TV: Lana - Ganka - Amen

Där har ni en länk till mitt första publicerade tv-inslag i en tidning. Vet att jag inte har varit så duktig på att uppdatera min blogg på senaste tiden men det har bara känts onödigt och ansträngande, haha! Har i alla fall praktik i Umeå just nu på tidningen Västerbottens Kuriren, på deras webb-tv först och främst. Bor hos Ida och Sebbe, dom är så fina som tar emot mig med öppen dör, alltid. Har haft praktik 3/14 dagar och jag stormtrivs. I helgens papperstidning så kommer även två intervjuer som jag gjort och skrivit finnas med, det blir kul.

Kram på er 😊

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Detta är varför jag går denna linje. Älskar Tv-produktion! Vi har nu arbetat med detta i någon vecka och idag sände vi live. Jag var redaktör i vår första livesändning och bakom kameran i den andra. Det gick så jävla bra och det var otroligt kul också🌟

Likes

Comments

Som sagt ingen kan ju ha missat SKAM, om du inte kollat på det så har du med säkerhet hört talats om det i alla fall. Jag själv har kollat alla tre säsonger, och väntar med spänning på en ny säsong, tills den kommer nöjer jag mig med att titta om dem gamla, haha... 

Men ni ska veta att det tog ett tag innan jag faktiskt började kolla på det, fick höra från alla i min närhet hur mycket jag borde kolla på SKAM. Tänkte att, inte kan det vara så bra och speciellt, men ni som funderar på att börja kolla, bestäm er nu och kolla för tusan så bra är det!!

Detta var lite en hyllning till skam från mig, puss o kram

Likes

Comments

Detta är den bästa vegetariska pastan jag gjort någonsin, därav har jag gjort den ett par gånger sen jag testade göra den första gången... Den är otroligt ostig och krämig, vem gillar inte det lixom?😍 Nedan får ni det enkla receptet om ni blev sugna på att göra den! (ps: idén kommer från Felix frysta pasta Penne con Mozzarella.)

Recept på enkel spenat&ost-pasta (ca 4 portioner):

400g valfri pasta(jag använde 100% svart bönpasta)

200g hackad (fryst)spenat

3dl grädde

1 påse riven prästost(ca 150g)

1-2 mozzarella ostar(ca 100-200g)

3 vitlöksklyftor

1-2 rödlökar

1 msk torkad basilika

Salt & Peppar

Koka pastan. Hacka vit- & rödlöken, stek sedan i olja någon minut. Tillsätt den hackade spenaten och rör runt tills den tinat ordentligt. Tillsätt sedan grädden och osten, dela gärna mozzarellan i mindre bitar. Krydda med den torkade basilikan, salta och peppra efter smak. Välj sedan om du vill blanda den kokta pastan med pastasåsen eller om du vill ha dem skiljt. Toppa gärna med någon färsk sallad, lite fetaost och färsk basilika.

Likes

Comments

En bild säger mer än tusen ord, därför får ni endast bilder ifrån resan till Paris. Min lathet tog över och det kändes jobbigt att skriva allt vi gjort🙊

Likes

Comments

Hej allihopa, det var ett par dagar sen som jag bloggade, är som sagt i Paris med Lillan. Vi har haft det jätte bra hittills, upptäckt platser, testat en massa mat och bara njutit. Förkylning har vi dock åkt på då det blåser väldigt mycket här hela tiden. Bortsett från förkylningen så är allt verkligen jätte bra, Paris är en mycket fin stad att fira in det nya året.

Idag är gatorna gråa och alla affärer stängda, vi visste inte detta och tog en taxi för att kolla på Mona-Lisa... men när det var stängt begav vi oss mot Laduree, ett känt fik som serverar macarones här i Paris. Så något fick vi iaf göra såhär dagen efter nyårsafton!

Kommer självklart blogga lite mer om min resa till Paris, men det får bli när jag kommer hem.

Puss o kram

Likes

Comments