Header

Contains affiliate links

Nytt i necessären! En foundation och concealer från Estée Lauder. Jag har redan börjat använda båda produkterna och är mer än nöjd.

Denna foundation finns i både hel- och halvtäckande form. Jag valde den halvtäckande för att få ett naturliga resultat och använder concealer där det behövs lite extra täckning!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

byxor - h&m / tröja - &otherstories / skor - vagabond / väska - adax

Hej vänner, hur mår ni? Jag mår lite sisådär. Hade en förkylning på känning i fredags och mycket riktigt vaknade jag upp på lördagsmorgonen med huvudet tungt som sten. Men ingen lugn och ro här inte. Jag och Robin spenderade helgen med Ellens familj och vi hann med allt från gymnastikuppvisning, besök i riksdagshuset, middag, våfflor till shopping. Fullt upp dagarna i ända och igårkväll landade jag tungt i soffan med alvedon och nässpray inom räckhåll.
Den här måndagen har trots förkylning varit fantastisk. Strålande sol och i Stockholm tror jag vi nått 17 grader, en lektion ställdes in och jag fick möjlighet att hänga ute i vårsolen med klasskompisarna. Tråkigt nog verkar det dock som att vintern kort kommer tillbaka imorgon..

Med det här vill jag säga välkomen tillbaka, och det även till mig själv!

Likes

Comments

I söndags när klockan var alldeles för mycket och jag egentligen borde ha sovit fick jag nog på mina slitna toppar och klippte av luggen! I ett sådant fall känns det bra att ha gått frisörlinjen under gymnasiet. Det känns lite mer ordentligt liksom även fast jag vet att jag borde gå till en salong!
Är väldigt ovan vid att ha en lugg i ögonen hela tiden men det vänjar jag mig antagligen vid fort. Annars är jag nöjd och jag måste säga att det är minst sagt skönt att slippa ett sönderblekt trassel i ansiktet :-)

Likes

Comments

Vaknade för mig själv imorse då Robin stack iväg till jobbet tidigare. Bestämde mig för att laga pannkakor till frukost. Pannkakor är verkligen så underskattat. Jag skulle kunna äta det till både frukost, lunch och middag. Dock byter jag ut vetemjölet mot rågsikt för att det inte ska landa allt för tungt i magen! Avnjöt dem i soffan framför datorn och ett telefonsamtal med Ellen.

Har varit ute och gått en långpromenad och vädret är jättekonstigt. Disigt och grått men ändå gult typ? Hoppas det är solen som trycker på och att det är soligt och fint imorgon!

Ska snart bege mig mot Gärdet! Elsa flyttar dit idag och jag ska dit för att kolla in nya lägenheten samt hjälpa till lite!

KRAM,

Likes

Comments

Likes

Comments

dress from h&m / sweater from edblad

Hej kompisar! Hur mår ni?

Vi är i mitten på januari och min blogg suger. Har känt mig trött och oinspirerad den senaste månaden, min kropp och knopp är verkligen inte gjorda för vinter. Det hade varit underbart med en resa till varmare breddgrader just nu, dock är inte det möjligt för tillfället så istället färgade jag håret rosa/lila.

När jag satt där i stolen och jag tänkte köra på typ samma jag redan hade, föreslog frisören att lägga i lite rosa för en pudrig ton. I schamponeringen visade det sig att mitt hår drog åt sig allt rosa och ingenting annat. Mitt hår är fortfarande väldigt opålitligt efter att ha varit svart en gång i tiden. Men jag klagar inte för jag trivs som handen i handsken i mitt rosa/lila hår. Vem hade kunnat ana det? inte jag i alla fall!

Annars då? Dagarna rullar på och går alldeles för fort. Jag kan inbland tänka över hur jag en dag, helt plötsligt, kommer sitta här och var gammal och rynkig. Jag tycker verkligen det är läskigt hur dagarna bara försvinner..

Likes

Comments

sweater from na-kd / coat from bikbok / bag from wera stockholm / jeans from lindex / shoes from timberland

Hej vänner! Hur känns det att vi intagit 2017?
Jag har inte riktigt funderat över det nya året, heller inte satt upp några direkta mål. Sommaren och hösten ser just nu väldigt oklar ut vilket gör att det känns svårt att sätta upp långsiktigt nyårslöften. Något dock, som jag skulle gissa på att 99% av Sveriges befolkning också tänk, är att ta tag i träning. Jag skulle säga att jag är duktig på vardagsmotion i alla former men att låta kroppen svettas ordentligt ett par gånger i veckan saknar jag. Robin och jag har kommit fram till att vi tillsammans ska skaffa gymkort på friskis&svettis men att vi väntar några veckor och låter stormen lägga sig :-)
Ni då? Har ni några löften/mål?
Under tiden jag skrev det här inlägget blev jag mer sugen på att lägga några egna löften. Ska ta en funderare och sedan uppdatera er i ett annat inlägg!
Nu ska ni få fortsätt njuta av er kväll. Ha det fint!

KRAM,

Likes

Comments

Redan i augusti jagade jag ifatt två biljetter till Håkans konsert i Malmö den 21 december. Igår var dagen kommen och trots onda ryggar, frusna fötter och lite lätt syrebrist firade vi äntligen min fina lillasysters 18årsdag.

Likes

Comments

Instagram@hennny

  • Blogkeen
  • Nouw