Inspirationsfabrikens senaste tisdagstema för sommaren är Sommarbord, fri tolkning och närmare sommaren än såhär kommer jag inte just nu här hemma.

Vackraste pionen från svärmors trädgård, visst är den vacker! Väntar ivrigt på min egen som har knoppar just nu men nänns inte ta in, den är så vacker där den står.

Idag väntar besöket hos nya läkaren vilket gör mig vansinnigt nervös, wish me luck!

? Mia

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

CommentsFler än jag som tokgillar Lindex reklamlåt?

? Mia

Likes

CommentsNågot som återkommer flitigt på min blogg är förvaring, något som jag tycker är både roligt och spännande. Älskar att fixa till små lösningar på liten yta, göra om och märka att det kan bli ännu bättre. Senast har jag gjort om i vårt badrumsskåp som förvisso redan var rymligt men nu ännu bättre. Ska återkomma till det.

Och enklare förvaring än detta kan man nog inte finna, en enkel gammal glasburk från loppis med diverse snöre och band i. Vackert, billigt, lättillgängligt och lite utav ett stilleben! ;-)

Grattis till oss alla mammor på mors dag, särskilt då min och makens förstås!

? Mia

Likes

Comments
Jag måste erkänna att jag varit lite nyfiken på om Martin tänkt även på mig inför Mors dag men jag har inte sagt ett knäpp om det. Och med beskedet häromdagen fick jag min present lite i förskott för att få tänka på nåt annat.

Den snygga retroradion från Clas Ohlson (finns också som grönblommig) såg jag på en blogg nånstans och visade den för maken mest som en kul grej men visst är den fin! Tips för dig som gillar Roberts radio men tycker den är för dyr. Nu dessutom en hundralapp billigare!

Vi har ju vår snygga retroradio i sovrummet men denna fick ta plats på hyllan över paketeringsbänken, perfekt när det packas loss!

? Mia

Likes

CommentsSTORT tack för alla era hälsningar som värmer mer än ni någonsin kan ana.. Jag vet ju mycket väl att det inte behöver betyda cancer men måste ju inse att det finns en liten risk att det så kan vara. Men det ska väl ordna sig hoppas jag och försöker lägga det där på hyllan (dvs förtränga det) tills vidare!

I butiken har det kommit in ljuvlig vacker vit keramik från Monica Johansson, bland det finaste som finns om ni frågar mig! Men det finns mycket annat vackert från andra duktiga tjejer, kolla under fliken hantverk så får ni se!

Passar på att puffa för loppiset och den stora rean som pågår just nu lördagar kl. 10-15 i gårdsbutiken utanför Kungälv, tips!

? Mia

Likes

CommentsHar hört talas om uttrycket en knytnäve i magen eller att marken rämnar under fötterna och jag vet hur båda uttrycken känns in real life.

Att få ett chockbesked om att den lilla bebis som bor i magen har dött, som vi gick igenom hösten 2010. Och nu, hos läkaren, där för något som jag inte alls var beredd på att det kunde vara så allvarligt som det är. Eller kanske är, jag vet ännu inte om cystan är god- eller elakartad. Men att bagatellisera och säga "oroa dig inte nu" är kanske inte riktigt rätt att säga till någon i det läget. Inte heller att det räcker att komma tillbaka efter sommaren för att se om den har försvunnit själv eller om jag måste genomgå behandling av något slag. Efter sommaren?? Ska jag gå i över tre månader och våndas om jag har cancer i kroppen eller inte?? Lite vänliga ord, en klapp på handen och en ny tid kanske hade varit bättre? I förhoppning om att få det sistnämnda från ny läkare som jag ska besöka nästa vecka och få en second opinion.

Gudarna ska veta att jag har gått igenom mycket i mitt liv, jag har blivit mobbad i omgångar, jag har förlorat ett barn i graviditeten, jag har blivit nedtryckt av min chef som till slut gjorde mig sjuk, blivit övergiven av vänner när vi förlorade vårt barn, gått igenom en svår förlossning med Filippa och nu detta. Livet är hårt mot en del och tydligen är jag en av dem.

Jag tänker dock fajta om det skulle vara C, jag tänker se till att bli frisk, jag tänker se till att få ett andra barn, jag tänker se till att få se min lilla familj bli gammal! Jag förtjänar inte det här! Men tills dess kan jag inte låta bli att vara livrädd, ledsen och känna mig riktigt liten och utlämnad.

I förhoppning om att det är något som försvinner själv eller är godartat lever jag just nu på hoppet och förtränger så gott kan..

? Mia

Likes

CommentsVi har fått in stjärnan i trä igen, nu även i storleken större men passa på, vi fick de allra sista exemplaren från vår leverantör och sedan kommer de inte in förrän i höst (något vitare). Endast några få ex kvar i butiken alltså!

? Mia

Likes

CommentsTävling igen, denna gång för att bloggen passerat 700 000 besökare. Tusen tack alla som tittar in, det är ju tack vare er jag känner lust att fortsätta blogga! Det betyder oerhört mycket att ni fortsätter läsa!

För första gången tänkte jag köra en tävling med leksaker, det finns ju så mycket fint även till de små! Även om du inte har barn själv så är det ju en perfekt chans att få något att ge bort i present eller julklapp om man vill vara ute i såpass god tid.

Vi lottar ut en liten rosa docksäng (mini) som inspirerats av den danska klassikern Juno och den nyproducerade Sebra, söt till de minsta dockorna och nallarna (passar Mailegs bebisar och minsta kaniner). Tillverkad för hand känns den riktigt genuin! Den rosa färgen är på tillfälligt besök så det kan vara lite extra skoj att den inte kommer finnas att köpa sedan (bara i vitt).

För att ha chans på sängen vill jag att du med blogg i vanlig ordning länkar till tävlingsinlägget och du som inte har blogg vill jag att du svarar vem som du vill ge sängen till och varför.

Tävlingen pågår till och med 14 juni.

Lycka till!

? Mia

Likes

CommentsSeriestart av andra säsongen av The Good Wife i TV4+ ikväll kl. 21!

? Mia

Likes

Comments