Och så ännu ett missfall. Natten till söndag vaknade jag med kraftiga värkar, precis som man har när man föder barn, och på två timmar blödde jag ut vårt 12 veckor gamla barn.

Och även denna gång, vårt fjärde missfall, är vi precis lika ledsna som tidigare. Att det ska vara så jävla orättvist. När högsta ??nskan är att få ett barn till.

Jag har länge funderat över bloggen och det här är nog ett bra tillfälle att pausa. Jag får inte många kommentarer trots många följare och då känns det både ensamt och otacksamt emellanåt att skriva när intresset känns svalt.

På instagram fortsätter jag när jag känner mig redo. Men bloggen. Jag kanske är tillbaka imorgon, om en månad eller inte alls, vi får se.

? Mia

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments


Imorgon lördag är gårdsbutiken här i Dingle öppen kl. 11-13 med 20 % rabatt på allt för att fira nätbutikens 6 år, välkommen! Rabatten gäller endast denna dag och i gårdsbutiken (nätbutiken firade i februari.) Vägbeskrivning hittar du här.

MiaLikes

Comments

 Bilder med tillstånd från IKEA.

Alltså, ibland blir man förstummad. Så smarta en del är!

Jag får en hel del pressutskick eftersom jag bloggar och det mesta går ögonen förbi men en del är värt att ta en extra titt på. Som det här som dök upp i mailboxen igår från IKEA.

Trådlös laddning. Lägg mobilen på lampan och så laddas den. Fenomenalt! Genialiskt! Bravissimo!

Ja, jag tycker både det är supersmart och att det var riktigt fina produkter så jag ska absolut ta med min superintresserade make av teknik till IKEA och kika. Jag är urless på sladdar som är för korta och trasslar in sig med alla andra så det här var absolut nåt att sukta efter!

? MiaLikes

CommentsDet har varit ett par riktigt fina dagar, såpass att jag räfsade lite i rabatten igår. Kallt om händerna förstås men det som är gjort är ju gjort. Och vi har knökat med snödroppar så när Filippa kom med en liten egenhändigt plockad vit blomma så var det klart att den skulle med in och sättas i vas.

Första blomman från trädgården inne för i år! Och passande när maken fyller år imorgon, hipp hipp! Vi slängde ihop en morotskaka/tårta här på kvällskvisten som förhoppningsvis ska smaka imorgon!

? Mia

Likes

Comments