Sedan studenten i somras har man varit hemma och vilat ut hela kroppen, t om hjärnan.. Nu har man sökt till högskolan lite över allt i sverige. Jag har sökt gud vet hur många olika program, men har ännu inte fått det svaret jag vill få reda på.. :/ Jag sitter och ruttnar varje dag och väntar på att få ett svar på "Studera.nu"  men har ännu idag ej fått svar . Jag har tröttnat på att väntaaa!! Måste göra nått fan..

Vad ska man göra?... Det kanske inte blir som jag har planerat.. kanske kommer in på ett program som jag bara har sökt utan att vilja plugga till det :P thats mee:P.. är så jävla uttråkad att vara hemma och inte göra ett skit..

Anyway, i will wait a few more days..  jag ahr inget val :/...

Jalla ni alla kan äta!!

Peace out!!!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Jag har inte kunnat skriva något på bloggen på ett bra tag för att jag har haft ganska mycket för mig. Jag har även varit sjuk och inte kunnat skriva ett skit, fast jag har varit hemma hela tiden. Varför är det så, när man är sjuk så pallar man inte med ett skit.. Jag satt ändå vid min dator, men orkade inte logga in på min Nattstad och skriva ett blogginlägg.

Iallafall, Är det bara jag som tycker att det snöar varje dag?... fan jag vågar inte ens kolla ut, jag fryser automatiskt när jag kollar ut på snön. hahah.. kanske låter sjukt med så är det. Jag hatar verkligen Sveriges vinter, Plötsligt snöar det en dag.. och efter ett tag så märker man att snön aldrig försvinner. :/ Sjukt jobbigt.. Jag har knappt våga gå ut på stan och köpa lite vinter kläder.. vad är det här för väder?..

Jag pallar inte skriva mer längre.. fan :/ När jag väl har börjat skriva så har jag skit svårt att sluta Hahah. Måste gå fan.. orkar verkligen inte skriva mer..

 Peace out!!!

 

NI alla kan äta!!!

Likes

Comments

SALAM O ALEKOM!

Jag vill meddela er alla läsare om att jag vill visa hur kunglig jag och mina polare är på att spela in film. Fan vi borde gå till "Hollywood"  och spela in riktiga kungliga action filmer med värsta action i. Fan värre en Rambo fan.. Lätt att vi hade gjort en bättre film än RAMBO!! ..

I filmen kommer ni se mig som den Stenigaste utländska Hemma frun som tar hand om sin Man...

Glöm inte att kolla på filmen som har vunnit 12 oscar's

 

http://www.youtube.com/watch?v=osvLPQOX79U

 

 

GLÖM INTE ATT KOLLA PÅ DENNA FILM PÅ DEN BÄSTA SKÅDISEN!!!

 

Ni alla kan äta!!

PEACE OUT

Likes

Comments

Fan nu sitter här man framför datorn igen och har inget att göra, fan sen fick jag en idee om att att jag skulle göra en jämförelse mellan Tyra Banks och Beyonce. Jag som personligen så tycker jag att Tyra banks är skit het och att det inte finns någon annan brud som kan vara lika snygg som hon är.

Fast jag har även hört utav många polare till mig att dem tycker att Beyonce är snyggare.. .. Hur kan det vara möjligt?... okej säger inte att Beyonce är ful.. hon är snygg hon också  but not just like Tyra!:D

Jalla ni alla där ute.. vad tycker ni?.. vem är snyggast utav dem två?... let mee know!!:D

 

Ni alla kan äta!!

PEACE OUT!!!

Likes

Comments

Tyra Banks  - - - - - - - - - - - - -   Beyonce

 

Likes

Comments

Shiit vad seg jag känner mig idag fan, efter allt som hände igår. I natt när jag sov, gick jag upp typ 20 gånger bara för att dricka vatten och gå på toaletten... Fick knappt någon sömn.. Jag sitter här nu halv död och somnar vilken sekund som helst skit trött. Mina ögon blir sönder bländande av data skärmen.. Det kommer snart blod bel mina ögon.

 

Ey fan, på tal om svenska vädret.. fan kallt året runt.. Jag vågar inte ens kolla ut från fönstret och kolla ut, jag kommer hamna i koma då.. Ärligt talat jag har aldrig varit med om att man kan uppleva alla årstider på en och samma dag.. men här i sverige så är allt normalt. Allt kan hända här fan. Jag minns inte ens hur många gånger  jag har varit med om att det har kommit alla årstider på en och samma dag. Vad är det här?..

 

Fan pallar inte skriva mer just nu.. men Inshallah det kommer fler inlägg med tiden.

Ni alla kan äta!!!

Peace out!!
 

Likes

Comments

Tjena allesammans!

Detta är mitt första inlägg här på Nattstad.. ska testa och kolla hur det är att blogga överhuvudtaget så lets see how its goes for me!!

 

NI alla kan äta!!

Peace Out!

Likes

Comments