Fullkomligt älskar inredningstidningar och skulle kunna bläddra i dem om och om igen för att hitta inspiration och vackra bilder samt miljöer. Lite synd att jag inte har plats att spara så många utan det får bli de absolut favoriterna, främst jultidningarna.

En av favoriterna är Tove Hem och Trädgård som nu bytt namn till Älskade hem, vilket perfekt namn på en inredningstidning, eller hur?

? Mia

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments


Bild med tillstånd från Ikea. Foto: Patrik Johansson/Ikea Livet Hemma

En nyhet från Ikea som jag gillar skarpt, tavlan Olunda
av Lola Frazer. Så snygg, skulle gärna försöka göra plats för den härhemma!

Visst är det mycket fjärilar och insekter i inredningen nu, hissa eller dissa? För egen del ger jag tummen upp!

? Mia

Likes

CommentsButikens andra film gjord av min käre make!

Och apropå film, ni missar väl inte CSI New York som startade för säsongen häromveckan? Kanal 5 kl. 21!

? Mia

Likes

Comments
Finns det nåt mysigare än att sitta med en liten bebis (ja, bebis kan jag väl inte kalla henne så länge till..) i knäet, snusa henne i håret och känna vad vanvettigt gott hon doftar - och titta i böcker? Jag har fått några av de som mina föräldrar läste för mig när jag var liten och någon av dessa är ännu äldre, sånt gillar jag! Tyvärr funkar inte det för små ivriga barnahänder som gärna slänger allt i golvet så de får vila på hyllan tills hon blir större. Men desto finare att titta i och jag förvånas över att jag minns varenda en!

? Mia

Likes

Comments
Ny möbel, mer yta, ljusare och mer förvaring. Vårt gamla ärvda bord ställs hos svärisarna (som nog snart får plocka ut hyra för allt vi förvarar hos dem) för kommande tider.

Och en liten tjej har redan lärt sig att öppna lådorna..

? Mia

Likes

CommentsApropå förvaring som jag tjatar om så tycker jag det är grymt bra att kunna återanvända gammalt. Den gamla drickbacken kommer från min pappa och hans syskon när de var små på -40-50-talen och är helt underbar om ni frågar mig!

Jag föredrar tyg och trä när det gäller Filippas leksaker men tydligen är det så mycket roligare med plast och ju fulare desto skojigare.. Det är väl dags att inse att alla grälla plastleksaker i regnbågens alla färger ingår i inredningen här hemma numera ;-)

? Mia

Likes

CommentsSnygg nostalgifaktor tycker jag att det är på denna serie i creme som kommit in till butiken!

? Mia

Likes

CommentsDet där med att bo på bottenvåningen är ju skönt på många olika sätt men på andra sätt är det nackdelar, som med allt annat förstås. Och en av nackdelarna är att folk gillar att glutta in, det räcker att öppna ytterdörren så är det tydligen fritt fram för förbipasserande. Sånt jag har lite ont av.. Men en skärmvägg kan göra susen, nu kan inte förbipasserande se in i lägenheten utan vi får lite privatliv. Plus att Ellis Corners lådor på väg in eller ut som står just här står lite bättre, två flugor i en smäll!

? Mia

Likes

Comments