ADLINKS

Where ready for 

the big night

Jeg drømmer meg bort i nettbutikkene, og gleder meg så mye til de kommende festdagene. Det vi har fremfor oss er dager hvor vi kan pynte oss så mye vi vill, julaften, nyttårsaften, familie middager og alt som hører med. Jeg har funnet meg noen favoritter for den kommende sesongen, og klarer ikke vente med å kunne pynte meg fra topp til tå i julen. Jeg bestilte meg blant annet bodyen på nummer 11, klarte ikke dy meg og synes den var så lekker. Jule antrekket er ikke helt planlagt enda, men jeg har et par favoritter i bakhodet, gleder meg til å vise dere.

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

INNEHOLDER SPONSET PRODUKT

Jeg kan ikke få sagt nok hvor mye jeg elsker klokkene til Daniel Wellington, nå har jeg bært klokkene på håndleddet i flere år, og klarer såvidt gå ut døren uten. Min nye favoritt er denne med sort urtavle, klokkene jeg har hatt tidligere har hatt hvit, så synes det ble en veldig fin kontrast til gull detaljene. Nå får du jo også de nydelige gave eskene, hvor du kan velge mellom boksen med kun klokke eller den med både cuff og klokke. Det er rart hvor glad man blir i klokkene sine, ikke minst avhengig, springer jeg ut døren en dag uten, føles det som at noe mangler hele dagen.

The more the merrier

Hvem hadde ikke blitt glad for en slik eske under treet i år? Det tror jeg så og si alle hadde blitt. Husker for et par år tilbake, hvor mitt største ønske var en Daniel Wellington klokke til jul, og jeg ble overlykkelig da den lå under treet.

A discount code for you.. 

Jeg har også en rabattkode til dere, så hvis du vil skjemme bort deg selv eller en du er glad i denne julen, så kan du bruke koden HENRIETTE som vil gi -15% på alle produktene hos Daniel Wellington.

Likes

Comments

Wearing

KNIT: BIKBOK

PURSE: ACCESSORIZE

SHOES: DIN SKO

SKIRT: BIKBOK

JACKET: H&M


Det å kle seg hel sort synes jeg er rå lekkert, selvom jeg den siste tiden har vært flink med farger, kommer sort alltid til å være favoritt fargen om jeg kan få kalle det en farge. Merker nå som mørke tiden er her, at jeg har litt lettere for å kle meg i de sorte klærene, så jeg må passe litt på å ikke havne helt i den sorte boblen igjen nå som jeg har vært så flink, haha.

Lacquer skirt is a new favorite

Gjenbruk er noe jeg virkelig har fått sansen for, og denne lekre jakken kjøpte jeg faktisk av @SiljePauline på klessalget vi hadde for en stund tilbake. Og jeg angrer ikke et sekund, rett og slett blitt en favoritt på kalde dager.

Foto: @eddam

Ellers, er alt bra med dere? Nå kommer julen fort og jeg prøver gjøre unna så mye som mulig nå de første dagene av desember slik at jeg kan nyte og kose meg hele førjulstiden. Jeg har allerede fått unna noen julegaver, og imorgen er det duket for juleverksted med en bukett av fine jenter. Her snakker vi julegensere, julemusikk og god stemning, gleder meg masse masse. Psst.. Jeg har allerede hatt noen julekalendere på facebook siden min, jeg kommer til å bytte litt på, men følg med HER slik at du også kan delta på årets julekalender.

Likes

Comments

Caramel fudge for christmas

Første søndag i advent og det er tid for en ny spalte på bloggen, nemlig DIY-spalten. Planen er å poste en do it yourself post hver søndag i advent frem mot jul, rett og slett for å dele noen av mine tips og skape litt ekstra julestemning her inne. Julen er en så fantastisk tid, og jeg kan ikke få sagt nok hvor mye jeg elsker julen og førjulstiden, da er det på sin plass og lage litt julestemning her inne også. Disse karamell fugdene ble så gode og er virkelig verdt et forsøk. Ønsker dere alle en fin 1. søndag i advent.

Ingredients

130 g smør

1 boks kondensert melk, søt

2 SS vaniljesukker

2 klyper flaksalt

170 g sukker


Step 1 

Smelt smøret i en kjele. Tilsett kondsensert melk, vaniljesukker, salt og sukker. Rør godt om.

Step 2

Kok opp mens du fortsetter å rør godt hele tiden. Skru så ned varmen til karamellen småkoker. La så koke i 10-15 minutter mens du rører. Du skal merke at blandingen blir tykkere.

Step 3

Ta kjelen av platen, og rør godt!

Step 4

Ta så en form på ca 20x20 cm og ha i bakepapir, deretter heller du i fugden. Så lar du den stå i kjøleskapet i minst 3 timer, jeg lot min stå i 5.

Step 5

Deretter kutter du fugden i firkanter og legger i eventuelt poser, på fat klar til servering eller rett i munn. Jeg kjøpte små poser på søstrene grene.

Enjoy the christmas candy.. 

Likes

Comments

Countdown to Christmas

Nå er det en lykkelig Henriette bak skjermen her, det er desember og alt føles egentlig bare veldig bra. Det å telle ned dagene frem til julaften har alltid vært en tradisjon og en tradisjon jeg synes er utrolig hyggelig. Jeg har vært så heldig å fått meg kalenderen til Rituals, og frem til nå har jeg ikke blitt annet en lykkelig over innholdet. Gleder meg masse til nedtellingen og for å se hva som skuler seg i de fine pakningene.

Ritual of advent

Jeg har jo vært frelst av Rituals siden jeg testet det første gang, og jeg hørte så mye bra om kalenderen deres fra i fjor, så veldig gøy å teste den ut selv i år, flere som har den? Ønsker alle en fantastisk advents tid, og en god helg. Klem!

Likes

Comments

Welcome December

Tenk at det endelig er 1.Desember, tiden går så fort, men endelig er den siste måneden i året her. Desember er uten tvil favoritt måneden gjennom hele året, jeg har alltid vært et skikkelig julemenneske! Jeg feirer det som feires kan, og suger til meg alle inntrykk og opplevelser igjennom desember måned, mens jule stemningen snike seg mer og mer inn hver dag frem mot jul. Brennende lys og glitrende juletre, deilig duft igjennom hele leiligheten, julen er så vakker.

1. Pynte juletreet. Det er allerede satt opp, det gjorde jeg forrige helg. Men nå som desember er her føler jeg virkelig for å pynte det.

2. Lage pepperkake hus, det har vært en tradisjon siden jeg var liten og det er jo så koselige. Spiser halve pynten, drikker gløgg og lar kreativiteten komme frem.

3. Arrangere juleverksted med jentene. Julegensere, kakao, pepperkake spising og det som hører med. Det er allerede planlagt et, men ikke så mye planlegging at jeg vet hva vi skal finne på enda, tips?

4. Besøke flere julemarkeder. Dette er tradisjon og noe familien gjør hvert år og jeg gleder meg like mye hver eneste gang. Da kommer julestemningen da!

5. Jeg vil finne meg en fin teddy kåpe, har ønsket meg det lenge, men ikke funnet en jeg virkelig har falt for. Det er jo såååå fint!

6. Ut for å hogge juletree. Dette gjør vi også hver år og har vel snart gjort i 10 år. Vi besøker en gård ca en times kjøretur fra oss, for å kjøre hest og slede (satser på snø) og går ned i skogen deres der det er plantet tonnevis med vakre juletrær. 

7. Se masse julefilmer, det blir vel ingen førjulstid uten spør du meg. Sene kvelder i sofakroken under pleddet, noe varmt i julekoppen og julefilmer snurrende på skjermen. 

8. Kose meg med innpakning av julegaver, jeg vil gjøre pakkene litt mer personlige og virkelig kose meg med gave innpakningngen. 

9. Skape julestemning for dere også her inne på bloggen. Det er jo sååå koselig, også er det veldig gøy å kunne se tilbake på hvordan desember 2017 var. 

10. Sist men ikke minst, kose meg med godis, julemat, pakker, venner, familie og alt som hører med. Og det med god samvittighet. 

Likes

Comments

SPONSET BEHANDLING

Escape Hairdresser

Det var på høytid å komme seg en tur innom frisørsalongen jeg går til, etterveksten ropte etter å bli dekt og endelig kan jeg gå med håret ned igjen. Jeg har naturlig lyst hår, så med en gang håret vokser, så synes etterveksten alt for godt. Og nå som festsesongen står for tur, kunne jeg ikke la det gå lengre.

Always coffee in my hand at Escape

Haakon Vll's gate 10, Oslo

22599880

Nå har jeg gått til Escape i ca et halvt år, og jeg er så utrolig fornøyd med salongen. Du har ikke alltid en frisør som utfører hele jobben, men alle der er spesialister på sitt område, så noen klipper, noen farger, noen styler osv. Og jeg blir like imponert over hele fasaden og de som jobber der hver gang. Og ikke minst så går jeg alltid ut fra salongen med et smil om munnen.

My hairs is ready for the upcoming season

Likes

Comments

SPONSEDE PRODUKTER

Spoil your loved ones

Vi nærmer oss desember med stormskritt og juleforberedelsene er godt i gang. På onsdag var jeg på jule workshop med L'occitane hvor vi blandt annet pakket julegaver, det er så hyggelig med slike eventer og julestemningen kommer litt etter litt. I år bestemte jeg meg for at julegavene jeg pakker skal være litt ekstra hyggelige og personlige, og på workshopen fikk jeg litt ekstra tips og triks til dette og er veldig klar for å handle inn til årets gavepynt.

Hvor hyggelig hadde det ikke vært å få en slik pakke under årets juletre?

L'occitane har nå mange forskjellige julegave tips, og alt er pakket inn i en lekker boks, min favoritt ble esken som inneholdt produkter fra Terre De Lumiere serien, produktene lukter helt fantastisk og håndkremen er en drøm å ha med rundt i vesken. Rett og slett et perfekt gavetips til en du er glad i.

Likes

Comments

Hva er det første du gjør når du er alene hjemme? 

Setter musikk på høytalleren, lager meg en kopp te og synger for full hals - haha!

Hvilken tid på døgnet liker du best?

Jeg liker best dagtid, men jeg blir mest produktiv på kvelden - noe jeg hater. Jeg kan bli sittende til klokken 2 om natten med bloggarbeid, selvom jeg har satt av hele formiddagen til det.

Liker du utseende ditt? 

Både ja og nei, som de fleste tenker jeg. Jeg liker noe også er jeg misfornøyd med noe, slike ting er en litt ond sirkel, men ingenting vi kan gjøre noe med.

Hvilken julesang er din favoritt?

I'ts beginning to look a lot like Christmas og Himmel på jord av Kurt Nilsen.

Har du gjort noe som du angrer på? 

Ja, men ingenting som plager meg den dagen i dag. Det eneste man kan gjøre er å ta lærdom av det og la det være en del av deg, å bli et bedre menneske, la det forme deg.

Favoritt tilbehør?

Gull tilbehør, for de som har fulgt meg litt vet at det er min lille svakhet. Jeg elsker gull detaljer og synes det gjør så mye med et antrekk, enten det er enkelt eller til fest. Så gull smykker er rett og slett mitt favoritt tilbehør.

Kan du beskrive deg selv med 5 ord? 

Energist, utadvendt, en god lytter, spontan også har jeg utrolig dårlig humor.

Hvilke nettsider / apper besøker du daglig? 

Det første jeg gjør når jeg våkner er å scrolle meg litt nedover instagram, ellers er det weheartit, leser litt av bloggene på nouw og facebook.

Hva har du alltid i kjøleskapet? 

Oi, det varierer faktisk veldig. Men jeg har som oftest alltid skyr, egg, ost og gulrøtter i kjøleskapet.

Har du mange juletradisjoner? 

Det har jeg, og kanskje litt for mange - haha. Desember blir fyllt opp hvert år så og si fra morgen til kveld. Jeg gleder meg så utrolig mye til jul, og gleder meg til å ta dere med på mine tradisjoner igjennom bloggen.

Likes

Comments

Sugar Lime for my body

Når jeg finner nye favoritter til badet, da blir jeg så glad. Det er så lite som skal til for å føle seg litt ekstra vel etter en tur på badet, og for meg er en god dusjsåpe og en deilig bodylotion nok til å føle meg godt etter en dusj. Mange har nok allerede fått med seg at jeg bruker Emma.s sin hudpleie, så jeg ble så glad da jeg kom over disse to flaskene fra samme merket.

A GOOD BODYLOTION & BODYWASH IS A MUSTHAVE.

Det har alltid vært viktig for meg at dusjsåpene jeg bruker i det halvåret vi er i nå, ikke dufter så alt for mye. Jeg liker ikke at dusjsåpen og Bodylotionen min skal ta all oppmerksomheten bort fra parfymen min. Om sommeren er jeg ikke like nøye, for da det går i solkrem, aftersun og velduftende friske lotioner uansett. Så på vinteren og høsten er disse to flaskene supre, de dufter mildt og godt. Bodylotionen gir meg også den fuktigheten jeg trenger i kulden.

. . . . 

Likes

Comments