Så härligt när solen tittar fram! Lovely!

Imorgon är min lilla gårdsbutik öppen på Öståkersvägen 1 här i Dingle. Slutspurten på rean med ännu lägre priser!

Fin kväll,
kram/Mia

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments


I ärlighetens namn är jag inte så pigg på det här med jäsning när det ska bakas, det tar ju så mycket tid! Så när jag ramlade över ett recept där bullarna inte ska jäsas så ville jag ju testa. Och tänka sig, det funkade alldeles utmärkt! Tummen upp!

Kram/Mia

Likes

Comments


Idag är det rätt ok väder, vi har varit ute och grejat i trädgården men tar en paus framför Askungen på dvd. Man blir lätt trött om man är 4 år och leker järnet med granntjejen dessutom! 

Igår var det desto sämre väder så jag fick ett ryck och frågade Filippa om vi inte skulle baka lite. Och visst gjorde vi det - denna gång blev det smarriga scones med smak av kanel!

kram/Mia


Likes

Comments


Usch, jag gillar INTE att visa upp mig på bild och håller mig helst bakom kameran. Men - eftersom jag har en så söt dotter så tänkte jag göra ett litet undantag. Så, till er söta som följer min lilla blogg - såhär ser jag ut! 

Maria, 38 år, driver www.elliscorner.com och bor i lilla Dingle på västkusten. I min famn har jag det finaste som finns, min lilla dotter Filippa, 4 1/2 år. Hej svejs!

kram/Mia


Likes

Comments


Ja, inte solrosorna förstås utan lite smarrig vattenmelon och nektarin. Under pollensäsongen är jag extra känslig mot äpple, kiwi, nektarin och persika men fuskar ändå. Som ikväll, jag tar lite kliande mot den lite läskande och saftiga frukten!

Kram/Mia

Likes

Comments


Ja, jag fyndade ju nåt mer som jag skrev. En gammal bricka som jag gillar skarpt. Funkar till och var som helst om ni frågar mig. Som här, på farmors gamla sybord som numera står i vårt kök. Eller till sommarfikat (var tog sommaren vägen förresten?). Eller på soffbordet med ett gäng lyktor på. Sommarfynd alltså!

kram/Mia


Likes

Comments


En fantastisk bukett från fina fina barndomsvännen med familj som kom på besök idag. En vacker bukett från en vacker tjej med sina vackra flickor. Såna besök som man blir glad i hjärtat av! 

Men ojoj vad jag behöver skaffa mig lite fina vaser, ska nog ta en extra titt på loppis tror jag..

kram/MiaLikes

Comments


Det där med släkt blir viktigare ju äldre man blir. Är det inte så? Och att få äran att ta del av de som släktforskat är stor för mig. Jag vet inte så mycket på min mammas sida och därför blev jag jätteglad över att få låna mammas kusins lilla släktforskning. Inga mängder men en söt liten pärm fylld med namn och fakta. Till synes först inte så mycket men när jag väl började bläddra och läsa var det mer än jag trodde. Så nu kopierar jag, lite då och då, fram och baksidor blev en hel del men såå bra! 

kram/Mia


Likes

Comments