Bild: Mia


Usch vilket väder, här (liksom säkert likadant hos er) öser regnet ned. Trist, även om vi behöver lite regn emellanåt. Får faktiskt istället lite myskänsla och höstfeeling. Kanske för att jag gjorde en julbeställning igår till Ellis Corner och fick lite julfeeling i juli :-D Men visst är det skönt med förändringar i vädret, annars hade vi ju inte uppskattat sommarvärme och snö så mycket..

Lördag är det sista dagen med loppis i gårdsbutiken. Outleten finns kvar men flyttar in i en hörna i butiken igen och butiken har förstås öppet som vanligt mellan 10-14 i Hålta utanför Kungälv.

Tipsar om denna film ikväll i kanal 5 kl. 21 med Charlize Theron.

? Mia

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments


Bild: Mia


Nu har vi börjat kunna plocka h a l l o n, egna skördade, så härligt! Det blir faktiskt en hel del i år ser jag, så gott och så lyxigt :-) Tänk vad gott med hallon och vaniljglass! Eller bara äta dem solvarma, inte så illa det heller..

(Skål och assiett finns i butiken.)

? Mia

Likes

CommentsJulia Roberts är alltid bra, vad hon än spelar. Ikväll ser vi henne i Closer där hon spelar mot Jude Law, Natalie Portman och Clive Owen. TV3 kl. 21.

? Mia

Likes

CommentsBilder: Mia


..så synd att de vackraste blommorna blommar ut så fort. Men kanske är det därför de anses vara så vackra.. Eftersom vi får njuta av dem så kort tid.

Pionen har vi fått från farmor och farfars trädgård, från den släktgård som gick i arv i generationer i hundrafemtio år men nu är såld sedan några år tillbaka. Jag hade gärna velat låta mina barn få uppleva denna underbara plats som låg bara några meter intill det västerländska salta hav där mina förfäder levt sina fiskarliv. Sorgligt men livet är så ibland, både grymt och orättvist men det är väl så vi uppskattar de där stunderna som är lyckliga desto mer. Är det inte så? Tur är det väl att man inte kan sälja sina minnen utan de finns kvar i hjärtat för evigt, bara man vårdar dem.

(Och det märks kanske att jag är extra blödig med en liten, snart fem-månaders bebis i magen?)

? Mia

Likes

CommentsEn riktigt bra film att avsluta fredagkvällen med. I TV3 kl. 21 - Tolken/The Interpreter (Nicole Kidman och Sean Penn med regi av Sydney Pollack).

? Mia

Likes

CommentsInscannade sidor från Aftonbladet Lantligt

På den senaste tiden har det rullat på bra med Ellis Corner i press (peppar peppar) och i helgen fanns vi med på två sidor i Aftonbladets bilaga Lantligt. Jättekul!

Tack till Therese som uppmärksammade oss på detta! Och tipsa oss gärna om du hittar EC i press :-)

? Mia

Likes

Comments
Bild: Mia

Så kom då vår efterlängtade kökssoffa, trots att den skulle komma försenad i slutet av juli enligt senaste budet så kom den tidigare trots allt. Och perfekt var ju det eftersom vi får finbesök om ett par veckor men som jag skrivit tidigare, mer om detta lite längre fram. Passar fint för kortsidan på vårt gamla klaffbord. Hade det fått plats en soffa på långsidan hade vi redan haft en men det är för trångt tyvärr.

Så småningom vill jag nog ha ett fårskinn på soffan.. Hursomhelst, jag fick min kökssoffa jag suktat efter och under locket proppar maken den full med diverse prylar, två flugor i en smäll! ;-)

? Mia

Likes

Comments


Screenshot av Flügger

Att handla på nätet är jag ju en klar förespråkare för med tanke på Ellis Corner ;-) Och nu börjar Flügger sälja färg och tapet på nätet, perfekt för dem som har en bit till närmaste butik eller har svårt att hinna med att ta sig till butiken för att förkovra sig i utbudet. Och vet man inte vilken färgnyans man är ute efter beställer man färgprov, tar en titt i lugn och ro därhemma och sedan köper man den färg man fastnat för.

Kan inte bli bättre!

? Mia

Likes

Comments


Bild: Mia för Ellis Corner

Igår var vi på BMG för att titta till bebisen och se om h*n mår bra. Alldeles utmärkt visade sig, h*n växer så det knakar och såpass bra att bf är flyttat två dagar tidigare. H*n låg still i början men började sedan fäkta med sina små armar och fötter, om och om igen, vände sig sedan lite grann med rumpan mot oss, urgulligt!

Såå härligt och en så häftig känsla att få se lilla hjärtat sådär, fortfarande ofattbart men såå underbart! Att jag har en stark känsla av att det blir en liten pojke och att jag omedvetet hela tiden säger han får vi väl se om några månader om det stämmer.. ;-)

? Mia

Likes

Comments