Hverdag

En liten inspirasjon fra meg sent en lørdags kveld. Jeg setter meg ned nå med American Horror Story, og håper på at jeg får sove i natt.

Henriette

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

Likes

Comments

Film / Kino / Underholdning

Det ble muffinser på oss denne gangen, jeg var ikke i nærheten av å få viljen min. Men men. De var så gode at vi glemte og ta bilder. Så dette er fra sist gang vi laga muffins. Nå nærmer det seg leggetid for guttene, som har kost seg med barnetv og litt lørdagsgodt - Elias Potetgull og banansjokolade.

I mens barnetv stod på tv'en så har jeg oppdatert meg på Skam. Gud som jeg digger den serien. Hva skal jeg ta meg til med etterpå vet jeg ikke. Andreas er på jobb ennå. Og jeg tror det blir lange timen i kveld.

---

​Selvfølgelig tok leggingen forferdelig lang tid. Men men, det er sånn av og til. Nå blir det netflix eller noe sånt på meg. Si fra om du vet noe spennende jeg bør sette meg ned og se på da! Film eller serie spiller ingen rolle. Tips, gjerne :D 

Likes

Comments

Hverdag

// 1 // 2 // 3 // 4 // 5 // 6 // 7 //

Jeg elsker detsoteliv.no! Der er så mange fristelser, store og små, søte og gode... Er det mulig og gå inn dit uten og få lyst på noe? Jeg og Wilhelm skal bake senere idag. Men jeg vet ikke hva. Jeg har laget brownien (nr 3) flere ganger og vet den er perfekt. Jeg har og laget en versjon av nummer to, men da i rund form. Men jeg har litt lyst og prøve ut noe konfekt til jul og. Wilhelm mener vi er sent ute med og bake julemenn alt. Men der setter jeg ned foten. Feil side av November ennå, er dere ikke enige i det?

Hva skal vi bake?

Likes

Comments

Hverdag

Jeg har blitt utfordret av @4små til å svare på noen spørsmål, for å så sende videre en utfordring. Utfordringen er dette:


1. Nevn hvem som nominerte deg

2. Svar på spørsmålene

3. Nominer 11 nye bloggere

4. Gi de nominerte 11 nye spørsmål

5. Gjør de nominerte oppmerksomme på utfordringen
Utfordring akseptert

1. Hva skal til for at du vil komme tilbake til en blogg?

Jeg kommer tilbake til blogger som skriver om ting jeg interesserer meg for, som har en ryddig og pen blogg, og gjerne har fine bilder. Det er ikke nødvendig at de har tatt bildene selv, dog kvaliteten bør være sånn noen lunde i all

2. Favoritt bok?

Gud, dette var et vanskelig spørsmål. Jeg leser så mye... Men jeg liker Fifthy shades-trillogien, og da dømmer jeg hele trillogien under en - for da ser du virkelig hvor sterk Anastasia Steele er. Ellers holder jeg på med kvartetten Calender Girl eller Napoli kvartetten. Gode bøker alle sammen.

3. Hva ville du gjort om du vant 1 million kroner?

Om jeg hadde vunnet 1.000.000 kr hadde jeg først betalt ned gjeld, Det vil si noen lusne kredittkort som vi har (ikke at det er så mye som står på dem), sett inn et betydlig beløp på kontoene til guttene, solgt huset og brukt resten som egenkapital på å bygge meg et flott hus jeg skal leve i til jeg må flytte på hjem.

4.Favoritt årstid, og hvorfor?

Jeg liker alle årstidene hver for seg egentlig. Men om jeg absolutt er en leg liker mest så er det sommeren, fordi jeg har bursdag og fordi man har tid til å reise. Man tar seg til familien på en annen måte enn ellers i året og.

5. Hvem er ditt største idol? Og hvorfor?

Mannlig: James Corden. Morsom, uhøgtidlig, skjønn, ærlig, og sykt flink og synge. Sjekk youtube og søk på "carpool". Han har gjort det med mange kjendiser som f.eks. Jason Derulo, Justin Bieber og One Direction bare for å nevne noen.

Kvinnelig: Emma Watson. Hun er pen og smart. Hun er feminist, på den riktige måten, atlså ikke manne-hatende, men for likestilling av kvinner og menn. For det er ikke og legge under en stein at kvinner blir sett ned på. Nei vi er ikke der at vi som kvinner ikke har rettigheter, men vi blir fortsatt ikke sidestilt med menn. F.eks. på et jobbintervju så kan en ikke spørre en kvinne om hun kan tenke seg barn, da dette faktisk er i mot loven. Men det finnes mange ting man kan spørre om for å få svar på dette. Og lønnsmessig er det ikke helt likt heller. Men i den tredje verden er ting ennå verre. Se bare på aftenposten og søk etter "Stuck"... Sykt....

Hun er også en helt fantastisk skuespiller!

6. Hvor mange barn ønsker du deg?

Jeg har to. Men jeg har alltid ønskt meg 3 stykker. Og det som er bemerkelsesverdig er at jeg var 8-9 år når jeg bestemte meg for det. Grunnen var den at dersom, Gud forby, at det skjer noe med ene, så er det aldri en som står alene igjen. Det er to som forstår hva den andre går gjennom, som kan passe på hverandre og støtte hverandre. Jeg hadde et søskenbarn som var i en bilulykke, og søsteren hans stod plutselig alene igjen.

7. Hvis du kunne hatt hvilket som helst fremkomstmiddel, hva ville det hvert?

Lett! En Princess har stått på drømmelista lenge. Men da må det også følge med en skipper eller styrmann, eller at jeg eller mannen får tatt sånn sertfikat til at vi kan kjøre den. Men aller helst en egen skipper.

8.Hva ønsket du å bli når du ble liten?(yrke) Og er det langt fra din egen utdannelse?

En gang i tiden skulle jeg bli forsker, sånn som fann opp nye medisiner. Helt til jeg fant ut at en del av det innebar en del blod. Noe som jeg mister hodet av... Tåler ikke lukten, synet eller noe.. Så jeg begynte på en bachlor innen handel- og serviceledelse, men jeg fikk barn og siden ble den lagt på is.

9. Favoritt tegneseriefigur?

Jeg har ikke noen nå, men som barn likte jeg veldig godt Kim Possible eller hun blonde i Totally Spies.

10.Favoritt sang akkurat nå?

Jeg følger med på youtube en del og er ofte innom Vevo bare for å se etter nye filmer. Så dette er noen jeg bare digger akkurat nå, bokstavligtalt. Jeg hører på det som spotify setter på eller det som er neste sangen på youtube.

11.Hva ønsker du deg mest i livet ditt?

Jeg ønsker meg et liv der jeg lever lenge og er frisk og oppegående så lenge som overhodet mulig. Jeg ønsker at guttene mine får det de ønsker seg og mere til. Jeg ønsker at jeg har evnen til og hjelpe dem opp og frem, både økonomisk og ellers. Jeg ønsker at jeg får reist mye mer, at jeg får oppleve masse kulturer rundt om i verdenen. Jeg ønsker i grunnen og se midtøsten før IS ødelegger alt av kulturelle verdier der nede.

Spørsmål til de 11 utvalgte

1. Hva er den sterkeste kvaliteten din? Og hva er den svakeste?

2. Hva jobber du som og rives du med jobben eller karrieren du har idag?

3. Hvis du kunne reise hvor som helst i verden? Hvor og hvorfor?

4. Hva er du mest stolt over å ha oppnådd?

5. Om du bare hadde et halvt år igjen av livet, hva hadde du da gjort?

6. Hvilke råd hadde du villet gitt deg selv for 5 år siden?

7. Hva er din største drøm i livet? Og hva gjør du for å nå den?

8. Hva er ditt favorittrom i hjemmet ditt?

9. Hvordan ser drømmehjemmet ditt ut?

10. Hva er din favoritt mat?

11. Hva er du redd for?


Likes

Comments

Hverdag

Jeg hadde en plan om et blogg innlegg, men måtte få guttene til sengs. Andreas bar Wilhelm ned i senga, og jeg tok med meg minsten på badet, før jeg la han i sengen sin ved siden av vår, og la meg i sengen for å synge god natt. Men da kom pappa'n (alltid greit og ha noen og legge skylden på😜) og la seg i senga vår sammen med meg. Og før eller siden så har vi sovnet alle tre.

// hentet fra weheartit //

Så... for vell en liten time siden, så våkna jeg av tv'n i stua tror jeg. Barne-tv stod veldig høgt på plutselig. Zakarias lå mellom meg og Andreas, men ingen forstod hvordan eller når han kom seg dit...? Så nå skriver jeg et meget raskt innlegg mens jeg spiser litt kveldsmat og nyter et glass blåbær joost. Skal straks løfte på rompa og sette siste rest inn i oppvaskmaskinen og gjøre en liten sveip av dagens biler og leker som, til min frustrasjon, blir parkert på stuebordet mitt. Har du et tips til hvordan forklare han på 14 mnd at bordet ikke er noe sted å kjøre bil på, så tar jeg i mot med STOR takk!

Henriette

Likes

Comments

Hverdag

Tittelen er alltid en work-in-prosess, så finner jeg en passende tittel etter at jeg føler at innlegget er ferdig. Men idag står det litt stille. "hverdag" er noen ganger trette og kjedelige. Og små barnehender føler også for og trykke på tastaturet, så ting tar unødvendig lang tid.

One of those days...

Jeg var ferdig på jobb klokken 15:30 idag, og dro for å hente Andreas. Sammen tok vi turen innom Vito og kastet noe godt opp i handlekurven før vi hentet guttene i barnehagen. Bare dette tok en time, og jeg sitter her litt som et spørsmålsteng om hvordan det er mulig og bruke en time på å ta pizzasaus, løk, ost, kjøttdeig og skinke. Men jeg kommer ikke frem til noe... Tiden gikk rett og slett bare fra oss. Så hentet vi Wilhelm og Zakarias i barnehagen. Det viste seg at der hadde minsten gulpet som crazy (igjen) og vi fikk med oss en stor sekk skittentøy hjem. Den ligger på vaskerommet. Mat var viktigere. Så Wilhelm hjelper meg med og ha på alt på pizzaen. Ser på den og venter i spenning på at den skal bli ferdig i ovnen. Han lar det lille pizzastykket sitt stå litt på tallerkenen, sånn det blir kaldt nok til å kunne holde det i hendene. Spiser det, ber så om mer pizza, men så snur han seg i sofaen - og sovner! En time før leggetid og han er helt ferdig...

Så nå ligger Wilhelm og sover ved siden av meg mens jeg har meg en aldri så liten #tbt til da han var mindre. Påsketur til Spania, der han fant ut at han kunne bade i fontenen, og bare et av Wilhelms mange skøyer-påfunn! Gud som jeg digger den gutten!! Og nå gidder jeg forresten ikke og endre tittelen heller. Den får så bare være dønn kjedelig. Mer pizza på meg!

Likes

Comments

Hverdag
Inzpire.me

Kanskje du har hørt om inzpire me? Om du ikke har hørt om det, så er dette den perfekte siden for deg som driver med blogg, YouTube, Instagram, Snapchat osv, og for deg som vil komme i kontakt med eller få deg kommersielle sammarbeidspartnere. Her registrerer du en gratis bruker hvor bedrifter klikker seg innom og finner relevante profiler for sitt arbeid/produkt som de ønsker å samarbeide med! En lett og super mulighet for å få gode samarbeid!

For å lage bruker eller bare sjekke ut siden følg linken under😊

Likes

Comments

Film / Kino / Underholdning

Det er lenge siden jeg har ledd og grått så mye. Den er overraskende, den er koselig, hyggelig og det vikitgeste; den gir meg en god selvfølelse og bygger meg egentlig opp. Den er gjenkjennelig, den har en sterk kvinnelig karrakter og hun owns it! Sånne filmer vil jeg ha mer av! Hadde jeg bare sett den for 10 år siden....

- Du finner den på Netflix her -
LINK

Likes

Comments

Hverdag

Oh lord! Jeg har faktisk fri i helgen! FRI! Helt fri, ingen planer! Ingen jobb, fra fredag etter 21:00 har jeg fri helt til mandag klokken 14:00. Hvordan i alle dager har det skjedd? At jeg ikke har lagt en eneste plan? Dette går ikke! Jeg må ha en plan...

Jeg kjenner meg rastløs alt med tanke på at jeg har ingen planer i helga. Jeg kjenner jeg blir en smule smågal. Håper guttene er friske begge to, for da kan vi kanskje ta oss en tur på Osberget eller kanskje opp Mordarbakken. De har laget sånne kjekke veier over fjellene her, de i umiddelbar nærhet, at det er nesten en skam at en ikke har brukt dem oftere. Jeg tuller ikke: det er mulig og gå på fjellet med barnevogn isteden for bæremeis! Og det er kjempe bra, for da har plutselig mange flere muligheter og gå på fjellet. De som trenger stav eller sånn har mye lettere terreng og ferdes i. Good work kommunen min! Virkelig godt jobba.

Eller kanskje jeg bør belønne mannen med en hyttetur? Tja... Er jeg hjemme får jeg i all fall begynt og tenke på nedvasken før jul. Den må gjøres den og...

Likes

Comments