Everyday, Personal

Januar var en stille måned. Vi startet året i Gøteborg, noe som passet helt fint da et familiemedlem gikk bort et par dager tidligere. Ellers var det for det meste skole og jobb på planen. Jeg kledde meg (da også) i mye sort og hvitt, og fuskepelsen, som fortsatt er en favoritt, kom inn i skapet. Jeg var også vesentlig brunere enn jeg er nå, ha ha... Trenger en tur til syden!

I februar var jeg et par turer på fjellet, blant annet med jentene fra skolen. Det var så superkoselig, og det ser dessverre ikke ut som jeg får vært med i år..:-(

Ellers hadde jeg fullstendig dilla på smoothie, og jeg delte også oppskriften på (det jeg liker å kalle) verdens beste oreokake med dere. Food-junkie? Ha ha! En stille og rolig måned bortsett fra dette, det er som regel sånn starten på året er..

I mars feiret vi bursdagen til Fredrik på Delicatessen, og det var skinnjakkevær i Oslo! Hjelpes, jeg gleder meg til våren...

Fra skinnjakkevær i Oslo til varme påskedager på fjellet. Vi hadde fem flotte dager på Sjusjøen med familien til Jens, før vi dro til Strømstad for å være med pappa og søsteren min. Vi hadde leilighet der før vi kjøpte hytta, så vi passet på å tilbringe et par dager der :D

Ha ha, det skjedde tydeligvis en god del i april! Jens og jeg nøt et par helger i Oslo, med seine frokoster på The Nighthawk Diner og annen god mat. Jeg farget håret mitt hos Celine, en farge jeg fortsatt holder meg til og elsker! Men det vet dere jo ;-) Jeg fikk også endelig kjøpt Céline Trio, en veske som hadde stått på ønskelisten siden 2014.

Og så dro jeg til USA! Alltid et høydepunkt. Jeg fikk kjøpt noen lipkits og et par Nike Airmax, men det beste var uansett å se igjen Hannah, etter over 2,5 år. Jeg får tårer i øynene bare av tanken. Videre gikk turen til Florida og Disney World med den tidligere vertsfamilien min, og 4 dager med sol og varme gjorde virkelig susen for en sliten vinterkropp.

For English, please use Google Translate.

Likes

Comments

Fashion, New York 2017

Da jeg var i Polen i høst, fant jeg et par Nike Huarache, som jeg elsket, men endte med å ikke kjøpe. Det har jeg angret på hver dag siden, og da de fikk inn disse i NYC den dagen jeg stakk innom butikken, skjønte jeg at de måtte bli med hjem ;-) Jeg syns de er dødskule - men det er det litt delte meninger om her hjemme, ha ha.

When I went to Poland this fall, I found a pair of Nike Huarache, and I absolutely loved them, but I never got them. I've regretted it every day since, and when they got them in store the day I got there, in NYC, I realized they had to come with me home ;-) I think they're amazing - but not everyone here at home thinks so, ha ha.

Likes

Comments

Personal

Idag er det den store ryddedagen hjemme hos oss - alt av skap og skuffer får gjennomgå! Og derfor har jeg altså lagt ut en del til salgs på Tise, og det kommer enda mer ;-) Sjekk det gjerne ut! @henr1ette heter jeg der.

OG! Send gjerne en Mail hvis det er noe du har sett som du kunne tenke deg, men som ikke ligger på Tise, så skal jeg tenke på det.

Likes

Comments

New York 2017, Outfit

Hei fra Norge! Vi landet idag tidlig, og selv om jeg sov hele flyturen, er jeg helt sinnsykt trøtt. Jeg hadde rundt ti minutter hjemme før jeg dro på skolen, men det hjalp meg i hvert fall til å ikke sove ;-)

Det ble ikke så mange antrekksbilder i New York, siden jeg for det meste gikk med jakke og skjerf, men et par dager var det litt varmere. Denne genseren er et skikkelig budsjettkupp fra Zara, og den er så myk og god! Og svart da, he he. Selvfølgelig. Her ser dere forresten den nye vesken min in action - den var helt perfekt på denne turen. Den rommer så mye!

Jeg har en del bilder på lur, og vurderer å skrive en liten reiseguide - hvordan er stemningen for det? Let me know!

Hello from Norway! We landed this morning, and even though I slept the entire flight, I'm so tired. I had about ten minutes at home before I had to leave for school, but at least it helped me stay awake ;-)

I didn't get to take that many outfit pictures in New York, since I was wearing a jacket and a scarf most of the time, but a few days were warmer. This sweater was such a scoop, from Zara - it's so cozy and soft! And black, he he. Of course. By the way, here are some pictures of my new bag in action - it was really perfect this trip. There's so much room!

I have a lot of pictures for you guys, and I was thinking about making a travel guide - what do you think? Let me know!

Sweater: Zara
Jeans: Pull&Bear
Bag: Maje
Sneakers: NLY Shoes

Likes

Comments

New York 2017

Alle har vel fått med seg hvilke fantastiske flasker/termoser S'well lager? Vel, jeg har hatt lyst på en siden jeg så dem for første gang for rundt ett år siden, men jeg har liksom ikke funnet en jeg syns var verdt å bruke pengene på. Helt til jeg så denne på Urban Outfitters. Den er jo perfekt! Jeg trenger litt tropiske innspill i hverdagen for å komme meg gjennom disse lange, mørke vinterdagene, og denne er midt i blinken ;-)

I guess everyone have seen the amazing S'well bottle by now? Well, I've wanted one since I saw them for the first time, about a year ago, but I haven't found one I thought was worth the money. Till I saw this one at Urban Outfitters. It's perfect! I need something tropical to get through these long, dark winter days, and this is just what I needed ;-)

Likes

Comments

New York 2017

Forsinket hei fra NYC! Vi har hatt noen busy dager - heldigvis har vi flere dager igjen..:-) Vi skal jo ikke hjem før på onsdag, heldigvis. Jeg er (utrolig nok!) ikke i et sånt super-shopping-humør, men jeg har egentlig bare lyst til å gå rundt og nyte.

Hittil har vi vært på Woodbury Common premium outlets, Ground Zero, One World Observatory (sjekk ut verdens kuleste heis på min mystory) og sett Green Bay Packers knuse NY Giants mens vi spiste verdens beste kyllingvinger. Digg!

Jeg fant en skikkelig skatt på salg igår - gleder meg til å vise dere :-) Følg meg gjerne på Instagram og Snapchat for updates; henr1ette begge steder.

A belated hello from NYC! We've had a few busy days - luckily we have three days left..;-) we're not going home till Wednesday, thank goodness. I'm not in a shopping mood, can you believe it? I just wanna walk around and enjoy.

Thus far, we've seen Woodbury Common premium outlets, Ground Zero, One World Observatory (check out the coolest elevator ride ever on my mystory) and seen the Green Bay Packers crush the NY Giants while eating the best buffalo wings ever. Love it!

I found a true treasure on sale yesterday - can't wait to show you :-) Follow me on Instagram and Snapchat for more updates; username is henr1ette both places.

Likes

Comments

Hei, og godt nyttår til dere alle sammen! Bedre sent enn aldri? Jeg har hatt en deilig juleferie, men nå er det tilbake til hverdagen for min del. På onsdag dro vi på fjellet, og samme dag kom forkjølelsen og tok meg. Jeg kan nesten ikke huske sist jeg var syk, men det er en god stund siden. Forkjølelsen har utviklet seg til en grusom hoste ulikt noe jeg har vært med på - den slår meg helt ut. Passer fint dårlig med tanke på at vi reiser til New York på fredag, så vi får se hvordan det blir.. 

Håper dere hadde en kjempefin jul, romjul og nyttårsaften, og tusen takk til alle som fulgte meg i 2016 <3

Happy New Year to all of you! Better late than never? I've had a lovely Christmas vacay, but now it's back to reality for me. On Wednesday, we went up north, and as soon as we got there, I got sick with a cold. I can barely remember the last time I was sick, it was so long ago. The cold developed to an extreme cough unlike anything I've experienced earlier, but then again, I'm never sick.. Just my luck, since we're going to New York on Friday. We'll see how that goes..

Hope you had an amazing Christmas and New Year's Eve, and thank you for following me in 2016 <3

Likes

Comments

Personal

I've been eating candy, watching movies, listened to Christmas carols and now we're ready for dinner. All the gifts have been wrapped - my favorite part - and now I can't wait for everyone to open the ones from me. Grown up? Ha ha!

Merry Christmas to all of you!

Likes

Comments

Some of the things I want for Christmas

Er det seriøst bittelille julaften allerede? Jeg har helt glemt at jula nærmer seg, og jeg vet egentlig ikke hvordan det skjedde, men jeg er ferdig med alt jeg må gjøre før vi reiser imorgen etter jobb - bagen er til og med bært ned i bilen, ha ha!

Over ser dere noen av tingene jeg ønsker meg til jul, om dere fortsatt trenger inspirasjon ;-) Blant annet samler jeg på et servise fra Royal Copenhagen - skal man ha fullt servise en dag, må man begynne tidlig! Sara Velvet Ballerina fra Ganni står også høyt opp på listen, samt anatomihjertesmykket fra Bjørg Jewellery. Og mye, mye, mye annet. Jeg har ikke hatt så lang ønskeliste siden jeg var 6 år tror jeg! Hva ønsker du deg til jul?

Is it seriously Christmas Eve in two days? I kinda forgot Christmas was coming up, and, I don't know how, but I managed to get everything done after all - I even carried my bag down to the car, ha ha!

You can see some of the things I'm hoping for for Christmas above, if you still need some inspo ;-) I'm collecting dinnerware from Royal Copenhagen - if I want a full set, I'd better start early! Sara Velvet Ballerina from Ganni are also high up there, with the anatomic heart necklace from Bjørg Jewellery. And lots of other stuff. My wish list hasn't been this long since I was 6 years old, or so. What do you want for Christmas?!

Likes

Comments

Outfit

Hei på dere, og hei mandag! Tenk at det er julaften på lørdag, hvor crazy er ikke det?! Det er liksom jule-uken nå. Idag har jeg egentlig bare vært på jobb, og holdt på litt hjemme. Siden vi ikke skal være noe særlig i Oslo før 2017, syns jeg det er greit at det er ordentlig ryddig og rent når vi drar. Heldigvis er det ikke før på fredag, men når jeg ikke er hjemme før 19 hver dag, er det greit å ta det litt og litt.

Dette hadde jeg på meg i familieselskap forrige helg! Jeg hadde helt glemt at jeg kjøpte denne buksedressen, men den er egentlig veldig fin, syns jeg :D Den er litt formell, men med rett tilbehør passer den egentlig til alt.

Hi, and happy Monday! I can't believe Christmas Eve is on Saturday, how crazy is that?! It's actually Christmas week now. Today has been a normal day, just work and getting things done at home. Since we're not spending much time here this Christmas, I feel like it should be clean and tidy when we leave. We're not leaving till Friday, thank goodness, but since I usually don't get home before 7PM, I like taking it little by little.

I wore this to a family party last weekend, by the way! I totally forgot I bought this playsuit, but I actually like it a lot :D It's kinda formal, but with the right accessories, it can work anytime, really.

Playsuit: Zara
Clutch: Yves Saint Laurent
Flats: Zara

Likes

Comments