Där går han, killen jag är kär i, eller jag måste antagligen vara kär i honom för inte fem minuter kan gå utan att mitt hjärta antagligen gör ont av tanken på honom eller fylls av en låga av förhoppningar med allt det positiva vi har upplevt och haft den lilla tiden. Det kanske inte är även trots allt. Men nu när han går där förbi mig känns allt så jävla dåligt. Vi utbyter ord och kramas men jag känner mig så tom på något sätt, som att jag inte betyder något för han längre.

I början av allt visste jag aldrig att jag skulle känna såhär. Det kändes ovant men jag mådde så himla bra, så bra av att få känna mig så uppskattad av någon. När jag låg där i hans säng, trots min ångest, så kändes allt bra. Han var så gullig, han var underbar mot mig.

Att inte veta vad han vill eller tänker om mig gör mig galen. Jag vaknade imorse efter en dröm han befann sig i. Vi kysstes. Men så fort jag öppnade mina ögon igen slog tanken om att han skulle dyka upp i skolan med en ny tjej, en tjej som han skulle älska och vara kär i. Och den tjejen var inte jag.

Jag vet att det inte behöver vara över det mellan oss men känslan säger det trots allt. Varför väljer han att inte höra av sig på samma sätt längre, varför väljer han att inte skriva på det där gulliga sättet längre, varför väljer han inte mig längre. Det är något jag grubblar på om och om igen.Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hejsan kompisar, nu var det ett tag sen! Jag är på landet och har det helt ärlig ganska tråkigt. Eller just nu har jag jävligt tråkigt, ligger i min säng superdupertrött och mår lite illa. Har väldigt mycket skolarbete att ta itu med på lovet också och självklart har jag inte börjat än. Jag och Wille är ensamma hemma ikväll och något säger mig att vi kommer däcka efter middagen haha. Till middag har jag köpt vattenmelon, jordgubbar och broccoli. man bara NEJ WENDELA NEJ vad leker du?.

Igår var jag och mamma på en lång powerwalk i det fina vädret här vilket var superskönt och på kvällen hade vi gäster över. Dagen innan det spelade vi golf...

Vädret idag har varit riktigt uselt. Svinkallt och inte mer än 2 grader skulle jag tro. Känner mig redo som fan på lov och sommar, riktigt redo. Har inte kunnat fokusera på hela året i 2an på gymnasiet och har inte heller haft den bästa relationen med alla lärare, vilket suger. Har dock inte så många sommarplaner än.. Det jag vet är att i Maj ska skolan till Paris i 2 dagar, haha kommer vara ett riktigt LOL 2.0 eller inte. haha vi får se. Annars fyller jag 18 i maj, åh som jag längtat. I juni ska jag till Mallis då min kompis Louise har fest och annars vet jag helt ärligt inte avd jag ska göra i sommar. Jag känner för att resa runt lite i härliga Sverige, Visby och Båstad. Sedan även hänga här på landet en del, underbart på sommaren, riktigt kul nu när jag kan dra ut också! Innan sommaren tänkte jag och lite kompisar bila ner till Köpenhamn över någon helg, det vore fett trevligt!

Vi hörs sen, pussWendy

Likes

Comments

hejhallå från mig i soffan!

Kom hem igårkväll från AbuDhabi, fan säger jag bara vad synd att vara hemma igen. utomlands kan jag alltid få må bra och sluta bry mig så mycket. Bara vara och njuta av livet. Innan vi åkte så mådde jag intre särskilt bra, samma dag hade jag fått medicin utskrivet, skönt det i alla fall. Men genast mådde jag så mycket bättre där borta tills nu då, nu när jag är hemma igen.

Men alla kan inte alltid få må så himla bra igen eller leva en dans på rosor. Jag tänker att om man vill känns ren lycka och glädje så måste man ha motgångar i livet och eftersom jag ny redan är inne på andra veckan av medicinen så vet jag att jag snart kommer att må bra igen, eller i alla fall gömma undan mina jäkla problem.

Annars då.. första inlägget på 2017. NU JÄVLAR ska jag få ett bra år, vill vara lycklig och uppskatta livet och leva det till fullo. Och det kommer jag göra, Jag fyller 18 i år, blir myndig! Ska ha världens bästa sommarlov, gå på konserter och åka till PARIS med skolan. och mer mer saker inbokade innan dess jag hoppas blir lyckade. Annars vill jag bara försöka prioritera mig själv väldigt mycket och mitt välmående som är det viktigaste i hela världen.

Likes

Comments

jag tror inte många förstår hur jag känner, just hur jag känner, jag som ligger här i sängen. har spenderat hela dagen här, en ren dröm tänker många som vart i skolan. men jag önskar jag va en av dem som gick i skolan idag- ifall jag var glad.

En ständig klump i halsen med ett illamående går jag runt med. en känsla som man endast vill kväva och som får en att bara vilja lägga sig ner och sjunka ner långt ner. En ständig oro bär jag på, en konflikt med mig själv som inte går av bli av med. att vara i ständigt krig med en själv tär så psykiskt på en, men även fysiskt.

Det känns hopplöst då jag vet att jag är den roliga glada humoristiska personen. men just nu är jag inte mig själv. jag vill begrava mig i en kista tills en härlig röst knackar och säger "allt är bra nu, du är fri nu" Så kan jag gå ut på stan utan att det ska kännas som mitt hjärta ska hoppa ut och lägga sig på marken bara för att jag går förbi främlingar, eller om någon särskild går förbi mig. Ångesten inom mig är som en slags demon, som vägrar lämna. Den låter mig inte vara glada mig, den försöker jämt dra ner mungiporna på mig. hur mycket jag än gråter eller intalar mig själv att "mitt liv är så bra, jag har en massor kompisar och har inget att må dåligt över egentligen" så finns ångesten i form av en demon alltid där, som försöker övertala mig om att "du ska inte få må bra, inte nu i alla fall"

Likes

Comments

Åh vilken underbar morgon! Solen skiner på för fullt och jag är laddad med en riktigt bra frulle. Enligt mig är det viktigaste på hotellfrukostar en bra juice, frukt, och kanske pannkakor. +NUTELLA , finns det har jag ju absolut inget att klaga på.

Likes

Comments

​Hejsan svejsan bloggisen! Igår var jag och Karro på Justin, det var magiskt. Har nog faktiskt fått tillbaka den där fan-känslan igen haha, man förstår ju hur man kan ha varit en sån där liten belieber som gjorde allt för honom. Köade i timmar, gick parader haha you name it. Så roligt att man faktiskt haft sådana tider, skrattar mig tillbaka.

Idag landade jag i alla fall i varma Grekland med familjen. Vi kom fram på eftermiddagen och har ikväll spenderat tiden hitills genom att äta mycket grekisk mat och bara andats ut lite. Får såklart inte glömma bort allt skolarbete jag måste göra här trots att det känns som jag gått på lov. 

Planerna imorgon är nog att pressa i solen och bada i vår pool tills det är dags för mig att komma ut på golfbanan igen. Ska bli mycket roligt faktiskt trots att mitt golfhumör kan bara skrämmande ibland. 

Vad händer nu då? William hånar mig för mitt bloggande och frågar vem som egentligen kommer läsa det jag skriver. Ja ni, med det avsluter jag för det här inlägget. PUSS PÅ ER

Likes

Comments

Mitt stressmode har pågått hela dagen och kommer vara tills skolarbetena är över. Sitter nu med en ofärdig engelska presentation och ett fet matteprov imorgon som väntar. Förstår ingenting, därför orkar jag inte ens försöka. Jag bara väntar på att morgondagen är över då jag kan få pusta ut några minuter innan det andra kommer på rad. Tvåan är ett helvete hade jag hört men jag trodde inte på det såhär hårt.

Likes

Comments

Har sippat på en mojito hela kvällen, till det år jag många av Berns godheter. Några vänner från England var här och en paus från plugget unnade jag mig. 

Likes

Comments

Äntligen har jag sagt stopp för dagens jobbigheter. Att bara få stänga dörren till rummet och inte tänka mer på något som tynger ner än eller behöva uppfylla några sorts krav. Bara stirra på datorskärmen till musik som få en lugn. Ångesten är stor, för stor för att det ska handla om för många skolarbeten, för ormliga mål. Jag är frustrerad på många som inte kan tänka efter hur andra kan uppfatta svårigheter. Ash, jag behöver helg tack!!!

Hur som, efter skolan idag åkte jag och Sophie till nybroplan där foodora härjade. Vi lyckades sno åt oss 9200 kronor i värdecheckar, hahahah så himla typiskt mig. Får upp en gammal bild i huvudet där jag och Alice för några år sedan gick och tog gratis loka på stan. Bilden är från espressohouse då jag radat upp alla mina lokaflaskor på bordet som blev fullproppat+ en väska bredvid. Så roligt det är med gratis.Likes

Comments

Sitter nerkurad i soffan efter att ha ätit en fet mellis, avocadomacka är ju det enklaste+ bästa. Sitter och lyssnar på Chance. Dagen har varit bra, skulle egentligen varit barnvakt efter skolan men så blev det inte, vilket jag inte kan klaga så mycket på då jag verkligen behöva plugga. Men jag tenderar alltid till att skjuta upp mina arbeten, prov till kanske dagen, eller i alla fall två dagar innan. Inte bra. Jag är ofta stressad och slutar alltid i gråt när jag sitter och hetslär mig mina skolarbeten. Inte nyttigt alls, något jag måste ändra på. En engelska redovisning och franska förhör väntar imorgon, och på fredag svenska uppsats och matteprov jag inte hängt med i ett dugg. Fy sjutton vad ointressant, jag är nu trots allt inte en riktig bloggare.

I alla fall ska bli för himla skönt att åka iväg nästa vecka, hejdå för en vecka skolan. Kommer bli grymt :)) Tills dess skulle det vara trevligt att köpa några fina kläder.

See u later followers


Likes

Comments