Vitt och stilrent i all ära men hade inte sagt nej till att ha det såhär i ett litet hus på landet ❤️

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Högt i tak. Ljust med stora fönster. Behöver jag egentligen säga mer?

Likes

Comments

​Jag håller på att göra om hallen för tillfället men jag står helt tomhänt känns det som. Jag har en väldigt minimalisk hall så det får inte plats så mycket mer än skohylla nästan. Dessutom står kattlådan där också och den tar ju upp sin lilla plats med. Jag har hittat tre inspirationsbilder på hur man kan göra. Imorgon blir det renovering, yes. 

Likes

Comments

​Välkomnar hem Polly till min etta. Pepsi har äntligen fått sig en kompis och dom är redan bästisar. Myskatter. 

Likes

Comments

​Igår fick jag äntligen hämta hem pepsi. Första timmarna gömde hon sig men sedan kröp hon fram och blev sådär kelig som hon är. Idag har hon bara legat i sängen vilket är ett jättebra och väldigt snabbt framsteg. Keligaste och knäppaste katten jag träffat. Älskar henne redan så mycket. Lilla pepsi bob. 

Likes

Comments

Detta är bilder från i Tisdags tror jag, innan jag hade varit på Ikea och köpt mina nya överkast så får ta och lägga ut på det nya sedan också. Jag bor ju i en liten liten etta så det finns inte så jättemycket plats för tex soffor och liknande. Så jag valde att ha min säng i centrum istället och så hjälpte pappa mig att höja den så det blev längre upp. För att sedan ha min tv framför sängen så det blir lite sovrum/vardagsrums-känsla. Jag håller ju även på att göra en (egen!!!!) headboard, så jag hoppas att jag blir klar med den idag då jag ska köpa tyg och sånt. Det ändras hela tiden, haha!

​Här har jag en hörna som jag tänkte ha som myshörna. Jag ville ha en gosig fotölj så istället för att köpa en helt ny så hittade jag en gammal trasig nere hos min bror som jag klädde om och fixade upp, sedan köpte jag en stor lurvig filt som jag la över så vips, så blev den som ny! Vasen tänkte jag egentligen ha i hallen, men den passade bättre bredvid fåtöljen så där fick den stå. Jag har lite problem med denna hörnan för jag vet aldrig hur jag vill ha det!!!!! Jag köpte mina fina soffbord på Zara home och det var ett väldigt impulsköp efter att ha sett de på en instagrambild.. Så även om de är fina kan jag småångra lite att köpte dem för de hade passat bätttre in i ett vardagsrum. Spegeln som hänger på väggen ska inte hänga kvar där, haha! Jag ska byta ut den mot en mycket större spegel utan ram, men som sagt, är kluven och inte riktigt nöjd med hörnan. Men någon dag! 

Likes

Comments

Är alldeles för trött för att tänka. Drog till Ikea med föräldrarna och köpte till mig ännu mer grejer i min redan överfyllda lägenhet. However, tänkte lägga ut imorgon av det jag köpte (mycket från SOMMAR kollektionen!!!)
Ciao, Karolina.

Likes

Comments

Jag måste erkänna att jag gillar min tavelvägg. Dock vill jag byta ut "inhale - exhale" postern till något annat, men det får vänta! Idag har Uffe fått en ny kompis - Edda! Jag oc Matilda tog promenad runt kvarndammen och pratade om allt mellan himmel och jord, välbehövligt. Sedan försökte jag dekorera vid min tv. Har flyttat runt grejer flera gånger nu men tror jag lyckats bra med min nya vas och växt!

Ciao, Karolina.

Likes

Comments

Har länge viljat starta en inredningsblogg för att kunna dela med mig utav mitt intresse och idag fixade jag nytt konto! Hoppas den kommer vara intressant och att ni kommer hitta inspiration och gilla det jag lägger upp. Ha en bra tisdagskväll!
Ciao, Karolina.

Likes

Comments