Lyktor och ljusstake från butiken.

Vi släcker ikväll kl. 20.30, gör du?

? Mia

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

CommentsFilippa älskar att bläddra och titta i böcker så när jag fann dessa blev jag riktigt glad. De klassiska barnvisorna. Söta, små, behändiga i formatet och lätta att ta med i bilen eller på resande fot. Och så kan man sjunga till förstås - Imse vimse spindel, En sockerbagare, Ekorrn satt i granen och många fler visor i bokform.

Fina presenttips dessutom!


Och ikväll - Let's dance på fyran och The Good Wife i sjuan!

? Mia

Likes

CommentsDet blev helt plötsligt lite rosa toner i köket när de beställda sakerna från Leilas butik kom för ett tag sedan. Blev supernöjd med emaljkastrullerna men inte med ugnsvanten som kändes stel, otymplig och svår att använda så den åkte tillbaka. Synd dock för den var rasande snygg!

? Mia

Likes

CommentsÄr verkligen en sucker för keramik och porslin och jag älskar kannan från Västergården, så enkel men så vacker tycker jag! Funkar både som vas, till köksredskap och som dryckeskanna förstås.(Finns i butiken.)

Videung är så otroligt tacksamt, håller hur länge som helst! Tips att ta in nu när det börjar knoppa ute eller köpa i handeln om man inte hittar!

? Mia

Likes

Comments
Idag får det också bli gamla bilder eftersom det inte blev våfflor igår då vi var inte hemma men ska försöka få till det en annan dag. Lite sylt och grädde till så blir det mums! Är alldeles säker på att vår lilla snart fjortonmånaders tjej också vill smaka. Hon sträcker på sig, sträcker ut sin lilla hand, pekar och säger eeeeeh lite uppfordrande.. ;-)

Hur äter ni era våfflor allra helst?

? Mia

Likes

CommentsDet fixas och pysslas här hemma med att få det lite mysigare i barnkammardelen, lite bättre ordning i arbetsrummet och avsluta och påbörja gamla respektive nya projekt. Allt för att få det bättre förstås!

Mörka gardiner och rullgardiner är egentligen inte my cup of tea men behövs verkligen mot den starka södersolen.

Visst ja, har nog glömt att skriva att Filippa lärt sig gå! Så nu utövas det för fullt härhemma, har inte riktigt vant mig än över att min flicka är så stor!

? Mia

Likes

Comments

Inspirationsfabriken bad oss medlemmar beskriva våra stilar. Grävde lite grann i mitt bildgalleri och jag brukar säga såhär om min/vår inredningsstil här hemma - lantlig med en touch av New England. Lite rufft, mycket vitt, en hel del brunt, gammalt, nytt, billigt och dyrt. I en salig blandning. Tror nog att det stämmer rätt bra fortfarande, jag älskar den lantliga stilen men gillar också New England/skärgård. Och vi bor ju på västkusten så det faller sig väl rätt naturligt! Tyvärr blir det inte fullt ut eftersom vi bor i hyresrätt och inte kan göra precis som vi vill. Inte än..

Hur inreder ni därhemma? Och vilken är er stil?

? Mia

Likes

CommentsNä, jag är inte sponsrad av Ica Maxi (de heller) men man måste ju tipsa om snygga och prisvärda saker, eller hur? Vi köpte en vit korg där för ett halvår sedan typ och sedan dess ångrade jag grymt att vi inte köpte en till. För naturligtvis tog de slut i ett nafs och jag trodde inte de skulle komma in igen. Tills nyligen då jag var snabb att roffa åt mig en. 129 kr för en hög korg tycker jag är ett helt ok pris och de rymmer massor av leksaker!

? Mia

Likes

Comments


Bildkollage med bilder med tillstånd från Rusta.

Gillar att blanda nytt och gammalt samt dyrt med billigt och blir helt klart sugen på en tripp till närmaste Rusta när jag ser hur mycket snyggt de faktiskt har. Synd bara att jag liksom inte har plats för allt eller typ saknar utrymme. Porslinet är jättefint och till riktigt bra priser, synd bara att skåpen redan är fulla. Eller undra om man kan knö in lite till..?

? Mia

Likes

Comments