Börja med att göra två st satser med kladdig kladdkaka enligt detta recept -> http://nouw.com/hemmahosfalk/snabb-kladdig-kladdkaka-med-chokladmouss-29109327

Fyllning:

3dl vispgrädde

90g werthers original

Låt godiset smälta i grädden på spisen men låt inte blandningen koka. När godiset är helt upplöst ställ av kastrullen och låt svalna ställ sedan i kylen i minst 6 timmar helst över natten. Vispa sedan upp till konsistensen av hård vispad grädde men var försiktigt så att det inte skär sig.

Fyll tårtan med fyllningen och garnera sedan ovansidan med vispad grädde,jordnötter och kolasås.


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

2013 - När vi först flyttade in kunde jag varken inreda eller ta kort 😅 Har dock alltid hållt mig till en neutral palett och försökt ha så lite saker som möjligt framme. Jag tänkte inte alls på balans och placerade allt helt rakt och allt skulle vara perfekt vikt. När jag ser detta så här 4 år senare ser jag bara fyrkanter och noll känsla.

2015 - Nu börjar jag få in mer känsla och byter bort stora mörka soffan till en ljusare mer luftig. Och ställer inte längre alla prydnader och filtar helt rakt. Men det syns tydligt att jag inte kunnat släppa kontrollen och go crazy utan kör väldigt safe. Börjar lära mig lite riktlinjer men ännu har rummet inget bra flow.

2017 - Ja här är vi nu och resan är inte slut! Jag tror aldrig man blir riktigt färdig med sitt hem, det kommer vara ett livslång projekt. Visst är det kul att se hur man utvecklas och smaken förändras?


Likes

Comments