Låt dina smycken, skor, böcker med mera vara en del i din inredning, hitta alternativa förvaringar som kan bli en kul inredningsdetalj.

En gammal tvättbräda.

En trälåda men hjul, fungerar även som avlastningsbord

Ett armeringsnät

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Ett enkelt sätt att ta tillvara på gamla lampskärmar är att klä av dem. Blir ganska charmigt och funkar till nästan vilken inredningsstil som helst!

Jag valde att göra taklampa och hängande fönsterlampa. Med fördel använder man en snygg tygsladd till för att det skall se lite mer arbetat ut.

Enkelt och billigt... 👍 och återvinning. Det gillar vi!

Likes

Comments

konserver köper vi alla hem då och då, ta bort etiketten och du har mycket glädje av konserven. Använd som liten kruka, förvara penslar och pennor i med mera. Glasburkar lika så, vill ni piffa lite extra är ett spetsband eller lite hampasnöre lindat runt himla fint!

Likes

Comments

Just nu finns det otroligt mycket fint i naturen som kan vara värt att plocka in och njuta av. Här kommer några små exempel på vad man kan hämta i naturen just nu. Har ni haft Lavendel i era sommarkrukor? klipp av blommorna innan ni kasar plantorna, ta in dem och gör som jag, små härligt doftande knippen att hänga. eller varför inte en liten doftpåse i tyg att ha i garderoben eller på toaletten.

Likes

Comments

Bilder på lokalen före och efter dekorering. 2016-08-26.

Bilderna med runda hör är tagna före.


Likes

Comments

Istället för att köpa all dekoration m.m färdigt går det att göra mycket själv. På så sätt sparar du mycket pengar och känner en helt annan stolthet över slutresultatet. Detta med skapande är inte för alla, det är där jag kommer in i bilden. De som inte känner att de varken hinner eller vill lägga tid på sådant kan behöva be om lite hjälp. Ovan ser ni lite olika exempel på vad man med enkla medel kan göra själv. 

(Bilderna är tagna på det jag själv pysslat ihop till bröllopet 2016-08-27.)

bild 1: Strutar att fylla med exempelvis godsaker gjorda av tårtpapper

bild 2: Bordsnummer skyltar.

bild 3: Placeringskort

bild 4: Namnbrickor till glasetLikes

Comments

Naturtema bröllop 2016-08-27

Inför detta bröllop bestämdes det att vi skulle hålla oss till naturtema. Detta för att hålla det så naturligt och avslappnat som möjligt. Naturtema kan även vara en bra ide om man vill hålla nere kostnadskontot. Det finns så mycket som naturen erbjuder helt gratis som kan vara såå vackert när det får komma in och byta miljö. Brudparet ville inte ha det för pråligt eller pompöst, så naturtema med inslag av romantik och enkelhet blev ett naturligt val. Nedan ser du lite inspirationsbilder jag använt mig av inför just detta bröllop.

Likes

Comments

​I början av Juli fick jag ett fantastiskt roligt erbjudande.
Att få vara dekorationsansvarig på ett sommarbröllop.
ovan ser ni lite bilder på hur slutresultatet blev. Det kommer komma lite bilder från tiden av planering och inspirations samlande inom kort.

Likes

Comments