Hverdag, Baby / Barn

ENDELIG, BILDENE ER HER! 

Jeg har tidligere nevnt at jeg dro med meg gjengen til fotograf, og nå er endelig bildene her! Vil du se? Vel, hva synst du?

Gud, jeg tror jeg sprekker snart så kry jeg er!

XOXO
 Henriette 

Følg meg gjerne på sosiale medier
Snapchat: Henniie // Instagram
Fruhatloy

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Hverdag

Lørdagen som faller mellom 3. desember og 11. desember er dagen vårt første juleselskap, og sånn har det vært i mange år. 3. Desember har jeg et søskenbarn som har bursdag og 11. desember har onkelen min bursdag. Så vi slår sammen 2 bursdager, bytte-julegaver-treff og juleselskap, og sånn har det blitt: rømmegrøt, julebrus, all den sjokoladen, nøtter og julekaker en kan tenke seg. Og ikke minst: alt det deilige tilbehøret til rømmegrøten.

Vi pratet om det på lørdag, at det største det yngste søskenbarnet mitt viste om var og se all den julebrusen som stod på verandaen og ble kald til oss, fordi kjøleskapet var fult.

Jeg husker gleden over å finne mandelen, for da ble det en stor Bergen-sjokolade på vinneren, og små på alle andre. Jeg vet ikke hvor i Bergen, men det er en butikk der som selger store sjokolade kaniner til påske og julenisser til jul. Det er hvit sjokolade på innsiden, og ett deilig trekk mørk sjokolade på utsiden. Det er også en god del Shetlands karameller, aka Quality Street, og Twist. Og du vet hva de sier? Vern om dine favoritter.

De siste årene har vi derimot flyttet lokasjon. Vi har gått fra å feire i huset til onkelen min, til huset til gamle onkelen min. Det er onkelen min som har tatt over og pusset opp. Og det er virkelig blitt helt unikt! Godt er det og kunne samles alle sammen, dog de siste årene er det mer eller mindre alltid en eller flere som ikke kan. Mamma og pappa var på Kapp Verde i år, og det yngste søskenbarnet mitt hadde en spillejobb. Jeg har også et par søskenbarn som fortsatt har noen eksamener igjen før jul og andre som måtte jobbe. Men i god tradisjon kommer julestemningen sigende etter det første juleselskapet. For nå, nå er det bare 2 uker igjen til jul!

XOXO
 Henriette 

Følg meg gjerne på sosiale medier
Snapchat: Henniie // Instagram
Fruhatloy

Likes

Comments

Hverdag, Baby / Barn

-- Å VELGE FAVORITTER BLANT 225 BILDER --

Kjære vene, hvorfor sendte de så mange flotte bilder? Jeg fikk prøvebildene eller visningsbildene nå idag. Faktisk mens vi var hos mormor, før vi skulle dra videre. Dette er altså bilder fra fotograferingen vi var på onsdag. Og jeg har tre pakker og velge mellom: 12 bilder, 25 bilder eller 35 bilder. Jeg skal altså velge ut 5%, 11% eller 15% av bildene jeg har fått. Trenger jeg og si vi sliter?

Disse bildene er tatt av Wilhelm når han var til samme fotograf i 2012 - han var 1,5 år når vi fikk dem tatt. Nå er Zakarias 2 år og 3 mnd, så det blir litt forskjellig alder, men jeg tror ikke det har noe og si. Jeg har bilder som faktisk ligner på hverandre, så jeg håper på at det blir bra og ha dem sammen. For akkurat nå er det litt dumt at jeg bare har Wilhelm på veggen på stua, i tillegg til bryllupsbildet vårt. Nå har vi tatt bilde av alle 4 også, så da får vi litt bilder på veggene (du ser det på bildet øverst, det henger på veggen bak guttene) - i tillegg til at det er etterlyst nye bilder av guttene f.eks. av diverse familiemedlemmer. Og de ønskene skal vi se om er mulige å få gjort noe med. #ønskeliste


XOXO
 Henriette 

Følg meg gjerne på sosiale medier
Snapchat: Henniie // Instagram
Fruhatloy

Likes

Comments

Hverdag, Baby / Barn, Wanderlove

Idag har det vært en dag, noe litt utenom det vanlige. Vi, den lille familien vår, har nemlig vært til fotograf. Og det er det to grunner til. Portrett-fotografering av minsten, familie fotografering og julekort fotografering. Så nå er det ordnet og jeg sitter og trykker på "send og motta" på mailen min som en galning. Selv om jeg innerst inne vet at jeg ikke får bildene i dag.

Jeg trenger vel ikke å si at guttene var høyt og lavt? De var virkelig over alt. Tullet, koste seg og herjet. Det blir sikkelig actionbilder! Noe som passer meg helt utmerket. Fy søren som jeg gleder meg til å se prøvebildene!

Etter fotograferingen dro vi hjem til foreldrene mine. Der spiste vi middag, og slappet av. Mamma og pappa drar til Kapp Verde på mandag, og blir der til 20. Desember. Noen som er sjalu? Oh, yes indeed! Gidder ikke å legge skjul på det litt en gang! Hallo? Vi har 15 cm med nysnø på terrassen og de kommer til å ha sandstrender så langt øyet ser?! God Jul sier jeg bare, god jul.

Dette bildet la en venninne ut på Facebook for noen dager siden. Hun har tagget seg på "Riu Karamboa Boa Vista", og er der med storfamilien på tur. Mamma og pappa har tydeligvis rotet bort invitasjonen vår i posten, haha. Nei, det får holde med en visitt til Danmark i Januar !

XOXO
 Henriette 

Følg meg gjerne på sosiale medier
Snapchat: Henniie // Instagram
Fruhatloy

Likes

Comments

Hverdag, Baby / Barn

I helgen var det bursdags- og julefest til en venninne i Ålesund, i tillegg til at Svogeren min hadde bursdag på søndag. Så da feiret vi med all den pomp og prakt, som de fortjente. Jeg føler selv at jeg gikk rundt og shaket shakeren, sørget for at alle hadde noe godt å drikke og at jeg ryddet, men jeg har hatt det veldig morsomt jeg og! For all del!! Dette gjør jeg gladelig igjen!

Tidlig lørdags morgenen, neida - midt på dag leverte vi Z hos besteforeldrene og dro over fjorden. WJ sov hos søskenbarnet mitt og ble, selv om jeg ikke trodde det var fysisk mulig, mer glad i den lille hunden deres. Så dere kan jo tenke dere hva det har gått i de siste dagene. Tegninger som avslører hvem han ser på som sin beste venn i verdenen, tegninger av hva han ønsker seg mest i verden - selv om det ligner på en kryssing mellom en ku og en gris, som er blå i tillegg, tydlig merket med hva den sier og hvilket dyr det er, med litt ustø håndskrift og mindre skriveleifer.

Etter og ha levert han fra oss (vi stoppet på veien), så dro vi på Moa og handlet siste-liten-nødvendigheter, og dro på China House og spiste sammen med svogeren og svigerinnen vår. Og jeg forstår ikke det: hvordan er det mulig og tjene penger på SÅ svære porsjoner?

Så bar det ut på Hessa (ikke for å pisse i vannet, haha - lokal spøk) og der koste vi oss til de små timer!

XOXO
 Henriette 

Følg meg gjerne på sosiale medier
Snapchat: Henniie // Instagram
Fruhatloy

Likes

Comments