Header

Fick en liten present av Ellen i måndags för att jag hämtade min systerdotter på fritids när hon var tvungen att jobba. En liten grej men som verkligen gjorde mig glad! Det roliga var ju att mitt torrschampo precis tagit slut, haha, vad är oddsen? En perfekt liten överraskning som jag invigde idag. Kan verkligen rekommendera! 

Likes

Comments

​Godmorgon! Har ni sovit gott? Jag har sovit alldeles för lite, har svårt att somna på kvällarna nu vilket är väldigt tröttsamt. Jag ska snart iväg till skolan och sen kommer jag inte vara hemma igen förens vid nio-tiden. Direkt efter skolan ska jag iväg till DesignTorget för en inlärningskväll. 
Trots att dagen blir sjukt lång ser jag fram emot den!

Ha det fint så länge!

KRAM, 

Likes

Comments

Denna vecka tar nog priset för att vara mest hektiskt i år! Inlämningar som ska in, texter som ska redigeras, jobb på eftermiddagar, inlärning på nya jobbet. Dagarna kommer bli långa, och jag kommer på söndag störta in i ett välbehövligt höstlov.

Bara en vecka intalar jag mig själv och kisar för att få en skymt av något långt där borta på andra sidan.

Ni då? hur känner ni såhär veckan innan lov? Jag vet att ni alla inte pluggar men ni som gör?

Jag längtar ihjäl mig, det hade inte kunnat komma mer lägligt. Det ska bli fruktansvärt skönt med en vecka helt utan skola och arbete. Och att få komma hem, och bara låta mamma ta hand om mig lite <3


Likes

Comments

​Äntligen fick jag och Lovisa ihop en stund! Vi hade tänkt gå en långpromenad men eftersom vädret suger fick det istället bli mysfrulle hemma hos henne. Nu är jag nyss hemkommen och ska fixa lite här hemma innan jag sticker iväg till jobbet. Vill inte.. bläh..

Likes

Comments

coat from &other stories / shoes for rizzo / sweater from monki

Likes

Comments

Myskväll i soffan. Tända ljus och en bra film gör hösten uthärdlig! Och jag vet att det inte är foton i ramarna ännu, haha..

Såklart en selfie innan jag drar iväg till skolan!

I torsdags åt jag den bästa pizzan jag någonsin smakat. Den smälte så ljuvligt på tungan och även när jag var proppmätt önskade jag att den inte skulle ta slut! Vi käkade på en italiensk restaurang i Gamla Stan som jag tyvärr inte minns namnet på..

Likes

Comments

jeans and top from h&m / coat from lindex / shoes from tamaris

Hej hur mår ni idag? Jag mår bra, sov till halv elva! Jag som vanligtvis sover till 8-9 även på helgerna fick näst intill en chock när jag såg klockan imorse. Har inte gjort någonting idag, förutom en kort promenad med Mannie då vi även hann fota bilderna ovan. Vädret suger, det duggregnar och blåser riktigt kallt.

För att trösta oss i höstmörkret bokade jag och Robin biobiljetter. Vid 18 ska vi till Rigoletto och se Inferno. Bokade platser på VIP-balkongen där de har skinnfåtöljer och bord och lagom med benutrymme!

Likes

Comments

Instagram@hennny

  • Blogkeen
  • Nouw