å bli syk nå. Jeg har virkelig ikke tid! Men om et par uker skal jeg love dere at disse buksene blir brukt flittig, om ikke allerede neste uke, solen har jo stått oppe for fult i hele dag, og følelsen av vår kommer sakte med sikkert!

FISHNET: ASOS

JEANS: BIKBOK

T-SHIRT: BIKBOK

WHAT DO YOU THINK OF THIS TREND?..

Likes

Comments

YOU CAN TO THIS - COFFEE

God mandag! Ny uke og nye utfordringer, alle forrige ukes feil kan rettes opp i og vi kan gjøre dette til en helt fantastisk uke. Det er vertfall min plan for den kommende uken. Da jeg våknet idag kjente jeg at kroppen skrek etter kaffe, gjett hva? Vi var tomme for kaffepulver.. Men jeg hadde noen poser med cappuccino liggende, så kaffe ble det uansett, bare ikke like sterk som jeg kanskje hadde trengt den på morgenkvisten.

BELIVE ON MONDAY

THE WAY

YOU BELIVE ON SUNDAY..

Føler jeg starter uken min bra, kroppen er uthvilt selv etter helgens festligheter, vi hadde nemlig innflytningsfest med en stor bukett av fantastiske mennesker! Leiligheten er ryddet og vasket, og like klar for en ny uke som det jeg er! Planene for dagen er å reise en tur til Emilie på Neglemagi og fikse litt på neglene mine før det bærer videre til en sen vakt på jobb. Jeg er klar for en ny uke - er du?

WISHING YOU A WONDERFUL DAY & WEEK..

Likes

Comments

HOW TO GIVE YOUR WARDROBE A DETOX

Å gi garderoben en detox har jeg lært med at er et must når vi kommer til nye årstider. En detox betyr at jeg tar alle klærne ut av garderoben, kvitter meg med det som ikke passer eller brukes, rett og slett finne ut hva jeg trenger og ikke trenger. Det er litt av et prosjekt, med det er så verdt det! Det gir meg ny inspirasjon, jeg finner igjen gamle skatter og finner nye kombinasjoner. Give your wardrobe a detox.

PUT ON SOME GOOD MUSIC AND GET TO WORK

CLEAN THE FLOOR AND EMTY YOUR WARDROBE

Start med å vaske gulvet foran garderoben din, deretter få alle klærne ut av garderoben og begynn å vaske. Klær støver, det er det ingen tvil om, så viktig at du vasker garderoben skikkelig.

GET RID OF THE ONES YOU DONT LIKE OR NEED

Se igjennom hva du har, prøv klærne på og kvitt deg med det du ikke lengre liker eller har bruk for, legg alt du ikke lengre trenger i en haug som du til slutt kan gå igjennom. Kanskje du kan donere bort noe, selge noe eller gi bort til yngre søsken? Ikke kast det i søppelet, garantert noen som ønsker klærne du er lei. Klær du ikke har brukt på lenge, kommer nok heller ikke til å bli brukt noe særlig mer!

BUILD OUTFITS OF THE CLOTHES YOU HAVE ON THE FLOOR

Du har nå sikkert funnet mange gamle skatter som du hadde glemt at du hadde. Sett sammen nye antrekk og bli inspirert av din "nye" garderobe. Nå har du plutselig antrekk til de dagene du klør deg i hode etter hva du skal kle på deg. Lek deg med antrekkene og se hvor mye som faktisk går til hverandre!

TIME TO GET ORGANIZED, GET YOUR CLOTHES INTO YOUR WARDROBE

Nå er det på tide å organisere klærne og få de på plass i garderoben din. sorter etter plagg og farger, det vil gjøre garderoben mye mer oversiktlig. Viktig at du bretter alle klærne fint og prøver så godt du kan og holde den ryddig. Ta gjerne sesongens plagg i front, er jo ikke noe vits at shortsen din er det første du ser i garderoben. Så la vår plaggene ligge fremst!

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Dette var noen enkle tips fra meg for å gi garderoben din en skikkelig detox. Viktig å gjøre det ordentlig, for det tar litt tid. Prøv så godt du kan å holde garderoben ryddig, og kvitt deg meg klær underveis. Kjedelig om det skal bli uorden i garderoben etter en uke. Ready to give your wardrobe a detox?

Likes

Comments

HOPE THESE MASKS DO A LITTLE MAGIC..

ORIGINS - CLEAR IMPROVEMENT

Da jeg var på jakt etter en ansikts maske her om dagen, ble jeg solgt da jeg så denne. Det er rett og slett aske, haha.. Denne masken virker som en magnet på tilstoppede porer, absorberer miljømessige toksiner og oppløser urenheter. Bruk: Åpne porene med et lunket håndkle med vann, og legg masken på. La den tørke og deretter skyller du av masken godt. Huden din får en ny og herlig klarhet!

Ettersom at jeg har fått litt problem hud den siste tiden, prøver jeg litt forskjellige metoder for å redde den. Denne gangen måtte jeg ty til ansiktsmasker, det er noe jeg har vært veldig dårlig på å bruke, men ser for meg at det skal hjelpe meg litt fremmover. Kjøpte også Origins Original skin - som skal være en dyp rensende maske, jeg tror kan være veldig bra for meg i lengden! Gleder meg til å teste disse ordentlig ut, og håper det vil gi meg bedre resultater. Så skal jeg gi en liten oppdatering på disse produktene senere. Har du prøvd noen av de?

Likes

Comments

I REALLY LIKE THIS TREND..

Choker er noe som virkelig har vært i vinden den siste tiden, og det er en trend jeg virkelig har blitt svak for. Samlingen min blir bare større og større, hele tiden finner jeg nye favoritter! Jeg synes det kan gjøre et aldri så kjedelig antrekk, mye mer interessant. En choker gjør virkelig mye ut av seg, og jeg kan bruke det både til fest og hverdag. Nylig fant jeg denne som vist på bildene over på Bikbok, og du trenger nødvendigvis ikke ut med mange kroner for å sikre deg dette trend-sikre smykket!

Likes

Comments

Noen ganger skulle jeg virkelig ønske jeg hadde flere timer i døgnet. Men vi har like mye tid, 24 timer får vi utlevert hver eneste dag, ikke mer ikke mindre. Men hvorfor er det slik at det er noen som aldri rekker igjennom det de skal gjøre, mens andre rekker alt med glans? Noen klarer gjennomføre alt de skal i løpet av dagen, mens andre rekker kun å komme halvveis i to-do listen! Jeg tror grunnen er at noen har lært seg mange små triks og vaner som gjør at man blir mye mer effektiv og rekker å gjøre det man ønsker! Jeg tenkte dele noen av mine tips, som hjelper meg å komme igjennom alle dagens gjøremål!

1. Når jeg har bestemt meg for å rydde leiligheten eller soverommet skal det bli gjort i løpet av en bestemt tid. Tidligere kunne jeg bruke flere timer på noe som egentlig ikke trenger å ta lengre tid enn 30 minutter. Sett på alarm på telefonen din, og bestem deg for hvor lang tid du ønsker å bruke på for eksempel å rydde rommet ditt. På de 30 minuttene skal du være så effektiv du bare kan, og ikke la andre fristelser ta deg. Og vipps så er rommet ryddig og du har god tid til andre ting!

2. Jeg er avhenging av å ha en to-do liste for hver dag som går, uten den vet jeg ikke hva jeg skulle gjort! Hver gang du kommer på noe du må gjøre, skriv det ned i notatboken din, telefonen eller som jeg liker å gjøre på to-do listen. Med en gang du finner litt ledig tid, titter du igjennom listen og blir ferdig med tingene. Der er så deilig etterpå!

3. Hvor mange ganger slenger vi ikke på oss noe rett før vi skal ut av døren, for så angre på antrekket? Finn frem antrekket du skal ha på deg kvelden i forveien! Antrekket blir mye mer gjennomført og du føler deg mye bedre, ikke minst har du spart litt tid på morgenkvisten!

4. Bruk minst mulig tid til å se på tv. Bruk en time eller to mindre til å se på tven hver eneste dag, og bruk tiden til å komme deg igjennom dagens to-do liste. Eventuelt kan du jo ha på tven i bakgrunn imens du vasker eller rydder?

6. Jeg har ikke lappen, og da går det mye tid til buss og tog, samme med deg? Bruk tiden til å svare på mail, meldinger, lese lekser og kanskje ta en telefon til besteforeldrene dine? Bruk tiden effektivt, man har som oftest ikke noe bedre å gjøre imens man kjører tog og buss!

7. På tidlige morgner spis frokost og drikk morgenkaffen imens du steller deg for dagen, jeg lover deg du sparer vertfall 15 minutter!

8. Lag litt ekstra mat når du lager middag som du kan ta med deg til lunsj dagen etter! Sparer deg både for tid og penger, to fluer i en smekk, det liker vi.

9. "A sunday well spent, brings a week of content" jupp.. Jeg liker å bruke søndagene mine godt. Men ja, i sofakroken med macen på fanget. Blogger du, og vet at du får en travel uke? Lag noen forhåndskrevede innlegg. Det vil gi deg en liten bekymring mindre i en ellers så travel hverdag.

10. Jeg bruker alt for lang tid på å lete etter nøklene mine.. Det kan virkelig forsinke meg - Legg nøklene på et fast sted hver eneste dag, så slipper du fly rundt som en stresset idiot på jakt etter nøklene dine hjemme.

HÅPER NOEN AV TIPSENE KAN HJELPE DEG I HVERDAGEN!

Likes

Comments