Header

Som den elaka styvmor & mamma jag är så blir de inge godis denna helg heller utan frukt till myskvällen 😂

Så de blev lite äpplen och vattenmelon till kvällsmat/mys  ❤

Men jag hör ingen av dom klaga. Det är bara i affären som godis är ett måste för dom tror jag. för när vi väl kommer hem har dom endå glömt bort det. Och jag ser de som vansinne att proppa ungarna fulla med socker innan läggdags!

PS. De e verkligen svårt att få en bra bild på båda två, speciellt Vincent! Han sitter då aldrig still.. Sen har vi inge el o sovrummet än så finns inge ljus. 😂😅

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Den där killen förvånar mig varje dag ❤ Han klarade av att vara med mig i skolan till kl 16 utan att klaga de minsta! Snarare ville han stanna längre. Och han är så duktig på att leka och att uppföra sig tycker jag, även om de var mycket tigervrål idag då han var en tiger. Nu är han ute med morfar-erik och morbror-alex och kollar på när dom grejar och sågar med motorsågen. Så gissa om han kommer sova inatt 😅 Han lär vara trött efter alla intryck.

Nu funderar jag på att tvinga min lillebror att bli med mig till Bjälverud och bära ut allt som ska till loppisen. (Som jag förövrigt har haft packat i en vecka 🙊😂 ) Christoffer är i kil och hämtar Nova-lee och min mamma passar Vincent och bära får jag ju inte göra själv så han får bli mitt offer 👍

Likes

Comments

Idag var dagis stängt så Vincent är med mig i skolan. Vi packade ner alla drakar och köpte med lite fika i form av festis och morötter.
Men de absolut roligaste är nog att måla på den stora tavlan tillsammans med fröken😃

Sen åkte vi till sibylla och luncha bara jag och han ❤
jag verkligen älskar att umgås med Vincent, han är så rolig!
Nu ska vi in och ha 2 timmar till med matte innan vi tar helg. Jag har bara en skrivning kvar sen är jag klar med den förbaskade Matte 2b (matte B) 😂

Likes

Comments

Här är lellskrutts hand och fot just nu, tänk en sån liten människa ❤😍
enligt barnmorskan är vi i v21+4 idag alltså v22.
Jag själv tror vi redan är inne i v23.

Likes

Comments

I år är vi inne vårat 10 år ❤

Vi började träffas vintern 2007 så denna bild är från runt den tiden. Vi var så små och nu ska vi få en liten bebis tillsammans, ingen är lyckligare än jag ❤
Nu har vi inte varit tillsammans i 10 år i sträck tyvärr men kärlek är inte så lätt när man är så liten. Men det har alltid varit vi trots allt.

Och som jag älskar dig Christoffer
nu då & föralltid  ❤

Likes

Comments

Igår var vi på väg på Rally i grannkommunen. Vädret var betydligt bättre än idag, tänk att de kan skilja så mycket från dag till dag. De känns som att sommaren aldrig kommer att komma. 

Men gårdagen var den bra dag, Vincent är en sån fantastiskt unge. Han är så bra på att sysselsätta sig själv och leka. När vi var iväg lekte han med allt från pinnar till att i fantasin bygga en egen tandlöse som han flög iväg på 😍 jag är väldigt stolt över han.

När vi kom hem så skulle jag ju egentligen ta de lungt eftersom jag hade haft en massa sammandragningar när vi var iväg på rallyt. Men jag kände att de var lika bra att jag dammsög, skura i alla rum. Plus toaletten. Sen när jag endå var igång så bytte jag gardiner i 3 rum och tvätta fönstrena. Men sen fick de vara nog. Hela kroppen sa emot och jag gick som en gammal tant resten av kvällen. Men fint vart de iallafall, och jag är nöjd. Trivs så mycket mer hemma när de är iordning, idag står tvätten och disken på schemat.

😍 Har ni sett min snygga baby daddy då 😍 

nu ska jag åka till skolan och göra de sista 2 matte uppgifterna jag har kvar 👌👌

Likes

Comments

Idag fick jag hämta hem Vincent, direkt när vi kom hem så skulle han ut och cykla i blåsten! Vi gick till lekparken som ligger bredvid vårat hus och gungade lite. Nu är vi inne och kollar på lillebrors nya gunga. jag hade en sån till Vincents och som han älskade den. Dock lät den förskräckligt både i motorn och musik högtalaren så denna gången köpte jag en som kosta lite mer.

Så nu har gammelsmurfen, en minion och en hund prov gungat. Och jag tror att den är godkänd 😉

Likes

Comments

Idag skulle vi på loppis.... trodde ju jag. Så efter vi hade kommit hem från Karlstad igår börja vi sortera och packar ner massa saker. Sen bar Christoffer in i bilen, nätt och jämt att allt fick plats! Sen ställde vi klockan och gick o la oss.
För att göra de kort så åkte vi till lokalen och där var de ju ingen eftersom att loppisen är NÄSTA vecka 🙈 åh jag skäms så, jag är så himla vilsen och tankspridd annars men de är fanimej värre nu.. Får skylla på gravid hjärnan.
Så nu är han lite trött på mig här hemma, blir att göra saker som han vill resten av helgen för att kompensera upp de här 😂

Förlåt mig att jag är så vilsen ❤

Likes

Comments

Jag ringde imorse till min barnmorska för att fråga om mina sammandragningar. Men just idag hade dom inte någon telefon tid. Rösten på andra sidan sa att man ska ringa 1177 eller förlossningen så ringde 1177 som skicka mig vidare till förlossningen
men eftersom jag är i vecka 21+0 så hör jag inte dit. Men jag ringde iallafall, dom i sin tur skicka mig vidare till specialmödravården som i sin tur sa att jag skulle komma in så dom fick kolla upp mig. Men jag ville inte åka utan Christoffer och dom sa att dom hade fult upp så jag skulle antagligen bli skickad till akuten i Karlstad istället. Så då sa jag att jag åker ner efter 4 och direkt till akuten, det var okej. 
När vi väl var framme på centralsjukhuset så parkera vi så klart fel och fick gå runt hela skiten🙈 men iallafall , inne på akuten så kom jag in på en gång och fick sitta i väntrummet i kanske 3 min innan en undersköterska kom och gav mig ett rum och undersökte de vanliga med blodtryck m.m. Och efter kanske 10 min kom hon tillbaks och sa vi skulle gå till förlossningen iallafall..  Så de var bara att knata vidare inne på sjukhuset, inne på förlossningen fick vi oxå hjälp på en gång! (Jag veta att hädanefter ska vi alltid åka till Karlstads akut istället för Torsby!) Vi  fick ett rum direkt och barnmorskan som kom ville ha ett urinprov.. Men jag hade ju redan kissat nere på akuten.. Stickan visade lite på en början av urinvägsinfektion så dom skulle höra av sig när dom fått bättre svar på de typ imorgon kanske, eller måndag.. 

Och sen vet ni va, vi fick göra ett ultraljud till !!  Tänk en extra chans att se på lillebror ❤ Ja jag blev så glad!
Men det som dom skulle kolla var ju livmodertappen om den var påverkad av sammandragningarna. Och den var 3.5 cm hörde Christoffer jag själv sluta nog lyssna för hörde bara 3cm 😅 hon sa att det var bra. Men ja tycker nog det känns lite med bara 3cm..  MEN SEN ! så tog hon en liiite kika på bebis och visade än en gång på huvudet och hur han låg.
Sen utbrast hon -en pojke.
Jag blev lite förvånad över att hon sa de rakt ut, tänk om vi inte visste..
men vi svarade bara -Ja och hon sa sen att de syntes VÄLDIGT VÄL 🙈 så nu är de 100% att de är en kille som är där inne utan tvekan!

Så allt var bra, jag fick bara rekommendationer att vila mer och ta de lugnt och ifall dom börjar göra ont ska jag ta alvedon.

Nu ska vi sova för vi ska upp på loppis imorgon. Jag ska inte köpa bara sälja, vi får se hur de går med det 🙈

Likes

Comments

Här ligger vi, jag och lillebror. Jag hatar verkligen att vara utan Vincent. Jag vet jag skriver det varje jävla torsdag men de är en ren pina att vara utan han. I veckan ville han åka till pappa tidigare så ja inte kan jag vara egoistisk. Så han fick åka hem till pappa igår, så här ligger jag och rötar. De är som livskraften dras ur mig orkar inte eller vill inte göra något 🙈 har ju påsklov oxå så får ju slappa men..
För övrigt sparkar lillebror i magen, och han sparkar hårt och mycket oxå! Jag har moderkakan på vänster sida så känner alla sparkar i mitten av magen och på höger sida. De både känns och syns på utsidan fasten jag har en massa fett i vägen 🙈😅 så han är rätt stark den där lilla killen . 💙

Och jag har sammandragningar! En hel del också, funderarom de verkligen är så de ska vara. 🤔

Likes

Comments