Bilder med tillstånd från Hemmakanalen.
Övre bilden foto: TV4.

Nedre bilden foto: Daniel Röös/Meter television.


Svårt att få till det? Nåt rum du behöver hjälp med? Passa då på att söka till TV4:s Äntligen hemma för att få lite assistans. Eller kanske till Antikdeckarna om du vill veta vad dina gamla saker är värda. Har du haft otur och fått hemmet förstört av klantiga snickare finns även ett program avsett just för dig. Eller vill du bara ha en omstyling så finns det hjälp för dig också. Ta en titt på Hemmakanalen och sök till det program som passar just dig!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

CommentsBilder: Mia

..i vårt vackra men blåsiga Bohuslän längs med hav, klippor, stenar är livet!

Har märkt att mitt besöksantal sinar lite grann vilket får mig att bli lite ledsen och undra om ni tröttnat på mig? 2 1/2 års bloggande kanske är tillräckligt?


Likes

Comments
Bilder: Mia

Det piper hos svärisarna.. En 14 veckor liten tjej lever rövare med en plastboll med pingla i (favoritleksaken), ligger hemskt gärna och sover på nya husses stol, spinner loss emellanåt när det passar och vill helst ha så mycket uppmärksamhet som möjligt.. ;-) Och det får hon förstås :-D

Likes

Comments
Barnkammaren i butiken är påfylld med vimplar och stjärnor, ta gärna en titt!

Visst ja, har ju redan avslöjat att en av de nya leverantörerna i höst är Walther og Co. Nu avslöjas leverantör nummer två - Krasilnikoff! Resterande nya är tills vidare hemligstämplade men avslöjas k a n s k e alltefter vad tiden lider ;-)

Likes

Comments..på youtube egentligen muttrade maken när han kollade över sina klipp sist. Tja, sa jag, vill du ha tusentals träffar så kan du ju inspireras av dessa herrar. *asg*

Likes

CommentsÖvre bilden: Mia
Undre bilden med tillstånd från Beach House


Jag fick ett mail från Beach House som nu lanserar det amerikanska konceptet "Jersey sheets", sängkläder i jerseybomull. Att sova nedstoppad i detta materiel är vanligt i husen längs med stränderna vid Stilla havet då lakanen är gjorda för det salta och sandiga klimatet.

Den snygga minikudden som jag fick på posten gav mig förmånen att känna på materielet. Svårt att beskriva men jag väljer att citera hemsidan - mjukare än en viss sorts bomull men svalare än flanell. Lite åt satinhållet skulle jag vilja påstå, mycket mjukt och lent. Vet att maken skulle jubla över ett sådant påslakanset, han som gillar satin skarpt. Att materielet är långlivat genom dess produktion och tester gör det definitivt inte sämre.

Något att hålla utkik efter helt klart!

Likes

Comments
Tack alla ni som länkar till Ellis! Och för er som länkar till butiken kan jag tipsa om att det finns färdiga "knappar" (uppdateras med jämna mellanrum) under fliken Knappar i butiken. Bara att spara ned och länka vidare till elliscorner.com Kanske lite roligare än logon ;-)

Vill du länka? Maila då till info@elliscorner.com och berätta att du gör det så får du en länk tillbaka i butiken!


Likes

Comments


Bild med tillstånd från TV4. Foto: Nordisk film/TV4.

1848 vill en New York-bank anlägga en järnväg genom Mexiko och köper upp mindre banker runt om i landet för att kunna vräka skuldsatta människor som bor längs den sträcka där järnvägen ska gå. Två starka kvinnor väljer att ta lagen i egna händer. Maria (Penélope Cruz) och Sara (Salma Hayek) börjar råna de banker som blev uppköpta för att kunna hjälpa de familjer som blivit vräkta. Snart har de dock bankens hantlangare efter sig..

Se filmen Bandidas ikväll kl 20 i TV4.

Likes

Comments


Minns ni mitt pyssel med Alfort & Cronholms snygga Alkor kontaktplast på diverse ting? Nu lottar jag i samarbete med just Alfort & Cronholm ut en valfri väggdekor från varumärket Home Decor Line till en lycklig vinnare. Home Decor Line erbjuder självhäftande dekorer för väggar, fönster, kakel och porslin.

För att tävla länkar du med blogg till tävlingen (låna gärna tävlingsbilden) och du som inte har blogg går in på sidan och väljer den väggdekor du skulle välja om du vinner. Tävlingen avslutas den 5 september kl 11:00 och vinnaren meddelas per mail samt presenteras här på bloggen. Lycka till! TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD.


Likes

Comments