Tävlingarna duggar numera tätt i bloggvärlden och jag föll även för den trenden..
Köpte något enkelt, litet i en butik och eftersom det ska skickas funderade jag lite grann på till vem och när. Men så slog mig tanken, klart att en av er ska få hälsningen! Dock, det finns ju självklart ett krux, så måste du svara rätt på följande fråga;
Finn ett fel, det är alltså något av dessa föremål som särskiljer sig från de andra. På vilket sätt? Vid flera rätta svar gör jag en lottning och vinnaren får en sommarhälsning på posten. Lycka till!

Glöm inte att skriva vilken bild ni väljer och varför! Tävlingen avslutas söndag kl. 21.00.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Utmaningen jag fick från Jea är nu äntligen färdigställd;

? ? ? ?

Nämn något som gjorde dig glad igår: Såg att physalisplantan är på gång med frukt!
Vad gjorde du kl 08 imorse? Sov.
Vad gjorde du för 15 min sedan? Tittade på teve.
Det sista du sa högt? Ska vi gå och lägga oss?
Vad har du druckit idag? Saft, vatten, te.
Vad var det senaste du åt? En nektarin.
Vad var det senaste du köpte? Hyllplan till förrådet och lite annat smått på Ikea.
Vad är det för färg på din ytterdörr? Grön.
Vad är det för väder hos dig nu? Regn, som vanligt just nu..
Godaste glassmaken? Varierar beroende på humör mellan jordgubb och choklad.
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Jepp.
Sover du tungt? Nej.
Drömmer du mardrömmar? Ja, tyvärr nästintill varje natt.
Trivs du med ditt jobb? Jag har inget jobb för tillfället utan är sjukskriven.
Favoritklädsel? Myskläder.
Favoritlåt just nu? Josh Grobans February Song.
Vad ser du om du tittar till höger? Tittar då rakt in i väggen.
Vad gör dig glad just nu? Att maken är ledig och är hemma för helgmys med mig!
Vad ska du göra härnäst? Sova (skriver detta sent fredag kväll).
Höger el vänsterhänt? Högerhänt.
Humör just nu? Jodå, rätt hyfsat.
Favoritgodis? Marabouchoklad.
Kläder just nu?
Kjol och topp.
Sommarplaner? Njuta i nya hemmet med maken och mysa över det faktum att vi tömt de sista lådorna! Småtrippar för att utforska nya närområdet/bostadsområdet. Besöka våra familjer och vänner.
Hur många kuddar sover du med? En.
Spelar du ngt instrument? Nej.
Morgon eller nattmänniska? Tyvärr har jag på senare år blivit nattmänniska.
Vad är viktigast för dig? Just nu att bli frisk och att vi två kan bli tre.
Är du kittlig? O ja!
Snarkar du? Det händer enligt mannen, aldrig enligt mig ;-).
Stjärntecken? Vädur (men skulle egentligen varit oxe).
Äckligaste insekten? Tvestjärt.
Stökigt el välstädat? Välstädat.
Längtar du mest efter nu? Mysa i sängen en liten stund med en ny inredningstidning innan det är dags att släcka.

? ? ? ?

Och nu skickar jag vidare utmaningen till
Newht
Modern country
och Jennys hem och harmoni

Likes

Comments..är jag allt! Sladden till lampan hade hängt löst i ett par månader uppskattningsvis och jag hade frågat maken flertalet gånger vad vi skulle fästa den med. Han som varit så noggrann med att sladdar ska vara strikt anslutna till vägg alternativt något annat verkade ha tappat sugen för det där. Jag undrade om det inte skulle funka med såna där klämmor som man har till en bunt papper. Näää har jag fått till svar, de är för små i omfånget, det går inte! Men när vi var inne i en butik som sålde sådana frågade jag igen och visade, njaee fick jag till svar då.. Dock betydligt mer tveksamt.. Hursomhelst så slutade det med att vi kom hem med några stycken och jag fäste sladden.. Gissa vem som var nöjd och sa vad-var-det-jag-sa!? ;-)

Likes

CommentsEfter förfrågan fick jag ett tips om vad man kan göra med rabarber vilket jag nappade på efter att ha fått med mig lite grann från mamma. Hade inte några större förväntningar men tyckte det var värt ett försök åtminstone. Koka upp rabarber tillsammans med vatten och socker tills de går sönder, sila sedan bort moset och kyl saften. Egentligen kan man ha kvar moset i saften då man får en nyttig och smarrig soppa/saft men eftersom jag ville förära maken en alkoholfri sommardrink efter jobbet igår så tyckte jag det vore snyggare såhär. En jordgubbe som piff och voilá!

Likes

Comments


Bild: Cablefreak

Hihi, jag pendlar friskt fram och tillbaka mellan midsommar, jul och så tillbaka till sommaren igen ;-) Det gäller att vara flexibel och hänga med i mina svängar! :-D

Ni minns väl mitt nyckelpigehus..? Fick med makens hjälp satt upp det för ett litet tag sedan (har bara inte blivit av att visa) och numera är det fritt fram för inflytt! Hoppas på flertalet hyresgäster och att de ska trivas riktigt bra. Ännu bättre vore det ju om de kunde se det som en fristad över vintern. Tror nog att jag är en kanonbra hyresvärd ;-)

Måste bara tillägga att jag och maken delat på vår första egna odlade smulgubbe för året! Tror den heter Sara men är dock inte säker eftersom jag är så tankspridd att jag inte noterat namnen eller platserna. Hursomhelst, mycket god!


Bild: Mia

Likes

Comments

Nej visst ja, det är ju inte än.. ;-) Men exakt 6 månader tills julafton är det idag! Och i år ska vi ha en egen julgran, har köpt lite pynt till den då och då på realisationer och vid tillfällen jag hittat nåt. Lycka!

Likes

Comments


Bilder med tillstånd: Magnus Olsson

Ramlade in på en hemsida och fastnade för Magnus Olssons fantastiska bilder. De jag visar var de jag föll pladask för, hundvalpar och kattungar är ju det sötaste som finns men just dessa kort hade nåt extra. Rekommenderar därför starkt ett besök till hans sida för att se fler fotografier. Inte bara från djurvärlden utan andra kategorier såsom människor, macro och natur.


Bilder med tillstånd: Magnus Olsson

Likes

Comments


Bilder med tillstånd: Escape

Som så många andra gjort så har även jag nappat på bloggtävlingen Escape utlyst. Men jag ser ju att det är egentligen lönlöst att ens försöka då jag inte ens kommer i närheten av antalet besökare vissa bloggare har. Nåväl, har jag försökt kan jag inte gräma mig i alla fall. Så jag länkar till butiken med det vackra utbudet av interiördetaljer och möbler samt hoppas att Escape får några kunder genom mig eller i alla fall lite reklam/klick ;-)

Men om du vill, klicka gärna för mig här och du bidrar till mina chanser att vinna!


Bilder med tillstånd: Escape

Likes

Comments


Bild med tillstånd från SVT. Foto: Kent Halttunen/SVT

Har förstått att det är en del som inte får in SVT alternativt missade första avsnittet av Sommartorpet. Vill därför uppmärksamma er på att det går att se programmen på SVT:s hemsida:

asx
ram

Programmet sänds på måndagar så kika in på hemsidan för att se och klicka på webbtv. Dock vet jag inte exakt när de läggs in.

Likes

CommentsTill den nya soffan (må den gamla ha fått en trevlig ny ägare som vi sålde den till) så köpte vi fyra nya kuddar. Två bruna och två vita och jag är glad i dem, särskilt som mina favoritfärger representeras både i soffan och kuddarna - vitt och brunt! De vita kuddarna är av märket Au Maison och köptes på Haga hem i Göteborg. De bruna köpte vi på relativt nyöppnade Bolagret på köpcentrat 421 där soffan av märket Furninova också kommer ifrån.Så till sängen köpte vi för ett par månader sedan ett par prydnadskuddar och pläd - maken älskar USA-temat (han har jobbat i Staterna och gillar landet) och jag gillar det skarpt jag också! Och slutligen fann jag min vita kudde (av märket Sufraco) jag kikat efter lite så smått - till den gamla karmstolen i sovrummet. Tyckte den var hemskt söt och eftersom vi vid inköpstillfället hade rabatt i butiken så var det liksom inget snack om saken ;-)

Likes

Comments