Header

Hoppas jag, För nästa besök är inbokat den 5/9 alltså 4 dagar över tiden !! Men dagens besök hos barnmorskan gick bra. Trots allt, Christoffer kunde ej bli med då han vart beordrad övertid så min mormor fick köra mig.

Sf mått : 38 (samma som Vincent denna vecka )
Hb: 117
Hjärtslag: runt 130 till 145
Blodtryck: fortfarande lika kasst
Vikt: Normal viktuppgång och inte hänt så mycket sen sist, ska jag gissa har jag gått upp 12 kg.
Övrigt : lillebror är fixerad och klar !!

Så antagligen smärtan och trycket som jag känner är inte bara från fallet i trappen, utan även lillebrors huvud.

8 dagar kvar enligt mig, vi är alltså nere på en siffrigt! Slutet är så nära nu, lillebror har de väldigt trångt och de sticker ofta ut fötter på sidan av min mage. Hans armar boxar på mitt höftben och huvudet trycker ner så att sitta normalt är något som är ett minne blott. Natten till idag har jag haft en massa sammandragningar och förvärkar, samma sak hela dagen. Jag hoppas de betyder något, även om jag samtidigt inte hoppas. Det är en konstig känsla, humöret och förväntningarna åker kana. Känner mig förvirrad och trött. Men idag fick jag vila på soffan i sammanlagt en timma (med avbrott från vincent) så skönt att blunda till lite. 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Igår beställde jag dessa mycket omtalade flaskorna twistshake. Och de kom idag! Riktigt snabb leverans, de gillas 👌

Plus att de var en 40 procentig rabatt, kunde knappast bli bättre.

Jag föll för neon färgerna som går ut ur sortimentet snart så var tvungen att passa på 👍

(Färgerna stämmer inte riktigt överens med någon av bilderna tycker jag )

Likes

Comments

Bilder Vincent från födseln till idag, tänk nu är han 4 år. Ingen bebis längre utan ett barn, så stor och klok !

Tur lillebror kommer snart så jag får en bebis igen 🙈❤

Iallafall så sitter jag upp i sängen och väntar på att klockan ska gå. Idag kom jag inte upp själv så Christoffer fick hjälpa mig, ett steg från två tillbaka kändes de som.

Men som ni ser så är de ju inte så konstigt att jag inte riktigt tar mig upp. Magen är rätt så stor jämt nu. Så de är inte bara smärta utan även en mage som är i vägen när jag ska sätta mig upp.

Hur ser dagen ut idag då?

Jo idag förstår ni, kommer min morfar och börjar renovering av rummet som vi totalt rivit ner här hemma. De rum som kommer bli Nova-lee's/gästrum.
(jag kommer äntligen få ett rum med inslag av rosa!! Ni förstår jag hade rosa förbud som liten, min mammas idé. Så sen jag blev ungefär 18 år har rosa blivit en favorit jag inte riktigt vågat använda men älskar färgen.)

Så de ska bli skönt att få iordning de rummet, mormor blir som tur med och då vet man att de kommer bli städat och ihop plockat här hemma 🙈 Känner att jag behöver lite hjälp samtidigt som jag faktiskt inte vill "utnyttja" min mormor. Men jag vet också att hon aldrig skulle kunna sitta stilla en hel dag utan att göra någonting medan morfar sätter upp gips.

Annars står de dagis på schemat idag för Vincent, min bror ska få köra dit han. Dock är jag lite osäker på om de blir så. Vincent ville gärna vara hemma sa han innan han somnade igårkväll, han väljer helt själv. Jag är endå hemma och han vet nu lite att jag inte kan gå ut eller leka med han på samma sätt och endå vill vara hemma. Han är dock fantastiskt bra på att leka själv, sen kommer ju hans gammelmormor och morfar så de lockar vell mer tänker jag.

Själv ska jag och Christoffer till barnmorskan för (förhoppningsvis) sista gången. Jag ska rådfråga om hur vi ska göra, jag kommer ju inte kunna ligga ner så hon kan mäta magen eller sitta upp/ligga i gynstol så hon kan kolla om jag är öppen något och då ge mig en hinnessvepning som jag egentligen skulle vilja. Vill ha ut ungen jah blir lite lättare 😂 Annars ska jag nog be om igångsättning faktiskt, tror dock inte de är ett alternativ men man kan ju kolla, fråga och blinka med sorgsen blick!😢😂

Likes

Comments

Snart kan jag pusta ut, jag tror minsann att födelsedagen blev lyckad trots allt! Just nu är han ute med Christoffer och leker, äntligen fick han gå ut. Jag kan ju inte ta mig ner för trappen så vi har fått gjort de bästa av dagen inomhus. Men nu kunde han få komma ut en sväng.

Dagen till ära så lyckades jag göra pannkakor utan att göra en enda trasig , de är väldigt viktigt enligt Vincent för trasiga går inte att äta! Så jag är nu mera pannkaksmästaren 😂 han är så rolig!

Sen kom min mormor med tårta och present och även min farmor och hennes mamma alltså min pappas mormor. Så de blev ett litet spontant kalas iallafall, Vincent ville inte ha tårta men ville blåsa ut ljusen! Han fick en hel del mer paket och allt vart mycket lyckat, jag som var så himla orolig att jag inte skulle kunna ge honom en bra födelsedag. Sen de bästa, min moster kom och där finns de fantasi så hon och Vincent lekte och byggde en rymdraket! Jag blev så glad !

Sen somnade han lagom till att Christoffer kom hem med mat till oss, men de är ju som sagt hans födelsedag så jag ville inte bråka med han och jag vet han varit mycket trött så han fick sova fast klockan var runt 17 tiden .

Så tack alla inblandade för denna dag som blev så bra trots att jag inte kan göra ett dugg, familjen betyder mest !

Likes

Comments

Dagen började med att jag fick gå upp samtidigt som Christoffer så jag var säker på att jag kunde komma upp ur sängen. De tog mig 20 min men jag klarade de själv, en sak har jag lärt mig. Man ska va fan så envis när man är "sjuk" då  blir man friskare fortare.

Sen satte jag mig i sängen för att vänta på att Vincent skulle vakna, de kunde bli om 10 min eller 2 timmar. Han vaknade kring halv 8 och då hade jag somnat sittnas i sängen så han tyckte jag var konstig. 😂

Han fick öppna de mindre paketen i sängen och sen sprang han ut i vardagsrummet för att öppna resten.

Där fick han en "grävmaskin" som Christoffer köpte till han att ha i den nya sandlådan, och en helt ny bilbarnstol som såg ut som batman!

Han vart lite besviken först över bilstolen tror jag men sen gick han med på att de var en bra present 😅

Men den bästa var en liten legogubbe för 45kr, ingen idé att överdriva här med dyra paket eller med många paket!

Nu återstår de pannkaksfrukost som vanligt när vinne fyller år, ska se om jag klarar av de. Men allt för hans skull !

Wish me luck..!

Likes

Comments

Herre gud säger jag bara!
Totalt slut i kroppen , jag kämpar verkligen med att gå men de har inte funkat alls så mormor åkte och hämtade kryckor åt mig. Nu kan jag ta mig framåt iallafall men har konstant smärta.
Jag ska ringa barnmorskan imorgon och fråga vad jag ska ta mig till. Vänta och se om jag blir bättre med is i magen och hoppas att lillebror stannar kvar till minst utsatt datum eller plocka ut han och bli lättare och förmodligen läka snabbare. Fast då har jag även ett snitt som måste läkas också, vilket jag vet att de inte är en dans på rosor de heller.. För med de här bäckenet klarar jag inte en förlossning. Kommer lillebror ut får jag iallafall ha Christoffer hemma i 10 dagar. Han har verkligen hjälpt mig med allt och tagit hand om lägenheten, utan han skulle jag aldrig klarat mig.  Och mamma som tog Vincent och Ola som tog Nova-lee när vi var tvungna att åka in igår kväll. Även min lillasyster som var hemma och kom direkt jag ramlat i trappen ! Guld värt allihopa ❤

Jag har förmodligen slagit till bäckenet och förvärrat foglossningen till max, och de värsta är att imorgon fyller min stora kille 4 år och jag kan inte göra ett skit av de jag planerat för en bra födelsedag för han..

Värdens sämsta mamma
godnatt!

Likes

Comments

Be careful what you wish for!

De blev en kväll på förlossningen för oss som kunde ha slutat med att han kom ut men inte riktigt på de sättet vi vill.

Skev ju även här om dagen att jag är väldigt klumpig av mig, så tror ni inte att jag ramlade i trappan hemma? Jag är så fruktansvärt trött och less på mig själv, varför just nu? Höggravid..
Men bebisen mår bra iallafall och de är de viktigaste.!! Jag där emot sitter i rullstolen och kan knappt gå så Christoffer får köra runt mig. Jag hatar att ha ont, jag skäms och blir förbannad när jag inte kan göra saker själv, jag vill inte vara någon börda eller problem så de här är jävligt jobbigt psykiskt med.

Vi ska snart bli iväg skickade till akuten och prata med en ortoped så får vi se vad han säger, jag har ont i hela mitt bäcken och vänster ben hänger inte riktigt med.

Likes

Comments

Idag tror jag minsann att hormonerna flödar, så jävla sur och vill bara gråta. De e varmt, jag får inge blod i benet så länge jag står upp eller går så jag kan bara ligga ner. Och ligger jag ner på rygg blir jag svimfärdig och mår illa. Vill bara sova, för på nätterna är jag mestadels vaken , kissnödig, hungrig och en massa sammandragningar och förvärkar plus en livlig bebis på de. Vill inte umgås med någon vill inte prata med någon annan blir bara så sur för allt . 😓
Skit skit och åter skit känner jag. Så himla färdig med denna graviditet.

Ber till högre makter att lillebror kommer ut idag!

Bjuder på en bild från när jag hade en väldigt bra dag, dom är få men dom finns. Så länge jag inte mår som förra sommaren är jag glad, de var en jävla skit sommar!

Likes

Comments

Idag gör vi som mesta delen av svenska folket, äter tacos och vräker i oss chips!

Likes

Comments

Ja nu börjar utdrivningen av lillebror..

First up:

Annanas..

För de första gillar jag egentligen inte annanas, men under graviditeten med Vincent så åt jag det i mat. Det har jag inte denna gång men smakat på färsk och de var faktiskt helt okej. Så detta kan nog gå bra.
Läste dock att man skulle äta sjukt många och att folk blev mer ömma i munnen än att det kom någon bebis. Men de e vell iallafall ett roligt försök och ett plus om han vill ut tidigare 😄

jag vet ju dock att de inte finns bevis på att de funkar riktigt så här lätt men värt att försöka.

Likes

Comments