Igår kväll hämtade Gustav upp mig vid hamnen. När vi kom hem lagade han helstekt fläskfilé med potatisgratäng. Det var nog den godaste fläskfilén jag har ätit tack vare att den hade legat i marinad 24H. Så skönt att vara hemma hos min love igen ❤️❤️❤️

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Idag blåser det 16 m/s vilket betyder att det gungar på ganska bra. Nu har jag ett sista dygn ombord kvar för imorgon kl 19 är min vecka över. Då har jag jobbat mina 75 timmar och är ledig i 2 dagar innan jag börjar jobba igen. Och på tal om jobb så fick jag precis ett mail om att ett företag i Kapstaden vill intervjua mig så får se om det blir denna eller nästa vecka! Spännande!

Likes

Comments

Istället för nyårslöfte så har jag skrivit ner en bucketlist som jag ska försöka bocka av under 2018.

1. Lära mig filma med min nya GH4 samt redigera.
2. Skaffa en Youtube-kanal.
3. Träna 3 gånger i veckan och börja löpträna.
4. Resa till ett nytt land.
5. Stressa mindre.
6. Flytta utomlands eller börja utbilda mig.
7. Försöka äta mer vegetarisk mat.
8. Utveckla och ta hand om mitt förhållande.
9. Campa i bilen.
10. Donera blod.

Likes

Comments

Just nu ligger jag i min hytt, klockan är 02.04 och jag har nyduschat hår. Jag gick på båten tisdag kväll och ska vara ombord en hel vecka. Det var kul att få krama igen! Tyvärr kom saknaden efter min älskling idag....har varit ledsen på båda mina raster.. Helt sjukt att man kan sakna någon så mycket. Jag är så jävla kär i honom. Han gör mig så lycklig. Längtar tills jag får komma hem och pussa på honom ❤️

Likes

Comments

I höstas köpte jag en ny kamera och några dagar senare gick min mobil gick sönder så jag bestämde mig för att lämna tillbaka kameran och köpa en ny mobil istället då jag var/är i mer behov av det. Men nu äntligen har jag sparat ihop pengar igen och hela helgen har jag funderat på om jag skulle köpa en Canon 80D eller en Panasonic GH4 och igår bestämde jag mig för GH4 så den skickas till mig i slutet på veckan (tyvärr jobbar jag hemifrån 7 dagar framöver så jag kommer skriva om kameran mer i mitten på nästa vecka när jag är hemma igen). !!LÅNADE BILDER!!

Likes

Comments

Idag fick jag hem mina nya träningskläder, 2 tights och 1 t-shirt från Aim’n. Funderar på att börja gymma på det nyöppnade Actic (främst för att de har så bra pass).

Likes

Comments

Här sitter jag i min ensamhet, Gustav jobbar extra. Tänkte inte göra allt för mycket, köpa en pizza och ta ett glas vin kanske? - ja där sätter jag ribban för ikväll.

Likes

Comments

Vi har funderat på att sätta upp en TV i sovrummet då vi båda tycker att det är mysigt att somna till en film men igår löste vi det (stora problemet) genom att flytta in en av madrasserna till vardagsrummet. Sååååå mysigt!

Likes

Comments

Nyårsafton spenderades i Göteborg. Jag och Gustav checkade in på Radisson Blue Hotel innan vi tog spårvagnen hem till Carro & Hannes. Vi åt trerätters, spelade spel och drack shots. Vid 12 slaget gick vi ut och såg på fyrverkerierna, drack skumpa och jag kysste mannen i mitt liv.

Likes

Comments

Igår slutade jag tidigt från jobbet, köpte alkohol, tvättade och besiktiga bilen, handlade och sen hämtade jag upp mina systrar på stationen. Vi gjorde minipizzor och öppnade julklappar. På kvällen spelade vi spel och hade det så mysigt att jag inte tänkte på att ta bilder.

Likes

Comments