Denna mörka mustiga blåa matta gör sig riktigt snygg till mässingen som vi alla älskar.

Denna möbeln har varit en riktigt favorit för dom flesta på insta och man förstår ju verkligen varför! Denna går att kombinera och styla i all oändlighet i många olika hem.

Detta sängborden måste ju vara det snyggaste på länge?! Det händer mycket men ändå tar det inte för mycket plats och behåller rymden även i små rum då man ser rakt igenom den. En stor tumme upp!

Dessa lampor skulle göra sig riktigt snygga i både mordern som rustik miljö och skulle gärna få hänga över min köksö när jag skaffar en.

Likes

Comments

Trenden med mycket gröna växter inne fortsätter.Ju mer växter desto bättre gärna i grupper och placerad för att skapa stilleben i tex bokhyllan. Lek med olika höjder och att välja en snygg kruka lyfter upp allt till en helt ny nivå.

Odla egna ätbara växter i köksfönstret eller på köksbänken! Eller varför inte hänga dom i taket i köket i olika nivåer?

Snittblommor är alltid bra idé att ha på bordet både till vardags och till arrangemang på mer festliga tillfällen. I år vill vi ha mycket färger på våra snittbuketter så låt fantasin flöda!

Likes

Comments

Dessa vackra tidlösa ting är något jag vill satsa på iallafall!

Men för att återgå lite till ett tidigare inlägg förra veckan så ska man satsa på det man ÄLSKAR det behöver inte vara dessa dyra skönheter. Men dessa är faktiskt något jag älskar och dom kommer få stå på min önskelista i år.

Ljusstaken season från George jensen är nog mitt största habegär just nu och även Klong constella. Kan riktigt se framför mig vad det kommer göra sig snygga hemma hos mig!Detta inlägg innehåller affiliatelänkar.


Likes

Comments