Färgval är temat för dagen i Inspirationsfabriken som jag är med i.

Åå vad jag känner mig tråkig när jag tänker färger. Vitt är ju min favorit! Det är väl egentligen inte ens en färg påpekar en del och har väl rätt. Men spelar det nån roll? Eller är det så tråkigt? För mig betyder favoritfärgen VIT  ljus, sol, pepp och skönhet.

Sicken tur att vi är olika ändå, visst hade det varit tråkigt om alla hade tyckt samma?

Vilken färg är din favorit?

? Mia


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Bilder med tillstånd från Ellos.


Det finns ju så otroligt mycket sött på klädfronten för de små - har ni sett sötare för de minsta till jul? Finns på Ellos!

? Mia


Likes

Comments

Bild med tillstånd från Ikeabloggen Livet hemma.

Ikeabloggen tipsar om snyggt invirade smarrigheter och jag är en trött och lite sötsugen tjej i helgen så jag skulle mer än gärna sätta i mig ett par av dessa. Visst blir allt lite roligare med vacker förpackning?

Och eftersom jag är trött blir det ingen egen bild till Inspirationsfabriken, sorry - men denna var väl inte så dum ändå?

Mia

Likes

Comments
Alla bilder med tillstånd från Kronfönster

Som ni vet så letar vår lilla familj efter ett nytt boende. Vi har ingen brådska, vi har det väl egentligen bra som vi har det men vi har också egentligen vuxit ur vår lilla trea. Vi bor ju trots allt inte bara tre här utan även två företag.

Och med det öppnas nya dörrar, nya val ska göras. Ett helt nytt boende på ett helt nytt sätt som vi inte är vana vid. Än har vi inte kommit dit men det kan gå fort, hittar vi huset med stort H så kan det gå snabbare än man kan tro.
Självklart kan det också bli så att det istället för att köpa hus blir till att bygga hus. Och med det öppnas ännu fler dörrar, rent bokstavligt talat. Också helt nya val vi inte är vana vid.

Något jag tycker är så vackert är att bevara och anpassa. Att ett gammalt hus får behålla sin gamla stil med gammaldags fönster i  nyproduktion och inte förstöra dess utseende. Eller att bygga nytt i gammal stil, ja - ni vet ju, jag har ju en förkärlek för vackert och gammalt!
Kronfönster är ett svenskt familjeföretag som har egen tillverkning av fönster, dörrar och isolerade uterum. De tillverkar själva och levererar utan mellanhänder - ett personligt bemötande, sånt gillar jag! Dessutom kan de hjälpa dig med designen så det passar dig! En länk jag lägger i min mapp för kommande tider.

Beställ via webbshoppen, räkna fram själv eller begär offert på mått som passar just ditt boende. Snygg produktion som levereras hela vägen hem till dig!

Mia

Likes

Comments
Påfyllning av Maison Belle kom igår till butiken! Och du missar väl inte deras julrengöring - underbar.. Och säljs i en rasande fart så vill du inte bli utan är mitt tips att beställ din flaska i god tid innan den tar slut!

Mia

Likes

Comments

Bild med tillstånd från Ikea Livet hemma

Jag gillar när det finns själ, tanke och hjärta bakom varenda pinal. Att inte skaffa något bara för att utan för att man tycker om. Vad det än gäller. Varför ska man ha bråttom? Tid finns ju alltid, eller hur?

Från schackrutigt golv till mörkt målade väggar (även om jag hade valt ljusa), till gammaldags badkar, vackra fönster och snygga badrumsmöbler (som gärna får flytta in hos mig). Kristallampa i taket. Lite oväntat men varför inte?

? Mia

Likes

CommentsBild med tillstånd från Vileda

Grattis Caroline och Anders som vann varsin 1 2 Spray Mini med sina härliga nomineringar;

"Jag tycker inte hösten är särskilt tråkig...Lövens alla fantastiska färger försöker jag fånga på bild, vilket färgschema! Med rejäla regnkläder och varma kläder blir regnpromenader med hunden riktigt mysiga. Springa runt i skogen, eller bara sitta och lyssna på dripp-droppande, en tid för eftertanke. Sedan kurar vi ihop oss i soffan och njuter av film, bläddrar bland sommarbilder och drömmer oss tillbaka och samtidigt börjar planera inför allt spännande som ska hända i vinter. Så kort och gott - för att få hösten mindre tråkig hittar vi de små sakerna som gör den fantastisk och suger på de karamellerna en lååång tid :)"

"Jag är gärna med :-) Ja, vi män bör också städa.
För att få hösten mindre tråkig hoppar vi i lövhögarna tills vi inte orkar mer och då går vi in,inne tittar vi gärna på film och tänder mysbelysning i lyan.
Ha De!"

Tack till Vileda och tack till alla som tävlade! Och håll utkik, en ny tävling startar i dagarna..

? Mia
Likes

Comments
Bild med tillstånd från Haléns

Tack för filmtips! Ska genast kollas upp.

Tajm att leta julbelysning till Filippas fönster. Adventsstjärnan vi hade hängande där förut när det var arbetsrum funkar inte längre då hon har rullgardin.

Hitta den rätta är aldrig enkelt, inte för mig i alla fall. Och i det här fallet vill jag gärna att den ska vara lite flicksöt men samtidigt helst inte kitchig, det är inte riktigt min grej. Men denna på Haléns var väl rätt söt? 149 spänn är väl som hittat!

? Mia

Likes

Comments


Ååå vad jag är trött just nu så idag blir det en snabb kvällshälsning, till er alla från mig och unga fröken W.

Skulle vilja ha massa tips på bra filmer inför novembermörkret. Har ni några förslag?

Ha en finfin kväll!

? Mia

Likes

Comments