Bild med tillstånd från Ikea
Tack för era rara hälsningar till min mamma! Hon mår bättre men har gått igenom en rejäl pärs så nu är hon hemma igen från sjukhuset och vilar upp sig.

Har ni sett vilken snygging, perfekt till tvättstuga och badrum! Lägger på minnet för min framtida tvättstuga och hoppas att den finns kvar i sortimentet tills dess..

Hemnes - nyhet på Ikea och finns även i svartbrunt!

? Mia


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Bild med tillstånd från tidningen Lantliv, nummer: 6/2012 . Foto: Johan Sellén.I väntan på det där huset med stort H så insuper jag vackra hus och miljöer på nätet. Och visst är det nåt visst med ett hus med röda knutar? Får definitivt mitt hjärta att klappa lite extra, särskilt om det har några år på nacken!

Och det där med att kunna hänga tvätt ute, älskar det! Just nu hänger min tvätt ute på en liten tvättställning och blåser torrt i solskenet men längtar tills jag får lika mycket plats som denna familj!

? Mia


Likes

Comments

 
Foto: Martin

Bläddrar igenom kort och ska försöka ta mig i kragen och framkalla lite grann och göra en fotobok över Filippas första år. 


För drygt ett år sedan såg min lilla snutta ut såhär - herregud, vad tar tiden vägen? Om en vecka blir hon 1 1/5 år! 


 ? Mia

Likes

Comments

Så blev det pinnstolar till slut. Lite lättare att bara torka av stolsitsen när det kladdas och stänker mat dagarna i ända mot de tygförsedda Leksandsstolarna som vi haft överdrag över som måste tvättas. De sistnämnda är nu uppställda på mammas och pappas vind så när vi flyttar har vi 8 st sådana till ett matrum. Den som spar han har!


?
 Mia


Likes

Comments

Söta, små och oemotståndliga! I samma stuk som mitt gamla krus och har fått ta plats i kökshyllan med socker i den ena medan den andra står tom än så länge. 35 kr styck på Ikea - som hittat!

?
 Mia

Likes

Comments

Bild med tillstånd från Alvhem
Minns ni den lilla förvaringen bakom skärmdörrar som jag visade häromdagen?

Här kommer en annan variant, snäppet snyggare tycker jag! En liten nisch återigen med enkla hyllplan och sedan ett par vackra dörrar - vips så har man en ursmart dold förvaring för vad man än vill! Litet skafferi, skodon, leksaker, alla dina vaser och ljusstakar - ja allt som ryms passar ju!


 ? Mia

Likes

Comments
Absolut finaste trädgårdsstolen fick vi av svärmor och svärfar för en tid sedan, en gammal stol de tänkt göra sig av med. Helt underbar! Numera i vitt, snälla svärfar målade om den bruna stolen till vitt för oss och den passar perfekt till vårt trädgårdsmöblemang från Ikea i samma stil fast ett gäng decennier yngre. 


Våra rottingfåtöljer har gjort sitt efter att ha stått ute året om i 5 1/2 år nu så snart sitter nån rakt igenom sitsarna.. Det är väl ingen som har en liknande stol som den vita gamla..? Att sälja till mig?

? Mia

Likes

Comments

Bild med tillstånd från Leilas General StoreFörvisso är det drygt ett halvår kvar tills Filippa fyller 2 år (!) men trillade över de sötaste dekorationerna till cupcakes:en (bakar nästan alltid cupcakes till bjudningarna). Och visst vore det synd om de tog slut dessförinnan till vår lilla ballerina?

Fler varianter finns här.

? Mia


Likes

Comments

Bild med tillstånd från Drömhem och Trädgård

Vackert och romantiskt som i en saga omgivet av prästkragar och lummig grönska. Så fint lusthus!

Måste inhysa de mysigaste kalasen, middagarna och fikastunderna helt klart! Men så får man hosta upp 50 000.. Nja, de lägger jag nog faktiskt hellre på nåt annat hur vackert det än må vara..

? Mia

Likes

Comments