Förr pysslade jag ofta, numera är det nog bara till jul och då i julkortsform. Men enkelt är det finaste tycker jag! Vita dubbla kort från Granit (som öppnar webbutik i november 2013!), en kalligrafpenna, framkallade fotografier, lite lim och sedan ett rödvitt snöre knutet runt om. Vips så är man klar!

Åsså passar jag på att önska er ett gott nytt år! Vi ska nog kika på ett hus lite så smått på nyårsdagen och se om det kan vara nåt för oss.. Wish us luck!

Mia

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

CommentsJulen går mot sitt slut och ett nytt år står runt hörnet och väntar. Detta årsskifte är mycket spännande, eller rättare sagt nästkommande år vad som komma ske. Vi letar ju hus som ni säkert vet och har ett par som vi är lite intresserade av. Sånt som det pirrar lite i magen av men vi får se om det blir något utav det, inget är som väntans tider sägs det!

Julen var tröttsam för min lilla tjej som inte var riktigt på tiptop, förmodligen en elak tandebisse som levde rövare. Då är det skönt när vardagen kommer tillbaka även om jag gärna drar lite på julen i år, är nog rätt ensam om det i bloggvärlden där de flesta plockar ned den nu. Jag tycker om doften av hyacinter och gran, pepparkakor och glögg så nä, den får stanna ett tag till.

Hur gör ni - jul lite till eller stuvar ni undan allaredan?

MiaLikes

Comments

Bilder med tillstånd från tidningen Lantliv. Ur nr 14/12. Av Anna Truelsen. Foto Carina Olander.

Fler bilder från Pernillas vackra hem som funkar hela vintern lång tycker jag. Grankvistar, kottar, hjärtan och stjärnor - dekoration som funkar lite längre än över nyåret. För visst är det fint att minna om den årstid vi bor i för stunden och inte bara tänka framåt?

Mia

Likes

CommentsEtt litet filmtips såhär passande inför nyårshelgen med tanke på titeln och dess innehåll. Helt ok film tycker jag med bra skådisar!

? Mia

Likes

Comments


Att jag har en dotter med en oerhört stor skopa humor i visste jag sedan tidigare. Så egentligen borde jag inte bli förvånad över att ett pepparkaksbak på självaste julafton spexades bort. Eller i alla fall framför kameran. När den stängdes av försvann tjejen fortare än illa kvickt och maken, nä, han var visst inte så värst intresserad han heller när dottern försvann. Så gissa vem som fick baka ut de små bruna kakorna..

Hej svejs förresten, hoppas ni haft en alldeles underbar jul och att nyåret blir likaså. Vi var alldeles allena, egentligen vankades det besök på juldagen men det blev det inget av pga sjukdom tyvärr.

I detta hus är det dessvärre jobb i mellandagarna som gäller, lite sotis på alla er som spenderar en lång ledighet tillsammans med era familjer men tre dagar till i nyår får vi ihop i alla fall och ska mysa alla 3 igen!

? Mia

Likes

CommentsDet översta kortet blev utskickat som julkort i år och nu gissar jag/hoppas på att alla har fått sina?

Hursomhelst är det nu nedräkning.. Julgranen ska kläs, första biten skinka ska ätas och vi ska inleda en ny tradition att baka pepparkakor alla tre, får se hur det går - laddar för lite kletigt bestyr men ett mysigt sådant!

Från oss alla - till er alla - en riktigt god jul!

? Mia

Likes

Comments

Snöflingor dalar ned i skyn och jag jublar lite stilla, hoppas hoppas det blir mer! I huset står granen så grön och grann, vi tog in den igår kväll i isande kall rå kyla men väntar lite med att pynta den.Världens enklaste krans hänger på ytterdörren, två kvistar granris med ett rött band om. Det börjar likna jul!

I Filippas rum får dock plasten leva ett år till, det känns lite lugnare så. Nästa år kanske..

Nu vankas städning och julmatpyssel så tjing på er fina bloggvänner!

? Mia

Likes

CommentsPåfyllning av flaskor från Lilla Bruket har kommit till butiken och en nykomling är doftljuset som luktar gott av mörk vanilj! Ceratet är restnoterat och kommer efter nyår.

? Mia

Likes

Comments


Vårt hus i vinterskrud för några dagar sedan men tyvärr är snön puts väck och jag kommer sakna den särskilt till jul. Eller rättare sagt hela vintern, det är liksom hela tjusningen med denna årstid att det är vitt på marken. Lite barnsligt kanske men alla är vi nog små innerst inne tror jag! För visst vill vi ha en vit jul, lite kyla och vacker klarblå himmel? En marschall utanför ytterdörren, granen står så grön och grann i stugan och de levande ljusen brinner..

? Mia

Likes

Comments