Header

Äntligen ett snyggt skal till min telefon! En negativ grej med samsung är att det är väldigt svårt att hitta bra och snygga skal, såg att Richmond&Finch faktiskt nu tillverkar för samsung (tror inte det fanns innan ?) så jag beställde ett! Mycket bättre än mitt gamla i genomskinlig plast, det var så smutsigt och äckligt och hade dessutom färg från när vi målade om här hemma på hela baksidan. Man går ju med telefon i hand hela tiden så ett snyggt skal är ju egentligen samma sak som en accessoar! Klicka in HÄR och beställ ni med!

Likes

Comments

två bilder som inte kom upp på bloggen från igår!

Fem saker du alltid har i ditt kylskåp: smör, ost, gurka, marmelad (ja, jag ever i princip på mackor) och sist men inte minst mjölk. För vad är mackor utan oboy?!

Fyra saker du inte kan vara utan: Telefon och dator, såklart! Kläder och frukost. Bästa målet på hela dagen!

Tre saker du inte kan äta: Kött, eftersom jag är vegetarian. Saltlakrits och persilja, usch.

Två saker som gör dig glad: coca cola zero och shopping.

En sak du gör flera gånger i veckan? Jag läser bloggar varje dag!

Likes

Comments

Hej bloggisen! Trots åtta timmars sömn har jag varit helt slut idag. Hade bara en lektion där vi presenterade ett grupparbete vi arbetat med. Allt gick super och jag är glad att ha det överstökat. Efter lunch samlades vi vid åkeshovs slott och hade en trädpromenad på över tre timmar. Det var nog det mest ointressanta och onödigaste jag gjort. Tanken var att vi skulle förstå och kunna koppla till ekologin vi arbetar med men allvarligt.. Jag var inte den enda som tappade fokus redan efter de första tio minuterna och sedan stod vi bara där och glodde medan den här trädspecialisten stod och babblade på om skillnaden på träd och träd.. Som tur var sken solen och omgivningen var mycket vacker. 

Väl hemma gjorde jag klart ett skolarbete (mycket i skolan nu!) och klippte Robin. Hans hår växer som ogräs medan mitt aldrig blir långt, är inte det typiskt?!

Likes

Comments

pants from h&m / top from h&m studio / blazer from mango

​Varför inte klä upp sig lite på en helt vanlig tisdag?! Min nya fina topp från H&M STUDIO och ett par kostymjoggers så jäkla snyggt och bekvämt. En gammal kavaj på det och det ser genast mer uppklätt ut! 

Likes

Comments

​När man har ett stort hörnfönster med stora fönsterbrädor är det faktiskt väldigt svårt att inte få det att se stökigt ut. Jag och Robin började som sagt igår att rensa och plocka fram vad som kan passa. Här får ni se ett litet smakprov på fönstrets ändar. Vill fylla med blommor och växter i fina krukor samt lite smådetaljer i mässing. Ett bokställ ska vi nog införskaffa snarast och jag har kikat på en spegel från h&m Home som nog skulle kunna ställas mot fönsterkarmen. Rörelse är superviktigt och jag hatar när det känns uppställt, vilket det i princip varit det året vi bott här. Så dags för ändring! Kommer uppdatera er lite smått då och då med inlägg om jakten mot det perfekta fönstret, haha :-)

Här ser får ni se lite hur jag tänker. Mycket grönt och olika material. Så kul att mixa och matcha med det man själv gillar, då blir resultatet även som bäst! Klicka på bilderna för att komma till produkten!

Likes

Comments

Höstkänsla med strålande sol och sådär lagom kallt! Så mysigt att få klä på sig lite efter en för en gångs skull lång och varm sommar. Inspireras extra mycket av den enklare höststilen med detaljer i plaggen, som mönster, struktur och tillexempel utsvängda ärmar!

Likes

Comments

silkpants from &other stories / shirt from river island

Två veckor senare och jag kan äntligen visa min pyjamas-outfit jag bar.

Den här söndagen har gått alldeles för fort. Jag jobbade ett kort pass imorse och köpte sen med mig massa städgrejer hem. Väl hemma gnodde vi tills hela lägenheten sken. Vi rensade och ställde faktiskt i ordning snyggt i vårt stora hörnfönster som hittills bara sett stökigt ut. Nu är det på god väg i alla fall! Behöver enbart kompletera med växter och personliga detaljer! Jag ska visa er i ett inlägg imorgon hur det ser ut just nu :-)

Hoppas er helg varit super! Min har som sagt gått alldeles för fort och har inte riktigt hunnit med plugget som jag skulle få gjort. Får helt enkelt ta och sätta mig med det nu. Typiskt mig att skjuta på det viktigaste till sista minuten..

Likes

Comments

pants from &other stories / sweater HERE

​Den här stickade tröjan kommer verkligen vara en favorit i höst och vinter. Den är len och mjuk i tyget och inte sådär sticksig som ulltröjor ofta är! Funkar även att matcha till i princip allt. Den finns på hemsidan nu så klicka er in och kika :-)

Likes

Comments

Shoppinglördag och jag har helt gått lös inne på H&M, så jäkla mycket snyggt!! Älskar höstmodet såhär när det precis övergår från sommaren. När det inte är så kallt att man måste gömma sig i stora jackor, halsdukar och mössor.
Till och med Robin var på shoppinghumör idag och fick med sig endel hem. Dessutom beställde han nya glasögon som ska komma inom 2 veckor. Jag tror jag är mer taggad än honom, haha, men han är så himla fin i glasögon! <3

Likes

Comments

Instagram @hennny

  • Blogkeen
  • Follow me on Nouw