TID: 10:13

I dag dro vi en tur til West Village, der vi tilfeldigvis gikk forbi det kjente lunsj-stedet "Butcher's Daugther" og tenkte at vi like så godt kunne gå innom og spise litt in-between lunsj. Atmosfæren der inne var så stilig, servitørene var utrolig hyggelige og maten var så digg!De hadde så mye digg på menyen, men måtte selvfølgelig prøve den kjente "Avo toast"! Amalie, venninnen min, gikk for en smoothie - begge var helt amaziiiing. Det bare smelta på tunga :-) Prikken over i'en var vannmelon, som jeg har fått skikkelig cravings på siden jeg flyttet hit. Det er helgegoddisen sin det!


GIVE ME THAT RECIPE....


Området rundt i West Village er så fint og rolig - noe du ikke finner overalt ellers på øya. Vi gikk en koselig gåtur herfra og helt hjem til Financial District!


Skal du spise frokost eller lunsj i New York, så anbefaler jeg absolutt Butcher's Daugther - knallgodt! Jeg kommer helt sikkert til å dra hit igjen, for den avo-creamen var helt himmelsk.... må få tak i den oppskriften!! Anyone?

Nå skal jeg sitte litt med skole igjen... her er det et helt annet system enn i Norge, finnes ikke noe skippertak for å si det sånn. Men mer om det senere!

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

  • 16 lesere

Likes

Comments

TID: 19:51

I dag bestemte vi oss for å utforske Chelsea området - rettere sagt Chelsea Food Market - som vi har hørt så mye fint om. Og det levde aboslutt opp til forventningene! Heldigvis hadde vi spist lunsj før vi dro, for her var det maaange fristelser...Gammel murstein og industrielle deler blandet med moderne spisesteder ga bygningen et veldig rusikk-preg. Alt fra burgersjapper, butcher's og sjokoladedelikatesser til kles- og interiørbutikker med importerte produkter. Det var så mye kult å se, utrolig gjennomført!


L I G H T S


Nå er jeg over gjennomsnittet interessert i mat, men anbefaler alle å ta turen innom når dere først er i New York! Her er det mye amerikanske matvarer å smake på - på et og samme sted.

  • 22 lesere

Likes

Comments

TID: 10:15

Ikoniske Central Park er et must å besøke når man er i New York - og med god grunn. Parken er gigantisk og så fin! I tillegg er det fint å se noe grønt når ellers alt som er på Manhattan er skyskrapere. Det er veldig idyllisk med så mange mennesker som har piknik eller møtes for å spille volleyball, i og med at det er Labor Day var parken stappfull.

Vi tok subwayen opp til Lexington Avenue, som er ca. en 5 minutters gåtur til Central Park.

Metropolitan Museum of Art har jeg enda ikke besøkt, men det blir nok av tid til det senere. Her er også de berømte "the steps" fra Gossip Girl.

Håper været holder seg så fint en god stund til, temperaturen ligger på rundt 30 grader - så digg!


  • 38 lesere

Likes

Comments

TID: 18:15

I dag tok vi oss endelig tid til å gå over Brooklyn Bridge, en tur som absolutt anbefales på det sterkeste! Mye mennesker, men en fantastisk utsikt over Brooklyn og Manhattan. Broen ligger kun et steinkast fra leiligheten og skolen jeg skal gå på, så det blir helt sikkert flere turer hit!

Jeg har kun vært en snartur innom Brooklyn tidligere, men har flere venninner som er bosatt der - så jeg gleder meg veldig til å dra dit senere.

Planene denne helgen er å se hva utelivet i New York har å by på og besøke ulike steder jeg ikke har vært innom enda. Skolen starter først i slutten av neste uke, så friheten skal nytes før alvoret begynner. Når det er sagt, blir det også deilig å komme inn i nye rutiner og kjenne litt på hvordan resten av året kommer til å bli!


  • 55 lesere

Likes

Comments