​Imorgon trodde jag att challengen skulle starta men det är på måndag. Så nu kör jag min egen träning fram tills dess, tänkte även testa att köra några av alla övningar. 

Men jag har tid idag så jag har mätt mig.

Vikt 70 kg

Bröstkorg 93 cm

Midja 77 cm

Höft 105 cm 

Lår 58,5 cm

Överarm 28 cm

Jag har även funderat över vad jag vill uppnå med att förändra min livsstil.

Jag vill få mer energi, mindre daller och en fastare kropp. Jag kommer under dessa 3 månader ge allt och fokusera, jag ska bevisa för mig själv att jag kommer att klara det här. 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

​På torsdag börjar mitt livs största utmaning när det kommer till hälsa och träning. Jag ska då börja Challenge 2.0 med Cecilia Ferm som online coach. Träning och kost, träning 6 dagar i veckan och bra balanserad kost. Jag ser fram emot hela utmaningen och att faktiskt ge mig själv den här chansen att må bra.

När livet vände förra hösten och cancern var ett faktum så trodde jag inte att jag skulle orka ta tag i nånting. Det var bra när jag orkade ta mig ur sängen. Men tänk att det kan bli bra av något så här jäkligt. Operation, stålning och en jäkla massa dagliga mediciner. Men nu är jag mer redo än någonsin att bli Helena 2.0.

Jag har köpt hela konceptet och har köpt proteinpulver, magnesium, omega3 och probiotika. Allt för att få insidan att må bra. Sen kommer jag se till att införa ansiktsbehandlingar och pedikyr i mitt liv också. 

Så på torsdag kör jag igång och på onsdag ska jag väga, mäta och fota mig. 


Likes

Comments