Sista augusti och med det är väl sommaren förbi. Men visst kan vi få finfina dagar i september! Snart nalkas vår bröllopsdag och när vi gifte oss för nu snart åtta år sedan var det riktigt fint väder, jag kunde ha bara axlar och bara en tunn sjal över min klänning.

Så fram för härliga septemberdagar och vackra höstfärger, det ser jag fram emot!

? Mia

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments
Bild med tillstånd från tidningen Älskade hem. Foto: Blomsterfrämjandet


Även om det snart är september och hösten är på intågande så är det fullt upp fortfarande i trädgården tycker jag! Snart tajm att tänka på vad man ska byta ut sommarblommorna i krukorna till.. Den vanliga ljungen vore roligt att byta ut mot något helt annat än vad jag brukar.

Nån som har nåt tips? Helt nåt praktiskt och lättskött..

? Mia

Likes

Comments

Fler underbara kuddar från Soul of Himla - nu i färgen Winter och handduken Fina (funkar fint både i kök som badrum) från Himla nu i butiken! Mer från Himla kommer längre fram i höst!

Mia

Likes

Comments


Gränslös, ovillkorslös k ä r l e k - från månen till stjärnorna och tillbaks igen!

Mia

Likes

Comments
Bild med tillstånd från Par Courrier


Ibland är det bra att stanna upp, tänka till och njuta av det man har. Det är så lätt att glömma nuet som väl är bland det viktigaste vi har! Utan det har vi inget imorgon.. Har man inte tid att pausa är det nog tajm att tänka om!

Snyggaste timglaset finner du hos Par Courrier.

Mia


Likes

CommentsNyblom & Kollén är väl ett företag som inte behöver presenteras längre förmodar jag. Älskade svenska klassiska textilier som aldrig går ur tiden och som tacksamt och flitigt kan användas generation efter generation. Med sina textilier representerade nu i 13 länder och med 15 år på nacken känns det som att de är här för att stanna. Alltid.

Och vackrare kan de inte ha bosätt sig - på anrika Stora Holm i Tuve utanför Göteborg där man riktigt kan höra historiens vingeslag i de gamla byggnaderna som nu inrymmer inte bara Nyblom & Kolléns verksamhet utan bland annat även café, restaurang och daghem.Jag har fått äran att göra en tävling i samarbete med Nyblom & Kollén där du har chansen att vinna en av höstens nyheter, ett kuddfodral Ernst i valfri färg.

För att tävla:
Gillar du Nyblom & Kollén på Facebook
Skriver en kommentar till inlägget där du berättar vilken färg på kuddfodralet du skulle välja om du vann.
Och även skriver var deras lagerbutik samt kontor finns.

Vill du länka med din blogg är det förstås alltid välkommet men inget måste.

Lätt som en plätt hoppas jag! Tävlingen pågår till och med 9 september. Lycka till!

Mia

Bilder med tillstånd från Nyblom & Kollén. Fotograf: Carina Gran 
Likes

Comments

En av mina favoriter just nu i trädgården som blommat hela sommaren lång - b l å k l o c k a! Har precis lärt mig att om man plockar bort de som blommat över så förlänger man säsongen lite till. Så här ska plockas!

Mia

Likes

Comments

Vet inte vad jag fått för blommor men rasande söta! Påminner om luktärt men de doftar inte...?

? Mia


Likes

Comments
Bilder med tillstånd från Bruka


Jag har många favoritmärken bland inredningsföretagen, en del ser ni förstås i butiken!

En storfavvis är Bruka som gör vanvettigt fina möbler och inredningsdetaljer. Inredningsdetaljer från Bruka har jag en del men jag hoppas en dag både äga några möbler samt kanske rent utav ha dem i gårdsbutiken som jag förhoppningsvis kommer öppna snart. Drömmar är ju faktiskt till att förverkligas eller hur?

Har ni några inredningsfavoriter?

Mia

Likes

Comments

Bild med tillstånd från Alvhems mäkleri


Under de år jag studerade bodde jag i två små, minimala ettor. Praktiskt när man pluggar förstås och inte har så mycket pengar men såhär i efterhand förstår jag inte hur jag stod ut, det var ju så litet!

Tänk om man hade haft det såhär snyggt, fönstren är ju fantastiska!

Mia

Likes

Comments