Har suttit och rotat igenom gamla bilder på datorn. Letade efter en bra bild på mina syskon och började kolla igenom allt. Hittade MASSOR med gamla bilder på mig själv. Fy fan och usch hur man har sett ut. Man skäms ju. Och att ingen sa åt en! Hur kunde man tycka att det såg okej ut..? Lägger in några bilder, så varsågod att skratta. Det gör jag!
Jag tror faktiskt inte att så många av mina vänner idag vet om den här "processen".. Så det kan ju vara kul att kolla! 
 

Börjar med någon bild från Januari 2010, inte så himla längesen egentligen. 
En vit och en svart lins, gick på riktigt runt och såg ut som ett psykfall..

Mars 2010
Snygg frillaSommaren 2010 
Hade just varit och badat. Satan vad snyggt med kjol och huvtröja..
Och vad mycket ögonbryn jag hade! 

Början av 2009 tror jag
Matchande kläder osv

2009
Hoja.. Bilden får inte ens vara större än så här. Ser ju ut som en nörd. 

2009
Vet inte ens vad man ska säga om sminkningen..
Snyggt var det ju inte i alla fall! 

Sommar 2009
Fräknig och solad i alla fall! Sommar 2009
Snygga bryn! 

Sommar 2009
Helvete vad snygga kläder! Det här var också 2009 någon gång..
Matchar ju kläderna den här gången i alla fall.. 

Inte helt hundra, men det bör vara 2009
Helt sjukt vad jag har hunnit ändra färg och frisyr. Men jag undrar vad fan det var med den där djävla luggen? Flera dm för lång och ful så in i h-vete. Det där blonda blev senare blågrönt, men det var så satans fult så jag tänker inte ens lägga upp en bild. Så fult var det, jag lovar. 
Kan inte påstå att mina syskon är riktigt lika sig själva heller.. >.< 

Jag tror att det här ska vara i slutet av året 2009 

2008 någongång 
Satan vilka matchande och snygga ögonbryn, igen. 

Sommaren 2008, England
Skatbo!

Vet inte riktigt när denna bild är tagen, men jag troor att det kan vara någon gång under 2007 

Och här kommer nästan det bästa! 

Nyår 2007-2008
Manson- t-shirt, halsband med uppochner-vänt kors, mörklila rufsigt hår + klämma och svart eyeliner runt heeela ögonen. 

Året före! 2006-2007
Denna förändring på endast 1 år! 
Helt naturlig hårfärg, ful satans mittbena, ordentliga ögonbryn och sött smink.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Jo, jag la av där i några veckor för att jag var lite förbannad och inte orkade skriva. Sen har det bara inte blivit av. Men nu är det så mycket kaos i mitt huvud så jag måste få skriva av mig.   Det här är vårat projektarbete. En visning. Tror ni att det är lätt, eller? Om det är någon som tror det så kan ni dö för jag har snart magsår av all djävla stress. Det är 2 veckor kvar och ALLT måste vara klart snarast, vilket det inte är, så man får lite ångest, och inte heller så lite. Upptäckte idag, någon timme innan jag skulle med bussen tillbaka till Kalix, att jag fortfarande har saker att fixa. Och dessutom att jag skulle åka buss, vilket jag inte har gjort på väldigt länge. Att passa tider när man är nog stressad är jobbigt, väldigt jobbigt. Har knappt fått i mig mat eller vätska idag och har fått mer och mer ont i magen när jag tänker på alla människor jag måste ringa, alla jag måste ta kontakt med, saker jag måste fixa osv. Och inte nog med det så var det tänkt att jag skulle ha en bil att låna till Kalix nästa helg för att kunna åka runt och fixa grejer och hämta storasyster från Luleå och så, men då är det så att Forden har pajat, och inte 1 eller 2 gånger, utan snarare 3 eller 4. Så den kommer jag inte att kunna låna och som plus i kanten krockade jag med en osynlig ren i torsdag på väg hem! Nä, inte osynlig, men det var så mörkt att jag inte såg den förrän den var precis framför bilen. Som tur var lyckades jag hålla mig uppe på vägen åtminstone. Men bilen klarade sig dock inte lika bra. Så det känns som att allting bara ska djävlas nu bara för att jag inte har tid. Dessutom hände det en annan sak som jag inte kan låta bli att ha dåligt samvete över. Det är inget jag ångrar, absolut inte, men jag känner mig dum. Och det är jobbigt att ha dåligt samvete över det nu och inte kunna sluta tänka på det när jag har så mycket annat att tänka på. 
Har suttit på bussen och, i princip, väntat på att jag skulle spy för att jag har haft så ont i magen. Kan inte äta, kommer inte att kunna sova och röker som en skorsten. Jag skulle sluta, men det här är ingen bra tajming. Dessutom skulle jag se till att träna i veckan. Det ska jag göra, men jag får se hur det går när jag inte kan äta.
Har fått skriva närmare 20 postit-lappar med olika saker jag måste göra, folk jag ska ringa, folk jag ska prata med och grejer jag ska leta för att jag inte ska glömma det. 
Nä, hoj. Nu måste jag röka, duscha och åtminstone försöka sova. Gnatt! 

Likes

Comments

Fick något ryck igår med Hanna och fick för oss att åka till Haparanda, för att köpa lyxshake, hehe. Och gå på IKEA, och elgiganten, och skopunkten. Så det var ju inte bara för Max. Så vi åkte på elgiganten, jag kikade på telefoner och gick därifrån. Gick på skopunkten och bytte in mina 1 månader gamla skor som är trasiga. Köpte ett par likadana för ungefär 2 månader sen och de gick sönder så jag fick byta in dem och nu har de också pajat efter cirka 1 månad. Djävla skitkvalité.. Anyway, hittade andra snygga skor och bytte till dem. Får hiva upp bild sen! 
Efter Skopunkten sprang vi på IKEA, sprang i princip bara igenom. Jag köpte ingenting och Hanna köpte typ ljus. 

Sen åkte vi på Max och käkade och bestämde oss för att köpa lyxmousse och lyxshake i drive through, bara ett problem.. De har fan ingenting.

Tjejen i luckan: - Välkommen till Max, varsågod att beställa!
Jag: - Hej, kan jag få en lyxmousse? 
Hon: - Ett friscomål..?
Jag: - Nej, en lyxmousse.
H: - Det är fisk du vill ha? 
J: - Lyxmousse! 
H: - Som simmar i vattnet..? 
J: - LYX.. MOUSSE! 
H: - Jahaa! 

Hehe, trist om vi hade fått fisk.. x'D 

Vi är förresten helt djävla värdelösa på att plugga.. Vi skulle plugga igår, och stack istället till Happis, beställde grejer från nätet och kollade film. Nu har jag kommit till Hanna för någon timma sen och vi har inte hunnit göra något och har just kommit på att vi ska till Luleå och gå på bio. Jag vet inte om jag ska säga att mitt liv suger eller att det är kul. Jag får ångest för att jag aldrig gör klart skolarbeten. Nu är jag efter som fan, har inte gjort något på flera veckor. Och dessutom går det pengar som fan när man åker fram och tillbaka hela tiden. Men samtidigt är det ju kul. Så det är lite blandade känslor, helt enkelt! 
Nu: greja, snart: Luleå. Kyss! 

 

Likes

Comments

Jag är nog smidigast i världen.. Jag ramlade ur min onepiece igår, och slog mig i garderoben.. Och sängen. Hur lyckas man? 


Nu syns det ju knappt, men jag slog mig så hårt att det resulterade i blåmärken. 

Anyway, det händer inte så mycket intressanta grejer just nu. Har varit hemma i helgen och träffat Frida, bakat bullar, jobbat och supit, såklart. Kan summera det i: Trevligt. Helt enkelt. 
Det var så djävla kul att träffa Frida, har inte gjort det på riktigt länge nu. Och på lördag var jag hos Carrow, som jag också varit dålig på att träffa, men tycker så djävla mycket om. 

Det här beskriver nog kvällen hos Carrow

Likes

Comments

Re-post från förra bloggen. 

 
Serioustime igen. 
 
Nu är det dags att klaga lite på samhället igen. :) Denna gången är det förhållanden. Jag är less på att folk "lurar" sig själva. Alltså så här ligger det till.. I Gällivare är cirka 50% av alla ungdomar i ett förhållande. Om vi nu endast räknar med alla i förhållanden så är det cirka 20% som är tillsammans med någon de verkligen vill vara tillsammans med och älskar osvosv. Ungefär 20% är tillsammans med någon de inte längre tycker om men fortsätter att vara med för att slippa såra någon, slippa vara ensam och ha trygghet. Och de låter det vara så och går runt och mår dåligt istället. Eller så blir de tillsammans med vemsomhelst, bara för att ha någon även fast de aldrig har brytt sig om dem. Resterande 60% är i förhållanden med någon de inte tycker om och dessutom skiter fullständigt i, i princip. De är alltså bara tillsammans för att ha någon, även fast de gärna vill vara med flera och inte bara den enda personen. Då går de bakom ryggen på sin pojk-/flickvän och är med andra killar/tjejer. Jag förstår bara inte varför man ska envisas med att vara tillsammans med någon överhuvudtaget om man inte tycker om dem och inte ser till att hålla sig till den enda personen. Kan man inte komma överens om något annat? Typ vara med varandra men inte vara tillsammans? Ha ett öppet förhållande? Eller vad fan som helst. Det är helt sjukt hur vanligt och nästan accepterat det har blivit i Gällivare att alla är otrogna. Ingen verkar bry sig. Jag ska väl inte säga att jag heller är helt oskyldig.. Kan erkänna att jag varit med killar som haft flickvänner, och jag har fått skitdåligt samvete över det, tills jag kom på att det inte är mitt problem, inte det minsta. Och när det händer fler gånger bryr man sig mindre och mindre, speciellt när man vet att om det inte hade varit jag hade det varit någon annan. Jag vet att jag låter helt djävla dum i huvuder, men jag orkar inte ens bry mig. Om killarna med flickvänner inte bryr sig, varför ska jag bry mig? Det är faktiskt inte mitt problem. Men jag blir irriterad på att man måste hålla på så. Gör slut med flickvännen som du inte bryr dig ett skit om och ligg med hela samhället istället, som du egentligen vill. Jag är så less på det där bullshitet om att man bryr sig om sin flick-/pojkvän egentligen, men ändå sover/ligger etc med någon/några andra. Om man nu verkligen älskar den man är kär i så vill man inte vara med andra. Eller vill åtminstone inte såra dem. Se till att vara med någom som accepterar det då istället för att såra dem. Och sen förstår jag inte de som accepterar att deras partner är med andra och bara förlåter dem gång på gång, för att "de älskar dem". Det är minst lika mycket bullshit. Det är bara besatthet, inte kärlek. Det är också rädslan för att vara ensam. Jag förstår inte hur man kan acceptera det bara för att slippa vara ensam. Det är fan inte farligt att vara ensam, det är skönt. Men människor idag är så osjälvständiga och beroende av andra människor, det är sjukt. Jag tycker att det är dags att ta sig en funderare och lära sig att vara självständig. Man lär sig mycket av det. 
 
Jag trodde att det nu hade blivit så överallt i Sverige, att det liksom är en sådan "period" eller så. Eller att vi har kommit till den åldern. Men när jag varit i nu både Kalix och Pajala och känner folk på båda ställena har jag sett att det bara är så i Gällivare. I Pajala skulle nästan ingen vara otrogen, det är verkligen världens grej. Och detsamma i Kalix, om inte värre. Det är verkligen så att man ska skämmas och alla vet om det som har hänt. Det verkar alltså vara en ny trend eller något i Gällivare. 

Likes

Comments

Åkte till Luleå en sväng i måndags med Hanna och Malli. Gick och käkade på Pastabacken och gick sen och kollade filmen 'Looper' på bio. 

Jag vet inte hur jag ska förklara filmen mer än att den var bra, för det var den. Jag vill inte överdriva och säga att den var aaasdjävla bra och ge värsta förväntingarna på den, då blir den absolut inte lika bra. Den är absolut sevärd, men inte något liknande Batman-filmerna eller så, som är mina absoluta favoritfilmer, höhö. Hur som helst, se filmen! Kolla absolut inte trailern, det är totalförbjudet. Trailers gör att man får högre förväntningar, en helt annan syn på filmen och förstör helt enkelt filmerna. Så om jag kollar tv och det plötsligt kommer en trailer på en film jag vill se byter jag kanal eller låter bli att titta. 

Jag kan beskriva filmen på ett bra sätt, så att man förstår vad den handlar om i alla fall. Det är det han säger i början av filmen och i trailern (som jag förresten kollade efter att ha sett filmen!).
"In the future, time travel is outlawed, used only in secret by the largest criminalorganisations. When they need someone gone, and they want to erase any trace the target ever existing, they use specialized assassins, like me, called Loopers. The only rule is, never let your target escape, even if the target is you."

Anyway, se den, den är bra. Det är Joseph Gordon-Levitt och Bruce Willis som spelar huvudrollerna. Joseph spelar nutida karaktären och Willis spelar samma karaktär, fast 30 år äldre. Det är kul att se två så olika skådespelare spela samma karaktär, med 30 års skillnad. Men de gör det snyggt. Likes

Comments

Har kommit till Gällivare redan i torsdags, och stötte på snö efter vägen! Det övergick från regn till snö och ju närmare Gällivare vi kom desto vitare blev det. Så himla mysigt! Jag vill faktiskt ha snö, och kanske 1 eller 2 minusgrader. Det är bara så djävla tråkigt när det regnar hela tiden, och livsfarligt att köra bil. Man ser fan ingenting. Så för mig får snön gärna komma. 

Spenderade torsdagen med hårklippning på pojkarna och sen chill på Stay In. På fredag gick jag till Ira och fixade håret. Jag är asnöjd. Är så less på min frisyr nu, och har bestämt mig för att spara ut håret lite grann. Det är bara det att det är så jobbigt och fult när det håller på att växa ut, så jag kom på att jag kan sätta i dreads. Stackars Ira fick slita med att försöka fläta hår som bara är några centimeter långt. Men det gick, till slut. Och bra blev det. :) 


Igår har jag varit ut med Batman, norrbaggarna och gotlänningen. Var på någon skitfest med småungar och dryga djävlar som kallar folk för saker bara för att de inte känner dem. Det var inte så djävla kul. Var där ett tag och åkte sen tillbaka till Stay In. Men jag åkte dit ensam och satt utomhus och väntade på resten. Och det här är så djävla kul, man märker direkt när någon är från Gällivare. Jag hoppade ut ur bilen och prommade en bit till Stay In, då möter jag en kille som kommer från Nex. Först går han en bit bort och går förbi mig, då sätter jag mig på muren utanför ingången och väntar. Då vänder han om och kommer fram till mig och ropar med bred dialekt "Tjena snögging! Va göröö?!". Hahaha, alla är så smidiga här. Speciellt när de är skitfulla. Jag förstod knappt vad han sa, men han skulle ha med mig på fest, ringde ett samtal och mumlade att kompisen skulle komma ut och sen ett annat där de inte svarade och sen sket han i det och sa "Nä, det blir inget." Sen bad han mig ha det bra eller något och gick därifrån. Det är snyggt att de har så svårt att märka att man inte vill prata med dem. Jag satt och tittade åt motsatt håll konstant och svarade knappt när han pratade med mig. Ändå stod han kvar.. xs
Nåja! Kvällen var rätt okej ändå, har fått sitta och skratta ihjäl mig åt fyllskallarna. 
Och idag har jag klivit upp vid 9 och ringt mamma om skjuts hem och sen varit och ätit frukost på Bageri Baktanke, nom. 

 

Likes

Comments

Min åh, så söta klass! Det här är alltså foton inför vårat projektarbete. Det kommer bli riktigt stort! Jag tror inte att jag har insett det förrän nyss. Har spenderat många samtal i fredags på att ringa och leta sponsorer. Och idag har jag och Ira gått runt överallt på stan och letat sponsorer. Det har väl gått helt okej. När man är lite osäker och stammar fram orden för att man inte riktigt vet vad man ska säga, då avfärdas man ganska snabbt. Men däremot när man är säker på vad man vill och blinkar lite med ögonen så verkar det gå bättre. Nu sitter jag och ska försöka slänga ihop något bra mail till en tjej på Veckorevyn. Wish me luck. 

Vi har bokat studentresan nu förresten! Åh, vad jag älskar min klass. 1/6 åker vi alltså till Alanya. Åh, så himla kul det kommer bli. Och när vi kommer hem är det dags för studenten, perfekt! 
Likes

Comments

Åååh, vad jag älskar denna bild! 
"Hur många barn kan man trycka in i en och samma säng?"
Haha. Åh, jag saknar så mycket att ha massor med folk hemma hos oss, som det var förut. Det var så himla mysigt! Kolla bara på bilden så förstår man ju. :) 
Likes

Comments

Tänkte skriva hur man gör min favorit-shot; cappuccino-shot. B-) 


Häll hälften Kahlúa sedan hälften Bailey's på en sked så att de lägger sig på lager. Spraya grädde överst och toppa med kanel. Enkelt och sååå djävla gott. 

Anyways, började skolan klockan 8 idag och var där en timme. Gick ut och promenerade då och sen har jag duschat, tvättat, bakat scones och ätit god frukost. Sen gick jag och la mig och skulle sova ett litet tag, råkade sova typ 3 timmar.. Så nu har jag käkat lite mat och tänkte försöka få något skolarbete gjort. Och på torsdag ska jag hem, äntligen. Åh, jag har sån hemlängtan nu. Men snart är det torsdag, yaay! :) Kyss

Likes

Comments