Vi har ett litet projekt på gång med sovrummet, att göra det lite mysigt och fint för Filippa och alla hennes leksaker. Förvisso har hon inte så mycket glädje av det ännu men det är ett roligt nöje! Gratis tapetprov kommer väl till pass när det inte behövs så mycket. Fortsättning följer!

? Mia

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments


Foto: Martin

En gammal vägstump från den gamla landsvägen, helt bortglömd och alldeles allena. Lite ödsligt och nästan lite kusligt!

? Mia

Likes

Comments

Tycker jag skriver om förvaring om och om igen men här hemma känns det viktigt då vi bor trångt och litet, det blir liksom a och o. Och ibland behöver det inte vara svårare än en vitmålad korg ovanpå ett skåp så har man vips en liten förvaring för sånt som man inte behöver titta på!

? Mia

Likes

Comments
Inspirationsfabrikens nya tema för denna gång är köksfavoriter. Och vilka är mina? Joo, den nya brödrosten förstås, Kitchen Aiden absolut (även blendern), mitt ärvda gamla klaffbord (snett och vint men supercharmigt), de loppisfyndade Leksandsstolarna (står fler på mammas och pappas vind till vår matsal i vår nästa bostad) och sist men inte minst kökssoffan (som passar som ett smäck på gaveln).

Har du några köksfavvisar därhemma?

? Mia

Likes

Comments
Både jag och maken är svag för retrogrejer, kolla i butiken så ser ni säkert spår av det. ;-) Och snyggaste tandkrämen med feeling av 40-50-tal i olika smaker finner du här!

?
Mia


Likes

Comments
Farmuggen från Västergården finns i lager igen i butiken, perfekt till Fars dag 11 november!

? Mia

Likes

Comments
Jag har fått den gåva jag egentligen skulle fått när Filippa föddes (och jaaa, maken har fått sin). En fin gest tycker jag, att traditionen säger att mannen ger sin fru ett smycke när hon fött deras barn. Som morgongåvan när man gifter sig.

Nu står här en påse med ett presentkort i och jag, jag bara väntar på att vi ska iväg in till city!

Vem som vann i tävlingen om Leilas bok avslöjas imorgon!

? Mia

Likes

CommentsPressbilder med tillstånd från Ikea.

Ja, sorry alla ni som ännu inte riktigt vill kännas vid att det nalkas jul om en sisådär två månader men det går fort ska ni se! Hösten har en tendens att göra det, särskilt när man kommer på att man inte köpt alla julklappar..

Ikeas julbilder ger mig julfeeling på hög nivå. Den fina batteridrivna ljusängeln skulle jag inte ha nåt emot. Kanske har med att göra att det droppar in lite jul till Ellis också. Och att jag gärna lyssnar på Sarah Dawn Finers julplatta på Spotify..

Psst, din julwidget kan du hämta hem här!

? Mia

Likes

Comments