Läs även

Och så var även denna helgen slut. Hur fort gick inte det?

Idag var det konfirmation till Jespers brorsbarn som ett avslut på denna midsommarhelg. Vi åkte vid 10 på morgonen och var inte hemma förrän runt 17-18. Det blev en väldigt lång söndag med kyrka först och sen kalas med alla dess tillhörigheter. Jag är så trött nu efter allt man proppat i sig den här helgen (samt dåligt med sovmorgnar) att det knappt känns som att man laddat batterierna något alls. Imorgon är vi tillbaka i den hastigt rusande vardagen igen men jag har ändå något kul att se fram emot! Vi tänkte nämligen boka resa till slutet av augusti, och vi har fokuserat oss på Grekland. Var så himla nöjda med förra resan till Zakynthos, men denna gången tänkte vi en annan ö. Tips mottages med varm hand!

Hur som helst, denna fina helg avslutas härmed på bästa tänkbara sätt, framför Sommaren med Ernst! (hjärtögon-smiley)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Varning, bildbomb!

Massa mat och tid med familjen i mitt vackra Kungshamn, det är så vår helg sett ut. Underbart att få så mycket tid med de bästa jag vet, man blir alltid på gott humör.

Jag var så sjukt trött på det lilla samhället när jag flyttade därifrån, men ärligt talat, det finns inget ställe som ger mig så mycket ro i kroppen som Kungshamn. Att få andas saltvatten och njuta av den vackra miljön gör mig väldigt väldigt lugn. Jag vet inte om jag någonsin skulle kunna bo där på heltid igen (alla-känner-alla-syndrom), men en liten gammal fiskarstuga att spendera kommande somrar på hade varit drömmen. Synd att Jesper inte är lika förtjust i min lilla hemmaby som jag är... och att det är fördjävla dyrt att bo där.

Hoppas ni alla haft en lika fin helg med massa jordgubbar och runt dem ni tycker bäst om.

Likes

Comments

Som sagt så var vi och såg First Aid Kit på Liseberg igår kväll, min syster och jag. Så mysigt och välbehövligt att få en dag bara vi två för oss själva.

Sjukt hur duktiga de där systrarna är. Vi stod ganska långt bak och såg inte allt för mycket om vad som föregick uppe på scenen (hallå, när ser man någonsin bra på konserter när man inte ens är 160 cm?), men man behövde liksom inte se så mycket, utan det räckte gott och väl att bara lyssna. Live är de precis lika bra som inspelat, vilket man inte kan säga om dagens alla artister.

Vi passade även på att kolla in utställningen om Håkan Hellström på Liseberg och jag kan ju säga att längtan efter den 29e juli inte blev särskilt dämpad efteråt. Tvärtom!

Likes

Comments

Vilken dag det är idag! Vädret är strålande, jag är ledig (förutom ett möte som jag nyss kom hem från där vi gick igenom det tråkiga på 30 min, sen satt vi och prata om stammisar i en timma. Betalt dessutom!) och jag känner mig så himla harmonisk idag.

När Jespers klocka ringde halv åtta imorse kände jag mig pigg och utvilad, så när han kilade till jobbet tog jag tag i tråksysslorna och satte in en kladdkaka i ugnen. Att tilläggas, detta var alltså innan tio.

Om ett par timmar åker jag in till Göteborg och Liseberg med min syster för att se First Aid Kit. Har velat se dem i sååå många år, så ni hör ju själva vilken bra dag jag har idag.

Imorgon kör jag ett kvällspass och sen tar jag dessutom långhelg, jösses så skönt DET ska bli.


Likes

Comments

Något jag älskar att kolla på är vackra kök. Jag kan sitta i timmar och kolla på kök på Pinterest och drömma mig bort och planera inför framtida köksrenovering. Och då pratar jag alltså inte om att renovera den här lägenheten (tyvärr - det behövs), utan ganska långt in i framtiden när ett eventuellt husköp blir aktuellt. Jag hade älskat att bo på en gård med fina tillbyggnader och lador som man kan duka upp med långbord och ha hela familjen över på tillställningar. Ja, jag drömmer mig bort en aning... tillbaka till kök! Här är några favoriter som jag sparat på Pinterest

Likes

Comments

Och så kom äntligen solen tillbaka... tänkte jag. Var strålande sol när jag vaknade, så jag tänkte ta en dusch och låta håret torka i solen medan jag åt frukost. Problemet var bara att solen försvann bakom en vägg av moln medan jag stod i duschen. Kul.

Något som däremot ÄR kul är hur mycket mina odlingar växer! Kolla bara på den paprikan! Dock skulle de behöva lite mer sol nu. Men jag längtar verkligen tills jag kan skörda.

Likes

Comments

Myskväll med hemmagjorda hamburgare, skräckfilm och tända ljus. Perfekt avslut på min lediga helg.

Tänkte höra med er ifall någon har någon bra input om varför man ska välja Mac och inte pc? Skulle verkligen behöva en ny dator då min valde att lägga av, och är sugen på en Mac. Men då jag alltid kört pc vill jag ändå vara säker på att jag gör ett bra val, innan jag lägger ut så mycket pengar på en ny dator. Så är det någon som kan rekommendera/inte rekommendera Mac?

Likes

Comments

Student- och baltiden är här igen, många glada ungdomar påväg ut i livet. Jag minns själv känslan även om det nu är 4(!) år sedan jag gick ur gymnasiet.. Tiden går alldeles för fort!

Man blir lite extra nostalgisk denna tiden på året, och jag hade faktiskt turen att få gå på två stycken studentbaler.. balar? Hur säger man? Strunt samma.. Min egna studentbal hade jag långklänning, men året innan då blev jag medbjuden av en i klassen över mig, på hans bal, hade jag en kort klänning. Båda vita. Det var egentligen min årskull, men då jag bytte linje i gymnasiet så gick jag med årskursen under mig. Därför fick jag gå på bal med mina gamla klasskompisar också, vilket var hur kul som helst.

Jag hade gärna gjort om det om jag kunnat, och då hade det säkert blivit en vit klänning igen, men med bättre skor ;)

Likes

Comments

En ledig, regnig onsdag som denna går inte i många knop. Mina planer för dagen är att städa och storhandla, men jag vaknade med värk i nacken så jag bestämde mig för att ta det väldigt lugnt i några timmar innan jag sätter igång.

Denna cover av Håkans låt "Ramlar" är min favorit för tillfället, och därför kände jag att det var tvunget att dela med mig av den. SÅ himla duktiga!

Likes

Comments

Efter tråkiga nyheter på jobbet igår så kom jag hem till ett pannkaksdoftande hem och en bukett handplockade blommor. Jesper ville muntra upp mig, och det kan jag säga att han lyckades väldigt bra med! Vad är egentligen finare än en sådan omtanke?

Idag känns allt lite lättare igen, och även fast livet är emot en ibland så löser det sig alltid på ett eller annat sätt. Jag har en enormt fin skara med människor runt mig, min familj, gamla samt nyvunna vänner. Jag är lyckligt lottad och har egentligen ingenting att deppa ihop över. Så vad gör då en ganska så liten motgång i det stora hela? Ingenting!

Likes

Comments