Header

Adjø og farvell nouw
 

Jeg har ikke blogget her på år og dag, eller... i alle fall kjempe lenge. Og grunnen er enkel: jeg har gått tilbake til min første bloggplattform: blogg.no. Så dersom du ønsker, så kan du godt følge med på livene våres på bloggen min

www.henniie.blogg.no

Håper og se at du følger meg videre. Jeg kommer garantert innom for å se hva dere holder på med i ny og ne!


Takk for meg!

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments

Hverdag

Jeg lover og aldri spøke med sykdom igjen, selv om jeg bare refererte til ufarlige barnesykdommer. Jeg lover! For tror dere ikke at Zakarias fikk lungebetennelse? Joda, så vi endte opp på sykehuset av hele greia. Det var den arbeidshelgen og julekake-bakings helgen. Så jeg endte nå opp med shopping på en søndag, selv om det byr meg litt i mot. Men må man, så må man. Minsten har i alle fall ikke feber lengre. Den stakkars lille kroppen hadde 40 i feber, stygg huste og kort pust. Satt bare og kikket tomt ut i rommet, orket ikke og klage på at noen "plaget" han heller. Så jeg dro han med meg til legen. Heldigvis tok de oss seriøst!

Nå er det nok sykdom 2016, og jeg håper på at 2017 blir vårt friskeste år noen sinne!

Likes

Comments

Baby / Barn, Hverdag

Idag har gjengen og jeg vært i familieselskap hos onkelen min, i god tradisjon tro. Lørdagen mellom søskenbarnet mitt sin bursdag og onkelen min sin bursdag, møtes vi for å bytte gaver og for å spise rømmegrøt, spekemat og godteri. Og julekaker da! Og is! Godt lag og god stemning. Og en følelse av at nå, nå er det jul!

Likes

Comments

Film / Kino / Underholdning

I kveld blir det god, gammel spikkveld - med brettspill! Vi skal spille Bezzerwizzer,
​et spill med 5.000 spørsmål i 16 forskjellige kategorier! Vi har og bryne oss på med andre ord!

Herre Gud så gøy vi skal ha det!

Likes

Comments

Film / Kino / Underholdning, Hverdag

Når man jobber sent så rekker man liksom aldri å skrive noe sikkelig innlegg. Ikke vet jeg hva jeg skal skrive om heller. Jeg rydda hus i noen timer før jobb. Og etter jobb er jeg sliten og trett, med planen om å finne sengen. Men må bare se litt serier først. Er noe tidlig og legge seg ennå!

Jeg har HBO, Viaplay, Sumo og Netflix men er det noe og se? Nope. Ikke noe er av interesse. Jeg er for lat til å finne noe spennende og, haha!

Likes

Comments

Hverdag

Idag ble jeg vekket av at telefonen min ringte. Andreas hadde dratt på jobb, og jeg med min nye telefon, hadde naturligvis glemt at jeg måtte stille nye alarmer. Haha, ingen krise heldigvis - mandager begynner jeg seint på jobb! Selv om klokka var 0900. Jeg liker ikke så veldig godt og føle at jeg begynner seint, eller at jeg står opp seint. Jeg liker og starte morgenene mine seigt, og kose meg med guttene mine. Men idag ble det og kle på meg selv, deretter minsten. Ringe til legekontoret og bestille time til Wilhelm, og skysse oss alle ut døra. Bilen min måtte ha drivstoff, så etter at Zakarias var trygt plassert i barnehagen, dro Wilhelm og jeg på bensinstasjonen. Og deretter dro vi til legekontoret. Vi var der tidlig, men vi venta lenge nok på å komme på labben så det var bra vi gjorde. På labratoriet gikk alt fint. En laborant som virkelig kan og ta seg av nervøse barn! Hun lo og roet ned Wilhelm, stakk han i fingeren og sa noe sånt som "næh! har du drukket så mye julebrus at det er det som kommer ut av fingeren din? jaja, da er det bare for meg og lete frem sugerøret!" og Wilhelm lo! Og dette er en gutt som ikke er noe glad i og ta blodprøver eller sånn. Jeg brukte en halv dag på å legge på et bedøvelses-plaster og fortsatt protesterte han når han kom til legen, sist han måtte ta blodprøver. Vet dere hva det værste er? Jo, når hun laboranten la på et plaster på fingeren, da gråt han. Og han stoppet ikke før jeg tok det av fingeren hans og kastet det. Så... det er plasteret som gjør vondt! haha!

Etter legebesøket, dro Wilhelm og jeg på premie-shopping og så hjem og spiste lunsj, før han fikk noen timer nede hos besta før pappa'n henta han. Jeg har vært på jobb til nå.

PS:

Jeg har lært meg et nytt ord. Laborant. Så da måtte jeg nesten bare bruke det!

Likes

Comments

Hverdag

// bildet er hentet fra www.adeleelvira.no //

Se på den nydelige prinsessen, en solstråle uten sidestykke! Sterk som en løvinne! Den yngste i en søskenflokk på fire. Hun gjør firkløveret komplett.

Du kan lese mer om historien om henne og diagnosen hennes både på Facebook (her) eller på nettsiden jeg har hentet bildet fra. Jeg anbefaler deg til å ofre to minutter av din tid til denne jenta her!

Hun videreformidler til norske helsemyndigheter hva hun lærer. Noen fnyser av hva hun sier, andre lytter. Det er ikke lett og lære opp de lærde.

Dette er skrevet av mammaen hennes, eller kanskje pappaen. Og det irriterer meg noe voldsomt! Leger med en bedreviter-holdning bør egentlig finne seg noe nytt og gjøre, spør dere meg. For er det et yrke som er mer i endring så vet ikke jeg. Her snakker vi fra enkle ting som det og vaske hendene til antibiotika! Hallo!!!!? Man bør være kildekritisk ja, men hvem sier at man må være lege eller doktor for å lære seg alt om en spesifikk sykdom? Hvem er bedre til å innhente informasjon om en sykdom? Moren til denne vakre prinsessen, som vil henne alt vel, som finkjemmer alle kriker og kroker på nettet, kommer i kontakt med helsepersonell verden over? Eller en doktor som mener han kan alt?

Norske myndigheter bør se på helsevesenet. Det er så vanskelig og ha en diagnose som ikke er utbredt, det er så vanskelig og måtte sloss for å få det en har rett på. Det er grusomt å se kjente og kjære sloss så det går på helsa løs, bare for at de skal kunne gi litt bedre omsorg. Og vil du gi denne omsorgen hjemme? Nei, da er det bare å stålsette seg på en krigføring....

Masse, masse lykke til på veien Adele Elvira! God tur til Sverige!! Krysser fingrene!

Likes

Comments

Hverdag

Endelig er den min; Apple iPhone 7! Et lite stykke lykke i en hverdag så grå med en midlertidig Sony telefon. Takker for en flott måned sammen, men nå er det altså slutt, finito! Og jeg har en ny herlighet! Endelig skal jeg komme med hyppigere oppdateringer her, på Instagram og på Snapchat! Det er offisielt: jeg er tilbake!

Likes

Comments

Film / Kino / Underholdning, Hverdag

smooth

Completing a task with such grace and fluidity that the onlooker will lose appreciation for how difficult a task it really was.

That's how they roll

Så jeg jobber på en videregående sånn av og til. Og idag var en sånn dag. Jeg endte opp med å være lengre enn planlagt grunnet sykdom på en kollega, og gikk sent i kantinen for og ordne meg lunsj. De har salatbar der, og den er ganske godt utrystet, om jeg så må si det selv. Men siden storfri var nesten over, så var det enkelte ting som var nesten tomme eller tomme. Så en jente, som var der da jeg kom, spurte vennlig om kantinedamen kunne fylle på med kylling og pasta, noe som ikke var noe problem. Jeg og denne jenta småprater litt menst vi fyller opp hvert vårt beger, med forskjellige greier. "Den er igrunnen ganske bra denne salatbaren" "Salat er egentlig ganske godt, men ikke uten kyllingen" og sånn vi sa oss enige i hverandres meninger. Mens vi står med ryggen mot inngangen kommer en gutt bort til denne jenta. Forsiktig, ganske rolig, og lettere nervøs sier han

Duu [navn på jenten]...? Jeg ville bare at du skal vite at jeg er hjemme alene i helgen....

Det blir en pinlig stillhet, og jeg biter meg i leppene for å ikke si noe. Jeg får mine assosiasjoner til Skam, og drar på smilebåndet. Jeg har virkelig lyst og si noe men vi blir avbrutt av ingen ringere enn kantinedamen som sier

Så du har lyst på et besøk du, altså?

Da greide jeg ikke mer, betalte og lo og gikk.

Likes

Comments