Header

Adjø og farvell nouw
 

Jeg har ikke blogget her på år og dag, eller... i alle fall kjempe lenge. Og grunnen er enkel: jeg har gått tilbake til min første bloggplattform: blogg.no. Så dersom du ønsker, så kan du godt følge med på livene våres på bloggen min

www.henniie.blogg.no

Håper og se at du følger meg videre. Jeg kommer garantert innom for å se hva dere holder på med i ny og ne!


Takk for meg!

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments

Oppskrifter og mat

Når ryktene svirrer om overtid og jeg vil ha hjem sambo, da tyr jeg til skitne triks for å få det som jeg vil! Haha, ikke at jeg tror det var muffinsene som gjorde susen, men sambo jobber i alle fall ikke lenger enn til klokken fire idag. Så er det og pakke litt klær, for i morgen skal vi (forhåpentligvis) bytte tilbake polo-pelle med volvoen vår før vi drar på hytta! 🎉

Så nå er det litt babykos, før forstingen kommer på muffinsene og så kommer testpanelet mitt hjem! Lurer på om muffinsene mine får ståkarakter fra fireåringen?

Likes

Comments

Baby / Barn, Hverdag

// Bildet er fra nettet, og redigert med Font Candy på telefonen //

Så det er ikke alltid like lett for de små og få rette lydene på ord. Og noen ganger blir det veldig morsomt. På bildet over, er det ganske tydlig at det er en pingvin, men i vokabularet til fireåringen er dette et "pinnsvin". 

Han fortalte meg også, etter et besøk på Hatløya at "besta har tanteklipper. Og den bråker!" Jeg måtte tenke meg om før jeg forstod at det var kantklipperen han mente.

Vi driver jo alle med oppdragelse av barn. Og en ting som går igjen når man har barn, ca. 1.000.000 ganger før det går inn - om det noen gang gjør det, er at ting skal legges på plassen sin. Hva skjer om det ikke gjøres? Jo, ting forsvinner og man finner det ikke igjen. Jeg får smake min egen medisin og.

"Mamma da." sier fireåringen med et armebånd av meg i hånden, "Du må legge det på plassen sin, det forsvinner snart!"

Og om han vil ha noe, som jeg ikke gidder og dra på butikken ens ærend for å kjøpe eller kanskje vi nettopp har vært der, så bruker jeg argumentet om at jeg ikke har penger. Det hjelper ikke lenger, fordi guttungen har en sparegris på størrelse med en ekte stuegris full av mynter. Og han kommer løpende med nevene fulle av mynter "Jeg har, du kan få av meg!" 

***

Over på noe helt annet - Jeg er endelig sosial igjen! Som jeg har savnet telefonen min!

Likes

Comments

Hverdag

Å herre gud, så lekkert! Og oversiktlig! Jeg elsker det! Og bloggklubben, i'm in! 

Gangsperre i lårene fra styrketreningen i går har meldt seg, og jeg kjenner tendensene til noe ømt i skuldrene også. Men det er i grunnen bare godt. Ikke om du sitter stille lenge, og skal f.eks. røyse deg opp i fra sofaen. Men det er godt å kjenne at du faktisk har brukt kroppen. Og at den har jobba. Torsdag er det på'an igjen. Og jeg gleder meg!

#gangsperre, #trening, #godt, #bloggno, #nyttdesign, #oversiktlig, #elsker det, 

Likes

Comments

Hverdag

I 8 -åtte- år har vi vært sammen. Mer eller mindre faktisk. Husker første gangen vi møtte hverandre. Hvor opptatt du var i å se på filmen, fordi du kjeda deg. Mens jeg lå på gulvet og hylte og skrek fordi noen fant ut at jeg var kilen og synst det var gøy og torturere meg. Husker du alt potetgullet som fløy veggimellom? Og alt som havnet i gulvteppet? Uff, så dårlig samvittighet jeg har...

Jeg var pratmakeren som jeg alltid har vært. Men jeg greide ikke å prate med deg. Jeg følte nesten at du så rett gjennom meg. Og du hørte etter. Ikke mange forstod at jeg viste at pratinga mi skremte folk. At når jeg var "travel" så var det for å ikke slippe folk inn på meg. At jeg prata om ubetydlige ting, for å ikke være spennende. At alt som ble sagt bare var tull. Forstod du det?

Jeg syns du virka kjent. Men jeg viste ikke hvor jeg kjente deg fra. Det viste seg at jeg hadde prata med deg på nettby, for dette er den tiden det var inn. Jeg husker hvor nærvøs jeg ble når jeg fant ut av at du var 40 min unna meg med scooteren min. Skulle jeg tørre å møte deg? Etter at vi hadde prata en hel masse på meldinger og på nettby? Ja, noen kjangser må vi ta. Men scooteren den fikk stå hjemme. Planen ble lagt. Jeg skulle si til mamma at jeg skulle møte en venninne. Men at vi ville ha snachs så vi skulle møtes på Meny. Meny er sånn tilfledigvis rett ved buss stoppet. Jeg skulle ta bussen, sånn at jeg var hos deg til du var ferdig på jobb klokka 16:00. Jeg satte meg på bussen så snart mamma dro. Og tok bussen opp til deg. Der sto faren din og du å venta. Herre gud, jeg var flau.

De neste timene fløy, og ble borte med vinden..

Plutselig ringer telefonen min, og "mamma" lyser opp displayet. Faen. "Ja hei..." sier jeg når jeg tar telefonen, og rødmer. "Når kommer du hjem? Og hvor er du?" spørr mamma. Noe så flaut. Jeg forteller mamma at jeg er i Ulsteinvik og at jeg er med en kompis. "Jaha? Og når kommer du hjem?" var alt hun svarte meg med. Jeg fortalte henne videre at planen var og ta siste bussen hjem. "Og når går den?" Den hadde gått for lenge siden, klokken nærmet seg midnatt, og jeg hadde glemt alt av sted og tid. 

/FOAdesign har tatt bildet av luringen min

Nå har vi hus, hjem og en luring springende rundt som kaller oss mamma og pappa. Er det ikke rart? Uansett, jeg er uendelig glad i dere! Begge to

#kjærlighet, #howwemet, #hvordanvimøttes, #førstemøte, #førstegang, #love, #kjærester. #kjæreste, #mamma, #pappa, #familie, #henniie, #flaut, #awkward, #hjerter, #FOA, #FOAdesign 

Likes

Comments

Hverdag

Først ute var #twitter med hashtag. Så #Tumblr... Deretter kom #Instagram. Og så kasta facebook seg på trenden og nå kan man vist skrive innlegg her på blogg.no med #hastags opp og ned! 

Jeg kan ikke si at jeg er helt begeistret men i alle fall. Jeg led av

.
mania før. Nå ender jeg vel opp med å få det igjen. Stakkars dere! 

 

/Henniie

#blogg #nyfunksjon #funkerdet? #fungerer #mania #lol #deternoknå #denfølelsen #trengerikketaggerlenger

Likes

Comments

Hverdag

Idag har det vært en tempraturfull dag. Og da mener jeg en dag med mye diskusjoner. Er det en type mennesker jeg får i vrangstrupen, er det mennsker med en know-it-all-attitude da gjerne i kombinasjon med å være trangsynte. Jeg var det en gang selv, i mine tidlige tennåringsår. Så, jeg vet hvordan mamma hadde det for å si det sånn.

Desverre er det sånn i verden, at sånne personer møter man over atl. Men jeg skjønner ikke hvordan voksne mennesker kan sitte å slå seg så vrang, ikke være mottagelig for andres meninger og ikke kunne fire på egne meninger. Og i alle fall ikke ta et hint når plutselig godt over halve gruppen går der i fra fordi personen ikke kan diskuteres med. Jeg er desverre en person som ikke gir meg så lett, jeg gir meg ikke uten å ha fått frem meningene mine. Og skal du provosere meg da er oppskriften "enkel" - du avbryter meg, kjører over meg og lar ikke andre komme til ordet - og tilslutt snakk nedverdigende om andres meninger til andre uttenforstående. Da ber du om å grave din egen grav. Jeg beklager Mennesker med ingen reell toleranse eller folk som tror de er bedre enn andre, de faller ikke i god jord hos meg. 

Det som kanskje er værst er vell at jeg begynner og tro at det er meg det er noe gale med, at det er jeg som er vanskelig. For jeg prøver å få til et mest mulig demokratisk gruppe arbeid, der jeg er leder men jeg lar andre komme med meningene sine og hører på dem når jeg tar beslutnigner. Er det så feil? Dette er jo tross alt mennesker som er venner av meg, som jeg ikke vil overkjøre. Men så begynner man å lure. Det at hun/han presentere seg som "konfliktsky", men så sværmer det av drama rundt deg - bør få alarmer til å skurre. Men nå er det nok drama, jeg blir bare provosert.

Q - hvordan behandler man sånne mennesker?

/Henniie

Likes

Comments