Yo, peeps!

Jeg var på jobb i går. Noe som vil si at formen ikke er helt på plass i dag. Så lange dager er ikke kroppen min vandt med, for å si det sånn.

I dag skal jeg bare slappe av frem til jeg må fikse meg og dra på jobb igjen. Jeg sto opp meget sent i dag, men det var så godt! Til vanlig står jeg jo ikke opp så mye tidligere, men å bare kunne ligge å dra seg i dag, var helt fantastisk!

Jeg har ikke så mye å skrive om enda. Jeg vil prøve å komme med mist et innlegg om dagen, men det er litt vanskelig når jeg gjør så lite som jeg gjør. Kanskje jeg skal legge ut dagens sofastilling? Eller dagens oppvask? Det er nemlig ikke så mye mer enn det jeg pleier å få ut av dagene for tiden.

I neste innlegg skal jeg skrive litt om sminke. Hva det betyr for meg, hvordan jeg fant interesse for sminke og kanskje noen tips eller noe sånt.

Her er meg nå:

SMASK!

Likes

Comments

Heia!

Mitt første innlegg... Hmm. Hvordan gjør man egentlig dette? Skriver jeg riktig?...

Jeg vet ikke, men samma det! Æ skriv no læll.

For de som ikke vet hvem jeg er, mitt navn er Henriette(som du kanskje skjønte), jeg er 20 år og fra Oslo. Nå bor jeg i Trondheim med min fantastiske forlovede, jobber litt på en nattklubb i helgene og prøver å få dagene til å gå. Altså, ikke at jeg har det jævlig eller noe, jeg har det helt fantastisk, men jeg har akkurat sluttet på skolen og må finne på andre ting jeg kan gjøre så det ikke bare blir sofasitting.

Jeg har nylig begynt å trene. Jeg skal få til mer etterhvert, men akkurat nå holder det med ca. 2 dager i uka for meg. Jeg tar kjøretimer, så jeg endelig kan få meg lappen. Og ellers er jeg vell mest hjemme med min kjære og med venner.

Jeg tenker å skrive litt mer snart, men for nå holder det.

Hola!
fra meg på do, med fett, ekkelt hår og sminke fra i går. Jeg har fortsatt ikke dusja etter dagens trening😳😀

Jeg tenkte å legge med en hilsen med bilde fra der jeg skriver innlegget. Av meg uansett hvor, når og hvordan. SMASK

Likes

Comments