Tjena bloggen! Er kära, underbara favorit slyna har äntligen tagit sin tid att skriva.

Ville bara säga att min sommar har varit underbar med många spännande resor runt i världen som inkluderas med shopping och goda middagar, men däremot har jag jobbat inom kommunen som var mindre bra. Efter många skratt och härliga minnen är jag tyvärr tillbaks vid skolbänken igen.... för er som är nya går jag gymnasium i Dalarna där jag studerar Sam-beteende men självklart är jag här för att spela hockey.

Vad har hänt på sistone? Jo, den 7 augusti lämnade jag vackra Stockholm med tåg till Borlänge med en 2h resa och är inne på mitt andra år här uppe men denna gång kommer resan bli annorlunda där hockeyn kommer vara prio 1 för mig för annars hade jag inte varit här...

Skolan är en viktig sak, men att ha drömmar och mål med hockey gör en glad varje dag och att försöka sträva till att bli proffs och kunna leva på hockeyn skulle vara en dröm som kom i uppfyllelse!

Hoppas att ni gillade uppdateringen och det är inte den sista iaf;)

Pussar och kramar
Henke

Likes

Comments

Hej, Jag heter Henric Croneld och jag vet inte riktigt vad jag har gett mig in på... detta är alltså något nytt för mig och ska bli sjukt kul att få skriva mina idiotiska tankar genom att dela med mina negativa åsikter men även positiva, vilket det jag älskar.

Hur skulle jag beskriva mig själv? Jaa, enligt mig är jag jävligt komisk och älskar att skratta åt mig själv, men annars är jag väl ganska snäll. Jag går i första ring och jag fattar ingenting eller hur var det? Det betyder att jag är 17år och är en ung kille som knappt börjat leva. Född i fina huvudstaden Stockholm, men studerar i Dalarna där jag även spelar hockey.

Det var lite smått kring mig, jag hoppas på en rolig resa på bloggen, tja tja;)

  • chilli'n

Likes

Comments