Bild: Mia

Det enklaste är oftast det allra vackraste..

? Mia

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments
Bilder: Mia

För oss som läser många bloggar är nog namnet Minna Mercke Schmidt bekant. Hon driver bloggen Blomsterverkstad och har nu gett ut sin alldeles egna bok Blomstrande idéer. Jag fick ett exemplar av bokförlaget Semic och den är ljuvlig, full av inspiration till pyssel med växter och blommor samt vackra bilder. Vill du köpa ditt ett eget ex finner du den exempelvis här.

? Mia

Likes

Comments


Bild: Mia

Att arbetsrummet är övermöblerat väljer jag att blunda för, det finns liksom ingen annan lösning när vi bor i en trea med två verksamheter och ett privatliv som ska funka tillsammans. Jag väljer helst inredning med mycket luft emellan, rena ytor och så lite som möjligt framme. Det får dock bli i nästa boende ;-) Min käre make lägger dessutom
emellanåt gärna saker på golvet när han anser att han inte finner plats någon annanstans (istället för att g ö r a plats) vilket ger mig nippran (inte särskilt lättstädat eller snyggt) och längtar då efter fler avställningsytor samtidigt som jag vräker upp sakerna på hans skrivbordsstol eller på hans skrivbordsyta (vilket han inte gillar att jag gör förstås). :-D

Hursomhelst blir det att bygga på höjden, med högt till tak är det en fördel att kunna få upp smålådor för förvaring och pärmar på hyllplan. För ett litet tag sedan köpte jag en fin anslagstavla för att sätta upp de där komihåglapparna som gärna samlas framför datorn plus de där detaljerna man behöver ha koll på och lättillgängliga. Satte då för tillfället upp gratulationerna vi fick när vi öppnade butiken, som är roliga att titta på och minnas tillbaka..

? Mia

Likes

Comments


Bild med tillstånd från Stinas butik.

där Stina säljer Ellis Corners sortiment bjuds det imorgon lördag på påskgodis mellan kl. 10-14! Är du på shoppinghumör så åker du dit och kikar, vägbeskrivning (utanför Kungälv) finner du på hemsidan eller här.

?
Mia


Likes

Comments

Lite nygammalt plus den stora krukan som är nykomling (den stora krukan plus lyktan älskad sålde slut omgående men kommer in igen) är inkomna i butiken!

Ha en fin lördag!

? Mia

Likes

CommentsBilder: Mia

Våffeldagen, många som ätit våfflor idag men inte vi, det kanske blir till helgen istället i lugn och ro. Ni får hålla till godo med ett år gamla bilder och se hur vi förhoppningsvis har det på lördag eller söndag istället ;-) Frasvåfflor med grädde och sylt, mums så gott!

? Mia

Likes

Comments


Bild med tillstånd från TV4. Foto: Linus Hallsénius/TV4.

Jag har börjat gilla Per Morbergs matlagning, kanske inte hans yviga sätt i köket som ändå får mig att fnissa och häpna ibland (härligt uppfriskande ändå) men hans vackra hem och matidéer ger inspiration.

Förra torsdagen började en ny säsong av Vad blir det för mat?, ikväll i TV4+ kl. 21.

? Mia

Likes

CommentsMed anledning av att jag nu passerat 500 000 (jösses) så får det ju förstås bli tävling för att fira det! 500 000 = fem vinster till fem lyckliga vinnare.

1:a pris är en vacker handgjord lykta i keramik med texten Skymning (min personliga favorit)
2:a pris är 2 ljusblå kuddfordral
3:e och 4:e pris är en söt skylt med texten jardin (=trädgård på franska) och ett frökort skogssmultron
5:e pris är en söt skylt med texten jardin (=trädgård på franska)

Alla priser kommer från vår butik elliscorner.com. Största tävlingen någonsin i Hem och Lyckas historia tror jag faktiskt och en tävling i vårens och förnyelsens tecken helt klart! :-)

Som vanligt vill jag att ni med blogg länkar till tävlingen, låna gärna bilden och skriv i kommentarerna att du är med och tävlar. Ni utan blogg vill jag att ni skriver hur ni brukar betala (om du varierar dig, välj det du oftast väljer) när ni handlar på nätet (faktura, förskott eller kort) och glöm inte att ange din e-mailadress!

Tävlingen pågår till och med den 12:e april. Lycka till!

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD!

? Mia

Likes

CommentsFoto med tillstånd från TV4.

Två seriestarter ikväll - Äntligen hemma kl 20 i TV4 och Tinas trädgård kl 21 i TV4+. Tina Ahlin planterar växter i sin egna trädgård, såsom löjtnantshjärta, hosta och pioner. Till hjälp har hon Micke Alinder.

? Mia

Likes

Comments