Igår kom lite nyheter och påfyllning till butiken, bland annat de populära kanindockorna som nu även har en kompis i mint!

Imorgon SÖNDAG (obs dagen och tiden!) har gårdsbutiken här på Öståkersvägen 1 i Dingle öppet kl. 14-16, välkommen!

? Mia


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments


Nu är detta fönster prytt med en tomte istället men dessförinnan såg det ut såhär. Inne hos Filippa förstås. Jag hittade en rar liten girlang med fjärilar på Rusta för en guldtia eller två som jag hängde upp i fönstret, tyckte det blev rätt sött!

Kaninlampa och ljusslinga hittar ni i min butik.

? Mia

Likes

Comments

De där halvmörka dagarna när det är som ruggigast ute är väl inte sådär helroliga direkt men vet ni vad jag har gjort nu..? Jo, jag har smusslat upp adventsljusstakar i fönstren så nu är det lite roligare i alla fall. Och nu väntar jag bara på snön, det sägs att det ska bli en riktig vargavinter och att snön kommer i mitten på december. Så nu väntar jag! Fast snöa får det helst bara göra när maken är hemma så jag slipper skotta..

? Mia

Likes

CommentsVi fick en pall med keramik och textil från Ib Laursen igår till butiken, ljuvligt! Kika gärna!

? Mia

Likes

Comments
Sedan Filippa var yttepytteliten har hon vägrat täcke. Och kudde.. Men jag tycker att närmar man sig fyra år så borde man kanske snart börja med det? Så jag testar ibland. Hon provar, gosar ner sig, jag frågar - känns det bra och jo, hon nickar. Så drar vi igen dörren, tajm att sova, så tar det typ 30 sekunder tills hon ropar mammaaaaa, jag vill inte ha täcke och kudde. Nähänä..

Hon sover på en gigantisk kudde som heter Sven. Eller vovve rättare sagt. På underlakan. Utan en tillskymmelse till täcke. Men visst, sover gott, det gör hon ju, oftast. Så jag fortsätter väl att fråga nån enstaka gång ibland, tjejen kan väl inte sova såhär tills hon blir 15..

Tills dess lägger jag numera på överkast i alla fall och en kudde så får jag stoppa om på dagarna istället!

? Mia

Likes

CommentsNä, så värst många soltimmar i november blev det ju inte så när den väl dyker upp, som i lördags och idag här i Dingle så blir man barnsligt glad! Särskilt när dagen började med ösregn..

Så medan dottern sover en stund och huset badar i sol ska jag sätta mig en liten stund nu efter mina jobbtimmar och pusta lite. Det blir en fin promenix i sol lite senare!

? Mia


Likes

CommentsDet eviga påfyllandet av Maileg, som mina kunder älskar dessa grisar, änglar och kaniner (och lite annat)! Hemskt skoj!

Och nu kom flygfraktbilen igen med några lådor fullproppade med dessa raringar till butiken. Tre nyheter dessutom så kika in!

Missa inte att jag har öppet imorgon lördag kl. 11-13 i gårdsbutiken här i Dingle! Vägbeskrivning finns på www.elliscorner.com

? Mia

Likes

CommentsTänk, jag tröttnar aldrig på att titta på när andra lagar mat och bakar. På tv alltså! Finner det otroligt rogivande och inspirerande.

Och dessa saffransbullar ser vanvettigt goda ut, kanske ett alternativ eller komplement till lussekatterna..?

? Mia

Likes

CommentsGammalt och slitet är så vackert tycker jag. Oavsett var höll jag på att säga, det kanske inte stämmer men i de allra flesta fall. Som på det här gamla skåpet som varit kassaskåp från början, därefter isskåp (kylskåp) och numera står det i vårt vardagsrum. Och minner om gamla tider..

? MiaLikes

Comments