tjena!
Nu är jag tillbaka...ni undrar kanske varför jag varit borta i typ två veckor...jo..en lång historia kort.
Jag har drabbats av magsår och mått verkligen skit i två jävla veckor...
allt börja med att magen inte ville samarbeta ett dugg med mig och på emelie språk " jag kunde inte bajsa på typ en hel jävla vecka!!!" mådde skit (passande ordval) låg och kved i såna jävla smärtor och nätterna blev sjukt långa. Undersköterska som jag är så självmedicinera jag mig med microlax och tryckte i mig läkerol...men inget hände. Tillslut så körde christoffer in mig till akuten och där kom dom fram till magsår och en helvetes förstoppning. vill ni så skratta åt min kära förstoppnings historia....hahah emelie kunde inte bajsa....vänta tills de drabbar er...fy fan säger jag bara.....men men. Fick iallafall medicin och jag är nu på bättringsvägen. Jag kan sova i sex timmar utan att vakna av smärta och jag kan nu BAJSA!!! ja jag sa bajsa....ohhhh...alla gör vi de så fila ner lösnaglarna och lägg champangen på kylning för så är de...alla bajsar...och har man inte kunnat göra det på två veckor...då kan ni tänka hur jävla himmelskt de va!
Ville bara ge er en liten anledning till varför här varit så tyst...men nu jävlar är jag igång igen och nu får ni inte tyst på mig!!

Idag blir det att hälsa på mina fina morföräldrar så morfar kan hjälpa mig med min systemkamera så vloggarna kan komma igång också :D
sen åker jag iväg med svärmor för att titta på visningslägenheten i vårat lägenhetshus...ska bli spännande. Tråkigt att inte christoffer kunde vara med men han är iväg och sprider dansbandsglädje och kommer inte hem fråns imorgon...och då GÅR VI PÅ VÅR SEMESTER!!!
hör av mig mer sen.
känn ingen sorg
//emelie

ps. är där massa stavfel och sånt kul...skratta bara..jag skrev från mobilen.
plus att ni får några bilder på hur jag ser ut idag och vad jag har på min halvknubbiga kropp poss

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments