Heihei

I Milano så var vi inni i en kirke som var helt fantastisk fin!! Måtte stå i lang kø for å komme inn men det var absolutt verdt det!! Hvis noen skal til Milano så anbefaler jeg sterkt at dere er å ser den kirken! Så det ble til at vi måtte ta litt bilder der

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

God kveld fra Milano

Dagen idag har gått til enda mer shopping, vi spiste en god frokost så gikk vi til byen for å shoppe enda mer. Vi har filmet litt idag så tenkte å lage en liten vlog fra denne turen.

Hvordan har dagen deres vært?

Likes

Comments

God onsdag!

Igår landet vi i Milano, bestevenninne min og jeg. Når vi hadde ankommet så satt vi oss for å spise middag og ta et glass vin, så dro vi bare til hotellet og sovnet! Idag har vi fått kikke i denne fantastiske byen, shoppet og spist en god lunsj! Nå skal vi stelle oss for å spise middag, ha en fin kveld videre

Har dere vært i Milano før?Likes

Comments

​heihei 

Nå er høsten her, og elsker tanken på høsten. Sitte inni i et hjørnet og bare kikke ut på at bladene faller ned fra trærne mens jeg drikker en god varm kaffe kopp. Liker tanken på at det begynner å bli kaldere for liker tanken på å begynne å gå med varmere klær. Så idag tok broren min med meg på en liten fotoshoot ute som jeg ble veldig fornøyd med. 

​Er dere glad i høsten? 


Likes

Comments

GOD ONSDAG!

onsdagen min ble tilbrakt i fineste Oslo. med min fineste venninne. Vi har spist lunsj i finværet og brukt tiden på å shoppe. Deilig å kunne få dratt litt unna hjembyen for å kikke litt også. Denne dagen har vært en strålende dag, man merker fort at det å shoppe i varmen kan bli litt vanskelig, men det stoppet ikke oss.

​håper alle hadde en strålende onsdag!

Likes

Comments