Tiden går och går . Frågan ör bara om de kommer att hitta Julia Marnfeldt i tid . Jag läste att Missing People verkar lägga Resurserna för att hitta en tjej som Lina 23år . Förstår mig inte på Missing Peoples tanke sätt bara . Då det bara la ner sökandet efter Julia

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Då jag inte har varit aktiv på hela helgen beror på att jag haft en del och göra. Igår när jag åkte från växjö slog det mig att varför har man inte prövat Julia Marnfeldts försvinnande som ett mord ? De är som sagt ett frivilligt försvinnandet enligt polisen. Jag tror inte det .
Om man går tillbaka en vecka före försvinnandet så kan jag redan nu klargöra att Julia jobbade hemma.

Vid försvinnandet var hon själv hemma när hon försvann, barnen bor inte i Skåne och hennes man var inne i Kristianstad. 

Jag har en seriös och konstig fråga som jag skulle vilja ha svar på och det är , hur kan man bara gå upp i rök mitt i ett bostadsområde ? Tycker polis ska kolla masterna där mobilen har kopplat upp sig på och kartlägga hennes rutt där .

Likes

Comments

Kära läsare! Finns det något fall ni vill att jag skriver och rotar i? Kom gärna med förslag ! Allt från gamla till nya brottsfall. Inget är för stort för mig . Obs Glöm inte att klicka på följa och sprid min blogg så den blir större .

Likes

Comments

kära läsare . idag har varit en okej dag förutom att jag har gjort illa armen. det verker från helvetet. tayron min hund har lekt i rastgården med sin mamma . annars har denna dagen inte varit så speciell. ha en bra dag med er !

Likes

Comments

efter att jag har gjort vissa sammanställningar och efterforskningar angående Julia marnfeldts försvinnande är det konstiga att hon inte hört av sig. Jag tycker att detta ska börja utredas som självmord/mord. Ju längre tid går desto mindre chans är det att hitta henne i livet. Jag vet att det är folk som läser denna blogg och jag ber nu alla om hjälp ! minsta lilla ledtråd som kan hjälpa till så Julia hittas är av intresse. vet ni något är ni välkomna att höra av er på mail : forsanderhenrik@gmail.com

Likes

Comments

Det är Tisdag 18 April 2017 ! Ligger fortfarande i sängen och funderar om jag ska sätta på tvn. Då frugan ligger bredvid mig måste jag ha det tyst så jag inte väcker henne.

Likes

Comments

Nu i skrivande stund måste jag erkänna att detta fall är en svår nöt att knäcka . Jag brukar inte ge mig . Sitter nu och gör en sammanställning på fallet för att se om det finns mer som är av relevans. Då det har gått ca 5 månader kan vi med all säkerhet garanterar att Julia Marnfeldt har inte kläderna kvar som hon hade på sig vid försvinnandet. tror till och med att hon har annan färg på både hår och glasögon . Kan vara så att hon inte har glasögon utan linser istället. Jag vill ha in tips om någon här som läser detta om Julia Marnfelt . iakttagelser rörelsemönster vad hon gjort innan mm . Allt är av intresse då det finns anhöriga som väntar på att hon ska komma hem . Hjälp mig att hitta Julia Marnfelt !

Likes

Comments


Har någon sett 48-åriga Julia?
Hon är försvunnen sedan den 3 december 2016 då hon sågs i Åhus.

Julia har medellångt mörkt hår, 168 cm lång och väger cirka 60 kilo.
Klädsel vid försvinnandet är oklart, men bär troligtvis mörk jacka och svarta glasögon.

Har du sett Julia eller har du information som kan leda till att hon återfinns,
ring polisen på 114 14.

Ni kan även lämna tipsen direkt till mig via min mail forsanderhenrik@gmail.com
"Alla tips hanteras med sekretess och kommer vidarebefordras till polisen " Du förblir anonym om du så önskar !

Likes

Comments