Hej!

Fredag är här och helgen är nära. Underbart. Ska snart åka och köpa hem lite gott till kvällen! Funderar på att doppa jordgubbar i choklad som snacks till myset i soffan. Mums.

Veckan har gått ruskigt snabbt men har fått en hel del saker gjorda. Både när det gäller huset och jobb. Så skönt. Nu är alla val gjorda och det börjar hända en hel del inne i huset! Fick dock en smärre chock när vi besökt huset igår och insåg några fel (vatten- och eldragningar i en vägg som vi ska ha en inmurad kamin på) panik! Men det fick att lösa! Som tur var!

Tänkte faktiskt ge er ett tips! Om ni är lika förälskade i Pallo vas som jag är så har Skruf 30 % fre-sön!!! Hur bra. Mejlade dem igår och köpte den stora Pallo-vasen. Så nästa vecka har jag den. Dröm. Kollade på olika nätsidor och den stora ligger kring 4000 kr men jag köpte den för 1650 kr! Så ett klipp.


Den här veckan har varit en riktig klipp-vecka. Haha.
Först shoppade jag 6 st Y stolar för 3000 kr billigare (Dennys home)
Wing skrivbordet för mindre än halva priset (blocket)
Stelton termosen för halva priset (Mio)
Pallo-vasen för mindre än halva priset (Skrufglasbruk)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

  • 193 Readers

Likes

Comments

Hello!

Hoppas allt är bra med er. Här är det fullrulle. Betyg ska sättas, val till huset ska fixas, hemmet ska packas ner och familjelivet ska rulla på. Phu! Slog mig precis ner i soffan efter ett packningsrace. Galet vad saker vi har samlat på oss!

Men humöret är ändå strålande för jag gör sådana kap just nu. Haha. Min sambo är nog inte lika glad över allt shoppande men nu har jag väntat nog på att fixa alla fina saker jag vill ha till vårt nybyggda hus som vi flyttar in i i augusti. Längtar!

Har länge velat ha Wing skrivbordet från Design House Stockholm men inte slagit till. Så för några dagar sedan när jag skulle lägga in annonser på blocket (säljer av nästan alla möbler!) så hittade jag skrivbordet där! Vilken tur? Det hade lagts upp ca. 1 h innan jag såg det. Så några hetsmail senare var allt fixat. I morgon efter jobbet tar jag en liten roadtrip för att hämta det. Ibland ska man ha tur!!

Blir perfekt i vårt sovrum men en snygg stol, lampa och en anslagstavla med inspirerande bilder. Måste ju finna lite lugn och ro i höst när jag börjar min mäklarutbildning :)

​Lite inspiration!


Lampa: AJ bordslampa av Louis Poulsen (HÄR) // Pennan:  Hay ballograf (HÄR) //
Boxar: Hay box box desktop (HÄR) // Stol: Vitra Eames armchair (HÄR)

Likes

Comments

God kväll

Måste dela med mig av ett riktigt kap! Har tänkt köpa en termos hur länge som helst och har varit helt inställd på en Stelton termos. Men, ni vet när man aldrig kommer till skott och köper en. Surfade runt på Mios hemsida och hittade termosen för halva priset! Från 649 kr till 324 kr. så klick på den! Inga jättesummor men blev ändå glad haha.


Klicka HÄR


Likes

Comments

(HÄR)

​OK, nu är jag barnsligt glad MEN det får jag vara. Både jag och P tyckte det kändes så onödigt att köpa så-länge-stolar och "kasta" ut pengar på något som vi inte egentligen vill ha. Så nu beställde vi 6 st drömstolar - CH24 Y stolar. Färgen ändrade jag mig kring i butik så det blev antracit grå. Är så nöjd och glad! 

Nu blir det Eurovision i soffan med min lilla familj. 
Önskar er en fin lördagskväll!

Likes

Comments

Hej!

Då vädret är så tråkigt bestämde vi oss för en tripp till Stockholm! Så nu sitter jag i bilen och hetsletar butiker som jag måste besöka. Haha. Länna möbler ska iaf besökas!

Nr 1 på listan är matstolar. Har länge suktat efter CH24 Y stolen i ask av Carl Hansen & son men den är ju rätt dyr (om man ska ha typ 8 stolar!). Har även blivit kär i Thonet no 14! Men är helt rådvill vilken färg. Så nu ska ett beslut tas.

Ton - Thonet no 14.
Alla är så fina!

CH24 Y-stolen.
Drömmen!

  • 201 Readers

Likes

Comments

Livet kom emellan,

Men nu är jag så taggad på blogg, liv och framtiden! Det händer så många spännande saker inom den närmsta tiden att jag inte vet vart jag ska ta vägen.
Huset går sakta men säkert framåt och allt blir så fint. Är supernöjd med alla detaljer och alla val som jag har lagt oändligt många timmar på. Förhoppningsvis blir detta vårt drömhus och förhoppningsvis kommer vi bo länge, länge där. Har verkligen varit och petat i varje detalj! Första tanken var att vi inte skulle göra någon förändring alls men nu inser vi att inget är kvar från standard nivån. Så kan det gå! Ska visa bilder på allt när jag har lite mer tid.

Förutom husbygge och flytt så hamnade jag i en 30-års kris vad gällande min karriär. Har länge känt att jag skulle vilja göra något nytt (är gymnasielärare) och känslan förstärktes efter julledigheten. Så nu ska jag hoppa på en mäklarutbildning. Är så taggad! Utbildningen är en uppdragsutbildning så jobb på en mäklarfirma är redan klart. Hur fantastiskt?! Utbildningen sträcker sig över 17 månader så i augusti är alltså planen att arbeta 50 % som gymnasielärare, 25 % som mäklarassistent och läsa utbildningen (distans med x antal träffar i Stockholm). Är så taggad! Assistentjobbet kommer alltså övergå till en fastighetsmäklartjänst när jag är klar. Är så stolt att jag ringde mäklarfirman, övertalade dem om att jag kommer bli en grymt bra mäklare och fick denna utbildning + tjänst!

Nu är det alltså fullt ös på alla plan! Älskar't!

Likes

Comments