Idag vacklande jag vid 10.00 jag duschade, mamma klippte mitt hår cirka 5cm. Sedan åkte jag hem till Emmie då jag lovis Emmie sminkade oss och förberedd oss för dansuppvisningen! Mamma gav mig en jätte fina rosor!😻😻
Vi var dör från 14.00-17.00 jag var sjukt stressad och nervös men det gick helt ok! Sedan åkte vi hem till mina föräldrars kompisar och bara chillade där.💕


Sjukt bra helg hoppas ni har haft en mysig helg❤️❤️

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Lördag
Heey!
Idag vaknade jag vid 09.00 jag åt pannkakor och Myste resten av dagen 16.00 gick jag ut på en promenad, sedan mötte jag upp mina vänner vi gick till en sjö var sär till 20.00 vid 21.00 var vi på stan pt mat på Donken sedan gick jag hemåt. Jag pratade flera timmar på housparty sen gick jag och la mig.

Likes

Comments

Torsdag
Hej idag så gick jag till skolan. Sedan gick jag och min kompis på stan vi åt mat och glass. Sedan jobbade jag och hade dans. Så jag kom hem till henne vid 20.00. Vi badade badkar och vi pratade ut vilket var super skönt. En saknad vän jag inte hade träffat på länge. Jag sov över hos henne och på morgonen gjorde vi i ordning oss så gick vi till skola. Efter skolan var vi och var på stan igen och hade bara en mysig dag tills jag hade dans träning inför uppvisning som tog i 4h. Efter det köpte jag mamma kebabrulle och gick hem!

Likes

Comments

Hej
Idag gick jag till skolan vid 10.00. fast jag börjar egentligen 08.45. Jag mådde inte så bra på morgonen så jag gick och la mig igen!
Sedna gick jag till skolan till 16.00 jag hade en tyska redovisning ,som skulle göras efter skoltid så den blev jag klar med skönt! Sedan möte jag upp en saknad kompis. så vi var hos henne i 1h sedan gick jag till jobbet! <3
Jag slutade jobbet vid 20.00 då tog jag en promenad hem.
Väldigt stressig men ändå en Nice dag!

Det bästa var att vädret var sjukt härligt 💕

Likes

Comments

Tjo måndagens outfit
Skinkjacka| skinbyxor| skjorta| blå bralett|

Likes

Comments

Hej idag väckte larmet mig vid 09.00. Jag gick up åt nutella kollade på serier och hade en bara kung morgon tills 11.30. Då gick jag mot jobbet!

Jag jobbade tills klockan 16.00 sen hämtade mamma mig vi åkte hem jag åt mat villa en stund, plugga sedan tog jag det lugnt resten av kvällen.

Likes

Comments

Lördag <3

Hej jag vaknade vid 08.00 automatiskt av mig själv. Då åt jag frukost och städade mitt rum. Sen gick jag och mamma till stan och nyligen har na-kd outlet kommit hitt till Borås så vi åkte ditt då köpte jag 2 plagg! En cream färgad bomber jacka, och en röd silkes tröja med vida ärmar. Jag var osäkert mellan en svart eller cream färgad men det blev en cream färgad.
Sen gick vi och handlade mat.

Ikväll blir det myskväll ;) 


Hoppas ni har haft en härlig lördag <3

Likes

Comments

Torsdag
Hej
Idag var jag på skolan till 10 sen åkte jag hem för jag hade glömt badkläder. Så jag och Lovisa åkte hem till mig packade kom tillbaka till skolan pt mat sedan åkte vi till badhuset. Simning är något jag verkligen gillar! Så det gick sjukt bra, det var bröst sim ryggsim livräddning.
Efter simningen sluttade vi så vi åkte till dollarstore köpte godis och sedan åkte vi hem till Lovisa och bara chilla.
Sedan så hade vi dans i 80min då hämtade mamma mig och jag pluggade matte för jag har matte NP imorgon.

Hoppas ni har haft en bra dag!

Likes

Comments

Hej
Idag Vaknade jag vid 09.00 jag pt frukost pluggade matte!
Sen tränade jag i 1.5h sen hämtade mamma mig. Vi handlade köpte bland annat godis, nu ska jag kolla på film och mysa resten av kvällen imorgon är det NP som gäller :(

Likes

Comments

Måndag
Hej idag vaknade jag vid 8 jag pt avokado mackor och jag hade läkar tid på morgonen. Sen åkte hem backade bröd sjukt goda blev dem! Sen har jag kollat på film. Vid 15.30 Mötte jag upp min kompis i stan vi åt glass tillsammans sen vid 17.00 jobbade jag till 21.00 och sen kom jag hem åt frukt kollade på film!
Imorgon måste jag ta tag och jobba med matten eftersom jag har NP på onsdag och fredag! Sjukt tråkigt men som tur år har vi studie dag idag och imorgon!

Likes

Comments