man myser bäst i lika strumpor, det är sedan gammalt

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

God morgon ♡ Det är lördag och pappan är hemma, så mysigt. Vi har spenderat morgonen på golvet, haha.

Denna lilla goding alltså 👆😍

Likes

Comments

Goddagens ♡ En dag kvar till helg, då får vi ha pappan hemma med oss, underbart. Gårdagen var lite jobbig och annorlunda, har länge varit trött och haft svår huvudvärk, tog ett hb igår och det visade sig att det var tur. Låg långt under och fick till sist 2 påsar blod, tackar så innerligt för fantastisk vård på näl. Underbar personal och allt gick så otroligt fort vilket kändes skönt i det läget.

Känner redan en klar förbättring, såklart inte fullt bra men ändå ♡ Känner mig positiv!

Likes

Comments

Som rubriken lyder, man kan inte älska alla. Dock kan man respektera andra människor och deras åsikter. Alla tycker och känner inte samma och det är helt okej, vad jag inte förstår är när man måste "trycka ner" andras tänk. Det du känner och tycker är kanske inte samma som det jag gör, respektera det utan att bli personlig. Varför är det svårt? Varför vill man vara nedlåtande på det sättet mot varandra? jag förstår inte det.

Jag är långt ifrån perfekt och jag är en människa med stark vilja och vet vad jag vill. Men jag stampar inte (iaf inte medvetet) på de som inte tycker som jag.

Skriva av sig behöver man ibland 👆😅

För er två gör jag allt, kommer aldrig svika er ♡ Och jag gör vad jag tror är bäst för er. Inga beslut tas utan en tanke på er först.

Likes

Comments

Jag var sugen en snygg hatt, jag har köpt mig en nu ☆

Den var alldeles perfekt 👏👆

Likes

Comments

God morgon 😊 Vi sitter och myser i soffan, leker med zoés boll och babblar. Älskar dessa lediga dagar, Lovisa fattas oss givetvis.

Bollen är den mest uppskattade leksaken som zoé har och så har det varit sedan start. Hon blir helt till sig så fort hon ser den och speciellt när storasyster leker med den framför henne på golvet, haha. Kanske det blir en bollspelare av henne? ⚽

Sötfia ♡

Likes

Comments

Hej och hallå 😃 Ni är en del som kollar in här trots hur dålig uppdatering som helst. Jag har inte haft tiden att få till bra inlägg känner jag och det har varit en hel del privat som gjort att jag inte varit mig själv till hundra procent. Jag har lagt min tid och energi på familjen, det har varit ungefär det jag orkat ♡

Jag är tacksam att ha er 3 i mitt liv

Idag åkte min stora älskling till sin pappa, dessa måndagar tar knäcken på mig. Det känns lika jobbigt varje gång och det är väl inte så konstigt egentligen. Hon har fått två lösa tänder som hon vickar på hela tiden, så himla kul och hon är så spänd för det. Jag är lite ledsen att jag förmodligen missar när de lossnar, hade hoppats på denna helgen såklart. Som mamma vill man inte missa ett enda steg som ens barn gör ♡ älskade lilla stora tjejen.

tidigare idag 👆

Nu är det soffmys som gäller. Ha en underbar kväll gott folk ♡ och lägg er energi där den behövs, inte på att trycka ner andra för att må bättre. tyvärr är det allt för ofta vissa människor gör så, usch.

Likes

Comments

Jag har haft en helt fantastisk dag, blivit uppvaktad alla håll och kanter. Dagar som dessa känner man sig verkligen speciell. Tusen tack för alla fina grattis hälsningar och till er som ringt och även kommit med blommor, extra stort tack ♡ jag uppskattar allt!

Blev väckt med present i morse av min älskade tobias ♡

Fick detta armband, så himla fint ♡ "you'll never walk alone" precis som hans ring han fick av mig för ett tag sedan.

Sedan kom finaste thea hit på kaffe mys och hade med sig 2 fina blommor, så gulligt av henne ♡ goaste vännen!

Det var avslutningsdag på förskolan idag med Lovisa, så vi gick dit och min underbara unge hade köpt blommor och även gjort en jätte fin täckning till sin mamma ♡ bästa!

Jag var hemma hos mormor och morfar förut med, även där fick jag blommor av både dom och min kära bror ♡ jag är så tacksam och glad för alla fina människor jag har i mitt liv. ni är bäst ♡

Likes

Comments

God morgon ♡ Igår var sista dagen tillsammans med storasyster för denna vecka. Vi passade på att vara ute i solen större delen av dagen och vi hade det så mysigt.

Idag ska vi luncha med Julia, annars har vi inga direkta planer. Det känns skönt, för resten av veckan är full i planer. Det mesta är iofs kul, så det gör inte så mycket ♡

Ha en fin dag i solen ☆ Njut! Sista maj bjuder på super väder.

Likes

Comments

Vi fick äran att närvara vid meyas dop idag ♡ tack så jätte mycket för ett superfint dop och för att vi fick vara med ♡

allt var fint fixat

Likes

Comments