Hverdag

Det blåser og regner. Det første jeg fikk melding om var at Wilhelm ikke kom seg til Ulsteinvik fordi de ikke ville dra ut med båten. Det neste som skjer er at jeg får beskjed om at de ikke kommer og henter Zakarias og meg heller, av samme grunn. Vi har restene av en eller annen tropisk orkan over oss nå. Restene, og fortsatt blåser det voldsomt.

Trøste-kosen skal det ikke stå på. Zakarias og jeg bestilte oss pizza, og handlet god mat til i morgen også. Og litt snop, til Zakarias vel og merke. Ikke til meg - jeg har godtestreik frem til 1. desember, og det skal jeg greie også!

Nå skal jeg lese bok tenker jeg - og kose meg med fyr i peisen. Så snakkes vi!

XOXO
 Henriette 

Følg meg gjerne på sosiale medier
Snapchat: Henniie // Instagram
Fruhatloy

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Hverdag

Knekkebrød, eplejuice og fyr i peisen, mens det hølj renger ute! Det er egentlig veldig koselig, må jeg si. Men jeg kjenner at jeg kanskje ikke burde ha gått crazy med sitrusrensen i går kveld/natt. Den eimen sitter i veggene ennå, og det på soverommet nærmest stuen.

Jeg skal på jobb om en times tid. Da går det vel i ett frem til klokken blir 14:00, eller 16:00. Fordelen med å være fleksibel, er nettopp det at de (sjefene) er like fleksible tilbake. Så dersom jeg har en arbeidshelg som faller på en helg jeg egentlig vil finne på noe annet, så koster det ikke noe og si fra eller spørre om muligheten til å bytte helg. Men jeg er ikke typen til å drive å bytte arbeidstidene mine, jeg bruker dem på syke barn, haha.


Jeg vet ikke med dere, men når andre enn jeg har guttene mine, enten det er en eller begge, så synst jeg det er veldig godt at de snapper og legger ut bilder av guttene. Det er liksom litt mer betryggende og se de har det godt - at de leker og har det gøy, og det å få et lite innblikk i hva de holder på med når de er borte fra deg. At du ser det går bra. Ikke at det er noen grunn til at det ikke gjør det. Men det er ikke noe gøy og være borte fra de små, og det er helt stille når det kommer til bilder eller meldinger om oppdateringer, og når du henter dem bare "eh, ja han har vært litt syk". Men samtidig vet jeg innerst inne i mammahjertet mitt at selv om de har kanskje ikke vært helt i form: så har de faktisk hatt det bra!

Og til mamma, om du titter innom her: selv om jeg legger meg sent, greier jeg faktisk og stå opp tidlig! Jeg har faktisk lært noe nytt 👍 ❤ 😜 tho, jeg er fortsatt #morgengretten

XOXO
 Henriette 

Følg meg gjerne på sosiale medier
Snapchat: Henniie // Instagram
Fruhatloy

Likes

Comments

Baby / Barn, Film / Kino / Underholdning, Hverdag

Dagen idag: stod opp sent, endte opp med en tur ut i Kvalsvika med Zakarias (leverte han til morfaren), kjørte hjem og hentet badetøy, hentet Andreas - sånn han fikk kjørt meg på jobb, jobbet fra 1300 - 2100, rett på Quiz på Kaffebaren helt tilfeldig da vi plutselig hadde barnefri, og ikke minst: dro hjem og vasket hus.

Det har med andre ord gått i ett i hele dag.

I morgen skal jeg på jobb, men jeg har et fleksibelt slutt-tidspunkt. Det kan være jeg er ferdig klokken 14:00 og det kan være at jeg jobber helt til 16:00. Alt etter som hva planen videre for dagen blir. Planen min opprinnelig var å dra på Hatløya. Men jeg blir hjemme, ettersom jeg har blitt tildelt en vakt på Kaffebaren på Lørdag. Men etter den er ferdig, og etter at Wilhelm er ferdig i selskap hos en kamerat, så drar vi bort på Hatløya og er der til Søndag. Jeg håper vi/de (mannfolka) får gjort det vi/de skal gjøre denne helgen. For jeg vet det er en hektisk helg, med mye planlagt og mye på agendaen. Trefelling, sanking og slakting av sauer er bl.a. noe av det som står på agendaen. Og det og kjøre frem og tilbake med båt fra Ulsteinvik til Hatløya et par tre ganger.

Men nå må vi finne sengen. Jeg føler jeg er høy på sitrusrens. Jeg er i all fall noe "lightheaded" eller ør. Men det kan like gjerne være at jeg er segen. Oh: ja --- noen har følt for å tegne på det hvite klesskapet, den hvite sengen og den hvite vindusforingen med sprittusj og en merketusj for klær. Så... det satt godt fast. Og det var et noe mindre pent kunstverk.

XOXO
 Henriette 

Følg meg gjerne på sosiale medier
Snapchat: Henniie // Instagram
Fruhatloy

Likes

Comments

Hverdag, Film / Kino / Underholdning, Baby / Barn

«På café med en av de beste tantene»

Idag hadde jeg en plan. Først skulle Andreas ringe meg i 9-tiden, sånn jeg hadde tid til både å stelle meg, vaske og rydde huset før jeg dro ut døren for å hente bilen, sånn jeg fikk hentet 2 av mine 5 tantebarn. Men det ble ikke helt sånn!
Jeg fikk telefon klokken 11:30 av Andreas med beskjed om «det er jo ikke såå stor forskjell på 9 og halv 12! Tenkte at du trengte å sove litt...!»
Så da fikk jeg plutselig dårlig tid. Løp rundt og tok det groveste, litt klær og gikk med bosset og sånt. Så løp jeg ut av døren etter å ha kledt godt på meg, funnet frem lommeboken og det største skjerfet mitt og løp ned til kontoret til Andreas og kjørte å hentet A og A!
På vegen ringte jeg og sa at jeg var på veg og da sa jeg at det var helt klart at en venninne av jentene ble med oss.
Vi bestemte oss for å dra på Kaffebaren hvor de spiste kaker og Cookies og drakk jordbær-slush, mens jeg spiste søtpotet fries med aioli og drakk meg min dobbel kaffe mocca. Vi lo og koste oss mye.
Etter det dro vi hjemom meg en tur før de ble kjørt hjem.

Men dagens sosiale liv stoppet ikke der!

Etter jeg hadde hentet Wilhelm på skolen så fikk jeg en telefon fra broren til Andreas som lurte på hva vi skulle ha til middag. Ingen planer sa jeg, så da ble det til at de kom på besøk: svoger, svigerinne og deres to barn. Vi laget crispy chicken og kylling taco og koste oss sammen!

Så nå ligger vi vell stapp mette på hver vår sofa, i hvert vårt hjem. Herre Gud så godt det var!

XOXO
 Henriette 

Følg meg gjerne på sosiale medier
Snapchat: Henniie // Instagram
Fruhatloy

Likes

Comments

Baking - Kaker, Hverdag, Oppskrifter og mat

Idag har jeg gått så langt ut av komfortsonen som det kommer. Jeg har takket ja til opplæring på kjøkkenet på Kaffebaren jeg jobber på, noe som gjør at jeg kan ta flere vakter, dersom noen blir ledige. Så idag har jeg laget urtebrød, philly steak original, philly steak american style, serranosalat, skalldyrsalat, kylling og bacon salat, linsesuppe, pannekaker, toast og ikke minst: kylling og bacon sandwich. Og x antall nachoser i forskjellige størrelser. Jeg går rundt og lukter den deilige lukten av søtpotet fries og har så lyst til å stikke av med en eller to store poser og frityrkokeren hjem. Men vet dere hva som blir skummelt? Når jeg får innsikt i det helligste av det hellige: kakeoppskriftene.

Og jeg som har godtestreik! Jaja, kakene får jeg ikke smake på frem til 1. desember, noe som blir tøft altså! Men jeg skal greie det! Det er verst nå i begynnelsen tenker jeg!

XOXO
 Henriette 

Følg meg gjerne på sosiale medier
Snapchat: Henniie // Instagram
Fruhatloy

Likes

Comments