Foto, Hverdag

Hei mine fine lesere !

Det er lørdag så hva skal man finne på i dag ? Jeg har ikke vært helt i form så har helt glemt å blogge for dere. Dette er en sånn dag jeg bare vil pakke meg inn i et teppe å se på tv. Så siden jeg ikke har så mye motivasjon akkurat nå så slenger jeg med noen gamle bilder jeg har delt før. Jeg skulle egentlig ha baket julekaker i dag, men får drøye det siden jeg ikke er helt i form :) Kanskje jeg dukker opp senere i dag, men nå må jeg ha meg en kaffe til her :)

Ha en super duper Lørdag i dag

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments

Foto, Hverdag

Hei mine fine lesere 🍁

I dag har jeg vært i skogen en tur, var så fint vær så hvorfor ikke gå seg en liten tur med musikk på ørende. Storkoser meg jeg da, går i min lille boble å tar bilder.

Jeg var ikke vært så veldig flink til å holde det jeg har delt med dere i det siste, men må er endelig lysten min til å ta bilder hver dag tilbake. Kaffe og bilder er livet mitt blitt til nå og jeg liker det faktisk veldig godt. Å jeg føler at jeg går å tenker på alt som jeg ikke trenger tenke på, så kan hende derfor bloggen har godt litt til side å det beklager jeg veldig. Jeg elsker dette jeg gjør her, ta bilder å dele med verden så alle andre kan se.

Jeg må få tatt på meg noen rene klær å gå gjennom dagens bilder og dele med dere etter hvert.

Å så må jeg finne noe til middag å jeg vet virkelig ikke hva jeg skal ha, noen forslag ? :) Store klemmer fra Henriette

Likes

Comments

Hverdag

Hei og god morgen mine supre lesere ♡

Jeg digger at dere leser bloggen min, jeg har hatt så mye og tenkte på i det siste så har glemt helt og oppdatere dere om hva jeg gjør. Jeg går hjemme og er sliten av ingen ting, sliter med og sove bra.

Som i dag våkner jeg 7 blank og var ikke trøtt i det hele tatt, så mitt håp var og sove en time til men ikke i dag.

I skal skal klokken stilles :)
Ha en superduper søndag videre ♡

Likes

Comments

Hverdag

hvorfor hvorfor !!

Dagene mine har ikke vært helt de beste i det siste. Jeg har null energi og lysten til og gjøre noe som helst, føler jeg er sliten av ingen ting. 

Å det verste er at jeg har null matlyst når jeg er litt nede, hvorfor er det sånn ? Jeg vil spise mat men orker ikke lage mat :(  Jeg savner den gode jenta jeg var før som lita, kunne slappe av i armkroken til mamma å ikke tenke på noen ting.

Er vell sånn når man blir voksen at man savner litt livet som ung. Heldig vis har jeg værdens beste familie som jeg kan være akkurat den jeg er <3
Dere er alt for meg uansett hva. Ingen andre kjenner meg så godt som familien min. Jeg har ikke funnet ut hvor mye familien stiller opp for hverandre og det gjør meg glad.

Så jeg lurer på hvordan jeg kan si tusen takk for at familien min er de beste som finnes, har noen en idee så er det bare og kommentere:)

Likes

Comments

Hverdag

Her er litt tattoo inspirasjon

Jeg har så lyst på ny tattoo men hva skal jeg ha og hvor skal den være ? Elsker inspirasjon som dette her, så mye fint og velge mellom :)

Hva jeg skal i dag !

Jeg skal trene litt hjemme og gå en tur med kameraet mitt og ta noen bilder. Er litt tom for blogginspirasjon fortiden så håper jeg finner og noe og blogge om til dere mine supre lesere.

Hva skal du i dag ?

Store klemmer Henriette Holtermann <3

Likes

Comments

Foto, Hverdag

Høst!

​Nå er høsten her for fult, bladene faller av, skogen er full av fargen og det er kaldt. Så på gradestokken føre jeg satte meg her og skrev litt å det stod at der var 8 grader ute. Er meldt snø på de høye fjellene. Jeg elsker høsten jeg, alle de fine fargene overalt, er ikke en plass uten farger og jeg digger det. Jeg har vært så klønete og glemsk denne uka og greid og glemme kameraet mitt hver gang jeg har gått ut døra. Åssen er det mulig å vøre så glemsk lissom, jeg elsker og ta bilder og å tur men får tenke på det positive at jeg har fått gått mye tur i det siste. Jeg vil gjerne dele turene mine med dere i bilder. Så jeg må rett å slett lære meg å huske det hver gang jeg går ut døra. 

Så jeg fant noen bilder på Google som jeg kunne dele med dere til jeg har vært ute å tatt bilder til mine supre lesere <3  Nå skal jeg lage meg litt mat for kvelden og gjøre meg klar for natti natt <3

Henriette Holtermann


Likes

Comments

Foto

Hei mine fine lesere <3

Nå har jeg fått gått gjennom mange bilder på pc og gått gjennom bloggen og fant noen bilder som ikke var delt, så da fikk jeg heldigvis delt noen fine bilder på en Fredag <3 Nå blir det tv kos resten av dagen så kanskje jeg finner på noe lurt i morgen, har du noen tips ?

Ha en super helg fine supre lesere <3 Jeg digger dere !!

Kos og klem Henriette


Likes

Comments

Foto, Hverdag

Jeg har fått sånn super dilla på små grønne planter og roser. Kommer i perioder for meg som jeg bare må ha blomster i hus for det er så utrolig vakkert<3

Nå sitter jeg å ser på Helt ny på 100 min på TLC, er reprise fra tirsdagens episode. Er gøy å se hva de får til på 100 min, sminke, hår og klær. Får mye inspo på klær å sminke jeg selv kan gjøre hjemme uten noe dyr hjelp :) 

Planen min videre i dag blir litt trening og mat, og kanskje litt bloggingen senere i dag. Ha en super dag 😀😆

Likes

Comments