Summer Dress

WEARING

DRESS: IVY REVEL

PURSE: KATESPADE

SHOES: SKOPUNKTEN

SUNNIES: BIKBOK

For et vær det har vært i det siste, regn og sol om hverandre, men så fort solen titter frem er det på med sommerkjoler og ut for å nyte været. For litt siden mottok jeg denne lekre sommerkjolen fra Ivyrevel, og den kommer til å bli brukt flittig i sommer. Den kald hvertfall pakkes ned i kofferten når jeg reiser til Spania.

. . . .

Og jeg har selvfølgelig noe til dere, en rabattkode på -20% inne på nettsiden deres HER . Med koden HENRIETTEH20 kan du spare litt på sommerkjolen eller de andre flotte produktene de har på nettsiden sin. Grunnen til at jeg har blitt så forelsket i å handle hos Ivy Revel er nok alle de unike plaggene man får tak i som skiller seg litt ut og som ikke alle går med.

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments

I SAMARBEID MED ESCAPE

Nå som sommeren er her følte jeg for en forandring, håret mitt har vært veldig mørkt i en lang periode og mot sommeren og lysere tider liker jeg å lysne det litt. Så på tirsdag besøkte jeg Escape Hairdressing for en liten forandring. Jeg må bare si for et sted og for en atmosfære. Det var en opplevelse i seg selv å komme på besøk hos Escape. I det jeg gikk inn ble jeg møtt av fantastiske David og hans dyktige kollegaer, alle indoduserte seg selv og det med store smil!

Escape Hairdressing

Håkon Vlls Gate 10

Etter farging var det tid for hårvask, og her fikk jeg deilig hodemassasje, men ikke nok med det, jeg satt i en massasjestol som både masserte rygg og rompe - luksus hæ?

Before & after

Jeg er så fornøyd med resultatet, lysere striper for litt mer liv i håret. Alle har hver sin jobb, noen farger håret, noen vasker, klipper osv, og alle er utrolig dyktige i jobben sin. Escape er salongen til dyktige David Wyke, han var med på å starte opp Toni & Guy men har nå samlet en bukett av Norges beste frisører og åpnet egen salong. Salongen er lys, fin og i det du går inn døren vet du at du blir behandlet bra. Har du lyst på litt luksus behandling og fantastiske resultater anbefaler jeg deg Escape til neste frisør besøk!

Escape sin Facebook side finner du HER

Og Nettsiden deres HER

Likes

Comments

I SAMARBEID MED MILDHPRESS

The Ritual Of Karma.. 

For litt siden mottok jeg en herlig pakke i posten som blandt annet inneholdt disse 3 godsakene fra Rituals. Jeg fikk øynene skikkelig opp for merket da de åpnet butikk ved siden av jobben min, og har siden da alltid hatt noen av produktene deres stående på baderoms hyllen. Nå har jeg fått 3 produkter som skal få følge meg igjennom sommeren og som skal pakkes ned i kofferten til ferien! Denne serien lukter så fresht og jeg får skikkelig ferie følelse av duften.

SOUL SHIMMERING BODY CREAM

Fantastisk krem som også dufter godt og gir litt shimmer. Shimmer er jo perfekt for sommerbrune legger og gir en fantastisk fin glød. Jeg har faktisk fått spørsmål om hvilken parfyme jeg har byttet til når jeg har brukt denne body kremen.

BODY MIST

En bodymist i samme duft som kremen er alltid greit å ha, spesielt når det lukter så godt. Sparer meg også for parfyme bruken når jeg bruker disse to sammen. Og trenger egentlig ikke påføre meg med så mye annet. Når jeg bruker disse føler jeg med sommerlig og fresh og klarer nesten ikke stoppe å lukte på meg selv. haha!

SUN PROTECTION MILKY SPRAY

Hvem trenger ikke vannfast solkrem på ferie? I tillegg til konsistensen og lukten er denne gull verdt å bringe med seg på stranden. Og at den har solfaktor 50 er bare et stort pluss. Man blir brun selv med solfaktor 50, du får bare en brunfarge som holder lengre når du reiser bort fra varmen, og en god beskyttelse.

3 FAVORITES THIS SUMMER..

Likes

Comments

God mandag fine, da var helgens festligheter over og jeg er veldig klar for en ny uke. Helgen min gikk i ett, og den bestod av bursdagsfeiringer, byfesten, familie og venner. En perfekt blanding. Denne uken skjer det mye, og det er ikke så alt for lenge til jeg går ut i ferie. Noe jeg nesten ikke klarer å vente med, det skal bli så godt, og jeg gleder meg sinnsykt mye til å gjøre noe annet enn det som skjer her hjemme i Norge. Så jeg er nesten i ferie modus allerede, men går ikke av før 30.juli. Men frem til den tider det jo litt forberedelser og andre ting som skal gjøres!

1. Jeg skal rydde igjennom klesskapet mitt, jeg må ut med tykkere klær og få inn alle sommerklærne mine.

2. Tenkte dele en oppskrift med dere - det er så mange som spurte om hvordan jeg lager iskaffen min hjemme når jeg delte den på instastory, så jeg tenkte rett å slett dele den her inne.

3. Planlegge ferien nøyere, det blir en lang fly reise da vi ikke har fått tak i direkte billetter, så vi må også planlegge turen nedover ganske nøye slik at vi ikke sliter oss ut.

4. Kjøpe meg et par enkle sorte høyhelte sko, litt som på bildet over. Det er noe jeg mangler i skohyllen og som jeg vil ha i boks før jeg reiser bort på ferie.

5. Jeg skal gjennomføre 3 treningsøkter.

6. Et frisør besøk - Det er en stund siden jeg har vært hos frisøren, så er på tide å gjøre dette før sommerferien. Jeg farger som oftest etterveksten min her hjemme, men nå vil jeg lysne lokkene litt, for håret blir bokstavlig talt hvitt om sommeren, og da er det ikke noe sjakktrekk og ha det HELT mørkt.

7. Jeg skal i bursdagsfeiring til en venninne på fredagen, men jobber tidlig lørdag så må ta det litt med ro!

8. Få sommer negler. Jeg har siste negletime før sommerferien, så her snakker vi sommer negler. Tenkte jeg kan vise dere hva jeg går for når jeg har vært der!

9. Gå til innkjøp av et par nye bikinier, det er noe jeg gjør hvert år, og det får meg til å glede meg enda mer til ferie!

10. Rydde og vaske hele leiligheten. Jeg har så mye ting som bare slenger rundt som jeg egentlig ikke har brukt for, så regner med at det blir et par søppelposer underveis. Er så deilig å ha nyvasket og ryddig leilighet når helgen kommer.

Likes

Comments

Summer Party With Nouw

Åh gårsdagen var så vellykket! @Nouw stelte istand en fantastisk kveld for oss, med deilig snacks, drinker og masse kåringer. Vi tilbrakte ettermiddagen og kvelden på Lektern hvor vi hadde over etasjen for oss selv, noe som var utrolig deilig. Solen skinte og gradestokken viste godt over 20 grader. Fotobaren var på plass noe som så ut til å falle i smak hos de fleste av oss, og Mildhpress stilte med flotte goodiebags til alle jentene. Tenker jeg rett og slett bare slenger med litt bilder fra kvelden! Må virkelig gi en liten klapp på skulderen til @tessb og @karolinesmadal for hva de stelte istand i går. Sommer festen sto så absolutt til forventingene!

Vakre jentene, @adaekrem og @Ingridbjugan

Sikker på at det ble tatt over tusen bilder her altså, og halvparten var kanskje meg. - haha! Fotoboksen er noe jeg sterkt skal vurdere til neste bursdagsfeiring!

Vi fikk som sagt fantastiske goodiebags leveret av Mildhpress, og der var det blandt annet vakre øredobber fra Eblad, og deilig kokos såpe fra Palmolive - min favoritt!

CHEERS!

NOUW FAMILY...

Jeg får gåsehud når jeg tenker over hvor mange fantastiske jenter jeg får bli kjent med igjennom bloggen min. Jeg er så utrolig takknemlig. Dette er jenter som har samme interesser, som heier på hverandre og løfter hverandre opp. Vi er blitt en liten nouw familie, og jeg kan ikke få sagt nok hvor godt det er å omgås med mennesker med de samme verdiene som meg selv. Hva skal man med dritt slening, sjalusi og stygge blik? - når man heller kan heie på hverandre og fortelle hverandre hvor vakre man er og bra man gjør det? Den familien vi har blitt hos nouw er det mange jenter i Norges befolkning som kan ta litt lærdom av. Og igjen, jeg er så stolt og takknemlig for å være en del av nouw. Takk for en fantastisk kveld!

Likes

Comments

The Little Blue Dress

Hvor søt er ikke denne kjolen? Den fikk luftet seg i igår, og jeg kan ikke få sagt nok hvor herlig det er å kunne gå rundt i kjole uten om å fryse ihjel. Denne kjolen kjøpte jeg på Bikbok, og har fått masse komplimenter for den, og det skjønner jeg - den er jo så søt. Psst.. nå er den på salg!

WEARING

Dress: Bikbok

Clutch: Michael Kors

Sunglasses: Bikbok

FINALLY I CAN WEAR A DRESS OUTSIDE

Elsker når været tillater meg å kunne gå i både kjoler, skjørt og sommerlige klær. Selvom været er litt ustabilt er det varmt nok til å kle seg i sommerklær, og det har jeg ventet så lenge på. Igår var hovedstaden varm og god, selvom regnet valgte å komme innimellom holdt jeg varmen, og da kan jeg endelig si at det er SOMMER. Jeg er veldig klar for å reise til varmere strøk, men før den tid er det noen vakter igjen på jobb, og noen fri dager hjemme før avreise. De skal nytes med sene grill kvelder med gode venner, noen late dager på båten og litt norsk sommer. Så håper været er godt fremmover!

Likes

Comments

ALBERT BISTRO

Et sted i Oslo det virkelig er verdt å ta lunsjen sin, er hos Albert Bistro på Aker brygge. Du blir i et lite øyeblikk tatt med til Frankrike selvom du befinner deg mitt i Oslo, og det føles helt fantastisk. Maten deres er kjempe god og servicen er ypperlig - noe som er en av de viktigste tingene for meg. Da føler man seg godt i varetatt og får akkurat det du trenger når du velger å ta lunsjen et annet sted enn hjemme.

OH, LA, LA...

Aker Brygge Stranden - 3

2050 Oslo

. . . .

FAVORITE BREAKFAST AND LUNCH SPOT

Så igår nøyt jeg en fantastisk lunsj sammen med @xanjac og @TuvaSvare. Det er så godt å komme seg ut og bort sammen med venner og gjøre litt annet en bare hverdagslige ting. Plutselig fikk man litt helge følelse midt i uken og ukedagene går fort mye raskere. Jeg må også få nevne at Albert Bistro serverer deilig frokost fra klokken 07.30-11.00. Da kan du nyte fransk mat og morgenkaffen imens du ser Oslo by våkne til liv og båtene legger til kai. Høres ikke det deilig ut? Og for oss bloggere kan vi jo sette oss i "bloggers corner" med nydelig utsikt og arbeide i timesvis, for tro meg, jeg blir ikke lei av å sitte på denne plassen.

Likes

Comments

INNEHOLDER SPONSET PRODUKT

Color Pop..

I en lang periode har jeg elsket vide, løse bukser. Jeg kan bruke det til alt, hverdag, fest - you name it! Og da jeg fikk disse buksene fra Ivy Revel ble jeg lykkelig da jeg prøvde den, jeg har ofte problemer med at buksene ikke sitter som de skal i livet, men denne satt som et skudd. For å ikke glemme den lekre fargen, den er jo så nydelig! Så jeg har virkelig skaffet meg et par nye favoritt bukser som kommer til å bli brukt flittig på de ikke så alt for varme sommer dagene. Ivyrevel er en nettbutikk jeg fikk øynene opp for - for ca et halvt år siden, og de har så mye kult, du kan besøke nettsiden deres HER og jeg garanterer deg at du vil finne noe som faller i smak.

. . . .

WEARING

PANTS: IVYREVEL

TOP: BIKBOK

PURSE: MALENE BIRGER

SHOES: A STORE IN SWEDEN

A DISCOUNT CODE FOR YOU

Jeg har selvfølgelig en rabattkode til dere. Og koden - HENRIETTEH20 vil gi dere 20% på alt hos Ivyrevel. Nettbutikken er proppet med flotte klær, og jeg kan sitte der inne i timesvis og finner alltid noe lekkert, virkelig verdt er besøk altså.

Likes

Comments

God mandag vakre! Deilig med en ny uke, kjenner jeg er motivert og klar for å ta den kommende uken med storm. Agendaen er proppet fra morgen til kveld, og mange gjøremål og gøyale ting skal gjennomføres. Tenkte jeg skulle dele med dere hvordan denne uken ser ut for meg, og hva jeg skal igjennom. Ellers ønsker jeg alle en strålende mandag og en fin start på uken.

1. Bloggen er høyt prioritert denne uken, og jeg håper jeg kan dele alt jeg ønsker med dere. Jeg føler meg inspirert og motivert, og det viser som oftest bare gode resultater her inne.

2. Bloster shopping. Leiligheten trenger å bli frisket litt opp med flotte blomster i sommerlige farger, det gjør så mye med hele leiligheten og humøret, så friske blomster er alltid et must å ha i hus. Jeg tenkte også se etter noen nye potter!

3. Nyte en deilig lunsj utendørs. Krysser fingrene for godt vær store deler av denne uken, slik at jeg får gjennomført dette, det er så godt å unne seg litt ekstra luksus i hverdagene. Man får plutselig en litt helge følelse midt i uken.

4. Gjennomføre minst 2 trenings økter. Selvom agendaen er stappet må jeg ta meg tid til noen økter i ny og ne. Tenker jeg skal ta meg en lang og god løpetur!

5. Dele en matoppskrift med dere, jeg ser at det som oftest faller i smak og det begynner å bli en stund siden sist.


6. Bursdagsfeiring. En av mine bestevenninner fyller år, og det skal feires skikkelig. Hun har alltid bursdag nære noe vi kaller Byfesten, da er det liv å røre hele helgen. Så det blir grilling, gode venner, godt i glasset og skikkelig feiring!

7. Jeg skal på et event sammen med Nouw, og ser veldig frem til en helaften med flotte jenter og en liten sommer fest som start på sommeren.

8. Spa day - Etter en uke men mye farting og mange gjøremål ser jeg frem til å ta litt vare på kroppen og gjøre meg klar for en ny uke. Her snakker jeg ansiktsmaske, magasiner, hårkur og at som får meg til å føle meg bra.

9. Film og avslapning sammen med kjæresten - det slår aldri feil og er helt fantastisk på søndager, hihi!

10. Planlegge den kommende uken til punkt og prikke, slik at jeg får gjort absolutt alle gjøremål. Jeg må planlegge for at ting skal bli gjort, og her er kalenderen min den store redderen.

Likes

Comments

Årets Stylista & Olympus Pen Summer Party

Vil starte med å gratulerer vakre @siljeokland som gikk av med seieren som Årets stylista 2017. Kvelden og festen gikk som en drøm og jeg storkoste meg fra start til slutt. Vi startet med noen glass vin hos Silje sammen med en fin bukett før vi tok turen videre til Mesh for Summer Party og kåringen av Årets Stylista 2017. Det ble servert bobler i glassene, deilig taco fra Santa Maria og litt fingermat. Batiste hadde egen flettebar og alle som ønsket kunne få fikse litt på håret der. Kvelden var alt i alt helt super, og jeg tenkte dele litt bilder fra kvelden med dere. Jeg filmet ingenting selv, men @karolinesmadal har laget en liten vlog fra kvelden, så den finner dere nederst i innlegget.

. . . .

Batiste hadde som sagt flette bar på festen og jeg fikk den fineste side fletten. Og de har kommet med en ny tørrshampo med den mest fantastiske duften. Jeg har lenge brukt Batiste sine produkter, men den nyheten deres er blitt en stor favoritt allerede!

Nei dere, denne kvelden var bra altså. Etter festen tok vi turen ut videre for noen drinker og feiring av Silje til langt på natt. God stemning hele kvelden med andre ord!

Check It Out... 

Likes

Comments