klokka er ikke så mye, men her sitter jeg å sliter med å holde øynene mine oppe å litt skuffa over uansett hva jeg blogger om får jeg ikke en eneste kommentar.. mister litt lysten til å skrive for dere da for å si det sånn.. lysten til å starte en ny blogg blir bare større å større så jeg lurer veldig på om jeg skal gjøre det. men igjen da, hva skal jeg dele, hva skal jeg skrive om.. eller skal jeg bare ha en meg blogg, der jeg kan dele mine meninger å si akkurat hva jeg vil for det er jo bare ei av meg

  • 3 lesere

Likes

Comments

God morgen fine lesere :) Dette er vell en av få ganger jeg er så våken til å skrive på denne tiden, for meg er dette veldig tidlig å kjenner at det et vanskelig å holde øynene oppe selv om resten av meg er lys våken. Jeg får håpe at med litt kaffe blir denne dagen litt lettere å komme gjennom. I går fikk jeg den beskjeden jeg ikke ville ha akkurat nå, jeg må finne meg ny leilighet å det er ikke bare lett i denne byten her gitt. Noen mennesker er virkelig alt for kresne når det gjelder dyr i bolig syntes jeg, er ikke første gangen å jeg vet jeg ikke er alene om å syntes det er vanskelig så lenge man har dyr. Jeg har funnet ut at jeg skal bli flinkere til å blogge men jeg vet ikke enda åssen blogging det blir, så det kan jo bli spende å finne ut av for både meg å dere. Jeg vet ikke enda om dette er rette plassen for meg å holde på så jeg må nesten se litt rundt hvem som har de beste sidene for meg som er ganske ny på dette her enda. Kom gjerne med tips om du vet om noen sider jeg bør skjekke ut som kan være bra sted for meg å oppdatere dere. Men først nå må jeg prøve så godt jeg kan å finne et sted å bo så det betyr jo masse visninger å leiting som er like moro hver gang. Får håpe jeg kan ha litt lykke for en gang skyld. Nå skal jeg rydde gjennom en haug med bilder på harddisken som jeg helt har glemt å gjøre ganske så lenge, så jeg vet at vis jeg ikke gjør det nå blir det ikke gjort med det første heller. Jeg ønsker meg selv lykke til for dette kommer virkelig til å ta hele dagen min å kanskje litt til å hehe. Håper dere får en super duper dag i dag med mye fine minner dere kan mimre med senere i livet <3

Henirette

Likes

Comments

Hverdag

Hei fine lesere 😁

Som jeg tideligere har skrivd at jeg vet ikke hva jeg skal gjøre med bloggen. Jeg har utrolig lyst til å drive en blogg som jeg kan dele mine meninger å skrive om det er noe jeg syntes andre også burde vite, men for å være ærlig vet jeg ikke mer. Trenger jeg å bloggen litt aleine tid til å komme seg tilbake eller hva trengs? Bytte blogg til mer personlig ? Jeg har lyst til å blogge men ikke noe motivasjon.

Jeg trenger dere !

Er det noe jeg vet er at dere kan jeg alltid dele hva jeg føler. Si det jeg har på tankene.  Så nå trenger jeg rett å slett dere til å gi meg noen gode råd om hva jeg skal finne på.

Henriette

Likes

Comments

Hverdag

Jeg orker ikke drive enn blogg når ikke lysten er der så jeg vet ikke hvor lenge jeg gidder beholde denne bloggen her, men håper dette er bare et vanlig engangstilfelle der jeg ikke får bestemt meg om hva jeg skal gjøre.. så jeg får nesten se hva jeg finner på..

Er det flere bloggere som har den følesen der ? Eller er det bare meg ?

Det er nytt år å ikke noe lyst til noen værdens ting egetelig.. Jaja, velkommen til mitt lille liv :P Er ikke så perfekt å det er ingen sitt liv uansett hvor mye de prøver på det..

Kan være at jeg rett å slett trenger alene tid å kople vekk fra alt som heter sosiale medier å sånt, kanskje det er bedre for meg en liten periode...

Neiii, Heniette hva er det du driver med nå.. Driver du å klage på bloggen ?? Meg å tankene mine akkurat nå her jeg sitter skriver.

Jeg tar natta til en normal tid så Sov godt mine supre lesere å det er virkelig ikke meninga å sitte her å klage for det kan ikke være noe gøy for dere å lese om..

Har dere noe ide på hva jeg kan bruke denne bloggen til nå som jeg ikke har en eneste ide selv,så takker jeg nå føre jeg glemmer det helt :D

Natti natt mine supre supre lesere å jeg digger dere over alt <3 Dere gjør dagen min alltid bedre

Likes

Comments

Foto, Hverdag

Hei mine fine lesere <3

Nå er det blitt litt siden jeg har oppdatert dere, så var på tide å gi fra meg en lite livstegn herfra :)

* Jeg har ikke tatt bildene som er her men jeg Elsker sånt, vet ikke hvorfor men jeg syntes det er noe eget med sånne bilder. Er det noen som vet om hvor jeg kan ta sånne bilder selv ? Så hadde satt utrolig pris på det, for jeg syntes rett å slett det er vanskelig å finne gamle biler i skogen selv.

Julen er over å snart er det nyttår med nye muligheter å nye sjanser for de som trenger en ny frisk start.

Jeg vet om mange som har hatt en vond tid å kanskje har et håp om en ny start med mye glede å ikke sorg.

Tenk på alle rundt deg, om du kjenner de eller ikke ! Bry deg :)

Henriette

Likes

Comments

Hverdag

Hei mine fine lesere :)

Jeg har endelig fått farget håret mitt, jeg har vert i den blonde fasen, men nå endelig har jeg fått farget det.

Er litt uvant å farge det så mørkt som jeg har farget det nå, men blir vell fort vant til det når jeg lærer stayle det på nytt.

Jeg har heller ikke vært så veldig aktiv på bloggen i det siste så jeg tenkte det var på tide å gi et lite tegn på at jeg er her enda
:D

Har fått pyntet til jul så mangler bare bittelitt snø nå så er jeg fornøyd :) Nesten alle julegavene er kjøpt inn så kan snart bare kose meg resten av jula nå ;)

Ha en super dag videre i dag supre lesere <3

Likes

Comments

Foto, Hverdag

Hei mine fine lesere !

Det er lørdag så hva skal man finne på i dag ? Jeg har ikke vært helt i form så har helt glemt å blogge for dere. Dette er en sånn dag jeg bare vil pakke meg inn i et teppe å se på tv. Så siden jeg ikke har så mye motivasjon akkurat nå så slenger jeg med noen gamle bilder jeg har delt før. Jeg skulle egentlig ha baket julekaker i dag, men får drøye det siden jeg ikke er helt i form :) Kanskje jeg dukker opp senere i dag, men nå må jeg ha meg en kaffe til her :)

Ha en super duper Lørdag i dag

Likes

Comments

Foto, Hverdag

Hei mine fine lesere 🍁

I dag har jeg vært i skogen en tur, var så fint vær så hvorfor ikke gå seg en liten tur med musikk på ørende. Storkoser meg jeg da, går i min lille boble å tar bilder.

Jeg var ikke vært så veldig flink til å holde det jeg har delt med dere i det siste, men må er endelig lysten min til å ta bilder hver dag tilbake. Kaffe og bilder er livet mitt blitt til nå og jeg liker det faktisk veldig godt. Å jeg føler at jeg går å tenker på alt som jeg ikke trenger tenke på, så kan hende derfor bloggen har godt litt til side å det beklager jeg veldig. Jeg elsker dette jeg gjør her, ta bilder å dele med verden så alle andre kan se.

Jeg må få tatt på meg noen rene klær å gå gjennom dagens bilder og dele med dere etter hvert.

Å så må jeg finne noe til middag å jeg vet virkelig ikke hva jeg skal ha, noen forslag ? :) Store klemmer fra Henriette

Likes

Comments

Hverdag

Hei og god morgen mine supre lesere ♡

Jeg digger at dere leser bloggen min, jeg har hatt så mye og tenkte på i det siste så har glemt helt og oppdatere dere om hva jeg gjør. Jeg går hjemme og er sliten av ingen ting, sliter med og sove bra.

Som i dag våkner jeg 7 blank og var ikke trøtt i det hele tatt, så mitt håp var og sove en time til men ikke i dag.

I skal skal klokken stilles :)
Ha en superduper søndag videre ♡

Likes

Comments