Hverdag

Her er litt tattoo inspirasjon

Jeg har så lyst på ny tattoo men hva skal jeg ha og hvor skal den være ? Elsker inspirasjon som dette her, så mye fint og velge mellom :)

Hva jeg skal i dag !

Jeg skal trene litt hjemme og gå en tur med kameraet mitt og ta noen bilder. Er litt tom for blogginspirasjon fortiden så håper jeg finner og noe og blogge om til dere mine supre lesere.

Hva skal du i dag ?

Store klemmer Henriette Holtermann <3

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments

Foto, Hverdag

Høst!

​Nå er høsten her for fult, bladene faller av, skogen er full av fargen og det er kaldt. Så på gradestokken føre jeg satte meg her og skrev litt å det stod at der var 8 grader ute. Er meldt snø på de høye fjellene. Jeg elsker høsten jeg, alle de fine fargene overalt, er ikke en plass uten farger og jeg digger det. Jeg har vært så klønete og glemsk denne uka og greid og glemme kameraet mitt hver gang jeg har gått ut døra. Åssen er det mulig å vøre så glemsk lissom, jeg elsker og ta bilder og å tur men får tenke på det positive at jeg har fått gått mye tur i det siste. Jeg vil gjerne dele turene mine med dere i bilder. Så jeg må rett å slett lære meg å huske det hver gang jeg går ut døra. 

Så jeg fant noen bilder på Google som jeg kunne dele med dere til jeg har vært ute å tatt bilder til mine supre lesere <3  Nå skal jeg lage meg litt mat for kvelden og gjøre meg klar for natti natt <3

Henriette Holtermann


Likes

Comments

Foto

Hei mine fine lesere <3

Nå har jeg fått gått gjennom mange bilder på pc og gått gjennom bloggen og fant noen bilder som ikke var delt, så da fikk jeg heldigvis delt noen fine bilder på en Fredag <3 Nå blir det tv kos resten av dagen så kanskje jeg finner på noe lurt i morgen, har du noen tips ?

Ha en super helg fine supre lesere <3 Jeg digger dere !!

Kos og klem Henriette


Likes

Comments

Foto, Hverdag

Jeg har fått sånn super dilla på små grønne planter og roser. Kommer i perioder for meg som jeg bare må ha blomster i hus for det er så utrolig vakkert<3

Nå sitter jeg å ser på Helt ny på 100 min på TLC, er reprise fra tirsdagens episode. Er gøy å se hva de får til på 100 min, sminke, hår og klær. Får mye inspo på klær å sminke jeg selv kan gjøre hjemme uten noe dyr hjelp :) 

Planen min videre i dag blir litt trening og mat, og kanskje litt bloggingen senere i dag. Ha en super dag 😀😆

Likes

Comments

Hverdag


Hei mine fine lesere, i dag har jeg ikke vært helt i form Kjennes ut som kroppen min sier ifra at jeg ikke har sovet på flere dager. Føler at jeg begynner grine av ingen ting, jeg er verken trist eller super glad jeg er mer sliten men har lysten til å gjøre noe. Jeg ville egentlig ta noen bilder i dag men blåser så sykt mye ute pluss at været ikke er det beste, det er sol, overskyet det regner og det blåser nesten liten storm ute. Så jeg får nesten se når jeg får kommet meg ut å fått tatt noen fine bilder. Jeg har noen bilder jeg kan legge inn her sånn i mens jeg får tatt noe nytt. De legger jeg ut litt senere i dag for nå kjenner jeg virkelig at jeg skal legge meg litt å slappe av. Så da snakkes vi senere i dag fine supre lesere <3 <3 Henriette

Likes

Comments

Foto

​Litt fin natur og masse fine farger på himmelen, det er så vakkert når det er så masse lys i skyene. Været ute i dag skulle jeg ønske var litt bedre så jeg kunne vært ute og tatt bilder, men det småregner litt så jeg vet ikke om jeg vil.

Blir været bedre i løpet av dagen kan det fort hende at jeg kommer meg litt ut med kameraet mitt :)

Jeg stod opp tidlig i dag men tokk meg en liten dupp som ble til en time eller to plutselig, var litt deilig men mister litt av dagen når jeg dupper av midt på dagen.

Hva har du gjort i dag ?  Har dere noe dere lurer på om meg så er det bare å skrive i kommentar under her, er det noen som lurer på det samme så kan jeg kanskje lage en spørsmål og svar innlegg :)


Likes

Comments

Foto

​God morgen mine fine lesere

Jeg er så utrolig glad i å gå på tur og ta bilder som kanskje noen har skjønt, hehe :)  For meg er det på en måte den beste måten jeg kan få slappet av helt av å ikke tenke på noen ting.

Det er når jeg tenker minst bildene fort blir best av en rar grunn, kan hende det bare er noe jeg føler. Alle har vær sin måte å ta bilder på så kanskje dette er min måte for å få bra bilder. Jeg får prøve meg litt frem med å konsentrere meg om bilder og bare slappe helt av å ta bilde av det jeg syntes er utrolig fint og syntes passer på en blogg :)

Nå skal jeg stelle meg for dagen, blir bare en helt vanlig dag hjemme som jeg vet om, kanskje det kommer mer lys over sofaen hjemme og det hadde vært deilig for da kan jeg ligge der å lese en god bok eller lese blogger. Håper alle mine fine lesere får en super duper Tirsdag i dag. Nå koker vannkokeren så da er det på tide med kaffe og litt mat etter hvert :) Snakkes senere i dag 💜

Likes

Comments

Foto

Litt høst bilder, høsten er snart her så gleder meg masse nå :)

Likes

Comments

Hverdag

Hei mine fine lesere

Skjønner veldig godt at denne siden er ny for meg, men jeg skal prøve å få lagt ut litt foto

Skulle egentelig begynne å redigere å gå gjennom bilder nå men når jeg så hvor mye klokka var tenkte jeg at det er like greit jeg gjør det i morgen. Er jo ikke bare bare å finne de flotte bildene man helst vil dele å bli bedre på.

I går hadde jeg en drøm om at jeg ville ha fotostudio engang i mitt liv, for kanskje det er noe jeg vil like å gjøre siden jeg elsker å ta bilder av alt mulig rart hehe. Er lov å drømme, å kanksje en dag går drømmen i oppfyllelse.

Jeg må inrømme at jeg hadde blitt utrolig glad om flere var inne å tittet på siden min her.

God natt og sov god fine lesere

Henriette Holtermann


Likes

Comments