Tisdag 4/4-17

Hej! Kul att du hittade hit! Och välkommen till min blogg! Detta är faktiskt första inlägget som du läser! Haft bloggar innan men har tröttnat men efter en tid jag har haft sånt behov att skriva ner saker eller blogga lite kanske man kan säga. Idag har jag haft mycket på mitt schema! Fick vakna extra tidigt för att rasta hunden och sen gå ner mot stan för att gå på ett studiebesök som jag sköt upp från förra vecka pga min starka mensvärk. Men nu blev det av!


Som alltid vid ett första besök blir man lite nervös men ändå spänd på samma gång! Jag visste inte riktigt vad jag skulle förvänta mig vid detta besök , så jag försökte inte tänka så mycket på det. När jag kom dit som gick allt för sig själv. Träffade lite personer , gick rundtur där och lyssnade på vad dom hade att säga. Fick betänketid typ en månad så inget stress! Okej skönt tänkte jag! Nu nästa grej!


Men innan det var dags att gå och kolla på den nya lägenheten hade jag några timmar på mig att bara vara hemma och ta det lugnt. Slutade med att jag somnade på soffan med en hund och en katt vid mig i 2 timmar. Ja jag var nog lite trött ändå..

Min bästis madde skulle komma till mig efter hon hade slutat jobbet vid halv 1 och en timme efter gick vi och kollade på lägenheten! Skönt att ha med nån! Men jag var sååå nyfiken på hur den såg ut! Och se när dörren öppnades sa jag: men den var ju större än vad jag trodde!!! Gick runt där precis som en nyfiken katt som hade kommit in på ett nytt revir. Tog kort! Vilket var ett måste! Mamma ville ju se hur den såg ut. Stor hall , stort vardagsrum , stort sovrum , lika stort kök , större toalett och vad är detta? 2 klädförråd! Halleluja!! Äntligen får jag plats med alla mina kläder! Detta kommer bli bra!

Ännu mera saker skulle jag få veta.

- Ja du ska flytta på mitten av april men vänta nu det är den 4 april nu!

Både chockad och samtidigt lite glad eftersom jag älskade lägenheten!

Kunde inte vänta tills jag bor där och undra vad djuren kommer tycka om det nya stället..

När vi var klara så gick vi hem igen innan jag och brumma skulle följa madde hem.

Kan fortfarande sluta tänka på lägenheten men samtidigt kommer det vara lite sorgligt att flytta härifrån. Det är ändå min första lägenhet , här har jag bott i 6 år. Men vad säger man nytt ställe , ny start!

Jag har en känsla av att det kommer bli bra till slut!

Och härifrån börjar min bloggresa och får se hur länge den överlever den här gången!

Jag hoppas du kommer att följa mig och min resa för det finns alltid plats för dig och till och med din vän! ;)

Här avslutar jag för i natt och ska faktiskt lägga mig. Imorgon väntas det jobb! Så några timmars sömn vore ju något!

- HennaL

Våren är på väg!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments