Hej fina ni!

Tänk att februari redan är här och det börjar bli mycket ljusare ute. Har verkligen längtat till ljuset, fågelkvitter och härlig krispig luft. Men först ska denna sjukdomsmånad förvunna för visst är vi sjuka här hemma. Ligger i detta nu i sängen med feber och tjocka bihålor. Usch. 

Då är det fint att titta tillbaka på en underbar liten tripp till Göteborg som familjen gjorde förra helgen. Vi packade väskorna tidigt i lördags och åkte, till barnens stora förtjusning, tåg till Göteborg. En helt perfekt och mysig weekend med skratt, god mat och äventyr. Bodde superlyxigt i en svit på Clarion Hotel Post som har det perfekta läget mittemot Centralstationen och nära till shopping! Dygnet bestod av roomservice, besök på Alfons Åbergs kulturhus (som jag varmt rekommenderar!), shopping, bad och mycket mer. En helg som kommer ligga som ett varmt minne länge i hjärtat. 

Känner på mig att den här våren kommer bli fantastisk på många sätt och hjälp vad mycket lättare allt är nu när barnen är lite äldre och uppskattar allt på ett annat sätt. För visst har det varit tufft många gånger med barn så tätt födda (skiljer ca.11 månader mellan dem!) 

Nej, nu måste jag fylla på mitt té och ta en dusch. Är oturligt nog hemma själv med barnen då mannen är iväg på skotersemester med sina vänner. Tur att svärmor och svärfar ställer upp i alla lägen!


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments