Bild: Mia

För min del har jag varit otroligt sen med att upptäcka flingsaltet, varför vet jag inte riktigt men bättre sent än aldrig säger man ju :-D Kul med olika smaksättningar vad det än gäller förstås och den snygga födelsedagspresenten passar perfekt som förvaring till flingsaltet!

? Mia

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments


Bild: Mia

Så himla roligt att bläddra i sprillans nya Drömhem & trädgård nr 7 och få upp en sida där jag kände igen bilden på den fina klockan som nyligen kom in i butiken!

Trist att Anna blev snuvad på en finalplats (riktigt synd för visst var väl Anna riktigt bra!) och för er som vill titta ändå (jag väljer att skippa den) så går ESC av stapeln ikväll kl. 21 i SVT1.

? Mia


Likes

CommentsSöta kompisdottern S fotades för ungefär drygt ett år sedan för de fina skallrorna i vår butik. Nu ett år senare och mycket snabbare i rörelserna har hon fotats igen för några av produkterna. En underbart söt tjej som var så duktig, så snäll och rar medan hon lekte loss. Tror både fotograf och liten tjej var lika nöjda båda två och självklart fick hon arvode ;-)
Den fina handsydda kudden från Pernittengryn finner du här.

? Mia

Likes

Comments


Bild: Mia

En av mina absoluta favoriter i trädgården är löjtnantshjärtat som blommar rikligt just nu, så vacker i sin enkelhet. Jag har läst nånstans att om man klipper ned den efter blomning så kan den, om man har tur, blomma igen senare i sommar. Har inte lyckats få den att göra det trots idoga försök men ska göra ett nytt försök i år. Nån som försökt och lyckats?

? Mia

Likes

Comments


Inscannad sida från Skånska dagbladet.

Det är lite jobbigt att se sig själv på bild och se sina ord i pressen men samtidigt lite roligt förstås även om det kryper lite i mig när jag läser intervjun. I fredags fanns denna intervju med mig med i Skånska dagbladets bobilaga, det handlade om tyger!

? Mia


Likes

Comments


Screenshot från Smartson

Att jag tycker det är kul att fota kanske inte kommer som någon överraskning, tror jag skrivit det förr? Jag har ingen talang eller större kunskap men gör så gott jag kan och därför nappade jag på det erbjudande som Smartson har just nu, dvs jag anmälde mig som testpilot till att testa nya Canon EOS 550D. Det vore kul att få testa! Om jag kommer med som testpilot eller ej vet jag inte men jag gör ett försök. Vill du också göra ett försök att bli en i panelen och få behålla kameran efter anmäler du dig här.

? Mia

Likes

CommentsBilder: Mia

Tack till er som röstat på mig, vad söta ni är!

Brickan på soffbordet i vardagsrummet var en födelsedagspresent från maken. En önskad sådan från Indiska som jag såg någonstans på någon blogg i Blogglandia, minns inte var. Rar som min käre man var så lubbade han från ett Indiska här i Göteborg till ett annat när det visade sig att det bara fanns en enda bricka kvar i Götet. Gulligt, inte sant?

? Mia

Likes

CommentsBilder: Mia

i rosenmandelträdet och nu väntar jag med spänning på om de yttepytte små knopparna i vårt lilla dvärgsyrénträd orkar blomma redan i år eller om jag måste vänta tills nästa år..?

? Mia

Likes

Comments


Scannad sida från Femina nr. 6 2010.

Det är så roligt när tidningar nämner och visar produkter från butiken på eget bevåg, dvs när Ellis Corner inte varit inblandade med sponsrad tävling eller annons. Det gör det extra roligt förstås när det är en ständig kamp att försöka visa att EC finns!

I juninumret av Femina tipsar man om frökorten som finns i butiken vilket jag fick reda på av Jenny, tusen tack för tipset! Tipsa gärna om du ser EC i press någonstans!

Jag passar självklart på att också tipsa! Vill du så blåklocka, skogssmultron, förgätmigej, fingerborgsblomma eller styvmorsviol - ljuvliga blomster allesamman - så finner du dem här där du kan läsa mer om varje blomma hur och när du sår. Det är fortfarande inte försent, du kan så flera av dem nu under försommaren för årets blomning eller senare i sommar/höst för nästkommande års fägring och vad blir man gladare av än de blommor man dragit upp från frö själv?

? MiaLikes

Comments