Hej
Idag har jag mamma varit och shoppat.
Jag har köpt en Svea tjock tröja! Den är så fin. Jag köpte även en svart och vitt vanligt Linné, jag har även köpt 2st tränings byxor både en vit med guld text, även en svart med vitt streck. Dessa byxor är riktiga favoriter dem satt så fint!


Tack för ni läste denna inlägg ha en bra dag!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hello

Det är mycket i skolan och jag trivs helt ok i min skola. Väldigt liten skola men den funkar! Man får mycket hjälp och alla lär känna varandra. Jag är nöjd med linjen jag har valt! (Jag läser samhäll beteende, man lär sig många olika grejer, jag är väldigt nöjd med min klass!
En stor skillnad från skolan och gymnasiet är här har man inlämningar prov i alla ämnen. Dock var jag bered på att det kommer bli mycket nu i början!


Mina dagar ser ut såhär:
måndagar:plugg
tisdag:gym, mys
onsdag:mys
torsdag:gym, plugg
fredagar/lördagar Goa dagar med vänner
söndagar: mysdag


Ha en bra dag helya

Likes

Comments

Outfit
Hello detta var dagens outfit. Idag var jag på stan med en kompis.
Favorit tröja med texten: BEAUTIFUL OUTSIDE, BUT BEAST INSIDE
Sedan skin byxor
Vita skor med guld detaljer
Tun Trenchchoat
Hårband med ett prickigt mönster

Likes

Comments

Hej!
Nu har skolan börjat!
Jag har börjat 1an på gymnasiet jag läser samhäll.
Jag började där med 7 av mina vänner så jag var inte så nervös. Det är en väldigt liten skola och man lär känna person fort!
Nu har en vecka gått och vi har fått datorer och lärt känna klassen mer.

Idag efter skolan var jag och minna vänner ute och åt mat.

Likes

Comments

Hej<3
I lördags var jag och mamma på Ikea! Det är jätte roligt vi skulle köpa sminkbord till mammas rum och massa anat skit!:-) haha
Hennes smink bord blev Super fint jag kommer lägga in bild på det i nästa inlägg!
Efter Ikea var jag med kompisar hela kvällen.

Hoppas ni har haft en bra helg! <3

Likes

Comments

Hello
Under veckan har jag jobbat och jag har ätit pannkakor med Nutella. Även Många härliga dagar med vänner! Omg ser ni hunden hur söt som helst! <333

Likes

Comments

Hej!
Jag tänkte lägga in bilder på det jag har köpt under tiden jag var i Turkiet och grejer jag har köpt när jag har kommit tillbacka till Sverige! 

Addidas T-shirt/ korsett som man har över kläder/ 2 Calvin Klein sett/ en ljus liten väska/ en brun väska/ blå klänning/ rosa klänning/ blå bikini/vit bikini/ mabelin fit me

Likes

Comments

Hej!
Nu är jag tillbacka i Sverige! Jag har fullt upp! 24/7-12/8 kommer jag att jobba från klockan 06.45-15.30! Två gånger i veckan kommer jag även att gymma, gå på olika pass! Sedan kommer jag att vara med vänner!

Likes

Comments

Heey

Sista dagen i Turkiet, har jag varit med familjen och kompisar jag har varit ute och fikat med två vänner först Starbucks och sen även på Yemen!
Här kommer bilder från sista tiden dagen/ när vi åker hem!
Våran resan hem var jobbig då jag fick ingen sömn men jag spenderade min tid med vänner när jag kom fram så det ska bli skönt och sova ikväll då jag har varit uppe i 24 h! <3

Likes

Comments