koska rakastan itestäni puhumista, aattelin tähän alkuun potkasta infopläjäyksen itestäni. ja koska tolu ja keskiketterä hylkäs mut loppuviikoks (pst. en oo vihanen). saan kuitenkin kuulla nukkahevarin skittaa huomenna.

plus koska oon ~originaali~ postaan 10 outoa faktaa itestäni.

1. mä syön kiviä. mä oikeesti syön kiviä ja osaan erottaa hyvät ja huonot kivilajit toisistaan. mullon omia spotteja joissa konttaan (ympäri suomea) ja etin niitä ja sit rouskutan niitä. en oo ihan varma onks mulla pica vai joku puutostauti. vai molemmat.

2. perhoset, ja erityisesti yökköset, on aivan saatanan kammottavia. onhan ne kauniita ja uniikkeja kaukaa mut ootko ikinä kattonut lähikuvaa perhosesta? ne on karvasia ja kiilusilmäsiä torvisuisia monstereita jotka on käytännössä toukkia joille on kasvanu siivet. hyi saatana.

3. muitten ötököitten kanssa ei oo ongelmia (paitsi ampiaisten, noiden hyttysmaailman kusipäiden). mä otan niit käsille ja pelastan sisätiloista.

4. oon yks niistä ihmisistä joka ulkoiluttaa kissaansa.

5. sitte kun saan käsiini lsd:tä, kokeilen sitä tolun ja keskiketterän kaa. nukkahevari tulee trippivahiks. ja vaan kerran.

6. kuuntelen ihan mitä musiikkia vaan, rockia, poppia, heviä, räppiä, dubsteppiä, indiee, siis ihan mitä vaan. paitsi kantria.

7. taylor swift on silti söpö.

8. mua ei voi uhkailla fyysisellä väkivallalla; rakastan kipua ja kiduttamista. suolenpätkät ja veriläiskät kiihottaa mua. tekeekö se musta pahan ihmisen?

9. mun uskonto on satanismi.

10. saan unta paljon nopeemmin jos nukun ja lusikoin jonku kanssa joka ällösöpöilee ja tykkää anaalista.

  • Lähetetty: info

Likes

Comments

kun yritän keksiä kuvailua ittestäni en ikinä saa kasaan lauseita, jotka istuu mulle sopivasti; huolimatta siitä et kirjotin äidinkielestä ällän. mä rakastan pinnallisia asioita, vietän parhaimmillaan kaks tuntia aamulla meikkaamalla, tuhlaan impulsiivisesti rahaa vaatteisiin, pidän huolen että mun tummat huulet herättää huomiota. mutta mä rakastan myös sisäistä tutkiskelua, kaiken analysointia. lähinnä ihmisten ja taiteen ja tieteen. se vika on mun selkäytimeen uurrettu fakta; opiskelen genetiikkaa. jos mun pitäis joskus valita miten mä kuolisin, kävelisin keskelle mettää ja söisin kaikki maholliset mitkä löytäisin ja luultavasti punoisin kärsineen kukkakruunun.

kaipa mua vois kutsua hedonistiks; tai nautintoaineiden orjaks, jos tarkennuksen haluaa. oon mä vähän huorakin, tosin sitä en ees kehtaa kieltää. masokisti ja nisti. autiolle saarelle ottaisin mukaan loppumattoman sätkävaraston (sinistä lämää). ja vibran. kaikki viskit on mun suosikkijuomia, tosin kaikki missä on etanolia kumoutuu huolella kurkusta alas. mun viinapää on paska (ja täten halpa). pöllin lääkkeet kaikkialta ja pajauttelen tasaseen tahtiin.

jotenkin saan itteni kuulostamaan laimeelta, mut mun epävakaa persoonallisuus on mielenkiintonen. mun diagnoosipapereihin on joskus rustailtu vakavaa masennusta, ahdistuneisuushäiriöitä, epävakaata persoonallisuushäiriöitä, anoreksiaa, oksennuksen pelkoa, ja varmaan jotain muuta mitä en muista. mutta ehkä kiinnostavin aspekti mussa on just se, että vaikka oon totaalisen valmis kuukahtamaan millä hetkellä hyvänsä, silti oon yhä kärsimässä täällä. jotenkin sitä aina selvii vaik on 14 päivää seuraaviin tukiin ja tilillä on 3,57 euroa.

tolu on mun toinen puolisko, noin niinku henkisellä tasolla. jos mä oon yin, se on yang; aurinkoinen, voimakas, hyväsydäminen. tolu on ainut ihminen joka oikeesti tajuu mua melkein täydellisesti. ei me ehkä aina toistemme lauseita lopeteta, mut toisinaan se on ainut sopiva vaihtoehto tilanteeseen.

keskiketterä on tutustuttanut mut sellasiin lajeihin kun extreme fishing ja kaljankittaus. keskikeppana on kuumottelija, ahdistushäiriöinen ja totaalisen nistin näkönen. se luultavasti aina yrittää päästä musta eroon mut lentää takasin aina. ehkä sen toteemieläin on bumerangi (jos se ei olis laiskiainen siis).

nukkahevari on uus tulokas,, päältä päin ongelmaton mut silti ongelmainen. muistuttaa mua mun eksästä mutta omaa paljon parempia piirteitä. ihana sängyssä. mä toivon etten ikinä kyllästy siihen. onks se rakkautta? fun fact: ekan kerran kun ikinä näin sen olin juonu pohjalle vinopullon ja litkin sen jallut. ei muita muistikuvia.

en tiiä kuinka itsestäänselvää se fakta on, et tää kertoo musta feat. frendit ja tasapainottelu organismina rahan ohjaamassa yhteiskunnassa. joskus menee paskaks ja välil mania yllättää. siitäkin huolimatta teen spontaaneja päätöksiä. kaikki mulle heti nyt.

Likes

Comments