Viktigaste för att må bra är hälsan. Därför har jag valt att unna mig ett par dyrare springskor. Om man köper ett par bra nya springskor, blir lusten större att gå ut och träna.

Jag har inte tränat på några år, men när jag tränade så sprang jag långa sträckor varje dag. Samt styrketränade ofta. Detta lede till att jag fick ont fram på benet. Troligtvis för att jag inte hade bra skor som passa mig.

Nu har jag iallafall fotat mina fötter och prov filmat när jag springer i olika skor. För att köpa de perfekta skorna. Detta gjorde jag på Intersport där jag kände att jag verkligen fick den tid och hjälp jag behövde. Ett par super sköna skor som jag känner att jag landar rätt med och orkar springa längre i. Jag köpte även ben strumpor som ska hålla blodcirkulationen uppe, för att minska smärta fram på smalbenet.

Skorna heter Saucony guide 9 och kostar 1599kr och om jag inte är nöjd, har jag 30 dagar på mig att byta till ett par andra. Skorna är dock lite för rosa för min smak, men det är helt klart värt.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Min depression har gått över till ett sådant stort mörker, att jag måste göra något åt det nu innan mitt liv inte har någon mening alls. Jag ska nu starta denna blogg för min egna skull, för att jag själv ska bli stark igen. Och om jag lyckad vara inspiration för någon annan samtidigt blir större lycka.

Jag kommer att dela med mig om tankar och hur min depression påverkar mina förhållanden till folk. Jag kommer även dela med mig om tips jag får och vad jag gör för att finna lycka i vardagen igen. Bloggen kommer handla mycket om fysisk och psykisk träning, samt dikter och känslor om min vardag. Då hela mitt liv påverkas av min depression, är mina val och kämpandet efter lycka det viktigaste i mitt liv om jag ska ha ett liv.

Därför har jag valt att göra en blogg för att jag själv ska bli stark och att jag själv ska kunna gå tillbaka och lära av mina egna val i livet. Om jag lyckas inspirera andra och få stöd av andra på vägen, blir det hela mycket mer betydelse fullt.

Jag ska fina lycka igen och det är mitt mål med livet och bloggen!

Likes

Comments