Resa, Allmänt , Em'

Hej alla hemma i nu inte så kalla Sverige! Min mor skrev till mig igår och sa att det var +5°c hemma i Stockholm. Igår var det Australia Day och vi hade nog närmare +35°c ute! Blivit bränd, men det gör inte mig något vill ju få färg att skryta med hemma! ;)

Nu när vi är här så brukar vi chilla mest, vara ute på dagarna typ gå runt och shoppa och så. Vi har ett tag kvar så ska hinna med att bada i the pasific (havet alltså) och gå på deras zoon.

Nu ska vi gå och ta en promenad och leta efter H&M

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Lista, Allmänt

Idag har det inte blivit någon lista, jag fortsätter med det nån annan gång, har inte motivation och idag så har jag varit med min kärlek och ett par vänner inne i stan då han skulle pierca sig, blev också sugen på det igen. Lär inte skriva så mycket då jag drar iväg till Sydney om några dagar. :)

Likes

Comments

Lista, Allmänt

Mitt stora beroende är nog serier, följer rätt så många, och just nu så håller jag på med cityakuten.

Såklart jag har andra beroenden också, jag tycker väldigt mycket om sötsaker och äter det varje dag nästan, samt så är min kärlek något jag är beroende av också, när jag inte träffat honom på ett par dagar så saknar jag honom så enormt mycket.

Likes

Comments

Lista, Allmänt

När jag gick i gymnasiet så gick jag transportinriktning, så jag är utbildad lastbilschaufför. Men eftersom det inte finns så mycket att säga om skolan då jag tog studenten 2014 så tänkte jag skriva om mitt jobb!

Som jag skrev så är jag utbildad lastbilschaufför, men jag tröttnade på att köra lastbil så nu är jag personlig assistent, vilket passar mig mycket bättre! jag jobbar 24 timmars pass, och även om det är lite påfrestande så gillar jag det, man är ledig rätt mycket. Som personlig assistent har jag jobbat sen februari 2015, så snart har jag vart på mitt jobb i ett år, och jag stormtrivs. I början av 2015 så extrajobbade jag på hemtjänsten, och jag är fortfarande anställd där, men har inte varit där sen i mars 2015. Ibland så saknar jag det, men jag tyckte det var ett rätt stressigt yrke.

Likes

Comments

Lista, Allmänt

Oj, den var lite svår. En sak som jag aldrig kommer att göra... Ja du, det är svårt att säga, för jag vet ju inte vad som kommer hända i framtiden, men jag kan väl med säkerhet säga att jag aldrig kommer att döda en annan människa.

Finns väl självklart en massa andra saker som jag inte kan tänka mig att göra, typ som att äta insekter och sådant, men allt kan man inte komma på, på direkten. Det tar lite tid.

Likes

Comments

Em', Vardag, Allmänt

Idag så skulle min bebis ha blivit ett år gammal, och gud vad jag saknar känslan av att vara gravid. Jag var inte gravid så länge, jag fick ett missfall i vecka 8, men trots den lilla tiden jag var gravid så hade jag skapat ett litet band med killen som låg i min livmoder. Hur visste jag att det var en kille som låg där inne? Egentligen inte, men jag kände på mig att det hade blivit en liten pojk, min plutt. Både jag och pappan saknar honom, säger han iallafall, dock så är han ändå glad att det blev som det blev, vi hade inte varit tillsammans så länge, och vi var inte redo då vi inte hade fast jobb eller eget boende. Om jag skulle bli gravid nu igen, så skulle det nog se annorlunda ut, då jag har en egen lägenhet, och jag har ett fast jobb. Dock så har vi inga planer på barn, jag har en p-stav i och kommer ha den i ett år till, så innan det lär det inte bli en liten bebis i vårat liv.
Det går inte en dag utan att jag saknar min skatt dock, jag tänker väldigt mycket på hur livet skulle se ut om jag inte hade fått missfallet, hur h*n (om det nu inte skulle vart en pojke) skulle se ut, om plutt skulle varit lik mig, eller sin pappa. Hade den fått mina blåa ögon eller hans bruna? Hade den fått mina pigment eller hans? Hur stor skulle den vara och vad skulle den ha lärt sig? Såna saker kan jag ligga och grubbla om på kvällen, och när jag är ledsen, ibland blir jag ledsen av att tänka på det, och ibland så blir jag glad, jag trodde inte att jag kunde bli gravid, men mitt lilla mirakel bevisade att så inte var fallet.

Ännu har jag kvar två av graviditetstesten jag tog, och det lär dröja länge innan jag gör mig av med dem, om jag någonsin gör det, det är det enda minnet jag någonsin kommer ha av M tyvärr.

När jag i framtiden får barn, så kommer jag inte dölja för mina barn att den har en storebror uppe i himlen som vakar över oss, min lilla M.

Likes

Comments

Lista, Allmänt , Em'

Oj, min första kärlek måste jag nog säga var en kille som heter Elliot. Han är son till en kompis till min pappa, första gången jag träffade honom var jag typ 11 år, och blev jättekär i honom redan den kvällen. Sen tog det ett tag tills jag träffade honom igen, jag var nog 12 år, och kände samma sak när jag satt i vardagsrummet hos hans pappa och tittade på när han spelade gitarr. Jag minns en sommar så var vi hos dem rätt ofta, jag tror jag var 14 år då, vi satt ute på baksidan till hans pappas hus och snackade, sen så började han spela gitarr och sjöng Green Day's "Good Riddance" Vid den stunden tror jag att jag kom underfund med att jag älskade honom. Jag minns att min dagbok från den tiden var fullt med "minnen" med honom. Men så mitt i sommaren så flyttade han från Stockholm och flyttade hem till sin mamma uppe i Åre. Men så var det en dag som jag och min dåvarande bästa vän skulle gå upp till vårt klassrum och så mötte jag honom i trappen, och jag blev jättechockad, och glad, för det var absolut inget jag hade förväntat mig. Minns att han gav mig en kram och sa något i stil med att "Hej gumman, jag bor i Stockholm igen" som att jag inte fattade det när han var där. Vi hade smskontakt varje dag, och brukade träffas rätt ofta, tills ett litet tag innan han gick ut nian, då blev han lite konstig, och sen när han började på gymnasiet så flyttade han upp till Åre igen och vi tappade kontakten helt. Min pappa sa att han hade haft problem hemma och att det var därför han hade varit "konstig", och det kan jag köpa, men jag förstod inte riktigt varför han slutade höra av sig, och på den vägen är det! Ibland så kan jag sakna honom, han och jag var jättebra vänner, och även fast vi aldrig blev mer än vänner, så var jag kär i honom i 4 år.

Likes

Comments

Lista, Allmänt

Tänker faktiskt ge er två låtar. Ena låten jag blir ledsen när jag hör är "7 years" med Lukas Graham. Varför den gör mig ledsen vet jag inte, tycker bara texten är bra och jag tar åt mig av den.

Den andra låten är faktiskt "Finns ingen utväg" av Björn Skifs. Den låten är med i Disney's Björnbröder, och nästan varje gång jag hör den så börjar jag gråta, för att just den scenen i filmen där låten spelas upp är så sorglig, och så har jag något emotionellt band till den.

Har du en låt du blir ledsen när du hör den?

Likes

Comments

Lista, Allmänt

Tror jag på det andliga? Helt ärligt så ja, jag tror på spöken och sådant. Jag är inte en sån som förlitar mig på horoskop, tarot och medium, utan jag förlitar mig på mina egna känslor och vad jag sett, har varit med om lite övernaturliga saker genom livet, och har fått höra att jag är mottaglig från andra sidan så att säga.

Likes

Comments

Lista, Allmänt

Tyvärr så kom detta inlägg lite sent, men är på jobbet och har inte haft tid under dagen! Så, mitt senaste köp alltså!

Mitt senaste köp var på H&M, och där köpte jag tre par långlinnen i svart, vitt och mörkrött, jag köpte ett vanligt linne i mörkrött, 12 par strumpor! 7 låga vita och 5 svarta med mönstrad glitterkant, och 2 mysstrumpor (lurviga) sen så köpte jag två par byxor, ett par svarta och ett par gråa!

Likes

Comments