Hej,

Detta är första bloggen jag startat sen jag gick på gymnasiet.. Och det är 6 år sen jag tog studenten så det är längesen jag bloggade nu.

Tänkte att jag berättar lite kort om mig själv, det kan kanske vara lättare att förstå mig då, haha.

Jag är 25 år, gift med min man Isak och vi har två barn, Alvin 2 1/2år och Livia snart 1 1/2 år. Vi bor i ett fint hus ute på landet, där vi stormtrivs. Förutom min familj så har jag ett annat intresse som ligger varmt om hjärtat, nämligen heminredning. Med enkla och billiga knep försöker jag knåpa ihop ett hemtrevligt hem. Som mammaledig tjänar man inte storkovan som säkert många vet, men man kan göra otroligt mycket och unika grejor för en liten peng.


Har fått en del kommentarer om att starta just en inredningsblogg och nu har jag tagit mig i kragen och tycker det ska bli jätte spännande.


Jag kan börja med att visa ett större projekt vi gjorde i höstas, vi bor i ett gammalt hus med många små rum. Och i hallarna blev det väldigt mörkt, där fanns inga fönster och dörrarna är utan fönster, så vi funderade på hur vi skulle kunna få in mer ljus och efter en del funderingar kom vi fram till att man kunde slagit ner väggen mellan hall och kök för att öppna upp och få mer luft och även ljus, såklart. Denna förändringen ligger varmt om hjärtat, det blev verkligen ett härligt lyft för hela huset och mysfaktorn steg med 110%.

Kommer visa förebild och efterbilder. Dock precis när väggen var nedslagen så var vårt kök grått, vilket jag målade vitt och brunt i mellandagarna. Vi älskar just färgen brun, och istället för att köra på beiga väggar så tog vi vita för att få en kontrast och på så sätt blev den bruna färgen mycket fräschare. Vi satte även dit mässingknoppar på skåp och luckor istället för de rostfria handtagen vi hade sen innan. Mässingsknopparna fick vi en gång i julklapp för flesta år sen och nu kom dem äntligen på rätt plats. Bänkskivan vi hade till den gråa inredningen passade inte längre, men som tur är finns ju dekorplast!


Nog snackat för mig idag, nu ska bilderna laddas upp och sen ska min mysmorgon med barnen fortsätta⭐️

Kram på er! ⭐️

Likes

Comments